Boy 1.53 aşırı kısa , bedeni dümdüz kıvrım hiç yok, kalça hiç yok çok dar dolgunluk yok. Saçları facia alnı açık ve en önde bebeklik saçları var garip. gorunuyor saçları basının yarisindan basliyor ve saç telleri çok az. Tesettürlü olduğu için saçını goremedim
Kapalı haliyle gördüm evet biliyordum zayıftı kısaydı kalçası yoktu ama o an gözüm onu görmüyordu ben bu kzia deliler gibi aşık oldum çok vazgeçmek istedim yapamadım oldum oldum dirildim. Evlendik biraz zaman geçince gözümdeki perde kalktı
Neden ozaman evlendın evlenmeden oncede fızıgı aynıydı ozaman ne vardı sımdı ne yok
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Aşık oldum o an gözüm hiç böyle görmüyordu Allah gözlerimi mühürledi bu benim için imtihan biliyorum bende anlam veremiyorum hiç begenemdigim bı kıza nasıl aşık olup evlendim ama oldu
Sende ne ıstedını bılmıyonkı abıcım kıza nasıl asık oldun orasıda tartısılır yanı yapacak bısey yok ben ıdare etmem dıyorsan bosan kımse senı zorla tutamaz
Aşık oldum ve gözüm o an hiç böyle. gormuyordu yani ona cinsel. yonden bakmıyorum evlenince aşkın büyüsü geçti çok pişman oldum ama iş işten geçti şimdi onu yarı yolda birakmak istemiyorum. Kendide biliyor bu durumu ama. bosanmak istemiyor.
En İyi Cevaplar