Çok hoşuma gidiyor aslinda ama bir başladımı 2 saat durmadan yapınca çok yoruluyorum bitkin düşüyorum. Sabah işe gitmeden yapınca işe gidecek hal bırakmıyor. Yapma aşkim işe gidicez falan diyorum bama dedi ki istediğim an eşiimle olamıycaksam neden yaşıyorum. Ne yapıcam ben bu adamla?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bence sus o kadar isteksiz erkek var ki eşleri şikayet ediyo değerini bil sen de onun üstüne çık tahrik et. ohhh canım çekti şöyle saatlerce üstümden inmicek adam ahahdhahha
Bulmuş bunalmış
İnşallah bulursunuz 😊😀
Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum tabi ama, bence tadını çıkarmaya bak,, ileride neden benden uzak duruyor diyeceğin günler var
ne güzel işte adamın tadını çıkar neden şikayet ediyorsun
Çok yoruyor hal bırakmıyor
anlıyorum ama çok güzel bişey değilmi sende onu yor yaş kaç senin
23 yaşımdayım eşim 27
Aferim doğru demiş Alfa erkek dediğin uzun sevişir aslan parçası helal olsun kaç posta atıyor? 10 dan aşağı olmaması lazım ön sevişme nasıl uzun tutuyor musunuz yoksa direk işe mi koyuluyorsunuz
Beş on dakika kadar öpüşüme oluyor sonra başlıyoruz
Olmaaaaz Ön sevişmeyi uzun tutun size birde sır veriyim ister misiniz ilişkiniz daha da güzelleşsin? bu konuda çok iyiyimdir
😀😀 doğru diyor ama yani bari sabahları işe yorgun gitmeyin 😂
Evet sanki akşam eve geldiğimdeki gibi hissediyorum daha güne başlamadan
Kocana söyle ya erken bitirsin işini ya da hiç ilişmesin akşam fazla yaparsınız
Valla haliöe gülüyorum artık 😀
Söyledim ona çareyi erken kalkmakta buldu.
😁😁 erken kalmak çare mi yine seni yoracak
Ben minyonum diye mi yoruluyorum acaba biraz orantısızız 😂 ama ne olursa olsun erkeklerde yoruluyor ay bilmiyorum ya 😂
Minyon olman ceza ediyor kocanı daha zevk veriyorsun demek ki
Bilmiyorum minyon olmamla alakası var mıdır 😂
Vardır tabi olmazmı
Sabah işe gitmeden yspmamm. enerjimi gün için ayiririm. srn haklsin. edin haksız. Hõdük birisi...
Tadını çıkar bence. Pek çok evliliğin bitme nedenidir seks eksikliği.
Ben olsam bende karımın üzerinden inmem, kıymetini bil kocanın
Bırak yapsın ya :) sen enerji veren birşeyler iç meyve suyu gibi
Ya biz erkekler ne yapsak yaranamıyoruz. 2 saat yaparız suç 15 dakika yaparız suç
Yok yaralamıyorsunuz değil benşm eşim anlayışsız davranıyor bazen sabah gerçekten pazar günü değilse zor oluyor
Ha şöyle bir şey var karşı taraf isteksizken yapılan bir şeyse bu olmaz tabi
Aksam onu doyurur san sbah karışmaz sana işten gelirgelmez yapış bu sefer ona sen onu biktir yoksa sana rahat vermez 🤭
Evet bazen ben başlatıyorum çok hoşuna gidiyor 😂
Ama erken saatte mesela akşam 10 gibi başlıyoruz öyle olduğunda Sabah yapmıyoruz
Ya i sende oda istemesi normal bir şey yok de her geldiğinde işte ki o bu sefer dursun yorulasun eve ilk siz mi geliyor sunuz eşiniz mi
Ben geliyorum ir saat sonra o geliyor
1 saat yeterli zaman geldiğinde hazırlan ve geldiğinde başla yanaşmayan 1 hafta falan yaparsan ya daha fazla istekli olur hergun ister ya da o sana yeter der 🤭
Seksten sonra yorulma fiziksel özelliklerle ilişkili midir ben minyon bir insanım eşimde gayet uzın ce kalıplı ben ne yapsam yorulmaz gibi geliyor bendn önce yorulduğunu hiç görmedim
Genelde Minyonlar daha fazla enerjik olur 😉
Bencede ben gayet dayanıklıyım ama eşim fazla güçlü herhalde sonuçta erkekle kadın bir olamaz
Orasida öyle evet haklısın da sende onu mest edebilirsin yani kadınlığı i kullanarak hani bazı şeyler var insanı baya bir yorgunlastirir
Bu kadar azması için Ne yediriyorsun adama? Yiyeceğine şap at dermişim :)
Normal yemekler yapıyorum aslinda 😂
Sabah sekside bir başka güzeldir ama boşver sen kendine biraz vitamin al güçlen biraz.
kanka yetmezse ben varım 2 saat az ben evli kadınların üstünden 3 saatten aşağı inmiyorum.
Kocam varken napıyım diğerleirni
kanka her gün pilav yenir mi? düşün sen bunu
kocanın hayali belki cuckold
Yok biz her giün böyle seviyoruz
knk cesaret edemiyordur agzını ara iki erkekle istemez misin?
Byle bir şey sorsam ayrılırz herhalde. Bir kere çok kıskanç diğer erkeklere tahammülü yok
hiç belli olmaz önce sen ister misin onu söyle sonra taktik vereceğim.
Bir insan neden bunu ister anlamam zaten. Çok saçma
0 fantezi duygusuna sahipsin kocanda senin gibidir 2 sene sonra bıkarsınız.
Sizin ruhsal bir hastalığınız olabilir sağlıklı bir insan gibi konuşmuyorsunuz
benim mi yok kanka IQ testimin sonucu yüksek doktor dedi bu kadar zekası yüksek adamın fantezi ve aklı farklı çalısıyor sıradan seyler hoslanıra gitmiyor vb.. belki ondandır.
Bu düşünceler yüksek zekadan falan değil siz gelişim evrelerinizi tamamlayamamışanız. İd döneminde kalmışsınız kusura bakmayın ama bu düşünce sekli hayvanlarda var. Yani onlara da sizin gibi pek farketmiyor. Bu konular biraz alanıma giriyor o yüzden tutamadım kendimi
anladım ben seks sadist ruhluyum kadının acı cekmesini altımda inlemesini seviyorum madem öylesin biyolojik olarak hepimiz hayvanız zaten :D
Kadının acı cekmesinden zevk almak kadınını başkalarıyla paylaşmaktan daha sağlıklı bir düşünce emin olun. Sizin gibi hastalara genelde destek almalarını öneriyoruz 😞
eminim normalde beni tanısan bu lafı söylediğine pisman olursun.
Neden pişman olurum normalde nasılsınız
neden tanıyıp karar vermiyorsun bence tanıdıgına pisman olmayacağın biriyim
Gerçek hayatınızda bu düşüncelerinizi arkadaşlarınıza söylemiyorsunuzdur bence. İçinizden düşünüyorsnuzdur ama evlenmeyi düşünürseniz söyleyin çünkü istemeyebilir
ahh karımın üstünden hiç inmem sen benim eşim olacaktın bu sikayeti yazacak kadar zaman bile bırakmazdım d
Yok bence senin karın başkalarıyla olurdu 😂
senin olmak istediğin gibi mi? :d
İki saattir siz diyorsunuz eşimi paylaşırım başkalarıyla diye 😂😂
ben onu demedim ben seni eşinle paylaşmak istediğimi söyledim sende oo isteği görüyorum kocandan daha kaslı iri penisli biriyle?
Birincisi bende o istek yok 😂
İkincisi kocamandan daha uxun boylu ve kalıplı erkek pek göremiyorum. 😂
hahaha ah siz kadınlar başkasının kini görene kadar onu kral sananlar :D
Siz erkeklerin bazılarıda ne kadar iğrençsiniz sizinle evlenicek zavallı kadına acıyorum resmen kadın başka adamlara satılıcak. Benim eşim evet yakışklı uzun boylu vs. Ama bu tarz şeylerin bu dünyada garantisi yok uzun boylu derim allah korusun kaza geçirir bacağını kaybeder. Yani önemli olan bir insanı sevmek size bnu anlatabilir miyim bilmiyorum
haklısın keske yüzyüze bir kahve içebilseydik bu söylediğin hakaretler için eminim sahsımdan özür dilerdin.
Hayır asla özür dilemem böyle bir insandan neden özür dileyim asıl sizin benden özür dilemeniz lazım. Neden eşim varken size geliyim diyorum hala bana sende o ışık var diyorsunuz. Ne alaka kendi karınızın başka adamlara gitmesini istemiyorsanız başkalarının eşlerini de yanınınıza davet etmeyeceksiniz. Bu kadar da olmaz yani. Ve hala tanısanız şöyle iyiiyim böyle güzelim diyorsunuz. Bu konuşmalardan sonra benim yerimde olsanız hakkınızda ne düşünürdünüz?
bu bir fantezidir bunu yapan eşler vardır yaptığım içinde biliyorum kendi kendinize kızıyor sinirleniyorsunuz bu fanteziyi yapan insanlara da hakaret ediyorsunuz sizin yaptığınız hos bir davranış mı?
Ama sanal alemde olsa istemiyorum diyen bir insana hayır ben sende gördüm sen istiyorsun diyemezsiniz. Her şeyi geçtim benşm ahlaki yapım buna uymqz. Allah inancım var. Bu yüzden de çok sinirlendim
sinirlenme canım sinirlenicek birsey yok cinsel fantezileri dine bağlamayın din farklı kavramlardır.
Nasıl farklıdır 😂 evlendikten sonra başkaşarıyla birlikte olmak zina değilmi 😂 hatta evlenmeden de zina ama onu geçtim hadi 😂
Valla bence de keşke din olmasaydı allah olmasaydı oooh her istenilen yapılırdı ama var işte napalım 😂
Ben öbür tarafta yanmak istemiyorum saçım başım açık madem ahlakım yarım olmasın diye çabalıyorum ve düşüncelerim de böyle 😊
ben sana ne anlatım sacım açık ahlakım yarım diyen bir kadına... en tuhafı da böylesinin bana ahlak dersi vermeye çalışmasıdır.
Abahajaj 😂 ben öyle mi dedim saçım açık ama ahlakımı düzgün tutmaya çalışıyorum dedim 😂
Eminim ki allah katında sizden daha iyi bir yerdeyim öyle pis düşüncelerim yok 😂
ahh sen benim kadınım olacaktın ki koca neymiş görecektin iste yaaa...
Allah korumuş beni sizin karınız olan kişi ortalık malı olır çünkü 😂
yok senin vajinan sadece bana benim penisim sadece sana ait olurdu.
Sesli güldüm 😂😂😂
Bu yazdığına kendin bile inanmıyorsundur 😂
ahh benim olacaksın er ya da geç :D
🖕🏼👋🏻
harikasın :D
kızım kıymetini bil yanıp tutuşuyorum bekarım diye yapamıyorum evlensem bende inmem üstünden
libidon tavan yani
@senıntıryakınınım aynen
bende senin gibiyim inmio hep tavan yardımlaşalım istersen
@senıntıryakınınım istemez
sen bilirsin ben her zaman açığım sanala
Fırsat varken sikişin...😉
Fırsat hep var 😂
Bi gün boşalsa da bırakma daha çok ite kaldır kaldır boşalt hali kalmasın anlar seni
Aslinda mantikli bu
Hatta daha neler varya söylemeyeyim şimdi
Ver yansın kolonlara inlesin
Ufaklık az atda civcivler yesin
vay be imrenilesi bir durum.
Evlendiğinizde yaşarsınız 😊
nasip bakalım inşallah senin gibi bir eşim olur.
seen işi bırak o işe yoğunlaş sadece bence.
sen de onun üstüne çık
bırak inmesin knka ne olacak :D :D
Bir şey olmaz da sabahları zor oluyor
bu sefer sen çık knka üste erken saatte başlayın. D :D
Bem üste hiç çıkmam 😂
Genelde eşime bırakmayı tercih ediyorum
yan gelip yatmakla olmaz az da sen yönet seksi :D istediği kadar girsin çıksın olur mu hiç öyle :D
Ben yönetirsem zevk alamam eşim çok zevk veriyor 😂
ads:ASD :D :D knka sana o zevki sanal da bile verirler merak etme asd:asd
Napıyım ben sanaldaki el alemi kocam varken 😌
hep aynı şeyleri görmekten sıkılır insan bir süre sonra sd. sad
Biz sıkılmıyoruz 😂
arada kaçamak yap bir şey olmaz eşin gelene kadar ad. Asdas
Şakası bile iğrenç midem bulandı
:D :D ne kadar hassas bir mideniz var ya asd. Asdsa
Hiç komik değil sanal alemde de olsa bunları konuşmak iğrenç bence. Gerçi artık toplum yapısı değişiyor ne yazık ki böyle şeyleri bazı insanlar normal görür hale geldi 😣
normal zaten knka bunu kasıntı hale getirmenin bir manası yokki :D karşıdaki kişi seni tanıyıp bilmediği sürece keyfini çıkartmalısıın olayın
İyi günlr size
doğru söze şapka çıkartılır. başa gelen çekiir.
Aygır mı bu zevk alıyonmu bari
İşin zor sen istemiyormusun
İstiyorum tqbii ki ama yoruluyorum neden yorulduğumu da bilmiyorum erkekler efor saefeden ama halim kalmıyor. Söylüyorum işe gidicek halim kalmadı diye manyak gibi gülüyor gitme falan diyor
Oulelde yanlıs anlama cokmu seks seviyor eşin günde kac sefer yapıyor ya
Akşam ve sabah sabah da hergün değil. Yani öyle fazla da değil
O zamana nasıl neden yoruluyorsun ki değişik pozisyonlarda mı yapıyor ne iş yapıyorsun
Ben bu sene mezun oldum bir klinikte staj yapıyorum ama yoruluyorum yani ve gitmek de zorundayım
Yani oyle zorundaysan gideceksin zaten ama seka hayatınızda düzene sokman gerek bi seferde kac kere boşalıyor kş
4-5 kere boşalıyor
Baya efor sarf ediyor sen boşalabiliyormusun
Ben birkere öyle defalarca olmuyor
Nedne ki zevk alamıyor muusn mesaj yazsana
ya zevk almaya bak sende en iyisi
hevesini alınca duraklar
Bir yıldır evliyiz zaten normalde de fazla istekli
e sen zevk almıyomusun
Çok zevk alıyorum hatta ama sonunda çok yoruluyorum uyumak istiyorum
bence şikayet ermeyi bırak keyfini çıkar 🙂
Ne güzel işte
Tadını çıkar
Az dikkat et
Senin gibi brde bana lazım 😊
Ben nasılım nerden biliyorsunuz ki 😂
Iki saat dayanan iyidir 😂
Dayanamıyorum işte halim kalmıyor
Boy kilo kaç
160 boyum 😂 53 kiloyum eşimde uzun boylu ama tüm yükünü vermiyor tabi allahtan 😂
Takip eder misin 😊
Haydi
yenimi evlisinizz
1 yıl oldu
çok mu uzun sürüyo
2 saati oluyor genelde bazen 1.5
ooo canını cıkartiyor desene :)
senin süreyi kısaltman lazım
Evet direkt uykum geliyor
sürenin uzun olması tüm kontrölü ona veriyosun sanırım
Evet kontrol hep onda ama durdurmak istediğim anlarda beni dinliyor kafasına göre davranmaz
öyle değil çabuk bitsin istiyomsn
Hayr çabuk bitmesin ama sabahları da yapmasın 😂
kaçta uyuyorsun
1 de falan
tamam sana bi taktik ama aksam çok yorucu olur snein için
Ne güzel işte
Erkeklerin hepsi aynı 😂
Ama doğanın kanunu böyle canım
Sabah sabah da canı istemez bir insanın ya 😂
Benim istiyor açıkçası
Peki eşin ne diyor bu duruma
Evli değilim maalesef
Ama akşam seks yapıldıktan sonra sabah tekrar istemez bence 😂 siz yapamadığınız için istiyorsunuz
Sabah kolay erekte oluyorum o yüzden
Tüm erkekler böyle öidir
Güzelseniz rahat bırakmam şahsen
Güzel derken kadın güzelse mi
Evet
Her erkeğe göre eşi güzel değil midir
Seçiciyim o yüzden dedim
Ama evlendiğin kişiyi zaten seçmişsin demek değil mi 😂
O zaman sabahlar olmaz işte 😂
Gerçekten de sabahlar olmuyor 😂😂
Güzel ama bence
Evet çok tatlı yanları da var 😊😀