Cinsel Yaşam Kapalı birinin cinsellik yaşaması normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Kapalı birinin cinsellik yaşaması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yasayabilir 2 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Senmisn o 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok babaannem Yorumla mehmetbeyyxl 1 yıl Hxbdhdhdh yapma bence kapalıysan yaparsanda benle yap cjbf Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yahu sence normal mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla 34Constantine 1 yıl O zaman bize sormanın manası yok Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Bence normal 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal tabi, kapali diye nefsi olamaz mi yani 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal tabii ki 0 0 Yorumla
ufukcn34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Akışına bırak kendini 0 1 Yorumla ufukcn34 1 yıl Yaşa yaşa kızmadık Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Mir217272 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Keşke benim kapalı sevgilim olsa 0 1 Yorumla Mir217272 1 yıl Bence yaşa kapalı fantazim çok fazla var Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok mu güzelsin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyom sjdhshs yaşayanlar güzelliğine bakipta mı yanaşıyor diye düşündüm Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok arzu bu ama güzelim zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl değil de genelde kapalılar veriyor ki 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öyle cidden faekında seğilsin Yorumla Soran 1 yıl Tüm arkadaşlarım kapalı kimse de vermedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çevren de vardır yaşayan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen versen onlara anlatır mısın? Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl eee? )) onlarda niye anlatsın arkadas çevresine versikten sonra böyle düşün Yorumla Soran 1 yıl Evet anlatırım dostlarıma onlar da anlatır ama öyle bi şey yaşanmıyor çevremde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl saçmalama asla anlatmazsın asın çıkarve kapalılık modrn olsun diye değil. günahlara da kendini kaparmak demeko zaman şıkar başörütnü kmk Yorumla Soran 1 yıl Yani bilmiyorum kafam karışık ya da hemen evlenmeye ikna etmeliyim ama erkekler de hemen evlenmek istemiyor ki bu bizim suçumuz mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yavru kapalıysan ona göre davranmesela adamla sks yaptın. 1 sene boyunca duzenli şekildesonra senden ayrıldıboşluğa dusceksin ve birinin senin sks ihrşyacını karsılaması gerek. yine sevgili yapıp yine verceksindosya birden kabarır söyleyim Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal o da insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kapalısi açığı yok 1 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Bence haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşadınmı 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende çok merak ediyorum kapalı ile keyifli olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen neden milleti dinliyorsun boş ver onları gerçekten farklı deneyim Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Herkes gibi onların da canı çekiyor, bence normal
Evlenince olması lazım diğer türlü pişmanlık
Yasayabilir
Senmisn o
Yok babaannem
Hxbdhdhdh yapma bence kapalıysan yaparsanda benle yap cjbf
Yahu sence normal mi
Evet
O zaman bize sormanın manası yok
Bence normal
Normal
Gayet normal şeyler
Normal
Normal tabi, kapali diye nefsi olamaz mi yani
Değil
Normal tabii ki
Akışına bırak kendini
Yaşa yaşa kızmadık
Normal tabiki
Keşke benim kapalı sevgilim olsa
Bence yaşa kapalı fantazim çok fazla var
Normal. Herkes aynı
Çok mu güzelsin
Ne alaka
Bilmiyom sjdhshs yaşayanlar güzelliğine bakipta mı yanaşıyor diye düşündüm
Alakası yok arzu bu ama güzelim zaten
Bakim
değil de genelde kapalılar veriyor ki
Yoo
öyle cidden faekında seğilsin
Tüm arkadaşlarım kapalı kimse de vermedi
çevren de vardır yaşayan
sen versen onlara anlatır mısın?
Yok
eee? ))
onlarda niye anlatsın arkadas çevresine versikten sonra böyle düşün
Evet anlatırım dostlarıma onlar da anlatır ama öyle bi şey yaşanmıyor çevremde
saçmalama asla anlatmazsın asın çıkar
ve kapalılık modrn olsun diye değil. günahlara da kendini kaparmak demek
o zaman şıkar başörütnü kmk
Yani bilmiyorum kafam karışık ya da hemen evlenmeye ikna etmeliyim ama erkekler de hemen evlenmek istemiyor ki bu bizim suçumuz mu
yavru kapalıysan ona göre davran
mesela adamla sks yaptın. 1 sene boyunca duzenli şekilde
sonra senden ayrıldı
boşluğa dusceksin ve birinin senin sks ihrşyacını karsılaması gerek. yine sevgili yapıp yine verceksin
dosya birden kabarır söyleyim
Normal o da insan
Kapalısi açığı yok
Bence haklısın
Çok normaldir
Kapalımısjn
Libidon yüksek mi?
Yaşıyor musun
Tek bir kisiyle olmasi guzel
Değil.
Yaşadınmı
Bende çok merak ediyorum kapalı ile keyifli olur