Erkeğin sevgilisini hayal edip mastürbasyon yapması normal mi?

ya dün gece sevgilmle konuşurken birden konuşma ve ses tonu

değişti bunu daha önceleri de yapıyordu ama ben anlıyordum hadi uyuyalım diyordum kapatıyordum dün resmen mastürübasyon yaptı bunu anladım ama o anladığımı sezdi mi bilmiyorum

neyse olay şöyle oldu saat 3 falan sürekli aşkımmmmmm seni seviyorummmm seni çok özledimmmmmm falan diye uzata uzata bu kelimeleri kısık sesle söyleyip durdu tabi bende aynı şekilde cevap verdim ama öyle uzatmadım sesim kısıktı

bu muhtemelen beni yanında yatağında hayel etti ondan bu cümleleri duymak istedi hadi uykum geldi kapatalım dedim hayır kapatma sesini duymak istiyorum dedi

hani şunu yapıyorum bunu yapıyorum demedi bana ama resmen sesimden tahrik olarak çekti yani bunu anladım nefes alışverişleri hızlandı sonra boşaldı bunu anladım

sonra birden normale döndü sesi ya

-------bi insan sevdiği insanın sesinden mastürübasyon mu yapar ki beni hayal etti bunlar normal mi beni hayal edip mast. yapması henüz 2.5 aylık sevgiiyiz ---- ben bunu da merak ediyrum

benim biraz moralim bozuldu ama bir daha buna izin vermemeye çalışacağım kötü oldum bunun geriside gelir bigün :( :(
Erkeğin sevgilisini hayal edip mastürbasyon yapması normal mi?