Ya ben dıyorum ki beni sevsin bana değer versin onlar sonraki iş ben yanlış mı düşünüyorum kımle konussam fotoğraf istiyor mutlaka sıkıldım artık kapalıyım begenıyorlar ama sadece o anlamda bakıyorlar sevmiyorum o yuzden yalnızım sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim maalesef ortalık bu tür insanlar ile dolu. Kız olsun da yatağa atayım kız olsunda hemen vuruşalım derdinde inananlar. Sen düzgün birisini bulana kadar yalnız kal daha iyi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerede p. c var onlar hoşunuza gidiyor karşılığını da alıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi ☹️
Soran+1 yılSevenı sevıcem🙂
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyle olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılne olarak bakacaktı, bütün kızlar etrafta cinsel obje olarak gezmesin o zaman veya cinsellikle yükselmeye kalkmasın
00 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim de bunu diyerek ayrılmıştı halbuki düşündüğü gibi değildi açıklama bile yapamamıştım içimde kaldı
00 YorumlaKapalısın karşı taraf direkt böyle bakıyorsa sapıklardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize cinsel obje olarak bakmayan aşık olan erkekleri de siz kardeş-arkadaş olarak görüyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle erkeklerle bır arada olamıyorum hep kötü kalpli pis abazanlar denk geliyor her :(seferınde
+1 yılKimseye güvenmiyoruz. Ciddi düşünüyoruz seviyoruz üzülüyoruz
00 Yorumla
+1 yılMerak uyandıran fiziğin olabilir işte çıkık kalça bileğin dolgun göğüsler gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır zayıfım
Soran+1 yılBence ılgım onların hosuna gidiyor genelde
- +1 yıl
Bilemedim o zaman herkes aynı kafada demek ki kapalı açık zayıf şişman fark etmeden
+1 yılHer erkek bir değil sen sia canını elbet birisi sen olduğun için sever seni
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak şimdi öyle diyince bende merak ettim seni dediğine göre o zmaan fiziğin çok iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCokmu acık ya da hatlarını belli eden bi giyim tarzın var?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bol gıyınırım kımseyle reelde muhhatp olan biri n değilim zaten arkadaşlarım var ama öyle düşünmelrını sevmem ıstemem
Cevap sahibi+1 yılFoto istedikleri icinmi seks objesi olarak görüyolar diyosun tam olarak neden boyle dusunuysun anlarsak bi
Soran+1 yılFoto ıstedıklerı için genelde sevmiyorum
Soran+1 yılOnun ıcın istiyorlar
Yanlış kişiler denk gelmiştir
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet her seferınde ☹️
Soran+1 yılAramıyorum karsıma cıkıyor
Soran+1 yılBurada reelde hep aynı tipler
Soran+1 yılHayırlısı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNerede nasil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlis yerde yanlis kisilerle sindir
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sürekli yanlış kişiler denk geliyor ☹️
Cevap sahibi+1 yılOlman gereken yer i biliyosundur
Soran+1 yılNeresı😂
Cevap sahibi+1 yılTiktok dermisim 😀😀🤪
Soran+1 yılBı eksık orasıydı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEtrafinda ailen cevren dd vs talip olan yokmu.. araci olsunlar
Soran+1 yılYa öyle evlenmek istemiyorum Şu an soran oluyor ama istemiyorum
Soran+1 yılAşk istiyorum askla bakan gözler bana deger veren erkek tatlı yakısıklı minik 🥰
Soran+1 yılPara falan da değil sevmem parayı🙂
Soran+1 yılAma tatlı yakışıklı olanlar herseyı yasamıs tipler
Cevap sahibi+1 yılHmm ask farkli bhir kimya... guzelsen sana dusen olur iste okulda bakan yok mu
Cevap sahibi+1 yılHahs ama yakisiklilik bosa gitmemeli napalim bizde
Soran+1 yılYa mutlaka oluyor ama sürekli okula da gıtmıyorum konusma fırsatı vs olmuyor
Soran+1 yılBende meseka kendımı güzel buluyorum ıllaki acılmam mı gerekıyor ya da bıseyler mı yasamam lazım
Cevap sahibi+1 yılAcilmayla alakasi yok biz gobegimizi mi aciyoruz. Yakisiklilik hakkimizi kullanrak her cicege konuyoruz
Soran+1 yılÇok yanlıs işte böyle erkeklerden nefret ediyorum
Soran+1 yılMıdemı bulandırıyorlar sadece
Cevap sahibi+1 yılOlsundu 🙄🙄🙄
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası