Ya da kendime mi layık görmüyorum ne sadece o iş için istiyorum bi de işlerimi yapsınlar kafi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ahahaha evet layık görmüyorsun 😂
Duygusal olarak da çok o noktalarda değilsin, şu anda daha analitik ve fayda odaklı bakıyorsun olaya.
Ancak çok beğendiğin, hayran olduğun ve duygularını harekete geçirebilen birisi olursa o zaman bu durum değişebilir.
O olmadan kırbaçlamaya devam edersin jdjdj
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen bir gay olarak biliyorum. Türk erkekleri kadınları zaten obje olarak görüyo. Onun için bende siyahi erkekleri seviyorum. Hem daha erkeksiler gerçekten seviyolar. Daha güçlüler zaten cinsellik leri belli. Sen Türk erkekleri yüzünden böyle düşünüyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılZenci aldatmaz mı diyorsun
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılen güzeli seni müfredata verip ders diye okutsunlar hiçbir kız hiçbir erkekten hiçbir şey beklemesin djdjjd
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldüzelirsiniz yakında
20 Yorumla Çok güzel bi soru bazı erkekleri böyle görmek lazım muhteşemsin seni kutluyorum çok iyi kafa
30 YorumlaYani aldattıkları için onlarla başka türlü nasıl bir bağ kurabilirsinki yani sevseler ne olur ki
70 Yorumlaerkekler çıkar amaçlı oldu ya artık o yüzden sen de siz böyleyseniz bende öyle olucam diyorsun öyle işte
30 Yorumla
1 yılKarşılıklı alışveriş yapıyorsunuz para güzellik boş ver onlarda aynısını düşünüyorfur muhtemelen
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Haklısın kızlar ereri erkeklerde kızları öyle görür.
20 Yorumla
1 yılBir kadının bizi böyle görmesine sevindim gerçek hayatta reel de de umarım karşılaşırım böyle biri ile
24 Yorumla
Soran1 yılHdjsjs
- 1 yıl
Yeni mi üye oldun buraya
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Normalde peki bu tarz görüşlerini paylaşıyormusun
1 yılZaten öyleler. Erkekler kadınların cinsel ihtiyacını karşılamak için ayarlanmış kölelerden başka bir şey değiller
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendini yormak istemiyorsun erkekleri işlerin için kendine hizmet ettirmek istiyorsun. Sevgi olmasina gerek yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. neler diyorsunuz , lütfen kendinize geliniz 😅😅
12 Yorumla
Soran1 yılHaha gizliyiz sorun yok
Kafanda oyle kurmuşsun önceki yaşadıkların veya toplum düşünceleri yüzünden
13 Yorumla
Soran1 yılYani bir erkeğin sevemiceğine iyice inandım beklentiye bile girmiyorum
Soran1 yılYorum değil ki hayat öğretti
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Bir söz var, 'Tanrı köre nasıl bakarsa, kör de Tanrıya öyle bakar." Sen de baktığın gibi görülürsün.
10 Yorumla
1 yılNe işin var yapılacak? Ben yapmam bu arada sadece işleri sordum talip olanlar görsün diye
10 Yorumla
1 yılBiz de kadınları cinsel obje olarak görüyoruz 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDuygu eksikliği olabilir sende. Herkese aynı gözle bakıyorsun çünkü
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu bir erkek böyle goruyorsa kadın da görebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hahaha cok iyi, hep kadinlar mi oyle gorunecek. en iyisini yaparsin
10 YorumlaTsmirat, bulaşık yıkama, çamaşır ve perde asma falan da olsa süper değil mi
10 YorumlaZevkine bak düzenli yaptığın birisi var mı yoksa sürekli değişiyor mu?
10 YorumlaZaten sadece o iş için var ki karşı cins sadece o işe yarar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler her daim yardıma hazır zaten 😂😂
00 Yorumla
1 yılKanımız yerde kalmayacaktı biliyordum ha ha🤣
78 Yorumla- 1 yıl
Sence bu yaptığı erkeklerin hoşuna mı gider yoksa üzer mi bi düşün bakalım 🤣🤣
- 1 yıl
Duyguları olan insanlar da var
- 1 yıl
Duyguları olsa ne olur? İlişki yaşandı ve kadın en son dedi ki ben seni cinsel olarak kullandın. Sence erkek için bu bi yıkım olur mu? Bi düşün bakalım duyguları olsa bile 😀
- 1 yıl
Anlamıyosun ki yahu olsa bile günün sonunda sen bir erkeğe bunu dersen adam bunu bi yıkım olarak görmez anlamıyor musun ister aklı cinsellikle dolu olsun ister aşkla dolu olsun
- 1 yıl
Bende sana diyorum ki herkes bir değil
- 1 yıl
Baskasının yerine düşünme
- 1 yıl
Benim yorumum niye kaldırıldı ya hayatta seks yapmaktan daha önemli seyler de var dedim ne dememi bekliyorsunz
- 1 yıl
Yahu kaç kere dicem herkes aynı olmasa bile bunun sonucu büyük bi üzüntü olmaz bunun neyini anlamıyosun?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi bir balıkçısın attığın oltaya bi dünya sazan gelmiş 🤣🤣🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de cinselliği severek ve hissederek yapmak istediğim için 33 yaşında bakirim. Herkes aynı değil maalesef :)
20 Yorumla
1 yılİlginç demek kadınlar da öyle görebiliyor erkekleri
00 Yorumla
1 yılBende öyle kadınlar benim içinde ihitiyaç giderici gibi bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl- Pis sapık!..
- Biz senin bildiğin erkeklerden değilik!😅30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen onları becermedigin sürece cinsel obje yine sensin :)
04 Yorumla
Soran1 yılBecermek bir eylem. Kullanilmak da bir algıdır ben kullanılmadığım için cinsel obje olmuyorum:))
Cevap sahibi1 yılAh canım sonuçta içine alan sen değil misin :) verdiğin tüm erkekler arkadaş ortamında senden ne olarak bahsediyor haberin var mı? Madem bir iş yapıyorsun karşılıkli yap böylelikle arkandan o laflar olmaz dünya küçüktür derler ummadığın yerde karşına çıkar
Soran1 yılKarşılıklı zaten sen kafanı yorma aile üzvlerinle karıştırdın heralde
Cevap sahibi1 yılYok senin aile üyelerine karıştırdım gerçeği konuşanlara böyle aileyi katiyorsunuz ya o ortamlarda hem kendinize hem ailenize edilen sözleri demek ki hakediyorsunuz
1 yılErkeklerde kadınları öyle görüyo boşwer takma
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen devamlı değişik salatalık görmeyi seviyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnlarda seni öyle gördüğü için olabilir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenda ama sohbetı güzel olsun muhabbette ıyı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle görmeye devam et işini memnuniyetle seve seve en güzel şekilde görürler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmerak etme erkeklerde bizi cinsel obje olarak görüyor çoğu için evlenip çocuk doğuran ve cinsel yolla eşini doyuran varlıklardan fazlası değiliz.
30 Yorumla
1 yılPsikolojik rahatsızlık
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler de bizi öyle görüyo boşvet
62 Yorumla
Soran1 yılHahahah aynn
- 1 yıl
Yeap
1 yıllibido yüksek net
40 Yorumla
1 yılbaşka bir işe yaramıyorlar zaten
43 Yorumla- 1 yıl
Boş cevap
- 1 yıl
Bu yorumu bir erkek olarak onaylıyorum. Gerçekten evlenmemiş kadınlar için erkekler sadece cinselliye yarar. Kadınlar erkekleri kolay elde ede bildikleri için erkekler evlenmeyen kadın için sadece bir cinsel köledir
- 1 yıl
kadınlar zaten üstün
1 yılOnlarda kadinlari goruyor durum eşit
40 Yorumla
1 yılEn sevdiğim kadın tipi beni sadece seks objesi görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKeşke karşıma böyle düşünen bir kız çıksa çok istiyorum bende kendimi cinsel oyuncak olarak görüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılerkekte o zaman sadece seks için ister seni
02 Yorumla
Soran1 yılSorun yok
- 1 yıl
sorun yoksa problemde yok o zaman
Al işte bide böyleleri var
03 Yorumla
Soran1 yılZaten siz sevemezsiniz
Soran1 yılHm aynen
Emrine amedeyim hanımefendi 😂
01 Yorumla
Soran1 yılHahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılvazife adamıyız :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılyaşşa sen hemi aynen bendensin
00 Yorumla
1 yılErkekler de seni öyle görüyor emin olabilirsin
00 Yorumla
1 yılKöle olsunlar yani :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBende bayanları öyle görüyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Erkeklerde kadınları öyle görüyor
00 Yorumla
1 yılİşlerimi yapsınlar derken nasıl işler yani? 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDüşünmek mümkün ama genel de tersi olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılBende seni cinsel obje olarak görüyorum hayatım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne güzel al gülüm ver gülüm en iyisiiii
00 YorumlaErkeğin kadın versiyonu
00 Yorumla
1 yılBen de kadınlarda aynı sorunu yaşıyorum
00 Yorumla
1 yılSen de ne bencilsin 🤣
00 Yorumla
1 yılObje olarak görülmekten bıktım
00 Yorumla
1 yılErkeklerin aradığı kadınsın resmen
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz