Güzelim çevrem öyle söyler fakat içimde istek yok. kapalıyım dikkat çekiyorum dışarda bakan oluyor umrumda değil etkilenmiyorum fakat eşime karşı da isteklili değilim bu aralar biraz limoni aramız ondan olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle tüm yazdıklarını okudum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Ama bunu asla kimseye söyleyemezler. En yakın kız arkadaşlarına bile söyleyemezler. Bunun kapalı veya açık olmayla ve güzellikle alakası yok. 😀😀 Sizdeki sorun şu. Normal her bayanda olduğu gibi isteğin fazla miktarda var. Ama eşine karşı istek yok. Bunun sebebi nedir dersen. Bir duygusal birde cinsel sebebi var. önce cinsel sebebini söyleyeceğim. Evliliğe kadar cinselliği çok istedin ve evlenince çok iyi bir cinsel hayatın olacağı konusunda kendini koşullandırdın. İstek vardı ama eşine sakladın kendini. Evlendin orgazm olamama sorunu yaşamaya başladın. İlk başta düzelir dedin. Ancak her orgazm olamayınca bilinçaltın seni yavaş yavaş, eşin seni orgazm edemiyor. Artık uğraşma diye olumsuz telkinlerde bulunuyor. Artık bilinçaltın sana boşuna uğraşma, orgazm falan olamazsın. O zaman yapma diye sana olumsuz telkinde bulundu ve bulunmaya devam ediyor.
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBundan dolayı eşinde iyice soğudum. Sadece mastürbasyon ile kendini rahatlatıyorsun ama mastta seni kesmiyor. Cinselliğe esas kadının ihtiyaçı vardır ve mastta bunu karşılamaya çalışıyorsun. Eşin cinsellik istediği zaman hemen işini bitirip gitsin diye bekliyorsun. Çok az zevk aldığın İçin eşin ile cinsellik sana zulüm gelmeye başladı.
Cevap sahibi+1 yılDışarıda iken güzel ve alımlı bir bayan olduğun İçin erkeklerin sana bakmaları hoşuna gidiyor. Kadınlık gururunu yaşadıklarını okşuyor. Buda sende isteği arttırıyor ve eve gelip yoğun mastürbasyon ve hayal gücü ile kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılEşin ile Cinsellik iyi olmadığı İçin eşinin sana olan ilgisi tamamen azaldı. Buda aranızda duygusal bağı çok azalttı. Sen bari cinsellik yok bari ilgi göstersin diyorsun. Ama ilgide de yok belli.
Cevap sahibi+1 yılŞu an bile çok isteklisin ancak artık mastla bile orgazm olamadığın İçin artık mastta yapmak istemiyorsun değil mi?
Cevap sahibi+1 yılİsteği bastırıp biraz rahatlamak istiyorsun değil mi?
Soran+1 yılDedikleriniz genel olarak doğru ama kendime dokunmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılAaa hiç mi?
Cevap sahibi+1 yılAma normal her bayan gibi isteğin çok fazla ve mastürbasyon yapmadan nasıl durabiliyorsun. Çünkü erkek isteğini bastırmazsa bir şekilde hayatını devam ettirir. Ancak bayanın mutlaka rahatlaması lazım.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik öncede de mastürbasyon yapmasını söyleme bana. Bu çok ciddi bir sorun ve eşinden soğuma sebeblerinden biri de bu olabilir.
Soran+1 yılHiç yapmadım
Cevap sahibi+1 yılİşte sorun bu, şimdi tespit ettik.
Evlene kadar isteği devamlı bastırdım. mastürbasyon sana hayalı geldi değil mi?
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinden beri hiç zevk alamadım. Devamlı cinselliğin yanlış bir şey Olduğu bilinçaltına işledi. Bundan dolayı hiç zevk alamadım değil mi?
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon sana yanlış bir şey gibi geldi değil mi demek istedim
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSorun eşinde değil sende.
Muhafazar aile yapısında yetişen Bayanların aile ve mahalle baskısıyla cinselliğin kötü bir şey olduğunu bilinçaltına işlemiş. Bayan, cinsellik istemek sadece erkek isteyince kabul eder. Yoksa kötü bayandır imajı sizi korkutuyor, değil mi?
Soran+1 yılBurdan anlatmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAslında tam olarak sorunun ne biliyormusun.
Sana uzun bir yazı yazıyorum. Bir yere kaybolma 😛😛 5-6 dk yazman sürer 😀😀
Cevap sahibi+1 yılO zaman gizlilikten çıktım.
Soran+1 yılYazıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılaraya soguluk girmisse olabilir belide psikolojik bir durumdur bu gibi durumlar uzun sürüyorsa uzman bir hekimden yardim almakta fayda var. Bir cok sey konusarak cözülebiliyor rahat, özgürce fikirleriniz partnerinize söyleyin paylasimda bulunun.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Muhakkak ondandır, çünkü cinsellikte kadınlarda kendini tamamen bırakıp bırakmamak beyinle alakalı. Kafasında kurduğu bir şeyler varsa içi atmaz.. Ama kendini verirse kafası güzelse, psikolojisi harikalar çıkartır ortaya..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi her şey olabilir cinsel hayatının öncesi ve ne yi nasıl yaşayıp nehissedip arzu hegcan duyup nezaman duymadıgına baglı ama kksacası hegcan yok heycanda arzuyu tetikler arzuda istegi ve yukseldikce yükzelir orgazm ve boşalma finiş yani zincirin başı heycan eksik kimi zaman ortalarda falanda kırılmalar olabiliyor
00 Yorumla
+1 yıltanışalım istersen bana karşı bir istek olabilir sende yani eşin dışındaki diğer erkekleri arzuluyor olabilrsin
00 YorumlaOlabilir, biraz daha bekleyip bir daha kontrol et hislerini, fakat aranizi sıcak tutmaya çalışın
01 YorumlaLimoni olduğu için olabilir. Baştan beri mi kötüydü yoksa sonradan mı oldu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlendigin gunden beri mi oyle yoksa sonradan mı oldu
021 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden vardı ama bu kadar değildi
Cevap sahibi+1 yılAranizda birsey mi oldu. Severek mi evlendin yoksa gorucu usulu falan mi
Soran+1 yılGörücü usulü evlilik
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı takip edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Soran+1 yılBuyrun
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılYaşın çok küçük neyi soracaksin
Cevap sahibi+1 yılYazarsaniz bekliyorum
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYasim küçük degil sadece ilk girerken yanlis girdim degismedi geri
Soran+1 yılSoru nedir burdan yazın
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olursan engellersin burdan kaldirirlar
Soran+1 yılKaldırılacak soru ise kalsın
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl dersen yanlis anladin dedigimi ama neyse
Cevap sahibi+1 yılKac yillik evlisin
Soran+1 yıl5 yıllık
Cevap sahibi+1 yılEsin seni dusunmuyor herhalde ondan dolayida istek olmuyor değil mi
Soran+1 yılBaşka sorunlarımiz var
Cevap sahibi+1 yılAldatma falan mı oldu
Soran+1 yılHayır başka sorunlar
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın dinlemek isterim seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle şunu sormak gerekir, normal şartlarda libidon ne düzeyde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılseni görmek isterdim ;)
05 Yorumla- +1 yıl
nasip olur mu ;)
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
dediğin gibi güzel ve dikkat çekici misin görmek isterdim
Soran+1 yılDediğiniz imkansız
- +1 yıl
peki :/
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılArani duzeltmeye bak
00 Yorumla
+1 yılSorun büyük anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılDeğişik demek ki isteklerine uygun değil
00 Yorumla
+1 yılEvlilik iste. Evlilik sekse en uzak seydir
00 YorumlaPsikolojiktir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Etkileneceğin birini bu seviş, düzelir her şey :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şey öyle başlar😂
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılArzu istek biter sonra hareketleri gözüne batar sonra başkasından etkilenirsin farklı şeyler yasanir😂😂
Soran+1 yılHareketleri batıyor yalan yok
Cevap sahibi+1 yılAldatırsın bir süre sonra öyle gitmez yani bunu bil kadınlıgını hissetmek isteyeceksin
Soran+1 yılAsla yapamam inancıma ters
Cevap sahibi+1 yılHer şey ani gelişir çok emin olma bencee
Soran+1 yılDikkat ederim
Cevap sahibi+1 yılUzun bi süre devam ederse bebis yapmadan bosan
Soran+1 yıl4 yaşında çocuk var
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun umarım düzelirsin aksi halde hayatın izdirap olur ve altında yatan sebep de onemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılhayır sorunu çözmek isterim tam yerine geldin
20 YorumlaKaybın büyük.
00 Yorumla
+1 yılOndandır yatakta yanaşmıyor mu size
00 Yorumla
+1 yılsert becermesi lazm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç normal isteğin demi olmuyo
00 Yorumla
+1 yılDaha önce nasıldın