Cinsel Yaşam Her erkek sevgilisini düşünerek mastürbasyon yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Her erkek sevgilisini düşünerek mastürbasyon yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Yohsyohs Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Zannetmiyorum sevgilisini düşünmez ona duygusal olarak bağlı olduğu için 0 6 Yorumla Soran 5 ay Herkes evet diyor ama Yorumla Yohsyohs 5 ay Ben yapamam ya duygusal olarak birine karşı bir şey hissettiğimde onu öyle düşünmem daha masum hislerle sevgi aşk merhamet üzerine düşünürüm ama takılmak için beğendigim biriyle muhabbet ediyorsam ooo içinden geçerim sjsjs Yorumla Soran 5 ay Hmm şsmfşwöd Yorumla Yohsyohs 5 ay Ben böyle düşünüyorum yaşıyorum da bu durumu yani Allah affetsin yapacak bir şey yok insan sevdiğine kiyamaz Yorumla Soran 5 ay Mantıklıymıs Yorumla Yohsyohs 5 ay Sjsjsjs aklını karıştırmayalım yine de Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çoğunlukla evet ama sık sık yapan birisi hep de sevgilisini düşünmez 0 0 Yorumla
İzmir353525 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 5 ay Kız eğer bu konuda bir şey istemiyorsa ben yapmamaya her zaman çalışırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Seviyorsa evet 3 6 Yorumla Soran 5 ay Çok tuhaf geliyor bana ya Cevap sahibi 5 ay Gayet normal Cevap sahibi 5 ay Başka bir kadına bakarak mı yapsın istiyorsun Soran 5 ay Hayır Cevap sahibi 5 ay Ee o zaman Soran 5 ay Sevgiyle cinsellik ayrı şeylerdir tabii sevdiğini arzularsın ama seviyorsa yapması normal demek saçma geldi bana sadece
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelde yapılır 1 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yok canım kimisi direk sevgilisine yaptırır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Ki arkadasim varsa onu yaparim ne masti 0 2 Yorumla Soran 5 ay Yapma sansın yoksa Cevap sahibi 5 ay O zaman artik kiz arkadasim degildir
Gizli Üye (36-45) 5 ay şu an onu düşünüyorum 0 2 Yorumla Soran 5 ay Ne gibi Cevap sahibi 5 ay mastürbasyon yapacam
Gizli Üye (25-29) 5 ay Beğendiğimiz kadınları düşünürüz 0 2 Yorumla Soran 5 ay Sevgilinizi de beğeniyorsunuzdur ama düşünmez misiniz? Yorumla Cevap sahibi 5 ay Fantezilerime ayak uydurabiliyorsa ateşliyse severim. Utangaç nazlı bir şeyse çok düşünmem Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çoğu zaman farklı kişiyi düşünürLer 0 0 Yorumla
Baba1225 Takip Et Yoda Yaş: 33 5 ay Niye tuhaf geliyor sana 0 2 Yorumla Soran 5 ay Sevgiyle cinselliğin ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum tabii sevdiğini arzularsın ama seviyorsa yapması normal demek saçma geldi bana sadece Yorumla Baba1225 5 ay Doğrusun ama yapar sevdiğini Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yapar canım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay Ole bir manita yaratılmadi prn dururken 0 2 Yorumla Soran 5 ay p*rno izlerken onu hayal ettiğin olmadı mı Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yav yalan söylüyordur prncu kadar seksi olma şansın sıfır Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Genelde yaparlar 0 0 Yorumla
YngnSöndürücü21 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı. Evet yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Zannetmiyorum sevgilisini düşünmez ona duygusal olarak bağlı olduğu için
Herkes evet diyor ama
Ben yapamam ya duygusal olarak birine karşı bir şey hissettiğimde onu öyle düşünmem daha masum hislerle sevgi aşk merhamet üzerine düşünürüm ama takılmak için beğendigim biriyle muhabbet ediyorsam ooo içinden geçerim sjsjs
Hmm şsmfşwöd
Ben böyle düşünüyorum yaşıyorum da bu durumu yani Allah affetsin yapacak bir şey yok insan sevdiğine kiyamaz
Mantıklıymıs
Sjsjsjs aklını karıştırmayalım yine de
Çoğunlukla evet ama sık sık yapan birisi hep de sevgilisini düşünmez
Kız eğer bu konuda bir şey istemiyorsa ben yapmamaya her zaman çalışırdım
Malzeme veriyorsan, tahrik ediyorsan evet. Kadınlar yapmıyor mu?
Seviyorsa evet
Çok tuhaf geliyor bana ya
Gayet normal
Başka bir kadına bakarak mı yapsın istiyorsun
Hayır
Ee o zaman
Sevgiyle cinsellik ayrı şeylerdir tabii sevdiğini arzularsın ama seviyorsa yapması normal demek saçma geldi bana sadece
Genelde yapılır
Yapıyor herkes
Gerçekten seviyorsa evet
Yok canım kimisi direk sevgilisine yaptırır
Ki arkadasim varsa onu yaparim ne masti
Yapma sansın yoksa
O zaman artik kiz arkadasim degildir
şu an onu düşünüyorum
Ne gibi
mastürbasyon yapacam
Beğendiğimiz kadınları düşünürüz
Sevgilinizi de beğeniyorsunuzdur ama düşünmez misiniz?
Fantezilerime ayak uydurabiliyorsa ateşliyse severim. Utangaç nazlı bir şeyse çok düşünmem
Ona karşı birseyler hissetmesine bağlı..
Hayır başka kadını düşünüp yaparız
video atmıssa yaparım
Yapmıyorsa sorun vardır
Çoğu zaman farklı kişiyi düşünürLer
Niye tuhaf geliyor sana
Sevgiyle cinselliğin ayrı şeyler olduğunu düşünüyorum tabii sevdiğini arzularsın ama seviyorsa yapması normal demek saçma geldi bana sadece
Doğrusun ama yapar sevdiğini
Yapmaz
Yapar
Yapar canım
Evet canım
Hayır yapmaz gerçek seven yapmaz
Yaparım
Yapar
Yapar
Ole bir manita yaratılmadi prn dururken
p*rno izlerken onu hayal ettiğin olmadı mı
Yav yalan söylüyordur prncu kadar seksi olma şansın sıfır