Kötü bişey mi çoğu kız bunu olumsuz algılıyor ama ben sevdim çocuğun başka bir kızı düşünerek yapmasını istemezdim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Benimki de yapıyor aakkckdbf hatta hak geçmesin diye ayrıyken yapmamış
Senin hoşuna gidiyor mu aplsdkdkskfk
Farketmiyor çirkin bir hareket değil sadece
helalik de istiyormu seni düşüp çektim hakkını elala et:D
Neden mutsuz olduğu çok iyi anlıyorum biliyor musun
@yaralıdavsan istemiyor tabi şaka yapıyor uzak mesafeyiz nude atmadm hiç
@mutsuzzzkadınnn arayıştasın ama çocuk nereli sen nerelisin
@yaralıdavsan arayışta değilim sevgilim olduğunu da profilim dahil her yerde belirtip özelden kimseyle konuşmuyorum
@mutsuzzzkadınnn sorumun cevabını göremiyorum suçluluk duydugun yerden girmişsin gibi
@yaralıdavsan kişisel bilgimi deşifre edemem
@mutsuzzzkadınnn türkiye de kişisel bilgi mi kimliklerimiz ifşa olmuş ülkede ndee atmıyan kadın kalmamış ilişkisiz kadın kalmamış bunu demen saçma b şehri sen olsan c şehri olsa ne fark eder merak dan sordum sanki çok umurum da
@yaralıdavsan uzatma
@yaralıdavsan günde kaç tane kisi ulaşmaya çalışıyor biliyon mu sen burada görüp sapık dolu burası şehrimi öğrenen direkt ulaşmaya çalışıyor dm de kapalı
@mutsuzzzkadınnn bu kadınlar bu abazalar yüzünden böyle egolu ihale yine bize kalıyor bilmiyorum bizim ülkede kadın erkek ilişkilernini hepsi yanlış dünyaya göre çok farklı burası bana göre acınası durum
@yaralıdavsan egoyla alakalı değil cevap versek or. Ya da istiyor vermesek egolu deniyor bu da evet erkekler yüzünden acınası bir durum biz de isterdik normal muhabbet etmek ama konu hemen tacize geliyor ben bur da şehrimi yazsam abzalar dolaşcak onlarlamı uğraşcam
@mutsuzzzkadınnn bir şey diyemicem hiç sanal sevgilim olmadı çabam da olmadı ya :)
🤣🤣🤣
Bir erkeğin beni düşünerek 31 çekmesi hoşuma gider.. bunu öğrensem yani :D
Kadınların da hoşuna gider tabi
Ama çok çirkin birisi olsaydı peki dürüst ol
Yani bu tuhaf bir şey tabii :D
Şimdi bak herkesin beğendiği birisi vardır iki tarafta bir birini beğendi ise olır ama beğenmez ise olöaz ben yapmadım beğenmediğin birisini hayal etmem
@K2ptan yani tabii beğendin birisiyle olmak daha iyi öbür şekil rahatsız ediic
Aynen öyle
Biraz açık olacak ama şu düşünce aşırı tahrik edici ya. Seni düşünerek 31 çekiyor ve fışkırtıyor şeylerini... off yani bunu düşünmek beni yükseltiyor :D
Yaani bu çekici oldunuz anlamina mi geliyor
Bilmem, öyle bir iddiam olmadı
Yapma böyle şeyler bak gece gece zaten Bayadır tutuyorum 😃
Acaba gerçekten çekici misiniz Merak ettim
Acaba izlemeyi seviyor musun sen öyle fışkırmasını
Ben seni düşünüyorum şuan💋💋💋👣👣
Başka birimi düşünmeli seni
düşünmeden yapabilen yok galiba :) bu mubarek aylar da günaha sokmayın beni
Hayal ederek yaparım off canım çekti yine 👣👣💋💋
Kim oluyor peki bu kişiler genelde
Hayatımda su an kimse yok ama sevgilim varsa tabikide onu hayal ederim su an anonim takılıyorum😘😘👣👣👣👣👠💋🔥
Sen kimi düşünürsün su an
Sevdiğini düşünerek yapması her zaman ayrı zevk verir
Evet sevdigimiz kızı hayal ederek yaparsak daha rahat orgazm oluruz
Başkasını düşündürmemen lazım o zaman o kişiye ki seni düşünerek yapsın bunu
Olumsuz algılayanlar bi süre sonra iyi bişey olduğunu anlayacaklar zaten
Bir kız bunu beni düşünerek yaptığında hoşuma gidiyor. Kadının da hoşuna gitmesi lazım bence.
Bunu açıkça söylüyorum bazen seni düşünerek boşaldım diyorum ve karşı tarafında bunu bana söylemesi azdırıcı
Her kızda aynı mi bilmiyorum ama ben sadece sevdimi arzuluyorum
Herkeste farklıdır elbette ama bu zamanla da değişebilir. Sevdiğini arzulamak ve onu istemek daha fazla zevk verir düşünürken
Sen göster seni düşünsün, ben de merak ettim şimdi seni nasıl ki vücut fizik iyimi
Herkes arzulanmayı çok sever. Benim partnerim de içim dilini çok istiyor şu an diye mesaj atmıştı. Evi müsait olsa koşarak gidecektim
İzleyerek, düşünerek yapmak çogu kişi izleyerek yapıyor
p*rno mu izliyorlar peki
Evet o ya da böyle bikinili falan
Sevgililik iyi değil niyetler ciddiyse evlenilmeli gerisi zina günah haram
31 e gerek bırktırma sende
Ağzından bal damlıyor 😁
@KocaaBebek89 yanii
❤️❤️
İstediklerini veriyosan senden başkasını düşünmez
Bencede seni düşünmesi arzulaması güzel bişey
Kotu bısey degıl hosuma gıderdı benımm 😅
Gidecekse seni goreyim bi posta atayim
Baska şekilde olmuyor
Kimi düşünüyorsun peki
Valla o esnada gundemimde kim varsa. Ama ilişkim oldu mu 31 cekme gereği olmuyor
Abazalıktan başka bir şey değil.
Peki sen yapıyor musun
Sevdiğim kadını neden öyle saçma şey için düşüneyim ki. Birini seviyorsam eğer onunla ilgili ancak farklı şeyler düşünürüm. Mesela bir dahil kenarında oturmak gibi , veya bir sinema koltuğunda film izlerken ki halimizi gibi gibi. Öyle dediğin gibi saçma şeyleri genelde arzulayanlar yapar. Onda da hakiki sevgi yoktur. Nefsinin isteği vardır.
Hım peki böyle öpmek falan istemez misin bu da mı arzudan gelir ben mesela öpmek çok isterdim ama farklı hayallerde kuruyorum mutlu olmak onunla gibisinden
Şimdi ben nefsimle hareket etmem. Herkesin düşüncesi kendine tabiki. Ben ciddi olduğum kadını öpmem. Sarılırım , elini tutarım korur kollarım veya değer verdiğimi sevdiğimi hissettiririm. Eğer ki duygusal yaklaşımı farklı şekilde uygulanırsa yani öpmek vs olursa o zaman o ilişki basitleşir. Benim görüşüm den ilişkinin de bir çizgisi olmalı. Şimdiki ilişkilere bakarsak ciddiyet yok ki. Amaç hep aynı. Ama bizim bakışımız da gelecek odaklı baktığımız için sevdiğimiz kadının basit değil zor ve akıllı olmasını isteriz. Çünkü ; biz sevince unutmayız veya başkasına koşmayız. Öpmek koklamak veya daha ilerisine giden daima başkasına gider.
Ya buna katılıyorum çünkü bi süre sonra ilişkinin eski şeyi kalmıyor ama mesela çok sevince bazen onu isteyebiliuorsun tamam elini tutmakta beni çok mutlu eder ama böyle opmekte çok istiyorum içten içe
O istek genelde sevilmeyen veya uzun süre sevilmedikten sonra biri tarafından değer görülmenin verdiği hissiyat. Ben sana açıkça şunu söyleyeyim. Ciddi düşünen ve iliikşye ciddi bakan bir erkek kadının öpmeye kalkması sonucunda inan bana soğur. Basit iliikiymiş imajı olur. He eğer ki çıktığın kişi ilişkiye ciddi bakmıyorsa bu onun hoşuna gider. Çünkü öpüşme olduğunda kendi iradene ne kadar sahip çıkabileceksin. Belki daha ileriye gidilecek veya durduramayacaksınız kendinizi. Sonra her iki tarafta eve gidince kadın mutlu olacak erkek eğer ciddiyeuae soğuyacak değilse ben bunu götürürüm diye düşünecek.
Gerçi dediğin düşünce doğru geldi çünkü ayrıldıktan sonra insanda kullanmis beni hissi oluşuyor iyi olmuyor o yönde ve ileriye gitmesini istemem ben
Yani ben sana diğer düşünceyi söyleyeyim. İstese herkes ilişki yaşar. Gider tanıdığı veya tanımadığı insanla yapar o işi. Ama insan güveneceği , inandığı temiz olan zeki olgun ve hayatına arkadaş olabilen derdini dinleyen onu anlayan gerçekten onun yanında olabilecek insanı arar. Ee o kişi illa cinsel anlamda yaklaşım yaparsa düşünce değişir ve Buda niyeti belli der. Genelde olgun insan yanşıştan kaçar. Bizde de Allah korkusu var. Onun da doğrusu var. Neden yanlışa koşalım ki. Olacaksa evlenir olunur. Diğer türlü yapmak isteyen zaten gider yapar.
Yani düşünce yapini beğendim keşke genel olarak herkes böyle düşünse
Hayat bir kitaptan ibaret. Her sayfasını farklı kişi ile okursan tek tek hepsine sorman ve anlatması gerekir sana. Ama bir kişi ile olursan o sana kolayca ve daha anlaşılır şekilde anlatır. Umarım anlatsbilmişimdir. Yanlışlarla doğruyu bulacağıma tek doğru için beklerim. Yanlışa gönül vermem. İnsanların genel hatası bu. Hata yapa yapa doğruya ulaşmak ister ve o hatalar onu o kadar kirletir ki gün gelir doğruyu bulur oda o kirlilikten istemez. O yüzden nefsine hakim olmak gerek. Çünkü temiz olan kirleneni de istemez.
Sevdiğin çocuk prno izliyor canısı
Ordaki kızı mi hayal ediyor
Heralde yani
Dusuncede kaldıgı surece masum denebilir
Düşünce daha mı masum
Dusunmek yerine ustunde uygulasa daha yaramaz kacmaz mı?
Sevgilinse zaten doğal
Değil
Sevgilin değilse neden izin veriyorsun
Mastürbasyonun kendisi kötü bir şey zaten
Yoo neden kötü olsun ki
Güzel hatunlar hayal edilir evet
Cokmu sevdin bu dusunceyi
Hayal kurarak yapmak iyidir
Yoo genelde daha önce yaptığı kızı hayaller
Bence kiz için gurur verici olsa gerek arzulanmak
Ama yakışıklı bi erkek tarafından
Olabilir yani.
Ben filim açıp yapıyorum muhteşem oluyor
Çoğu erkek öyle midir
Ayn siz nasıl yapıyorsunuz sürtünerek mi
Evet sevdiğim kızı bende düşünürdüm
Her erkek öyle mi peki
Bilmiyorum yapan vardır hoşlandığı kişiyi düşünüp geneli öyledir
Peki senden hoşlanan güzel bi kız olsa onu da düşünür muydun
Benimde hoşlanmam lazım
Sen erkek arkadaşın öyle düşünüyor mudur diye mi merak ettin
Yok sevdim çocuk ( tek taraflı) ama beni güzel buluyor öyle düşünmüş müdür merak ediyorum
Bilmiyorum düşünmesi hoşuna mı gideceksin
Gidecek
Bilemedim yani eğer iyi bir anlamdaysa erkekler için evet ama sadece tatmin olmak içinse hayir
Kafasından ne geçti bilemem
Orası öyle tabii
her erkek sevdiğini düşünüp 31 çeker 😂
Rahatsız edici
Sevmedim biisi tarafından olmasi öyle ama sevdim kişinin başka kızı düşünmesi ben kiskanirdim
Fark etmez biçim için
Değil
Seni arzulayıp yapması normal ama başkası olmaz ya
yo kotu bi sey degil
Ama genel olarak kötü bi algısı var tabii sevdim tarafından olursa değil gibi
Kesinlikle minik
kötü değli
Yani sadece cinsel tatmin olarak mı yoksa hoslandiniz kişilerde mi
evet sadece tat. olmak istiyor
sn de sevdiğini düşünerek okşuyorsun mesela
Evet ama erkeklerde öyle mi bilmiyorum
öyle öyle