Sevgilisi olan biriyle cinsel çekim yaşamak normal midir?

Bir arkadasim var ve benden 3 yaş falan büyük. Kısa zamanda baya yakın olduk sürekli onunlayim yiyip içip geziyoruz. Nasıl başladı yemin ederim hatırlamıyorum ama birbirimize nasıl desem iş koymaya başladık yani sürekli birbirimize cinsel şakalar yapıyoruz. Daha önce evlenip boşandı şimdi uzun ilişkisi var ama bana 'onun ilki olduğum için bırakmıyorum. En küçük hatasında bırakıcam beni çok sıkıyor artık sevdiğime emin değilim.' gibi cümleler kuruyor. Şimdi diyeceksiniz sevgilisi olan biri ile neden cinsel şakalar yapıyorsun ayıp falan benim mizacim bu bel altı muhabbetine çok girerim. Neyse bu sürekli bana seni istiyorum çok güzelsin keşke ilk seni tanisaydim dudakların çok güzel öpmek istiyorum. Tam benim tipimsin çok benziyoruz çok iyi anlaşıyoruz vs diyor ama benim cidden umrumda değil çocuğa ya da adam mı desem bilemedim (95'li) ben (99). Beni de bu olaylar çok heyecanlandırıyordu ve içten içe hoşuma gitti. Bugün çimenlere uzandık. Oturuyorduk yine cinsel muhabbete girdik. Bana dedi ki beni bir kere öp kulun köpeğim olayım dudaklarin çok güzel kendime hakim olamiycam diyip güldü. O uzanırken hafif kalkıp kafamı yaklaştırdım. Direk belimden tuttu güldüm geri çekildim ortak bir arkadaşımız var onunla ( söylemez isen ona bir kere öperim seni ) dedim oda yemin etti. Bir kere öpüp geri çekildim değdi sadece kendinden geçti falan sonra tuttu kendi öptü baya halka açık yerde ve acayip tahrik oldum yani. Yaptığım şey kötü biliyorum ama çok hoşuma gidiyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz ne?
Hiç böyle bir yaşadınız mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Not: Öptükten sonra 'hayatimda senin kadar güzel öpen birini görmedim ve bir çok sevgilim hatta eski karım bile bu kadar güzel öpmedi beni sana bağımlı olucam kızım dedi'
Sevgilisi olan biriyle cinsel çekim yaşamak normal midir?