Kız ark düşünerek 31 yapan erkek var mıdır
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız ark düşünerek 31 yapan erkek var mıdır
Genelde düşünmezler
1) Aşırı duygusallık ve ciddiyet varsa istemez, utanır ve çekinir.
2) İlişkide cinsellik varsa da genelde ulaşamadığı kişiyi hayal eder.
Cevap
15Cevap
Bir erkek kızı gerçekten seviyorsa cinsel olarak düşünüp 31 malzemesi yapmaz.
Peki seks ihtiyacını nasıl halledecek
P*rno izleyerek?
Telefonuna baktım laptop da aynı şekilde hiçbir şey yok izlemez o
İzler işi bittikten sonra geçmişten falan siler telefonunda bulunduracak hali yok
sevgilim beni değil de başka bir kadını düşünüp yaptığını duyar anlar hissedersem ayrılırım!
Ben bazı arkadaşlarımı dönem dönem arzulamıstımm.😅
Sevdikten sonra kızı o şekilde hayal edemiyorum ya. İstesem de olmuyor
Kimi düşüncem varsa sevgilimi düşünürüm tabi
Sevgilimi neden düşüneyim ki. Manyak miyim.
Ark sevgilisi seni hayal ederek yapıyorum o işi demiş bn de merak ettim ilişkim var yapıyor mu acaba diue
Valla şimdi söyle eğer seks yoksa aranızda yapmıyorsa garip olur ama aranızda seks varsa seni düşünmüyordur.
Örnek verelim cebinde iPhone 7 var sen iPhone 7 ile internete girdiğini mi yoksa iPhone 14 ile mi internete girdiğini hayal edersin.
Aramızda cinsellik olmuyor
O zaman sen Şu an da iPhone 14 gibisin. 😃
Hahahha valla bn kolay kolay yatağa girmem hem sonra arzulamaz beni baya bir süre geçmesi lazım yaklaşık olarak 8 ay oldu en az 1,1.5 sene olması lazım sadece çok acık giyiniyorum biraz fazla azıyor olabilir
8 aydır seks yok mu yaş kaç sizin?
Bn 23 o 32 ama sekiz ayın her gününde birlikte değildik haftada bri görüştüğümüz için bnce az bir süre
8 ayda seks yok mu cidden? Arkadaş adama üzüldüm ben elleri nasır tutmuştur. Elini tuttuğunda iyice bak ellerine kıyamam falan de, iyice sevgi göster adama bari. Yazık valla yazık, iyi dayanmış bu sürede
Ya neden bu kadar önemli mi seks yapmak hem 32 yaşında çok fazla ilişkisi olmamış bri is düşkün olduğunu düşünmüyorum kadınlara
Çok cilve yapamıyorum maalesef ilk ilişkim olduğu için kadınsı dw değilim pek biraz sert birisiyim
Yavrum bu fiziksel bir şey, nasıl su içiyorsak, nasıl yemek yiyorsak bu da aynı şeydir.
Seksi çok böyle gözünde mata haline getirme. Her erkek ve kadin seks yapmak ister ki istemiyorsa burada bir sıkıntı vardır, 32 yaşında bir adam sana bu yönde hiç yakalamadıysa bence ilişkini bir gözden geçir; çünkü mümkün değil.
Bence internette bu konuda çok çeşitli kaynaklar var, erkekler ya ben böyle çok cilveli kadin sevmiyorum diyorsa da bil ki yalandır. Kadin dediğin cilveli olur sorry
Doğru diyorsunuz zaten özürlük bi durum yok benim yapım böyle ne yapayım kadınsı değilim giyiniş tarzım bile yeni yeni değişiyor işte nedense sert duruyorum soğuk biraz da mesafeliyim ama sevgilim 32 yaşında olgun birisi daha genç yaşta olsaydı mesela 20 lerinde felan dhaa sırnaşık olurdu dayanamazdı belki de ama olgun kendini kontrol eder o her şeye yükselmez mesela
Valla ben 37 yaşındayım ve 37 yıllık tecrübeye dayanarak hiç oyle bir şey yok diyorum. 😀
Erkekleri çok iyi bilmiyorum ilk sevgilim tabi siz tecrübe sahibisiniz eminim haklısınızdır
ıyy düşüncesi bile kötü
Bnce de ama ark sevgilisi yapıyormuş kıza demiş yapıyorum seni düşünerek diye. Bn de merak ettim
Cidden sevdiğimi düşünemiyorum ben
İzleyerek ya da konuşarak yapmayı tercih ederim.
Mutlaka vardır neden olmasın
Normali bu değil mi zaten 😆
onu düşünüp yapacağıma gider yanına sevişirim
Vermem bn
Sen elinle beni tatmin et bemde seni dilimle dese
Evet fotoğraflarına bakarak
Surtmesi sokması daha guzel
Bn adım atmıyorum o da atmıyor fiziksel bi olayımız olmadı dhaa
Ooo aldatır o zaman vermeyen dokundurmayanin ne gereği var
Açık giyiniyorum göğüslerimin büyük olduğu mesela bluzdan bile belli oluyor firikik veriyorum yani ama yatağa girmem kolay kolay beni baya arzulaması lazım başta çıplak hayal etmesi lazım 8 ay oldu en az 1,1.5 sene olması lazım bncr
Zorum ama
Islansa bile vermem
Offfff
Vardır
Evet vardır
Evet ben yapıyorum
Yapmayan yoktur