Gülmeyi kesersek , kararlı olmanı tavsiye ederim. Kendine bakmayışı , sana değer vermediğinin açıkça bir göstergesidir. İlişkide ki heyecan sönmüş ve seni cepte görüyor. Bunu kabullenme ! O yaratığı fazla kırmadan "Kendi bakımına dikkat etmediğin zaman değersiz hissediyorum."benzeri birşey söyle ve tepkisini gözlemle. İlk zamanlarda pek umursamasa bile kararlı ol , seni umursamasını sağla! Yoksa ilerleyen dönemlerde pişmanlık çekersin..
25 Yorumla- +1 yıl
Uyarmayla yola çıkacağım. Ama tiksindim ya
- +1 yıl
Tiksindiğini hafif bir dille dile getir. Seni seviyorsa bu durumdan utanıp haraketini düzeltecektir. Gururu yüzünden ilk başta " yapmıyorum öyle şeyler " ya da " sanane " benzeri cümleler kuruyorsa , sadece haraketlerini gözlemle. Devam ediyorsa da sana verdiği değeri evliliğinin başında farketmiş olursun. Kararlarını iyi vermene böyle ufak bir durum bile ışık tutabilir. Ertelemeden en yakın zamanda konuş derim , unutma hatası olan sen değilsin ! 🍀
- +1 yıl
Öyle yapacağım teşekkürler
+1 yılLeş gibi kokar ortalık şimdi... Sinsice arkadan yaklaş, donu sıyırdığın gibi dal büzüğüne çamaşır suyuynan...
Napıyon diye tepki verirse ortalık fosseptik çukuru gibi de , buram buram b*k be adam de...80 Yorumla
canım benim çamaşırlarını yıkıyacağın zaman kirlerini al git yanına de ki sen taharetlenmiyomusun? Utanacaktır utansında. söylemekten uyarmaktan çekinme. onu adam edecek olan sensin bunu aklından çıkarma. evliliğin ilk günlerinde erkekler odundan farksızdır. onu yontarak kıvama getirmek kadının işidir. yuvayı dişi kuş yapar sözü burdan türemiştir.
14 Yorumla- +1 yıl
Ahaha bu nasıl bir yorum ya acayip hoşuma gitti canım benim diye başlamak ve sonunun atasözü ile bitmesi😂
- +1 yıl
@Berikaaacan ne bekliyodun ki :)
- +1 yıl
Valla güldüm t ederim buna ihtiyacım varmış
- +1 yıl
@Berikaaacan güldüysen meseke yok :)
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBerbat kokar o ya temiz biri olup olmadigini elinden yuzunden hic anlamadinizmiki acaba cok kotu bir durum
04 Yorumla- +1 yıl
Malesef bu kokuyu alacak kadar münasebette bulunamadım
- +1 yıl
Gorucu usulumu evlendiniz oturup kalkarken bile kokar bu boyle gitmezki bence oturun konusun
- +1 yıl
Konuşacağım mecburen.
- +1 yıl
Yerinde olur eger devam ederse ozaman yol yakinken cocukda yokken ayrilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılSana yanaştığında ilişkiye girmek için yapışır lafı kokuyorsun bu şekilde seninle birlikte olamam bu alışkanlığını bırakıp temiz bir şekilde hayatını devam ettirmelisin gibi sözler sarf etmediğin sürece senin huzurun olmaz o adam abdestsiz geziyor yani gusul abdetsiz evde bereket olmaz huzur olmaz böyle bir insanla yaşanmaz
10 Yorumla
+1 yılgunaydinn. merhaba . gwrcekten ciddimisiniz. bir erkek bir insan kadin bilerek dotunu yikamadan gezmemesi. gerekir. ne zman farkettin. bole oldugunu. evlenmwden once nasilsdi koku. moku. geliyomuydu
00 YorumlaEğiteceksin. Evlenmeden önce en az 1 2 günü aynı evde herkesten iletişim kopuk halde geçirmek öneririm. Sırf bunun için. Beraber yaşamak, kurallar, uyum vs. Ama bizde kafa cinselliğe çalıştığı için yasak!
00 Yorumla
+1 yılBu konuda dürüstçe uyarılmadıkça bu davranışına devam edecektir.
10 Yorumla
+1 yılUlan öyle şey mi var söyle gitsin pislik midir nedir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl becerip böyle adamlar buluyorsunuz cidden merak ediyorum. Size devlet emekli maaşı yerine “yaşam koçu” bağlasın. Bravo. Öyle çekeceksin. ya da video açıp izleteceksin. Allahım şaka gibi.
10 Yorumla Benim eşim de aynı sorundan muzdarip. 20 yıldır evliyiz kaç kez söyledim hiç umursamıyor. Ben bu konuda konuşmak istemiyorum diyor bağırıyor. Zerre değişmiyor. Siyah iç çamaşırı kullanıyor beni fark etmesin diye. Onunla birlikte olmayacağımi söylüyorum hiç dinlemiyor
00 Yorumla
+1 yılLavaboya ıslak mendil koy ve de ki; bak arkadaş madem su ile yapamıyorsun al şu ıslak mendilleri kullan.
Ağır koku kaybolsun artık, utanıyorum bu durumdan demelisin.01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederiz boşanmak belkide sizin için en doğru tercih olmuş.
Sordan miydem kalktı düşman başına allahım be insanlar var ya ahahahha ama yorumlar komiğime gitmedi değil harbi nasıl biriyle evlendin eğitim şart😂😂😂😂😄😅😄😆😀😂😀
00 Yorumla
+1 yılben boşuna demiyorum yaa evlenmeden insanlar aynı evde bir süre yaşamalı test sürüşü yapmalı. all işte b. k çıkabilir diyoruz çıkmış :D
20 Yorumla
+1 yılKarşına al konuş ayrıca bu yaşına kadar öğrenememiş mi iğrenç yani
11 Yorumla- +1 yıl
Öğrenememiş.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılokurken çıldırdım ya eşim götü boklu geziyor :D dikeni kopardın dikenine katlanacaksın :D
10 Yorumla Iinlmz bisey h. nnm bosa boyle olurmu sen onla bide yasayip sevsip s,,, yosun birde
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun en büyük korkum pis pasaklı bir bayanla evlenmek. Çok üzüldüm sizin adınıza ☹️☹️☹️
00 Yorumla
+1 yılbir insan bakadar cahil olamaz sanırım, al karşına konuş anlat, çekinilecek bir konu değil, sana yazık :(((
00 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç bişey hadi çocuk olsa anlarsın ama böyle insan yaz ayında dahada iğrenç kokar,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. 2 arkadaş vardı evli bunlar boşandılar kadın mahkemede kocam dötünü iyi yıkamıyordu donları hep pokluydu demiş o geldi aklıma ehe:/
00 YorumlaHahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha boşan kızım boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yıkamam ama güzelce silerim sanırım o silmiyor gerçekten yıkamamak iğrenç mi ya ellerimız pis olur ama yıkasak bile geçmeyebilir
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Battista ya zaten düzenli olarak tüylerinizi falan alırsanız gerçekten yıkayınca midem bulanıyor elim de hep kalıyor diye düşünüyorum ama bu yüzden dünyanın peçetesi gidiyor eğer her gün lavaboya gidiyorsam 1 rulo peçete gidiyor ama gerçekten siliş şekline kadar dikkat ediyorum yoksa hastalık bile olabilir
Cevap sahibi+1 yılAyrıca gerçekten bu doğru bir bilgi eller en az 3 kere yıkanmalı ve malesef elimizde tuvalet teki o mikroplar kalıyor bu yüzden Türkiye de çok fazla mide mikrobu rahatsızlığı var
Cevap sahibi+1 yılAma tabiki camAsır da tuvalet nedir ya o iğrenç işte
+1 yıluyar onu niye herşeyi 4/4 lük bekleyip kıçının üstüne oturup hiçbirşey yapmıyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılYa Allah sizin belanızı versin bu nasıl bir eş bu ne saçma bir soru khdjandhd
10 Yorumla
+1 yılahaha bu ne Git banyoya sok onu yıka bir güzel sjsjdjdje
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki eliyle temizlemekten iğreniyordur. Sen de tuvalet kağıdı koy, belki onunla temizler. Eğer bununla temizlemezse ruhsal sıkıntıları vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla direk bosanma sebebi. wc den sonra elini yıkamadan yemeğe oturanı görmüştüm. ne insanlar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcıdım haline.. Yatma yanında sende. . Bu konuda kararlı ol. .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosandin madem özgürsün de bunu buradaki bu kadar insanın bilmesine ne gerek var ki niye yani tüm dünya duymak bilmek zorundami marifetmi yani
00 Yorumla
+1 yılAilesi tuvalet eğitimi vermediyse sen mi vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDomalt onu ben araba fircasi ve hortumu alip geliyorum 😈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir yaştan sonra götü boklulara kalınyo demek
31 Yorumla Ay kotu bir aliskanlik nasıl soyluyeceksin bunu
02 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Böyle bir konu için uyarılır mı ya utanç verici
+1 yılIyyy nerden biliyorsun almadığını
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü iç çamaşırı pislik içinde
- +1 yıl
Töbe yarabbim töbeee
Tuvalet eğitimi ver ayıp değil :)
04 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşına kadar öğrenemediğini ben mi öğreteceğim
- +1 yıl
Yahu bir insan bir insanı böyle birşey için uyarır mı ben bunu bile nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Ben bile kendisine söylemeye utanıyorum. Kafayı yiyeceğim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYuhh yazık Allah yardimcin olsun
20 Yorumla Kardeş mide kalmadı sabah sabah.
12 YorumlaGötü poklu adamla evlenmissin
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle! Teşekkürler
+1 yılDilim tutuldu ne diyeyim şimdi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Iyyy git söyle suratına napıyon sen pis insan de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce tanıyamadınmi
00 Yorumla Altını bağla. Etrafa bulaşmaz en azından.
00 YorumlaNasıl ya boyle pislik olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Malesef var
- +1 yıl
Konuşmayı denemeye bile utanıyorum. Böyle birşey için uyarı yapmaya bile utanıyorum.
- +1 yıl
40. Bu yaştaki adamın neyini uyarayım allah aşkına bu işin sonu belli
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun tercihi herkesin popona kimse karışamazz
00 Yorumla
+1 yılYuh o adam oturulmazda yatilmazda iggg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılawn boksuz musun şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuvalet kağıdı kullanmıyor mu
00 Yorumla
+1 yılNe dedin sen manyak mi len bu adam
00 YorumlaSesli güldüm yaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAraba fircasi al ona
00 Yorumla
+1 yılyıkamasını öğret
00 Yorumla
+1 yılIykkk
00 Yorumlaiğrenç ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşinin mesleği ne
00 YorumlaKomik :))
00 YorumlaOha ya esin nereli
00 Yorumla
+1 yılmidem bulandı bee
00 Yorumla
+1 yıladdhjksdh komikmiş
00 YorumlaBosannn
00 Yorumla
+1 yılböğ pis :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyar.
00 Yorumla Bırak git pisligi
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat