Selams
yani evli olabilir, ilişki halinde olabilir veya senin hayatında biri vardır bu veya başka sebeplerden uzak durman gereken karşı cinsin cinsel çekiciliğine, seksiliğine kayıtsız kalabilir misin¿

Selams
yani evli olabilir, ilişki halinde olabilir veya senin hayatında biri vardır bu veya başka sebeplerden uzak durman gereken karşı cinsin cinsel çekiciliğine, seksiliğine kayıtsız kalabilir misin¿

Uzak durmayı düşündüğüm bir karşı cinsin seksiliği de cazibesi de kendine kalsın. Onun seksapaline düşeceğime gider 45 yaşında folloş eskortla sevişirim daha iyi.
Evli bir kadına, ilişki hâlinde bir kadına düşecek kadar ya da sevgilimi aldatacak kadar alçak değilim.
Benim adım Fikret. Fikret Doğan. Namı diğer Fiko. Sadece fikir değil vicdan sahibiyim aynı zamanda. KS'nin nabzı, toplumun vicdanıyım.
Herkese, her şeye karşı objektif ve hakkaniyetliyim. Partizan olmadığım için, fanatik olmadığım için, cinsiyetçi olmadığım için sitenin en çok tanınan ama en nefret edilen üyelerden biriyim. Bu benim için en değerli yalnızlık. Saygılarımla...
FİKRET DOĞAN
https://www.youtube.com/embed/5dK3lgFG4RwEvet zaten ben zekaya ve sadece duygulara aşık oluyorum. bu yüzden de bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ya da ne kadar çok benimle cinsellik yaşamak isterse istesin hayır derim.. çünkü aşk yoksa benim bir kadından etkilenmem imkansız. ki aşk olsa bile zaten evlenmeden de seks yapmam. bunu yanlış buluyorum çünkü. ayrıca uzak durmam gereken karşı cins muhtemelen nefret ettiğim özelliklere sahiptir ki arkadaş bile olmam öylesiyle :D
10 yıldır hiç böyle rezillik yaşamadım umarım yaşamam da.. Çok şükür bazı şeylere sahiniz halaa :D
Biz de Tofaş hsjsjs
Yazdığını oku anlarsın 😅
Haha hiç bir fırsatı kaçırmam 😅
Ah bu şarkı niye benim tüylerimi diken diken yaptı ki şimdi 🚬
Neyse konuya dönelim 😅
Bana yasak olan herkes benim bacımdır 😂
Beni sadece sevdiğim yanımda yer alacak adam tahrik edebilir gerisi boş.
Eic mısın sen :D şarkı çok iyi ya
Bilmem ki sen daha iyi bilirsin çiçeğim 😘
Şarkıyı açtım son ses umarım kapıya komşular gelmez 🤣
Benim görüşümü sen mi aldın 😠
@blackman3419 ahahahahah
Kesin lotus aldı 😡
Bilemiyorum
@blackman3419 ben görseydim kesin alırdım kural ihlali olan paylaşımlarda babam olsa tanımam 😂
Dost mu düşman mı belli değil : ))
@balckman3419 iş başka arkadaşlık başka 😂
Etiket bile yapamamış 😂
Teşekkürler çiçeğim ve günaydın 🩵
Günaydın canparem 🩵
Günaydın diyeyim ben de, sayemde eic seçilmiş 😂
Geldi yine kem gözlü 😂
Sana da günaydın @blackman3419
ahaha onun sayesinde eic aldın sanıyor 😃
Ben onu takmıyorum çiçeğim
Hak ettigim için verdin ben biliyorum 😘
😘😘😘
Çiçeklere bak sen 😂
@blackman3419 modun çok yüksek galiba bugün
Senin o yükselen modunu yerlere sererim haberin olsun 😂
Yoğunum yoğun çok yoğun, sonra görüşelim 😂
Beter ol 😂
Cevap
23Cevap
Şimdi işin içinde karşılıklı bir durum var mı yoksa kendi kendine gelin güvey olma gibi bir durum mu ortada bunlar önemli ben kendi adıma irademe sahip çıkabilen birisiyim uzak durmam gerekiyor ise dururum
İrademi karşıma alır konuşurum. Yapma bunu bana derim, sen benim irademsin benim tarafımda olmalısın derim. Damardan girerim 😂
Bu kendine eziyet etmeyi istemek ve istememek durumuna göre değişir. Ama olmayacak olan da olmayacagı için bu savaşı eninde sonunda ben kazanırım 😀
SCARLETT JOHANSSON videosu koyup bu soruyu soran ne yapmak ve nereye varmak istemektedir? :))) Scarlete düşmeyecek erkek var mıdır? Scarlet Johansson kırmızı çizgimizdir, erkekler için beka sorunudur.
Soru bu değil yalnız 🙄
Bir kadının beğendiği davranışın diğer bir kadın için saçmalık olması bu konuya olan realiteyi açıklar ya bu yukarda yazdığın yazıyı bir çok kadın çok irite veya ahlaklı bulmazken bir çok başka kadın için bu konuda bana dokunmayan erkek eril olmayan veya karşıdaki galiba gay gibi düşünebiliyor olması
Yavrucum niye hep tuzak kuruyorsun. Zor bi soru bu irademle başbaşa kalıp cevap vermek istiyorum 🤷♀️
Kolay şeyleri kim seviyooo
Aşağıda anlamayan çok 😅
Uzak durmam için ne kadar geçerli sebeplerim olduğuna bağlı🙄 çoksa çok çok, iradem gani gani
Bol bol 😅
Ben yakınlaşmayı istemiyor, o kişiyi beğenmiyor isem istediği kadar seksapalitesi yüksek olsun umurumda olmaz (başıma geldi).
Evet kalabilirim akıllandım artık hemde ömrümün sonuna kadar beni üzecek bir hata sonucu ağlaya ağlaya öğrendim
Evet sahibim ben öyle her kadını çekici bulmam, ben eşim dediğim insanı çekici bulurum tek onun ile cinselliğe adımımı atarım
Fiziksel özellikler ciddiye aldığım özellikler değil. Tiksiniyorum böyle zaaflardan. Kâlbim acıyor. İsteyen kusura bakabilir 🍀🗝️
o kadar zor ki... karsilik vermeden duruyorum, duruyoruz ama aradaki cekimin farkina varmamak imkansiz.
Sende öyle bir kadın koydunki, kayıtsız kalmak zor.
Kendi nefsime çok hakimim. Sahipli olan hiçbirşeyi arzu etmem. Bana cazip gelmiyor.
Değilim. Beğendiğim birisi olsun ve bana göz kırpsın yeterli.
O iradeye sahip değilim. Ama bir kadından neden uzak durayım ki? Engel tanımam basar geçerim aga.
Evet ben genel olarak iradeli bir insanım, duygularımı çok rahat bastırabilirim.
Çorapları kokuyo çoğunun peynirli kritos gibi onu düşünerek vazgeçiyorum zaten
Sahibim valla. O kişiyi zıçarken düşünüyorum ve libidom anında düşüyor asdddjdk
Kadinligi disiligi yetmez zeka cook onemli..
Hayır... yatakta ne gurur, ne haysiyet kendime saygı namına hiçbir şey bırakmadı :(
Hiçbir direnç ve duruş gösteremedim
Elbette kalırım. Bir şeye, birine, ait olmak nedir bilirim. Ben yeni aldığım şeylere bile hemen geçiş yapamam. Önceki emektar dediğim eşyamı bile bırakamam.
Enerjimiz yüksekse irademizde yüksek
Karakter eğitimi şart
Erkeksen mecbursun zaten öbür türlü taciz felan oluyor.
O yüzden yalnızım zaten shdhshdhs
İyidir yalnızlık bazen 😅
gifteki kadının memelere bak ALLAH affetsin 😂
altta ki videoda arabada fingirdeyenleri kim çekmiş videoya ya ahahahahhaa tövbe tövbe 😂
Ben kimseye düşmem 😎🤏🏻
Heralde😂 o kadar da değil
uzak durmam gerekiyorsa dururum
evet bu işte iyiyim
Hayır kalmak zor
Olabilir ya da olmayabilir...
Sahip olduğumu düşünüyorum
İradeliyim
İradem güçlüdür
Evet öyleyimdir.
Yess
Sahibim