Hiçbir erkekle ne arkadaş ne de sevgili oluyorum ilgimi sadece cinsel olarak çekiyorlar. eğer ben bir erkekle konuşuyorsam onunla tek amacım yatmaktır. ama bu nereye kadar böyle devam edicek bilmiyorum normal insanlar gibi birini sevip yuva kuramayacak mıyım? her erkeği cinsel obje olarak görmeyi nasıl bırakabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun tek bir nedeni var. O da bugüne kadar kalbini uyaran bir erkek çıkmamış karşına. Karşına çıkan erkeklerin sadece cazibesine kapılmışsın. Eğer sende duygusal bir hareketlilik oluşturacak biri karşına çıkarsa ona sadece arzulama ve beraber olma isteği duymanın yanında; onunla sohbet etmek, birlikte alişveriş yapmak, film izlemek... vs gibi şeyler yapmakta istersin.
Bu duruma engel olmanın yolu da kalbinin sinyal vermesini beklemek. Yani gerçekten sevebileceğin ve o etkiyi alabileceğin erkeğe şans vermelisin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne kadın ne de erkek için yuva kurmak gibi bir mecburiyet yok. hayat tarzını sürdürebilecek mali güce sahip olmaya odaklan. kendi tabiatını olduğu gibi kabullen ve sev. paranı tırtıklamak isteyen terapistler, psikologlar, kendini geliştirme vaizleri, durmadan, insanı düzeltilmesi icap eden bir sorunu olduğuna ikna etmeye çalışırlar. karşı cinsi sadece seks için istiyorsan bunda ne var ki? ben de kadınlarla seks yapmayı tercih ederim ama bunun dışındaki aktivitelerde onları katlanılmaz derecede sıkıcı buluyorum. biri bunun sağlıklı olduğuna karar vermiş diye neden hiç sevmediğim biriyle aynı evde yaşayayım. hemcinslerinle sosyal ihtiyaçlarını giderip, karşı cinsle de cinsel ihtiyaçlarını giderdiğin bir hayat aslında gayet sürdürülebilir bir hayat. ancak, eş dost akraba baskısını en aza indirmek için daha önce belirttiğim gibi mali gücünü arttırman gerekiyor. ne yazık ki hürriyetinin paranın miktarına bağlı olduğu bir dünyada yaşıyoruz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin kafanda sek yapmak takıntı olarak kalmış yaşın itibarıylada cinselliginin tavan yaptığı dönemdesin ve hergün istiyorsun. Başlangıçta kendine bir uğraşı bul mesela plates kafan cinsellik geldiğinde oranın isteğini değil plates sporu yap yorulunca kafa orayı düşünmez dinlenmek ister tekrar gelirse yine bir yarım saat plates yap veya yürü böyle isteğine fren yapabiliyorsan devam et bu olmuyor ise o durumda yapman gereken bir psikologlar yardım al. Bu durum biz erkekler için hoş gibi görünür bunu vurgulayan var sen onlara bakma tedavi ol o çikmazdan çıkmaya bak belki sporla falan kurtarabilirsiniz başarılar diliyorum
00 Yorumla
Çevreni değiştir.
Muhtemelen onlar bozuyordur seni. Adı burada söylenmeyecek davranışları popülerlik ölçüsü olarak nitelendiren ve dayantan kişilerden uzak durarak, düzgün insanlarla yoluna devam ederek kendini toparlayabilirsin belki.
Ancak bu durumda olmana kimsenin bir etkisi olmadığını düşünüyorsan yapacak pek bir şey yok. Kullandığını zannedip, kullanılan ve sonrasında hep bir köşeye atılan beş para etmez tiplerin oyuncağı olarak kalırsın.
İnsan olarak mı yaşamak istiyorsun, et olarak mı? Kendine bunun cevabını ver.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
106Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birakamazsin
Yaratilisin bu
Görünce yuzunu çevirme sabrını gösterebilecek olgunluğa ya da onemsememe doygunluguna erisirsen ancak olur
O da çok zor
Denemek istersen iletişimini azalt
Etkilendigin konulardan uzak dur bakma
12 Yorumla- +1 yıl
@aybüketfg duygusal tatmini yaşatmayan bir illet :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKomodinin üzerine para da bırakıyor musun diyesim geldi :D ahsh
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir karakter yapısıdır bunu değiştiremezsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu değiştiremezsin sebebini merak ediyorsan kızların verdiği cevaplara bak. Bu kadar propagandaya maruz kalan insanların manipülasyonist davranış geliştirmesi gayet normal bir durum. Neden değiştiremezsinden sonra “değiştirilmesi mümkün mü?” diye soralım. Elbette mümkün önce bu durumun bir hastalık olduğunu kabul ederek profesyonel yardım almayı düşünmelisin. Sonra sosyal medya, medya ve kadın STK larından uzak durmalısın. Hücum terapi uygulayabilecek bir uzman ile uzun soluklu bir tedavi sürecine başlamalı ve ne olursa olsun sonuna dek tedaviyi bırakmamalısın...
13 Yorumla
Soran+1 yıltek mantıklı cevap veren sizsiniz teşekkür ederim. profesyonel yardımdan kastınız psikolog mu yoksa psikiyatrilik bir durum var mu?
Soran+1 yılaslında daha önce psikoloğa gitmiştim başımdan geçen taciz olayını anlatmıştım onunla bir ilgisi olabilir mi bu durumun?
- +1 yıl
Kuvvetle muhtemel bahsettiğiniz travma ile alakalı olması. Psikiyatrlar her işi ilaçla halletmek kafasındalar, psikologların da bir çoğu duygu baskılayıcı ilaçları tercih ediyor. Size önerdiğim hücum terapi ise bütüncül psiko terapi uygulaması ve uygulayan uzmanları psikoterapi enstitüsü yetiştiriyor. Hipnozu o hocanın kitaplarından öğrendim, bilgi ve becerisine güveniyorum...
Psikolojik destek al. Bu normal değil. Senin erkeklerle ilgili bilinç altında yatan bir duygun var derinlerde bir yerlerde. Onu terapi sayesinde çıkarabilirsin açığa. Onlara karşı böyle olmana sebep olan o duyguyu bul.
23 Yorumla
Soran+1 yılçok küçükken tacize uğramıştım onun etkisi olabilir mi acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kötü bir durum
İlişkiye girdiğin her erkek risk demek ! Dilden dile gezersin adın çıkar ve bu hayatını karartır çok tehlikeli bir yol… obje olarak görüyorum diyip kendini kandırma sen obje hatta oyuncak olursun… ve kimse seninle ciddi bir ilişki evlilik düşünmez yalnız kalmak zorunda kalırsın ziyaret edenler de komidinin üstüne para bırakıp giderler 😞03 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden bu düşünce yapısındaki erkenlerden nefret ediyorum nasıl duygu hissedeyim ki böyle yaratıklara
Cevap sahibi+1 yılDuygu hissetmediklerinin altına yatma ! Ayrıca sağlıklı bşr kafayla beni okusaydın iyi şeyler yaZdığımı seni uyarmaya çalıştığımı görürdün iyi geceler
- +1 yıl
😂😂😂 sayın bay gizli üye; sağlıklı bir kafada olsaydınız adın dilden dile dolaşır o*rospu olursun demek yerine hastalık kaparsın dikkat et herkesle olmaz derdin fakat insanların senin hakkındaki düşüncelerine göre yaşarken kafanı devre dışı bıraktığından ötürü sanırım başkalarının düşünceleriyle konuşmuşsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu durum kadınlar için bir anormallik kabul ediliyor. Halinizden de şikayetçisiniz. Oysa aynı şekilde kadınları cinsel abje gibi gören erkekler de var ve onların durumu anormallik olarak görülmüyor. Ortada bir ayırım var.
Sorunuza gelince, bir psikoloğa gidin derim. Siz bu durumda kurtulmak istiyorsanız bu tedavinin yarısıdır...
10 YorumlaSana çok bir tavsiyede bulunamam çünkü yine kendi arzularınla yaşayacaksın ama tahminim ilerde normal ilişkiler seni tatmin etmez ve denemediğin başka fantezilere girersin değişiklik ararsın diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAslında kadınlar ne kadar karşı çıkıp sana yüklenecek olsa da birçoğu öyle bakıyor zaten erkeklerden tek farkı onlar çıkarları doğrultusunda tercih yapıyor
10 YorumlaKızım hastalik kaparsin.. korunsan da kaparsin bak, onune gelenle yatma.. surekli partner degistirmek gozle goremedigimiz enerji bedeni icinde iyi degil, beraberlik yasadigin kisinin neyi var neyi yok bedenine bi nevi download ediyorsun.. ahlaki boyutunda filan degilim, gercekten zarara ugrarsin
11 Yorumla
+1 yılKiz boş ver erkeklerin hoşuna gidiyor zaten. Duygulariyla oynama yeter. Asil amacini belli et ki işin içine duygular girmesin.
22 Yorumla- +1 yıl
Bize komaz 🤣
- +1 yıl
@Yerin7katdibi bana kor olm ben obj deglm
+1 yılCinsellik düşünmeyin Başka aktivite Hobilerle ugraşın Faydali şeylerle ilgilenin Bu Düşünceniz Hoş ve Uygun Değil Bu Düşünceden kurtulmanız Gerek
00 Yorumla
+1 yılBiran önce tövbe etmelisin derim ve karşına o zaman öyle biri çıkar ki onunla yaşadığın zevki hiçbir zaman yaşamamış olduğunu anlarsın inşallah.
08 Yorumla- +1 yıl
Kız belki müslüman değil.
- +1 yıl
@Suleymanov95 o zaman bu yorumu görmezden gelir
- +1 yıl
Laf soktun ama güzel cvp knk😂
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
@Understandfulll ne oldu?😀
- +1 yıl
Cevabınıza güldüm
- +1 yıl
@Understandfulll ne yapayım otomobil yokuş aşağı durma devam et bıkana kadar devam mı et deseydim 😑 vebaline ben de ortak olurdum.
- +1 yıl
Yok o yorumda haklısınız ona gülmedim ben. Laf soktun ama güzel cevap yazmışsınız
+1 yılHelal beee hep onlar mı öyle görcek sen olmak istedim şu an
33 Yorumla- +1 yıl
Herkesin karakter ve düşünce yapısı aynı degil
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. devir değişti artık kızlar erkekleri obje olarak görüyor 😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılAynı durumun erkek versiyonuyum. Kızları sadece cinsellik olarak görüyorum duygusal noktada isteksizim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks güzel ama hiç kimseye bişi hissetmiyorum demen altında psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkeklerin gökte ararken yerde bulduğu yazar teşrif etmişler 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbu beeen😂
Helal olsun sana beee kadın gibi kadın erkeklerde kadınları öyle görüyo merak etme aferin 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştirme hep onlar görecek değil ya kızların meşalesi sende helal kız yürü
20 Yorumla
+1 yıldeğiştirme zaten hangi evli mutlu ki? kullan at işte
24 Yorumla- +1 yıl
Canın yanmış gibi?
- +1 yıl
ne alaka bi yemeğin bozuk olduğunu anlamak için hepsini mi yiyon sen
- +1 yıl
Sakin ol be bisey demedim.
Tenine vücuduna her temas ettirdiğin erkekle dahada kirleniyosun ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıleşya mıyım ben ya ne kirlenmesi
+1 yılDeğişikmiş 🤷🏻♀️ psikolojik yardım almayı dene. her konuştuğunla da yatma hastalık kaparsın falan sksdjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl09 Yorumla
Soran+1 yılgel burayaaa dokunucam kaçma 😂
- +1 yıl
Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla 😂
Soran+1 yılruhundan banane ben seni yürüyen kardeşim olarak görüyorum bedenin yeterli 😂
Soran+1 yılkardeşim diye düzeltmiş yrrk yazıyor orda😂
- +1 yıl
İltifat mı ettin gömdün mü anlamadım 😂
Soran+1 yılgömsem nolucak özsaygısızsınız hoşunuza gidiyor sizi böyle görmemiz😂
- +1 yıl
Onu bu zamana dek karşılaştığın erkekler için söyleyebilirsin. Üstüme almam 😄
Soran+1 yılher erkek için diyorum üstüne alıp almamaları kendilerine kalmış😉
- +1 yıl
Ben almadığım için sıkıntı etmiyorum farkındaysan 😄
Nasıl yani flörtlesip çinsel ilişkiye mı giriyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılgenelde ikinci buluşmada ilişkiye giriyorum
- +1 yıl
Bence bu çok güzel bir şey ilerde eşini çok mutlu edersin östrojen hormonunun çok aktif ve bu da kadınlık hormonun daha sağlıklı bir şekilde kullanmamı sağlıyor. Ben çok istekli biriyim maalesef her gün mastürbasyon yapıyorum geçen gün hafta doktor gittim testeronumun ölçtü ortalamim üstündeydi bu iyi bir şey ama mastürbasyon alışkanlık hale getirmissin azalt dedi şen de sanırım bundan zevk alıyorsun aşk meşk değil seks ile mutlu olmayı sınırlandırmissin
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. İyi görüyosun. Erkekler bu kararını destekliyorlar. Bundan utanma. Her zaman arkanda olacağız bundan emin olabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence en yakın zamanda gönlünü kaptıracağın gerçekten aşık olacağın birini bulmalısın ve sadicwonu düşünmelisin
00 YorumlaBelli bir yaştan sonra düzelecektir ama bu düşünce yapısını değiştirmen lazım cinsellik olmadan duygusal açıdan yakınlık hissetmelisin
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınların aklı fikri sekste zaten sapık.
05 Yorumla
Soran+1 yılayak üstü sapık muameleside gördüm 😂
- +1 yıl
Sizin gibi kadınlar yüzünden sokata rahat yürüyemez olduk. Götoskoplar
Soran+1 yılulan😂😂😂 gece gece ne güldürdün be
- +1 yıl
Yalanmı götcünüz sürekli götümüze bakıyorsunuz. Artık skinny kot giyemez olduk sayenizde.
Soran+1 yılanladık güzel popon var
+1 yılÇok özgür ve çok istekli biriysen ve başka erkeklerle birlikte olmana engel olucak bir durum yoksa bunun verdiği rahatlıkla böyle oluyor olabilir
00 YorumlaAynısını biz desek içimizden geçmişlerdi neyse. Senin de karşına elbet aşkı bulduğun biri çıkar. sen hayatı bildiğin gibi yaşamaya devam et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılSuanlik hevesin sadece o cunki gectikten sonra normal hayatina devam edebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılama hevesim geçmiyor
- +1 yıl
Hevesini gecirebilcek seyler yap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kurarsın belki ileride. Ama erkeklerin çoğu da senin düşündüğün gibi görüyor kadınları. Bu şekilde alan memnun veren memnunsa zaten devam et böyle bakalım nereye kadar gidicek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu ben işte hatta bir arkadaşım vardı 2 yıl boyunca arkadaştık yatma falsn olmuyordu ama sürekli elleşiyorduk bu s. lak bana aşık oldu sonra ayrıldık keşke daha da ileri gitseydim mastürrasyonel yaparken hep pişmanlık duyuyorum ya
00 Yorumla
+1 yıl30larda değişir merak etme. Takıl kafana göre keyfine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılhenüz 18imde böyle düşünmem normal mi
- +1 yıl
Tabi ki normal zaten bu yaşlar ve 20ler hem hayatı ve cinselliği doya doya yasama zamanıdır , hem de libidonun zirvede olduğu yaşlardır. 30lar da daha oturdugun , daha huzur ve sakinlik istediğin yani evlilik ve aile kurma yaşlarıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bu dünyaya zaten bize hizmet etmek için gelmişler normal yani
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın haklı 🤣🤣
Aferim trol abla nasıl yorum alacağını çözmüşsün 😃😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Parfüm kutusunu ikaz et sen parfüm kutususun başka bir şey değilsin de. :D
00 Yorumla
+1 yılboş ver değiştirme. erkeklerde kızları öyle görüyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılHani derler ya her eve senden bir tane lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Biun seversin birini hayatin degisir. Umarim cabuk oljr bu yoksa yolun yol degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar kadınları obje olarak görürken iyi de biz görünce mi kötü, boş ver.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle cinsiyet ayrımından vazgeçip insana insan gibi bakmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Direk cinsellik amaçlı olmayan bir ilişki yaşarsan belki duzelir
00 Yorumla
+1 yılSeni cinsel obje gibi görenlerle beraber olabilirsin
00 YorumlaBence yalandan atıyorsun bu dedigini esktlar bile düşünmez o kadar da degil
00 Yorumla
+1 yılDeğiştirmene gerek yok. Biz, senin için buradayız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aaahhh bi de bunlar çıktı. Bizi metalaştırmayın artık yaaa snsjsjssjs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Şaka gibi ya duygu olmadan nasıl seks yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
- Çok iticisin.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Buradaki erkeklerin hepsine yaz lütfen, mutlu olsunlar :)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi buradaki erkeklerin hepsi beni cinsel obje olarak gör lütfen der :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahaa hani nerede mkakakaksdxahagaa
- +1 yıl
ferre izlerken gördüm :ASSGHFJGGHFGHGSA
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şöyle bi kadin bulamadim ya, beni sadece yatmak icin kullanacak biri hic cikmadi karsima 😁😂
00 YorumlaErkeklerin bundan şikayetçi olmayacaklarını düşünüyorum, emin ol onlarda sana öyle bakıyorlar
00 YorumlaErkekler değil miydi o şekilde gören devir değişti desene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılof içimin yağları eridi devam ett bebiş hep onlar mı bizi obje gibi görceek
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kızları cinsel obje olarak görüyorum ve yatmaktan ileriye gidemiyorum maalesef kafa yapımızın değişmesi lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmiş artık senin işin pairbounding yapısı bozulmuş artık geri dönülemez noktadasın İstesende kimseyle yuva kuramassın
00 Yorumla
+1 yılGaliba bu soruyu tepki ölçme amaçlı sormuşsun, aynı muameleyi erkekler görselerdi nolurdu acaba diye düşünerek, sosyal deney gibi bir şey yapmak istemişsin sanırım kendince :D
11 Yorumla- +1 yıl
He gerçekten öyle düşünüyorsan zaten amacı sadece cinsel partner kafasında takılmak olan, fazlasını istemeyen erkek çok zaten. İşin zor değil yani şanslısın o konuda :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim ama ben biseksüelim. Ben erkeklere olan ilgim sadece seksuel boyutta senin gibi. Onun dısinda sevgili olmak, aşk yaşamak icin kızları istiyorum. Var mi sende boyle birsey?
26 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce böyle bir şey yaşamadım ama şüphelerim var
- +1 yıl
Güzelmiş.. :) karşılıklı anlaşma.
Cevap sahibi+1 yılŞüphelerinizden bahsedersiniz anlayabilirim sizi?
Soran+1 yılyani güzel bir kadın görünce beğeniyorum ne seksi kadın falan diyorum işimden ama hiç duygusal bir şey hissettiğim olmadı
Soran+1 yıliçimden*
Cevap sahibi+1 yılIstersn sizinle konusabilirim.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doyumsuz oluşun belki de tatminsizlik veya farklı ten sıcaklıkları seni tahrik ediyor
015 Yorumla
Soran+1 yılevet gerçekten tahrik ediyor
Soran+1 yılya yolda yürürken gördüğüm adamlara bile bu adamla yatsam nasıl olur acaba diye düşünüyorum
Soran+1 yılo sırada görüştüğüm partnerim olmasına rağmen
Soran+1 yılya tadını çıkarırsam hızımı alamam 30uma geldiğimde 100 erkekle yatan bir kadın olmak istemiyorum
Soran+1 yılbu dediğin imkansız
Soran+1 yılcanım ne kadar çok istese de partnerimle devam edicem mecbur
- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekleri cinsel obje gibi görüyorum, bunu nasıl değiştirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler