+1 yılKime göre, neye göre normal? Bu tamamen tercih meselesi. Evlilik öncesi tasvip edimez çünkü:
1) Dini açıdan yanlış
2) Geleneklerimize göre yanlış
3) Türk aile yapısına göre ters
4) Hiçbir aile çocuğunu evilik öncesi ilişki olayına sıcak bakmaz (istisnalar kaideyi bozmaz)
5) Hamile kalma riski ve bu durumda erkek kızı terk ederse yaşanacak sorun
İlk dört madde benim için önemli değil ve korunurum diyorsan; son olarak bunu sadece kendi istediğin için yapıyorsan ( sevgilini memnun etmek için fedakarlıksa, bu fedakarlık kendinden taviz vermektir. Kendin taviz vermekte seni değersiz durumuna düşürür.) evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamak yanlış değildir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 17 yaşımdayken masumca seviştim yaşıtımdı. 19 yaşında ilk seksimi yaptım. Sevgiliyken seks yapmak normal mi sorusu bile abes olur. Sevgiliyken seks yapılmalı ve insanlar birbirini daha iyi tanımalı bağlanmalı. 25 yaş birazcık geç, ama endişe edecek bir durum yok, sadece sana şu an geç mi diye gelen his yaşın ilerdikçe artar o yüzden duygularından eminsen o anın büyüsünü yaşamalısın.
00 Yorumla
+1 yılBende 27 . Bakireyim. Evlenmeden nikah olmadan olmaz. Birakmicagi ne malum. Senle kim evlencek? Evlenirler de iyi adam çıkmaz. Ayril su çocuktan ciddi felan degil.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılBence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
30 YorumlaŞöyle söyleyeyim benim sevgilimde istiyor canıma tak etti diyor evlenicez ama bunun garantisi yok ve evlendikten sonra o ilk gece de yaşamak istediğim için istemedim ilk başta surat yaptı sonra saygı duydu
20 Yorumla
+1 yıl-güvenyiorsan
-ertesi gün ne zaman evlenicen diye adamı darlamaya başlamayacaksan
- cinsel ilişkinin sorumluluğunu aalbileceksen
-yarın öbür gün ayrılınca beni kandırdı demeyeceksen gir tabii60 Yorumlasevgili değilken, arkadaşken girilir cinsel ilişkiye..
soruya bak82 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha çok iyi ya kdkdkfkf 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Doğru yorum
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Bukadar cahillik fazla adamin niyeti belli seninle eglencesini yapacak birakacak sonrada ilk ben yaptim bakire bile yaptim dite havalara girecek sende bundan sonraki erkeklere ezik kalacaksin her zaman tabi bakire olmadigini öğrenende hemen girmek istiyecek sonra gule gule diyecek evlenmek istese zaten sevse deger verse bunu istemez yol yakinken ayril ve ewleneceğin erkegi bekle
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım burada neyi soruyorsun senin tercihine kalmış bir dururum istersen yaparsın istemez isen yapmazsın insanların yorumuna göre mi hareket edeceksin kendi iraden ile hareket et mantığına sorgula kafana yatan ne ise öyle yap
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçmalıkları bırakın. bu adam laf ile seviyorum diyor ise doğru mu kesin mi
cinsellik istiyorsa seviyorsa nikah için başvuru yapsın ciddiyetini anlayalım11 Yorumla
+1 yılO zaman senin ki flört oluyor. Sevgililer ilişkiye giriyor
23 Yorumla
Soran+1 yılBütün sevgililer girermi gercekten
Soran+1 yılSiz girdinizmi sevgili olunca
- +1 yıl
Gerçek sevgililer girer
+1 yılBir insan bir şeyi istediği için yaşamalı. Içinde en ufak bir kaygı ya da endişe varsa pişmanlık yaşarsın. Ya olsun. Ya olmasın. Olacak gibi olması seni yıpratır.
00 YorumlaSeks yapmasanda olur ama bir erkek en fazla ne kadar durur diye sorarsan. Kişiye bağlı bir durum. Bazıları 1 ay bekler, bazıları 1 yıl. Biraz aranızdaki etkileşime bağlı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bakireysen bulaşma ilerde senin için sorun olabilir sonunda pişman olabilirsin sevgilin seni terk edince sorun olmazsa yap o durumda sorun olursa yapma yarın ne olur bilemen
00 YorumlaBence evlendikten sonra daha güzel olur. Yoksa ilk gecenin anlamı kalmaz (bana göre)
30 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar bakire kaldığına göre önem verdiğin bi durum snaırım öyle ise evlenmeyi bekle yok önemli değil ise niye sevi*meyesiniz ki
11 Yorumla- +1 yıl
Ben 23 yaşında iken ilk olmuştu
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyorsa bekler. Evlilikten sonra düşünüyorum de bakalım ne diyecek.
12 Yorumla
Soran+1 yılherkes sevgiliyken yapıyor diyo
Sevgilin ,💩 yesin. Seni kullanıp atacak. Aklın varsa evlenmeden hiçbir erkekle birlikte olmazsın.
20 Yorumla
+1 yılHayır erkekler için normal ancak sonra kızların hayatı alt üst oluyor merak edecek bişey bırakın sonraya
00 YorumlaBen normal olarak görmüyorum, görmeyeceğim de. Hem kadın hem erkek için evlenmeden olmaması gerekiyor…
03 Yorumla- +1 yıl
Peki cinselligi yaşamayıp evlendikten sonra pişman olup boşanan çiftlere ne diyeceksin?
- +1 yıl
@infiniterelationship Ten uyumu diye bir şey olduğuna inanıyorum. Öperken, el ele tutulurken bile farkedilir bu. Konuşulur evlilik öncesi mutlaka. İstekler beklentiler... Öncesi yaşamamak bu dürtülerin olmayacağı anlamına gelmiyor ki? Açık açık konuşulmalı. Deneme seansına gerek yok yani…
- +1 yıl
Senin dediğin bir olasılık, ten uyumu dediğin şey öpüp koklamakla anlaşılmaz ki, ne demek demek istediğimi aslında çok iyi anladın ama usullere aykırı olduğu için böyle düşünüyorsun. Burada 10'larca kişinin sorusuna denk geliyoruz hepimiz, cinsel uyumsuzluk sebebi boşanıyoruz diye ve görüyoruz ki evlenene kadar deneyim yaşamamış yani partnerinin cinsel durumunu bilmiyor. Uzattım, bunlar benim düşüncem tabi. Herkesin görüşü kendini ilgilendirir.
+1 yılbebeğim artık bakire olanları tu kaka ilan ediyorlar 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin dalgamı geçtin bakira azmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tamamen istekle alakalı bakire olmayan biriyle evlenmek istemem eğer ciddi düşündüğüm bir sevgilim varsa da ona kıyamam hızlı bir şekilde evlenmeye bakarım. Erkek arkadaşın ciddi düşünmüyor anlaşılan
011 Yorumla- +1 yıl
Dedi herkesle yatan TC erkeği
Cevap sahibi+1 yıl@vakaivakvak affetmem 😉
Cevap sahibi+1 yıl@vakaivakvak seni biryerden tanıyorum kesin
- +1 yıl
Hahhaah 😂😂nerden taniycan
Cevap sahibi+1 yıl@vakaivakvak özel eğitim öğretmenliği yaptn mı
Cevap sahibi+1 yılfantezi defterin de var
- +1 yıl
Özel öğretim öğretmenliği yapmadım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@vakaivakvak pdr?
Defterinde mi yok 😅
Benziyordun oysaki 😁- +1 yıl
Sen nereden tanıyorsun beni?
Cevap sahibi+1 yıl@vakaivakvak sensin değil mi 😂
Bir ara burdan konuşmuştuk hatta numaran da vardı. İstanbullusun baban manav mıydı?
Cevap sahibi+1 yıl@vakaivakvak kız ordamısın beni tanıdığında şaşıracaksn tkp isteğimi kabul et
+1 yılHayatta ne istediğine bağlı bekareti her erkek önemser ayrılık yaşarsan sen için yıkıcı olacağını düşünüyorsan iki kere düşün.
00 Yorumla
+1 yılBakirelik senin için önemli ise bunu kaldiramazsin yapma
10 Yorumla
+1 yılmanyakmısın aq bakireysen hayır tabii ki bırakır gider
10 Yorumla
+1 yılİnançlı bir insansanız Allah katında normal değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girdiğin anda geleceğinden şüphelenebilirsin. Birçok erkek patlak istemiyor. sevgilinin terk etmeyeceği garantisinide veremezsin. bakireliğin elinde dursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 17-18 civarındayken ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Sevgiliyken de cinsel iliskiye normal gözüyle bakıyorum.
27 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevigli olmadan anlık oldu mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Projectmachine oldu
- +1 yıl
Hiç hamilelik korkusu atlattın mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Projectmachine hayır
- +1 yıl
Korunmadan ilişki yaşıyor musun yaşadın mı
Cevap sahibi+1 yıl@Projectmachine seni neden ilgilendiriyor bu?
- +1 yıl
Laf olsun diye yoksa ilgilendiren bşr durum değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde istiyorsanız gidersiniz başlarının düşüncesi önemli değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kararın senin hayatın kimse bir şey diyemez.. erkeklerin geneli öyle isterler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Bakireysen girme derim sevgiliyken girilmeside normal değil aslında sadece normalleştirdiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kınıyor olmaz felan diyor da nebilm kullanıyor kullanıp atacak felan. Ya arkadaş ben nişanlımla 1 senedir sevgiliydim son iki ay önce nişanlandim. Sevgililigimizin 3 cu haftasından başladık ilişkiye girmeye. Nerdeyse her hafta yapıyorduk. şu an nişanlıyız. Eylülde düğün var. Bazıları boş boş konuşmasın. Herkes aynı değil
00 Yorumla
+1 yılAşırı normal bende 19 yaşımda girmiştim manitayla kaç sene olmuş hey gidi günler.
01 Yorumla- +1 yıl
He istemezsen kendi tercihin ama gider eskorda parayada acımaz onuda söyleyeyim.
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Amuşuna kuru kuru bi girecek buffd.. aaahhh patlattın beni hayvaaan 👏🏼👏🏻👏🏻🤣😝😝
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası doğru bulmuyorum ama o an hormonlarla her şey olabilir irade lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet normal eğer ilişkiniz ciddiyse ilişkiye girebilirsiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu senin kararın
normalde normal değil :)
ama00 YorumlaNormal de erkekte daha erken oluyor ama bence tam zamanı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz elli defa girdik girin ne olacak. En güzel seksler sevgiliyken yapılıyor heyecanlı heyecanlı :)
00 Yorumla Bence girme , seni hafif meşrep görebilir ve kullanabilir
00 Yorumla
+1 yılİstemesi normal, girerseniz de anormal olmaz, girilir evet
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olduktan sonra değişecek, işte buraya yazıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl16 yasında girdim ben yengen 20 yasinda benden 4 yaş büyüktü. Herşeyi o öğretti. Ilk gece çok uğraşıp üstüne oturmuştu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşa kadar beklemişsiniz Tek sorum evlenmek istiyormusunuz? Bakirelik bu konuda sizin için tek şart olacaktır Bu sizi artı bir kişi olarak koruyacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal değil hersey en özel en güzel günde yaşanmalı yani evliliğin ilk gününde 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanirim turkiyede kızlarda bu yas ortalaması 16 ya indi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüvenmiyorsan, öyle bir tip değilse hiç yapma. Ama seni önemsiyorsa zaten üstelemez, tamam der ne zaman hazır hissedersen der. İstemediğin halde o istiyor diye yapma sakın:ss
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklında evlilik gibi bir şey yoksa ilişkiye gir. Ama evleneceksen girme. Sonra pişman olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüslümansan yapamazsın zinaya girer.
30 Yorumla
+1 yılBenim için normal değil
10 Yorumla
+1 yılEvlen bari de ondan sonra. Evlenmeden yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaması gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılBence normal değil ben karşıyım.
10 Yorumla
+1 yılİslam inancında yasak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenince gir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşımda girmişttim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bence doru değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sana uymuyosa yapma tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Artık girilmeyen sevgililik yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok normal simdiye kadar yapmis olman lazimdi
07 Yorumla- +1 yıl
Normaleştirmeye artık kesin ne demek geç kalmış zina olduğunu bilmiyorsun evlenmeden önce olmayacağını
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 insanlarin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez ayrica madem zina bu siteye resmini koymussun ustelik basin acik o da gunah degil mi?
- +1 yıl
Açık mı resim pardon zina ne demek olduğunu öğrende gel evli bir erkek ya da kadının, eşinden başka biriyle kendi isteğiyle kurduğu cinsel ilişki. Demek zina benim mesaj kutum bile kapalı sen ne anlatıyorsun evlenmeden önce birlikte olmak demek bu büyük ihtimal sen yapmışındir kolayca bu konuyu konuşa biliyorsan
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 ben zinanin ne oldugunu biliyorum. Demek istedigim zina gunah evet ama sen diger gunahlari umursamiyorsun belli ki sadece zinayi mi umursuyorsun?
- +1 yıl
Ben ne yapıyorum açık mı giyiniyorum gerçekten cahiller yazmasın bir zahmet kendini böyle mi temize çıkarıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 baskalarina laf etmeden once kendine bak diyorum
- +1 yıl
Ben bu güne kadar hiç bir şey yapmadım normaleştiren sensin ben değil benim içim rahat sizin gibi yapıp da temiz ayağına yatmıyorum merak etme ben kendime bakıyorum o kadar özgüvensiz misin gizleye almışın kendini 😂
+1 yılE heralde yani yoksa onun adı sevgililik olmaz ki
00 Yorumla
+1 yılSakın haa kesinlikle yapma
00 YorumlaÇok önemli değilse yapabilirsiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler