Eşim ne sarılıyor ne öpüyor ne bir çiçek alym hediye bunlar hiç yok yok hiçbiri yok evlilik yüzüğümüzü bile takmıyor parmağına ben çok bakımlı bir kadnm hepsini geçtim cinsellik bile ayda bikere kendi isteyince yanaşyor oda bikere oluyor bu nedir sizc?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için genç yaşta hayatım bitmiş; kimse beni sevmeyecek, istemeyecek ve arzulamayacak! Herif eşinin değerini bilmiyor! Millet de şans var ama şansına yüz çeviriyor; ben gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum, cinsellik yaşamak, sürekli öpüşmek ve sarılmak istiyorum; aşk istiyorum ama bende de şans olmadığı için imkansız yani en büyük hayalimi asla yaşayamayacağım için mutsuz g*bereceğim; Adaletini s*keyim dünya!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olsam karımı bir gün rahat uyutmam büyükmüş biraz benimkisi üroloji doktoru öyle söyledi bilmiyorum evlilikte karşıma çıkan kıza şimdiden mükemmel hissetireceğim kuşkum yok bundan eminim.
Kocan kocalık görevini yapmıyorsa sen ondan gidip isteyeceksin. Ha bunu da üç-dört kez erteler se sen teklif ettiğin halde ozaman o adam gaydır.
00 Yorumla
tam bir monotonluk hastalığına yakalanmış eşin ama evlilikte hep siyah beyaz olmamalı renklendirelilmeli arkadaşım eşin biraz öküz gillerden galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 👍
Boşanma sebebidir. Daha fazla zaman kaybetmeden bırakma sebebidir.
235 Yorumla- +1 yıl
Dur kız hemen gaz verme
- +1 yıl
Ama belli ki adamın bir derdi bi sıkıntısı var, evlilik ilk sıkıntı da hadi boşanalım değil, sıkıntıyı beraber aşalım, birlikte başaralım, üstesinden beraber gelelimdir. Bi adamın derdini dinlesin ondan sonrasına bakılır
- +1 yıl
Sen bakarsın galiba , değilsen de hiç bu durumu yaşadın mı veya hiç bir derdin oldumu?
- +1 yıl
Yapan suç yapman suç cisnelik karşılıklı degilmi istemiyor adam işte ne boşanması diyorsun kadın istemediğin de de boşanma sebebimi yooo o zmaan kadınin rızası yok
- +1 yıl
Bekar olduğum doğru fakat aile terapistiyim. Yani öğrencisiyim bitme aşamasında evlilik tek taraflı yaşanacak biri degil, iki tarafın da ilgiyi kesmemesi varsa sorun söylemesi gerekiyor. Zamanla kadın ne cinsel olarak nede duygusal olarak mutsuz oluyor, yanlis insanla hayat sürdürmek yerine gerekirse doğru insanla 2. Evliliği yapmak daha mantıklı emin ol.
- +1 yıl
Kasırga isimlerine neden kadın isimlerini veriyorlar biliyirmsun giderken herşeyi gotuyor o yüzden sonsuz nafaka bir sürü tazminat alıyor almasın gitsin kimle evlenirse evlensin
- +1 yıl
Ne zirvalamasi kadın istememe hakkına sahip erkek istmeme hakkına sahip değil zirvalik mı bu
- +1 yıl
Seninle aynı düşünmüyorum , sen teorik kitaptan okuduğunu söylüyorsun , ben çevremden dinlediğimi ve yaşadıklarımı , ben sana göre tecrübeliyim , ilime ve bilime inanırım lakin kitaplar bize her zaman doğruyu söylemez. Senin dediğin gibi olsaydı dünya da evli insan kalmazdı herhalde
- +1 yıl
Bir de şey var ;
"Bekara karı boşamak kolay" - +1 yıl
Hehe canınızın istediği olmasında boşansin dunya sizin üstünüze kurulu
- +1 yıl
Görüşüme yapışma hadi çok biliyorsan sen düzelt adamı? Kadın bakımlı olduğunu söylüyor fakat adam ne duygusal ne farklı acıdan yanaşmıyor belli ki sadece kendini düşünüyor. Erkek yaşasa bunu gözü dışarı kayar aldatır dersiniz, kimse sizin gibi ucuz düşüncelere uymak zorunda değil. Daha rahatsızlık verme mümkünse.
Soran+1 yılEvet candan hanım haklı burada galiba boşanmam doğru evlilikte önemli şeyler bunlarda bazı başkı yörelerde adetlerde durum normol olabilir ama genelde normal değil aslnda
- +1 yıl
Kolay kolay çiftlere bosan demiyoruz benim sinirlendiğim alakası olmayan dangalak tiplerin bana karismasi. Kitaptan bahsediyor psikoloji egitimi alan birine. O galiba her şeyi okumuş ama tersten. İlişkide hemen bosanilmaz ama soran kişi belli ki çabalamış. Erkek buna ragmen olumlu davranmıyorsa bir kadının eksik devam etmeye mecburiyeti yok.
Soran+1 yılHayır gitmez benim kocam kackere dedim gidelim diye ben deli değilim dedi. sen git dedi bana
Soran+1 yılEvet ya 8 senelik evliyim hiç evlilik yıldönümünde bir gül alpta gelmedi bile bir yemeğe bile çıkarmadı azmı 8 diyorum senelik evliyim
- +1 yıl
Bu site etkileşim üzerine , yorum yapmam gayet normal , seninle senin seviyeden tartışmayacağım , psikoloji okuyorum diyorsun fakat her cümlede hakaret var! Dangalak kelimesini ve diğer hakaret içeren kelimeleri sana iade ediyorum, daha sen kendinden büyük kişilerle nasıl konuşacağını bilmiyorsun , sen okusan ne olur , okumasan ne olur , ille de edep , ille de edep
- +1 yıl
Yorumlarımı baştan aşağıya oku bakalım bir yerde saygısız veya edepsiz bir kelime var mı?
Saygıyı haketmediğimi hangi kelimem den dolayı çıkardın bir de onu söyle?
Soran+1 yılCandan hanım ben bir kadın olarak size hak veriyorum 👏👍benim koca tam bir öküz düzelmez eminim 8 senelik evliyim bukadar sene düzelememiş bundan sonrada düzeleceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Soru sahibi lütfen benim yapmış olduğum yorumları kaldırırmısın?
- +1 yıl
Bence direk benim görüşü kaldırsın ömrümü yediniz öxnsixkd neyse kalp kırmaya gerek yok ben bu konulara hassasiyet gosteriyorum cunku aile her şey demektir iki tarafta sorumluluğunu bilmelidir. Bi erkek sorsa aynısını söylerim, herkesin fikri ayrı. 8 sene duygusal boşluk çok zor. Umarım en kısa zamanda size doğru olan yolu seçersiniz @soran
Soran+1 yılKalkmıyor yorumlar sertmert hakan bey
- +1 yıl
Peki teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Kendini düzeltmeye çeki düzen vermeyen es aldatilmayi hakeder. Hic vicdan yapmaya gerek yok00 Yorumla
+1 yılİsraf oluyosun yemin ederim... Kadınlığına yazık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. istekli biriysen fizigin yüzün gayet iyiyse nasıl dayanıyor evde öyle hatunu görüpde *
00 YorumlaKaç yıllık evlisin Sence neden böyle yapıyor başkası mı var
00 YorumlaBunun sonu yok Bir an önce ayrıl niye bekliyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılBelki de esin farklı kadınlarla görüşüyordur. Bununla ilgili olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediklerinizin hepsi bir erkek olarak bende mevcut, saydığınız tüm her şeyi eşime uyguluyorum ama cinsellikte dahil yaşadığımız hüsranlar muzdarip olduğunuz durum ile tamamen aynı durumda.
00 Yorumla
+1 yılBu durumu otur onunla konuş , bakalım ne derdi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı sorun bendede var eşim ruh gibi gidip aldatmamı istiyor sanırım o kadar ilgisiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam seni hiçç sevmiyor belli ki. ben evcil hayvanlarımla bile daha fazla haşır neşirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yıldır evlisiniz hep mi böyleydi bencil bir öküzle evlisin galiba
01 Yorumla- +1 yıl
hep yarım kalıyorsun değil mi
+1 yılİlgisiz yani ben olsam eşimi bu kadar yalnız bırakmam
00 YorumlaO sana gelmiyorsa sen ona git azdır onu
00 YorumlaNeden evlenmiş gay mı bu
00 Yorumla
+1 yılbize gel başka erkeklere gir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Siz buluyorsunuz bu tipleri yapcak bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. sevgiliyken de böyle miydi
00 YorumlaBöyle devam ederse kacak et yersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunuz var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç olumlu yanı yok mu bu adamın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe erkekler var ya hayret
00 Yorumla Eger başka birisi yoksa esin doktora gitsin
00 Yorumla
+1 yılOna oral yap azdır bence
01 YorumlaZor bir durum sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorun
Gay olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 YorumlaOoo eğer libidonuda dindirmiyorsa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılAldatsana
00 Yorumla
+1 yılOt gibi eşin varmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı büyük.
00 Yorumla Pasife geçmiş
00 YorumlaSen naneyi yemişsin
00 Yorumla
+1 yılAldtiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılİstersen konuşalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi