Gizli Üye(30-35)1 yılBen senin yaşadığın şeyi 28-30 yaşında yaşamaya başladım. Ben de 30 yaşındayım. Atanacağım iş bulacacağım da işi gücü olan kadın olacağım hem de namuslu temiz yaşamış biri olacağım diye kendimi sürekli sıktım sıktım sıktım. Ne atama var ne iş var ne para var ne de seks var. Bıktım artık. Evlenecek düzgün adam da bulamıyorum çünkü sosyalleşemiyorum. Soldum gittim Türkiye'de insan gibi yaşamak niye zor.
23 Yorumla
Soran1 yılOf allah bize yardım etsin canım hayat cidden zor takma kimse mutlu değil
Cevap sahibi1 yılHayır nikahsız seks yapsan o erkekle yakınlaştıkça birlikte oldukça ister istemez bir beklentiye gireceksin. Ruh hastası mıyız biz o kadar konuşmaya sevişmeye seks yapmaya aşık olmayalım sevmeyelim. Bekaretinde de değilim. Bakireyim diye kendini bir şekilde yutturursun ama bir erkeği seversem beklentiye girersem ve bu beklenti gerçekleşmezse de onunla yaşadıklarımdan dolayı pişman olursam diye erteledim hep. Ha, çok kız arkadaşlarım oldu. Karşılarındaki herifi heyecanlandırdılar, parasını ama az ama çok sömürdü imkanlarını kullandı sonra vermeden bıraktı öyle bok gibi ya da hoşlanıyor gibi yaptı ama sonra yaa ben seni arkadaşım olarak görüyorum dediler. Ben onu da yapmadım. Baktım çocuğa bunun dedim işi gücü yok. Askere gitmemiş bunun aklında zaten evlenmek düşüncesi olmaz dedim 18-22 yaş arası hiç istemedim. Çalışmadan meslek sahibi olmadan evlenirsem kocam ezer kötü davranırsa elimde tutacak bir dalım olsun kimseye muhtaç olmadan başımın çaresine bakabileyim dedim ama olmadı. Hoş evlenenleri de gördüm. Mutlu olan vardır ama bir o kadar da çok mutluymuş gibi görünmeye çalışan da var. Ondan da korktum çünkü mutlu değilsem boşanabilmem lazım. Çalışmazsam boşanamam çekmek zorunda kalırım.
Soran1 yılGerçekten çok doğru düşünüyorsun ya ben de senin gibi düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş 27 aynı durumdayım aynı hassasiyetten ötürü yaklaşmadım kimseye ama her sabah aynı eziyetle uyanmak bezdirdi usandırdı artık.
Çalışıyorum ama dikkatimi çeken biri de olmadı gusletmekten yıldım.
İşimiz zor, tez zamanda bize göre birilerini bulabiliriz umarım021 Yorumla
Soran1 yılAmiiiiiiiiiiiin
Cevap sahibi1 yılSana önerim azaltman, gerçek ilişki kendini tatmin etmekten çok farklıdır.
Tatminsizlik yaşaman olası eğer böyle devam edersen
Cevap sahibi1 yılOruç tutmuyor musun alooo
Soran1 yılOruç tutmasam daha çok yapardım. Sahura uyandım 2 tane yaptim iftardan sonra da iki tane yaptim
Soran1 yılIçim anca rahatladı bi tik
Cevap sahibi1 yılBizde okunalı yarım saat oldu bu ne hız
Cevap sahibi1 yılAzalt abicim azalt, kendi sonunu hazırlıyorsun
Soran1 yılYok 1 saat önce okundu
Soran1 yılAzaltamam evlenince bırakırım
Cevap sahibi1 yılAzaltmazsan n*h bırakırsın
Soran1 yılBırakırım evlenince kocam yapar 🤗
Cevap sahibi1 yılAhahaha ciddiyim bırakılmıyor
Cevap sahibi1 yılYapma etme
Soran1 yılYa sen benim olmememi mi istiyorsun? Birakamammmmm bırakamam bırakamam bırakamam
Soran1 yılBırakırsam libido yüksekliğinden ölürüm
Soran1 yılGerçi artık mastürbasyon da bir ise yaramıyor ama neyse azıcık da olsa rahatlatıyor
Cevap sahibi1 yılYa kızım yıllarca yapmış sonradan aklı başına gelip azaltmış biri olarak söylüyorum ciddiyim akıl işi değil, yapma bırak libidonla gez
Soran1 yılYok valla yapamam 😣😣 bırakamam profesyonel oldum yılların tecrübesini atamam bir kenara
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin…
Cevap sahibi1 yılAklını başına almayacaksın değil mi
Soran1 yılHayır 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl27 yaşımda evlendim ailem verseydi 21-22 idealdı sen gibiydim bende
415 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl dayandın 27 ye kadar ya. Düşün ben 7 yıl daha dayanamam ölürüm valla
Cevap sahibi1 yılAilem vermdi sevdiğim adama bende başkası ile evlenmedim sonra ikns oldulsr
Soran1 yılOf çok zor ya umarım erkenden nasibimi bulurum yoksa 27 yaşına kadar biterim ben bekleyenem
Cevap sahibi1 yılValla bende öyleydim 😀
Soran1 yılKocan istediğin gibi cıktı mi? Inşallah benim kocam ileride benim gibi olur
Cevap sahibi1 yılBaşkası ile yapmamandaki neden ne misla merakımdan soruyorum
Cevap sahibi1 yılKocamı o konuda biliyorum rahat içim 😀🤣
Cevap sahibi1 yılEklsne istersen
Soran1 yılAhhhhh ne şanslısın
Cevap sahibi1 yılÇıktım gizliden istersen
- 1 yıl
Kesin kocan senin kadar istekli degildir
Cevap sahibi1 yılOrtada diyelim
- 1 yıl
Normalde oyle olur genelde.. eslerden biri hep isteksiz cikar:) orta derken bence daha iyisini isterdin dimi:)
Cevap sahibi1 yılYani evet diyelim
- 1 yıl
Biseyler sormak istiyorum size.. yazmaniz mumkunnmu acaba.. merak etmeyin engellersiniz istemezseniz
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Sen tedavi ol bu azgınlıkla cok gidemezsin😂
112 Yorumla
Soran1 yılValla cik düşündüm normal mi diye ama vazgeçtim bence normal ya
Soran1 yılNormal hayatımı etkiliyor zaten odak problemi yaşıyorum. Ben bu libidoyla mühendislik kazandım yoksa ben türkiye birincisi olacak cocuktum yemin ederim
Soran1 yılEvlenmezsem ölürüm ya
Soran1 yılDayanamam 7 yıldır zaten bittim tukendim
Soran1 yılEvet ya düşün hem libidom çok yüksek hem kimseye kendimi elletmiyorum işkence gibi ya
Soran1 yılEvet ya kocami ne simartirim ben bir de cinsel ilişkide her şeye açığım yani sınır koymam kocam ne istiyorsa yaparım inşallah o da iyi biri olur
Soran1 yılTeşekkür
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok ama çok iyi birini seçmen lazım yoksa rüyaların kâbusa dönüşür
02 Yorumla
Soran1 yılYok ya ben her türlü tatmin olurum evleneyim yeter
1 yılÇözüm yolu sunmamı istermisin insanların beden dilinden anlamak için sırf 4 yıl sosyal mühendislik dersi aldım 😌
01 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler 😂
Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. İşine odaklan koca basit iş yazılımda maaşlar dolarla
011 Yorumla
Soran1 yılcinsellik olmadiktan sonra dolar bi bka yaramıyor
Soran1 yılYemin ederim 3u de var zaten bana yürüyen çok gorucu usulü çok ama hiç istediğim biri gelmiyor ya
Soran1 yılKriterim çok yok aslında. Yakışıklı birini isterdim ama zaten ben Erkeklerin hepsini yakışıklı buluyorum 100 erkek getirsen 90nini beğenirim. Yakışıklılık konusunda zor değilim. Bir de boyu minimum 170 olsun. Yanı eğer birini beğensem ve boyu 165 olsa sorun etmem takıntılı değilim bu konuda. Bir de işinin ne olduğu farketmez maddi durumu iyi olsun illa zengin olsun demiyorum sadece ortalama bir maddi durumu olsun
Soran1 yılBulurum ben erkekleri beğeniyorum
Soran1 yılInşallah bulurum ya
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Meslektasmisiz:) yaşın biraz daha olsa seni alırdım en azından yaptığım işten anlayan birisi ile olurdum 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılSenin evlenip acil sevişmen lazım sabahlara kadar 😂
035 Yorumla
Soran1 yılOf gerçekten kocami uyutmam yani bıkar benden rahat bırak beni der o derece
- 1 yıl
Kriterin var mı 😅
- 1 yıl
Valla senin gibi bir hatun bize denk gelmezki nerde senin gibi bir hatun keşke olsa
- 1 yıl
İsterse hiç uyutmasın 😂
Soran1 yıl😂 bir kere soru attım buraya. Bir tanesi ben senin gibi biriyle asla evlenmem. Seni doyurmak kolay olmaz gidersin aldatırsın diyordu 🤦♀️🤦♀️ üzüldüm. Ben tam tersi biriyim. Kocamin şeyi 5 cm de olsa bir şekilde yetinirdim çünkü eli var dili var her türlü hallederdi
- 1 yıl
Demekki vitaminsiz çıkmış o kendine güveni yok her erkek öyle değildir babada sen gibi bir kadın denk gelmiyor hep çok isteklisin diyorlar 😂
Soran1 yılProfildeki sen misin
- 1 yıl
Evet benim
Soran1 yılNe yakışıklısın sen öyle be. Ilk defa bu sitede yakışıklı birine denk geldim
- 1 yıl
Teşekkür ederim o kadar değilim ☺️
- 1 yıl
Senin gibi hatunum olsaydı keşke sabahlara kadar uyutmasaydı valla 😅
- 1 yıl
Peki sınır koyarmısın yoksa sınırları aşmayı sevenlerdenmisin 😂
Soran1 yılSinir asmam ya ben bir tek kocamla birlikte olacağım zaten hayatım bu yüzden zor 😂 hem libido yüksek hem hiç kimseye kendimi dokundurtmuyorum
- 1 yıl
Güzel güzel 😂
- 1 yıl
Acaba senle bir tanışsakmı konuşsak nasıl olur 😅
Soran1 yılYok ya konuşmayalım sonra ilişkimiz fb ye döner zaten evlenmeden kimseyle konuşmak istemem. Sen de zaten burdan tanıştığın bir kızla ciddi düşünecek degilsn
- 1 yıl
Nereden biliyorsun belki de ciddi konuşacağız
- 1 yıl
Bence hemen peşin konuşma bir tanıyalım birbirimizi kestirip atma derim 😅
- 1 yıl
Bu işler belli olmaz bakarsın ciddi oluruz tanışırız
Soran1 yılKandırma beni 😁
- 1 yıl
Kandırmıyorum doğruları söylüyorum tanımadan süpriz yumurtayı dışarıya göre yargılama içinde belki beklemediğin bir şey vardır bilemezsin ☺️
- 1 yıl
Belki tanışınca hiç düşündüğün gibi değildir diyeceksin bir tanıyıp görmek lazım bence hemen kestirip atma bir şans ver bize ;)
Soran1 yılSen sırf libidom yüksek diye konuşmak istiyorsun
- 1 yıl
Hayır tabikide öyle olsa zaten burada bu kadar uğraşmam benim amacım ciddi
- 1 yıl
Libido sorun değil amaç libido değil
- 1 yıl
Sadece ön yargılı olma zincirini kır ve bir fırsat ver bize diyorum ☺️
Soran1 yılNereliydin sen
- 1 yıl
İzmir sen?
Soran1 yılOf çok alakasız bir yerdesin ben kurdum bi de
- 1 yıl
Ne alaka İzmir’de olmamla alakasız olması
Soran1 yılÇok uzaksın yani
Soran1 yılAyrıca ben kürdüm
- 1 yıl
Mesafe sorun olmaz çok takılma
- 1 yıl
Olsun Kürt olman ciddi ilişkiye engel değilki
- 1 yıl
Ama eğer istemiyorsan sorun yok bir şey diyemem
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yap birde sakalla sexting yaparak rahatla okulu bitirince evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi anlıyorum😬😂 umarım istediğimiz gibi insanlar çıkar karşımıza☺️
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de fırsat buldukça yapıyorum😂😂😂
- 1 yıl
Kolay gelsin
Gizli Üye(36-45)1 yıldişine gör ebiri varsa evlen ya evlenirsende kocanın libidosu senin gibi çıkmazsa peki o zaman ne yapacaksın
010 Yorumla
Soran1 yılÇıkacak zorla ya da güzellikle yapacağız her gün
Cevap sahibi1 yılahahaa o işler öyle olmuyor :D bizde mekanizma sizinki gibi değil :D
Soran1 yılYok olacak bana ne damat atomu falan var her gün icirim
Cevap sahibi1 yılgözü dönmüş kızın :D :D ahahaha
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılneyseki evlenmeden yapmama gibi bir prensibin var :D yoksa elinden kimse kurtulamazdı :D
Soran1 yılEvet ya bazen hayal ediyorum evlenmeden yapsaydım herhalde cevremde yapmadigim kişi kalmazdı. Babamin arkadaşlarının çocukları üniveriste arkadaşlarım komşular var ya herkesi denerdim
Cevap sahibi1 yılhala evlenmedin aman sakin ol :D
Soran1 yılOf biktim ya her gün eve gelirken inşallah yatak odama girince yatağımda uzanmış üstü atletli boylu poslu bir adam görürüm. Direkt odaya girer atlarım çocuğun üstüne 😂
Cevap sahibi1 yılYaniyosun Fuat abi 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlla evlenmeyi beklemek istiemşyorsan hünerleri mi sergileyebilirim sana 😂😂
00 Yorumla Yüzeysel yaşa ya da sanaldan yapalım. Sesli görüntülü
00 YorumlaEh varya elime gecsen oyle bir doyururum ki sen dusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😂😂😂
Mühendislik okuduğun yerde erkek yok mu 😁 yaz birine012 Yorumla
Soran1 yılYa benim için ideal biri yok ki hepsi çoluk çocuk 19 20 yaşında biri beni doyuramaz bana 23 yaş üstü bir çıtır lazım
Soran1 yılOfff nokta atışı yaptın. Su inşaat mühendisleri ne kadar yakışıklılar ya. Inanılmaz bir karizma var yerim ben onları. Usterli başları çamurlu of baya erkeksi
Soran1 yılHayalim zaten inşaatçı biriyle evlenmek
Soran1 yılYok ayak uyduracak zorla güzellikle uyutmam onu valla
Soran1 yıl😂 sag ol gerekirse damat atomu var ondan iciririm her gün her türlü ayak uyuduracak bana
Soran1 yılYemin ederim ağzımdan lafı aldin. Uyumadan önce bak minimum minimum 2 bir de sabah ayilmak için 1 tane. Gün içinde isten eve dönünce de ayak üstü 1 tane. Bu şekilde yani.
Soran1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sebeple evlenirsen hayatın boyunca iğrenerek sevişmek zorunda kalacaksın muhtemelen
06 Yorumla
Soran1 yılIgrenmek ve ben mi imkansız seksten asla igrenmem
Cevap sahibi1 yılTabi hiç tatmadığın için öyle düşünebilirsin ama insanın severek bunu yapmasıyla sadece ihtiyaç olarak yapması çok farklı şeyler
Soran1 yılYa zaten ben sevdiğim biriyle evleneceğim ki 😂 yani sırf libidom yüksek diye her onume gelenle atlayacak değilim ben istiyorum ki hem seveyim hem erkenden evleneyim
Cevap sahibi1 yılTabi birini sevip sevmeye devam edebilirsen ne mutlu sana ateş böceği 😂
Soran1 yılEvet seveceğim
Cevap sahibi1 yılİnşallah, ben beceremiyorum pek
Cinsellik yaşamak için evlenmek zorunda değilsin sırf cinsellik için hayatını mahvetme düzgün düzenli biri bulsan daha mantıklı
13 Yorumla
Soran1 yılYa düzgün olmasa zaten evlenmem. Ben zaten 23 24 te evlenmek isterdim ama sırf cinsellik için evlilik yaşını geriye çektim o kadar
Soran1 yılYa olmuyor ya evlenmeden biriyle bir şey yaşamak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi iliski dahilinde tanimak isterim uygun bulursan
00 Yorumla
1 yılAynı bnde öyleyim knk 27 yaş bu zamana kadar hiç yapmadım 😔
00 YorumlaBana senden lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni çıtır çıtır yemek istiyorum
00 Yorumla
1 yılhocam sen yanıyorsınuz
00 Yorumlaşu an durum ne
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. böyle çıtırı yakalarsam yandı ortalık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiyim keşke bir an önce şu enerjiyi atsak rahatlasak
00 Yorumla
1 yılNeden sevgili hayati yasamiyosun bir sure
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Umarım iyi birini bulursun
00 Yorumla
1 yılİlişkiye girmeden bir şeyler yaşa
00 Yorumla
1 yılAhu nerde sne gibi hatun bew
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaya abartmissin ya da bizi kekliyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılGerçekleri söyledim
Cevap sahibi1 yılNiye bu kadar doyumsuzsun
Soran1 yılNe bileyim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÇözüm belli de evlenmek için evlenilmez
01 Yorumla- 1 yıl
Mastı kontrol altına alman gerekli
Gizli Üye(18-24)1 yılGit bi jigo*lo bul işini görür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıliyi bende öyle
00 Yorumla
1 yılgel hemen bu gece yıldırım nikahı yapalım 😊
00 Yorumla
1 yılDevam et 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de seni gibi yüksek birisiyim
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOha gerçekten mi
Soran1 yılYesss
Cevap sahibi1 yılNasıl gidiyor zevkli mi