Başkalarına bakıyorum en çirkin kızın yanında yakışıklı erkek ya da güzel ama davranış bozukluğu olan kızların yanında iyi ve yakışıklı erkek. Güzel bir kızım ve güzellik hiç önemli değil bunu çok iyi anladım. Davranış olarak da olgun bir kızım ama erkekler nedense bana cinsel objeymişim gibi bakıyor. Ne yapmam gerekiyor bu neden oluyor?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldünyanın kanunu bu iyiler ile kötüler bir araya gelip nötr oluyorlar. ayrıca üzülme erkekler buna da cinsel obje olarak bakıyorlar
imgim.com/...ya_tecavuz_davasinda_karar_h91378.png03 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Damacana inanıyorum 😂 olan damacanaya olsun bir kıza olmasında
- +1 yıl
ülkemizde afedersin kardeşim adam çok sende iyi biriysen yukarda bahsettiğim gibi kötüler çıkar karşına arada iyi birisi çıkarsa sakın bırakma onu.
Soran+1 yılİyiler var ama bana denk gelmiyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 8,6b cevap paylaştı. çoğu erkekte çok güzel kızlar hakkında bunu zapetmek mümkün olmaz bilinçaltı yatar o yüzden herkes uzun süreli ilişkiye yanaşmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBence çok saçma bunlar kim istemez ki güzel biriyle uzun ilişki
- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılvalla belki onlari fazla onemsedigin icin deger vermiyolardir birazda onemsememeyi dene
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsemiyorum biliyorlar bunu
- +1 yıl
belkide hic onemsemediginden denge cok onemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmanda aman pek güzelmiş.
Salla tabi, egolarını tatmin et burda, nasılsa sanal... :D32 Yorumla
Soran+1 yılEgo tatmin etmek mi? Buraya düzgün ve ciddi bir soru soruyorum ve saçma bir şekilde saptırıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılne yaparsın işte, güzellik başa bela :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
her erkeğe göre diğildir bu durum çoğu insan cinsellik düşünür sevsede sevmesede ilk akıllarından öpmek geçer zaten yavaş yavaş ileri gitmeye başlar artık bu durum
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim bildiğim insan sevdiğine dokunamaz aklından geçer ama bunu uygulayamaz
Soran+1 yılBak dediğim farklı dün biriyle konuşuyorum bana dediği şey ben hemen sevemem isteklerim farklı benim hatta aynı gün beni öpmeye kalktı
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birazda erkekleri bu denli kolaya alistiran kizlar. Ve bu denli artik herseyin kolay elde edilmesini saglayan teknoloji yani internette suc aramak lazim. Boylelikle herkesi o gozle bakmaya baslar insan
01 Yorumla
Soran+1 yılBence erkekler her şeyi cinsellikte bitiyor sanıyor
Belki kendini bir cinsel obje gibi göstericek kıyafetler veya hareketler takındığındandır
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok olgun davranıyorum farklı bir şekilde davranmıyorum fazla açık giyinen biri de değilim
+1 yıldişi görünen bayan başkadırda ondan sende de bu var demekki vala merak ettim şimdi seni
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Böyle düşüncelsin aklında kötülük yok bu zamanda bulunmaz diye aramadığımsın..
Soran+1 yılKötü düşünmüyorum zaten ki ben sadece iyi olgun düşünen cinsellik düşünmeyen ve bana saygı duyan birini istiyorum
- +1 yıl
samimiysen düşüncende konuşmak isterim seninle
Soran+1 yılBu konu hakkında mı konuşmak istiyorsun?
- +1 yıl
"Kötü düşünmüyorum zaten ki ben sadece iyi olgun düşünen cinsellik düşünmeyen ve bana saygı duyan birini istiyorum"
bu yorumun hakkında
+1 yılkötü bir durum ama senden kaynaklanan sorun çünkü seni isteyenlerin arasından iyi secim yapamıyorsun hep bozuk seciyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seçmiyorum ki konuşuyorsun bir bakıyorsun sana diyor ki benim her istediğim olsun istiyorum cinsellik dahil olmaz diyorum sonra konuşmuyorlar
- +1 yıl
tamam peki cinsellik olmasın konuşalım mı tanımak istiyorum seni 😕😕😕
- +1 yıl
ordamısın 😂
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. güzel oldugun için dikkat çok çekersin. kapanmayı dene
06 Yorumla
Soran+1 yılBana diyorlar ki isteğim farklı hatta geçen dedim ki birine bunlar olmasa da olur beni öpmeye kalktı
- +1 yıl
senin etrafındaki kişileri seçerken çok dikkatli olman gerek çünkü bir sürü yalancı kişiler seni sırf güzel olduğun için elde etmeye çalışacaktır bunlara izin verme. erkeklerin hoşuna gidecek haretlerde bulunma. seni öpmeye kalkan olursa iyi bir tersle bir de açıksan kapan. işte bu dediklerimi yaparsan gerçek ten seni seveni bulursun.
Soran+1 yılEvet açığım kapanmayı düşündüm ama kapanamadım ailemde yok kapalı herkes açık. Tersledim zaten. Diyorum istemiyorum bana dediği şey şimdiden bunu bile kabul etmiyorsun. Etmem tabi. İnşallah iyi biri çıkar karşıma
- +1 yıl
inşallah hayırlı bir kısmetin çıkar. ama yine diyorum güzel birisin etrafındaki erkekler seni elde etmeye çalışacak çok dikkatli ol ne olur. en azında seni öpmeye filan kalkan oldu mu tersle çogu erkeği yanlış bir hareketini görürsen tersle. sevgili olacagın kişi iyice test et ve dene ondan sonra sevgili ol benden sana tavsiye.
Soran+1 yılTamam artık öyle yapmayı düşünüyorum senin dediğin gibi. İnşallah allah karşıma düzgün birini çıkarır. Teşekkür ederim güzel yorumların için. 😇
+1 yılGiyimin kuşamın yürüyüşün oturman kalkman konuşma tarzın ve takındığın tavır onlara böyle bir izlenim veriyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılOlgun biriyim davranışıma giyimime herşeye dikkat ediyorum artık güzelliğin hiç bir şey getirmeyeceğini anladım
- +1 yıl
Güzellik bir şey getirmez zaten ama söyle bir gerçek var ki talebi de arttırıyor umarım karşına istediğin gibi düzgün bir insan çıkar
Soran+1 yılİnşallah
Cinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. bir şey yapmana gerek yok bence. sen değişme hiç tek yapman gereken beklemek öyle hissetmeyen biri denk gelirse onunla ilgilenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 😇
+1 yılTürkiye de kadin olmak zordur. Cinsel acligin Afrikasidir burasi.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun hiç mi karşıma iyi biri çıkmaz ya
- +1 yıl
Elbet cikacaktir merak etme. Onlar yuzunden bizim adimiz lekeleniyor.
Soran+1 yılAynen haklısın. İnşallah düzgün biri çıkar karşıma
- +1 yıl
İnsallah bu konuda hemfikiriz.
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Güzel olduğundan açık giyiniyondur bundan olabilir fazla abartma giyinirken.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı açık giyinen biri değilimdir
Mart geldi ya o abaza erkekler artr
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılcinsel açlık. yokluktann vs vs
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsi mi cinsel açlık çeker
- +1 yıl
çoğu. azgınlık işte napacan
+1 yılTavırlarına dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun biriyim herşeye dikkat ediyorum emin ol
- +1 yıl
Dikket edemediğin bir konu vardır herkes aynı olamaz.. benim emin olmam içinde bir sebep yok beni bağlamaz hayat senin..
+1 yılDisari karsi tavrin hareket ve sozlerin oyledir
03 Yorumla
Soran+1 yılOlgun davranışlarım var her şeyi düşünerek hareket eden biriyim
- +1 yıl
Seni bilmem de bir arkadasim var kendini cok yuksekte goruyo ki bu senin sorununa benziyo cunku kelimenin basinda diger kisileri azimsamissn kiyafet yaptigin daha önceki şeyler den olabilir tahminen soyluyorm tanimak lazm tam konusmk için
Soran+1 yılKendimi çok yükseklerde gören biri değilim hiçbir zaman hava atmadım onu da sevmem allahım çok şükür ki kötü huylarım da yok tek isteğim karşıma artık saçma erkekler çıkmasın her şeyi cinsellik sanan erkekler çıkmasın ben sevgili aramıyorum ama yazan erkekler yüzünden kendimi kötü hissediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. nerden bilion gördüklerini
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü her konuştuğum erkek benim isteğim farklı diyor
Soran+1 yılSadece biri demiyor ki hepsi aynı istemiyorum öyle şey deyince gidiyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek bu her şeyi beklerim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılBende ama hepsi mi açlık çeker
Cevap sahibi+1 yılhepsi açlık çeker mi bilmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere göre kadın öyledir
09 Yorumla
Soran+1 yılAma neden sadece ben hangi erkeği tanısam benim seninle isteğim farklı olur diyor
Cevap sahibi+1 yılErkek erkektir işte. Kimse senle kardeş olmak için yan yana olmaz ki
Soran+1 yılOlsun bu kadar sevgili hemen mi öpüşüyor koklaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz da senden yüz buluyolar demek ki
Soran+1 yılYüz vermiyorum pek ama yazıyorlar işte
Cevap sahibi+1 yılSen de okuyın:)
Soran+1 yılMaalesef okumak zorunda kalıyorum
Cevap sahibi+1 yıl:) kim bilir bir gün sen de yazarsın
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılGuzelmisin peki
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef evet
- +1 yıl
Kimseyi umursama yoluna devam et bizim ülke böyle herşey cinsellik la bakarlar
Soran+1 yılAynen öyle. Yorum içim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim hanım efendi dua et sana güzellik vermiş ve kimseyi umursama doğru bildiğini daima yap ve yapma ya çalış
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim güzel cevap için 😇😇
- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKilo al
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
sans yok sans :)
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle güzelliğe artık önem vermiyorum güzellik bir şey getirmiyor
Soran+1 yılGına geldi artık saçma sapan erkekler neden beni buluyor anlamıyorum.
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBen seçim yapmıyorum ki bana yazanlar öyle nedense
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım