Biriyle konusuyorum 24 saat geçmeden konu cinselliğe geliyor. Bunu evlenince yapmak istiyorum diyince ya trip yiyorum ya da demek ki beraber yola çıkamıcaz gibi laflar. İlla olması mı gerekiyor cinsellik? Her ilişkide normal mi artık bu? Çunku ben bu durumu kendim için normalleştiremiyorum. O insanın hep benimle kalıcagının garantısıde yok bir ilk konusmada bu konunun geçmeside ayrı saçmalık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlişkilerde cinsellik olması kadar olmaması da normal. O nasıl diyorsa birlikte yola çıkacağız veya benimle olacaksın diye, sende ona demelisin madem öyle saygı göstermelisin benim düşüncelerime diye. Kızlarda bekaret diye bir durum var. Bir erkeğe güvenip ilişki yaşadığında ve o erkeğin yarı yolda bıraktığında o kızın ilerleyen dönemini de zora sokuyor. Çok seveceği biri çıkar o da bekarete takıntılı olursa işler daha da karışır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yalan a q.. en baştan yalan bir ilişkide cinselik olmak zorunda değil cinsellik olan ilişkilerin %90 ayrılıkl sonuçlanır sen doğrusun bir gün cinsellik yaşarsan erkeği mutlu etmek ya da birşeylerin bedeli olarak değil canın istediği için zevki arzuladığın için yaşa sana öyle diyenleri ben dominantım takma penisle ben anala girmeyi seviyorum de bak bomba patlamış gibi nasıl kaçacaklar
11 Yorumla- +1 yıl
bak bunu deniceğim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik harici ilişkiye girmeyin, ısrar ederse de terk edin. Eğer onunla yatıp da terk edilirseniz, bir sonraki ilişkinizde bu sorun olabilir. Unutmayınız ki pek çok erkek, iş evliliğe gelince bekaret arıyor kendisi bakir olmasa bile. Bu bir iki yüzlülüktür ama evleneceğiniz kişi de bu veya benzeri bir kültürel ortamdan olacağı için bakire kalmanızda yarar vardır.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk konuşma da o konuya geçişin olması o kişiyle ortak paydada buluşamadığınızı gösterir ki, cinselliğe hızlı geçişin sebebi de bu zaten...
Cinselliğe varana kadar bütün her şey önce rayına oturmalı.
cut.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılMerhaba..
Demekki konuştuğun kişinin cinsel açıdan açlığı var ve bunu senle gidermeye çalışıyor. Normal biri 24 saat geçmeden konuyu oralara getirmez. Pişman olacaksan eğer konuşmayı bırak derim.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIliski yok diye geri cekileni zaten alma hayatina. Seks olsa da olur olmasa da olur baharat gibi dusun onemli olan senle olmak sonrasina senle olabilcek seyler. Amac degil arac yani. Giden gitsin
10 Yorumla İlla olması gerekmez demek ki o oraya takılı kalmış öncelik tanımak sevmek niyeti ciddi de olabilir ama saygı duyması lazım sana
10 YorumlaO adam belliki çok film izliyor
Sende hayal alemine dalıp onunla öyle bir duruma girip zamanını enerjini boşa harcama derim.
10 Yorumla
+1 yılTatlım dmeek ki hep abaza erkeklerle komuşuyorsun aklı başında bilinçli ve olgun erkekler cinsellik konusunu açmaz hemen. Açıyosa takılmak istğyordur
01 Yorumla- +1 yıl
abaza olduklarını bilsem konusmam zaten kimsede ben abazayım dıye bagırmıyor ortada
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Kısmen haklısın ama bu durumu normalleştiremiyosan evlilik öncesi ilişkiyide normalleştirmemelisin. Altı forma üstünü sorma olmaz öyle.
00 Yorumlaartık ilişkiler cinellik üzerine avrupaii oluyoz ya, evlilik öncesi senelerce karma seks yapmak gerekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım böyle diyenlerin amacı net sadece cinsellik. Seninle evlenmicek bu tür tehditkar laflarla yatmaya çalışıyorlar. Ama hala niye bunlarla muhatapsiniz engellemiyorsunuz anlamıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
muhattapdeğilim zaten direk engel basıyorum ama kim çıksa karsıma hep konu bu
- +1 yıl
o zaman tercihlerini değişltir. erkkeklerin tipine kariyerine parasına vs bakıyorsunuz erkeklerde bunu fıorsatcılık yapıyor.
- +1 yıl
ne alaka ya
- +1 yıl
çok alaka
+1 yılnormal tabiki herkesin kendi istegi dogrulturusunda olur bunun bi kurali yoktr :D
00 YorumlaHerkesin seçimi onlar seks yapacak birini aradıkları için böyleler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılİlllaki cinsellik olacak diye bir kaide yok arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir olmasi gerekmiyor tabikide. İlişkide hemen cinselligi getiriyorsa niyeti belli zaten senin sevgin ikinci planda onceligi cinsellik yasamak
00 Yorumla:D sürekli böyle oluyorsa demek ki sistem böyle işliyor yakınmanın manası yok
00 YorumlaBunu onunla paylaş ve yol ver niyetler açık
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde normalleşti maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. O kişiyi bırak bence sen
00 YorumlaBu devirde maalesef öyle. Hoş oluncada olmuyor
00 Yorumla
+1 yılKullanıp atacak seni derdi o bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana eş değil kanka lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tercih senin... Ama bu hep karşına çıkacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ilişkinin harcıdır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan iliskj olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem