Ben duygusal bağ isterim sonra cinsellik olabilir ama neden biz cinsellik konuştuk bu kötü mu sizce yani 3 gündür tanışıyoruz internetten tanıştık aramız çok iyiydi yani zit olsak da anlaşıyorduk her gün konuştuk çoğu kez simdi gece falan oldu cinsellik muhabbeti açıldı çekim falan hissetmiş sonra cinsellik konuştuk etkilendim ama cinsellik yaşanırsa bozulmasını da istemem çünkü kendisi de duygusal bağ kurmak isterim ilk dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşı tarafın amaçı sadece cinsellik ilişki sadece cinsellik üzerinde kurulmuş yani enazından karşı taraf için... yaşadıktan sonra seni terk eder.. bu tip kişilerin amaçı sadece cinsellikdir sadece sevgilik aşk sevgili gibi kelimelerle kamufe ederler... daha önce yaşadın mı bilmiyorum.. ama bir kere bunu yaptıktan sonra ciddi gözle bakmayacaklar... bu kişiden sonra senin yaptığının öğrenince başkasıyla onlardan seninle bu şeklide oluduğu gibi eğlenip yoluna bakacaklar... bu yüzden ilerde evlilik düşdüğünde sıkıntı yaşarsın... evlenmeden yapma derim... üç kuruşluk kişiler için değmez..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılolabiliyor ya bazen öyle yüksek çekim ve arzu varsa ama tabiki bu cinsel sohbet çok tatlı gelse de duygusallığı da elden bırakmaman gerek yoksa sohbet cinsellik dışına çıkmaz devam eder normal konu konuşamaz olursunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değildir
00 Yorumla İlk olarak denilenlere bakma sen o köprüyü gecene kadar deyimi var ya, çoğu kişide buna benzer. İşin rengi sonradan anlaşılır.
Konunun cinselliğe gelmesi kişilere bağlı olarak değişir. Bazıları için normal kimisi için değildir. Mesela şu anda onun için normal görümüyor ama senin için değil çünkü sen farklı düşüncedesin.
Yani bir standardı yok bunun.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani gece olunca bir süre sonra konu cok aşırı etkileyebiliyor eh bide sesler felan bu konuda etkin oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılNe sesi
- 1 yıl
ses tonları yani... konuda ufaktan renklere ve zevklere gelince ister istemez etkilenir insan
Soran1 yılBana sesin azdirici dedi durduk yeee
- 1 yıl
aslında durduk yere olmuyor seni de azdırmak icin ya da o an azdırma kelimesi senide tetiklemiştir duyunca
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Kanka bu tipik erkek yalanı. Kendimden bilirim. Amaç cinsellik. Her yolu dener. Duygusal kaptırma kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılbazen akışına bırakmak gerek.. fazlada standartlara sokma
02 Yorumla
Soran1 yılAyak mı uydurayım
- 1 yıl
yani aynen.. gelsin hayat bildiği gibi.. olursa güzel olur olmazsa da canımız sağolsun dersin..
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Futbol maçi konusulsaydi daha mi iyi oluurdu ya da askerlik anıları. Anin onemini hisset
00 Yorumla
1 yılKonu cinselliğe geldiyse geçmiş olsun 10 konunun 7-8 i cinsellik üzerinden ilerleyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılya uc gun tananıdıı bırıne bunu yazan ne bekler sence az akıllı olun kızım ya
00 Yorumla
1 yılNormal değil kendini kaybetmişsin
01 Yorumla
Soran1 yılKaybetmişsin derken
1 yılcinsellik de olur yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal cinsellik dogamizda olan bir şey partnerimle yapiyorimmben
00 Yorumlaİkisini aynı anda yapabilirsiniz
00 YorumlaÇok düşünme hoşuna gidiyorsa yap ya ahsjkd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal onuda konuşursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynı şehirdemi yaşıyorsunuz
00 YorumlaHiç görüştünüz mü
02 Yorumla
Soran1 yılHayır ama görüşmek istiyor farklı sehirdeyiz 3 saat mesafe var
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 gun icin erken neler konustunus resmini gordu mu
016 Yorumla
Soran1 yılFotoğraflarımız var sadece ve üç günde hep kendi hayatımızdan konuştuk birbirimizden etkilendik şakalaştık gülüştük yani
Cevap sahibi1 yılCinsel konuyu ilk kim acti sende cinsel istegi icinde hissettin mi
Soran1 yılCinsellik nasil açıldı bilmiyorum ama bana sesinde çekicilik var yanlış anlama ama azdirici dedi
Cevap sahibi1 yılSen nasil karsiladin
Soran1 yılBende ne alakası var dedim sonra cinsellik açıldı en son kendine dokundu yani
Cevap sahibi1 yılSanal seks mi yaptiniz ondan ziyade sen nasil karsiladin swn bir sey yaptin mi
Cevap sahibi1 yılO bencr yolunu yapmis
Soran1 yılBen bir şey yapmadım o yapmaya çalışıyordu kapatıyorum telefonu dedim tamam yapmicam dedi
Cevap sahibi1 yılAsiri abaza biri bu normal degil hani sende bir sey yapmamissim dogru mu sana yanlis gelmedi mi
Soran1 yılGeldi ama o anlık bir şeydi sanki ne bileyim çünkü ilk konuşmada belli ederdi ama sürekli beni düşünen birisi gibi ve sadece benimle konuştuğunu falan söylüyor
Cevap sahibi1 yılKS de mi tanistiniz? O an buyuk tepki verseydin keske o hosuna gittigini dusundu yani kendine dokunacagi soylemesi coo buyuk gevseklik yakinlasma olmamis noluyoruz demek lazzimmis
Soran1 yılYakınlaşmak istiyor zaten instagramda tanıştık
Cevap sahibi1 yılSen de istiyor musun yakinlasmak tek tarafli olmaz bu isler
Soran1 yılMesafe var biraz
Cevap sahibi1 yılIstiyor ama cekiniyorsun sanirim
Cevap sahibi1 yılNe dusunuyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen oluyo. hoşuna gttiyse fszla da şaapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur öylee bitkaç güne bi sexting yaparsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yıl3 günlük tanışmaysa amaç sadece seks demek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Bu kadar kısa sürede normal değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Etkilendin mi
05 Yorumla
Soran1 yılMaalesef çünkü uzun zamandır yapmıyorum ve etkilendiğimi de anladı sesimden sonra s*kstinge gidiyordu dur dedim falan bir de kendisine çok güveniyor cinsellik konusunda kendini beğeniyormuş
Soran1 yılYa ben duygusal hadi ordan istiyorum yani sevgili olalım öyle yapalım gibi
Soran1 yılBuluşma ihtimalimiz var yani buluşursak seni bırakacak değilim dedi önce birbirimizle vakit geçirelim zaten sevgili oluruz dedi
1 yıldaha önce ilişkin oldu mu
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
cinsellik tecrübem var mi
Soran1 yılVar
- 1 yıl
o zaman seninde istediğim var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal
04 Yorumla
Soran1 yılNe yapmak gerek şeyini bile attı ama üstünde bisi varken
- 1 yıl
Karşılık ver sende
Soran1 yılE sonra cinsellik için konuşursak garip
Olur- 1 yıl
Neden olsun
3 gün olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılÇok normal
Konuşuyordu bir anda tutamadı kendini niye bilmiyorum sesin azdirici dedi sdhsjdhd
Gizli Üye(25-29)1 yılyapmayan yok ki bu devirde
00 Yorumla
1 yılKoyu
00 Yorumla
1 yılNormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen öyle oluyor kasma boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan dolan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSexting mi yaptınız?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler