Yaşasak elde etmiş gibi görüp soğuyorlar ortada heyecan diye bir şey kalmıyor ( geneli böyle) yaşamasak da bu sefer sıkılıp gidiyorlar ya da zamanla illaki istiyorlar ne yapmalı? yok mu bunun bir çözümü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılevlat amaç ne? evlenmek mi? evlenince de o dediğin olacak soğuyacaksa eğer yine soğuyacak. bizim taş kafalı kızlarımızın anlamadığı bir şey var o da erkek hayal ettiği bedeni ve çekimi bulursa ne soğur ne başka bakar. Bulamazsa eğer evlensen de bir şey fark etmez sadece adamı masrafa sokmuş olursun çok para harcadım katlanayım gizli gizli sakarım sağa sola der...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilimin ne düşündüğü umrumda olmaz yok sıkılır yok bilmem ne, sırf cinsellik yaşamıyoruz diye sıkılacaksa ya da ayrılacaksa s gitsin onunla mı uğraşacam. burada önemli olan ben ne istiyorum ki ben yaşamaktan yana değilim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlenmeden yaşamam ben
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBu guvenmekle dogru orantılı biraz güven sevgi varsa saygı anlayış varsa bu durumlar zaten gözlerden alasilir ve duygusal durumda bu durumu konuşmadan zaten belli edersiniz ama sürekli konuşuluyorsa bu itici ve kullanmak isteyen bir erkeğin yapacağı bir tavır
14 Yorumla
Soran1 yılİlişkiye girmek değil de sürtünmek ellemek gibi şeylerde ısrar ediyorsa durmadan ve olmayınca da surat yapıyorsa? Bana seninle alakası yok hevesim kırıldı dedi
- 1 yıl
Kesinlikle alakalı vermedigin için kendini kullandirtmadigin için üzüldü diğer veren kadınlar seni kiyaslayip belkide seni korkaklikla suçladı içten içe belkide geçmişinde acaba yqpti da ben anlamayayim diye mi vermedi diye de düşünüyor olabilir
Soran1 yılİstediği cinsel ilişkiye girmek değildi, ellemek gibi şeylerdi istemiyorum diyince ısrar etti küçük bi cocugun elinden oyuncağı alınırmış hevesi kirilirmis ya aynı öyleymis öyle soyledi sonra da yuzu düştü bıraz
- 1 yıl
Yine aynı kapıya çıkıyor bu sever de işte ben ellesem işte onun zevk noktasına temas ettirip konuyu daha da ileri taşıyabilir miyim veya o karşılık verir mi gibi düşünup onun üzüntüsünü yaşamış ama boş illaki olacağı varsa olur
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılBunların hesabı kitabı yapılıyorsa ilişki olmamalı zaten o kişi ile
12 Yorumla
Soran1 yılHesabı nasıl yapılır mesela?
- 1 yıl
Hesabı yapılmaz karşında ki kişiden o vibe hissi alıyorsan o kişi değildir mesela ya da genel olarak herkes hakkında böyle düşünüyorsan bu da yanlış. Mesela ben ilk gece yattığım kadınla da ciddi düşünebilirim ya da benden önce 10 kişi ile olmuş ya da yıllar sonra birlikte olduğum kadınla düşünebilirim ya da bir hareketini görürüm düşünmem buna hiç birisi ile olmamış kadında dahil
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten bu kizlar yasadiklari icin sonra erkekler premses oldu iate eeil enerjileri sifir cart curt diyorlar her b. oku yiyip erkeklerin bi tarafini kaldiriyorlar sonra yine onlari sucluyorlar azicik beyninizi kullanin sizi sevecek insan iki bacaginiz arasindaki sey icin seviyorsa bekleyemiyorsa s. kt. rsin gitsin o sevmemistir.
00 YorumlaYani güveniyorsan yaşanılabilir yaşanmamalı gibi net bir yargı şahsi fikrimce yanlış sen istiyorsan ve oda istiyorsa yapılabilir
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDozunda ve zamanında yaşanmalı sonuçta her ikş taraf için de ihtiyaç söz konusu bu
00 Yorumla
1 yılNeyin heyecanı nereye kalacak öezaya mı? Evlilik denen saçma şeye mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Arkasında duracak cesareti olan yaşasın sonrasında. Yalana falan başvuracak olanlar değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGuvenmiyorsan yaşama çoğu erkek güvenilmez her seviyorum diyene inanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır yaşanmamalı, şahsi görüşüm
13 Yorumla
Soran1 yılNeden? Yaşamayınca da soğuyorlar cinsel ilişki değilde örneğin sevişme bile olmayınca sıkılıyolar iki ucu b*klu değnek resmen
Cevap sahibi1 yılSeven insan neden soğusun arkadaşım? Ben bilakis kıyamıyorum cinsellik düşünmeye aşık olunca
Soran1 yılHiç öylesine denk gelmedim bilmiyorum
Yaşarmış gibi yapıp yaşamamak? Hshsh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBuna siz karar vereceksiniz, bosverin burayı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Yaparsın ama aşırıya kaçmadan
00 Yorumla
1 yılEl hareketi çek ya bos ver
00 Yorumla
1 yılTadında yaşanmalı
20 Yorumlayaşanmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yaşanmalı
00 Yorumla
1 yılSende istiyor musun
00 Yorumla
1 yılBen buldum çözüm
00 Yorumla
1 yılAşık ise gitmez değilse de gitsin zaten