Sonuçta 30 yaşına kadar da evlenemeyebiliriz hatta hiç de olmayabilir. Sırf evlenmek için evlenme düşünceniz yoksa. Libido da yüksekse beklemek yanlış mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılya öteleme yolunu kullan ya da bekle derdim bazen anlık bir zevkle karşına çıkacak asla kaybetmek istemeyeceğin birisin bu sebepten kaybetmek zorunda kalabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeklemeyen sabırlı olmayan insanları şahsen ben istemiyorum çünkü sıradanlaşmış insanlardan farkları yok benim için ben kendim gibi sabırlı davranıp bilinçli kararlar alabilen birisini tercih ederim. Yani demem o ki sabreden derviş muradına ermiş.
125 Yorumla
Soran+1 yılErememe ihtimalini niye düşünmüyorsunuz? Kendiniz gibi birini hiç bulamadığınızı düşünün
- +1 yıl
Yalnız ölme riskini gerçekten kabullenip göze aldım. Çünkü bana göre yanlışa doğru demek aptallıktır. İstediğim gibi birisi olmadıktan sonra yani aslında hayatta mutlu olmadıktan sonra bence hiç bir şeyin önemi yok. Ya zaten kalbim birini sevmedikçe ben kimseyle yakınlaşmak istemiyorum.
Soran+1 yılİşin duygusal boyutuyla baş etme kısmında bahsetmiyorum. O kişiden kişiye değişir zaten. Ama fiziksel olarak bu ihtiyacı baskılama bence bir yere kadar
- +1 yıl
Yok ya gerek yok seveceğim kişi dışında kimseyle çok yakın ve fazla muhattap olmak istemiyorum
Soran+1 yılSenin özelinde demiyorum zaten
- +1 yıl
Haklısın aslında o konuda ama ben farklı düşünüyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ama durum çok daha fizyolojik :)
- +1 yıl
Fizyolojik anlamdaki ve duygusal anlamdaki düşüncelerini paylaşabilir misin
Soran+1 yılŞunu demek istiyorum. Duygusal olarak biriyle bir şeyler paylaşmadan durabilirim. Arada belki ihtiyaç duyarım ama avuturum kendimi. Ama cinsel isteğimi dizginlemek beni rahatsız hissettiriyor. Mastürbasyonla yetiniyor olmak fikrinden çok rahatsız oluyorum artık. İstediğin an ulaşabileceğin bir şeye belki ilerde çok aşık olurum diye ulaşamamak kendi içimde mantığını sorguladığım bir şey. Var olmayan hatta belki var olmayacak birine sadakat duymak ve hayatı kaçırmak
- +1 yıl
Seni gerçekten anlıyorum bana sorarsan seninle aynı hissettiğim çok zaman oluyor işin doğrusu aslında anı kaçırmamak fakat yanlış insanlarla kendini harcamak mantıksız geliyor.
Soran+1 yılFazla anlam yüklemekten olabilir işte
- +1 yıl
Evet öyle belki yaşamış olsam bu kadar takılmazdım. Ama umut kavramı beni hep çıkmaza götürüyor. Bana en uygun insanla tanışmayı umut ediyorum. Şimdi bir örnekleyip düşünelim sevmiyorsun ama cinsel anlamda seni tatmin ediyor ne kadar iyi hissettirir belki bir süre sonra senden sıkılıp başkasına geçecek sende mi öyle yapacaksın mesela?
Soran+1 yılSorun tam olarak cinsellik kavramına bakış açımızda olamaz mı? Yaşama ihtimalinde bile ayrılıp başkasıyla da yaşama durumunu düşünüyoruz. Belki de bu kadar anormal bir şey değildir. Yemek yemekten su içmekten farklı bir şey değildir yani. Ben bunu kafamda çok idealize ettiğimi düşünüyorum. Aşık olup büyük bir aşkla yaşama düşüncesine. E belki ben böyle düşünürken adamın yemediği halt kalmamış olacak. Garantisi var mı?
- +1 yıl
Aynı düşünüyoruz gerçekten zaten büyük ihtimalle bu yaştan sonra dediğin gibi birisi gelir. O yüzden bende bilmiyorum ne yapmalıyım kafam çok karışık fakat hak ettiğini düşündüğüm birisi olmazsa da kendimi gerçekten kötü hissederim. Çünkü benim geçmişte fırsatlarım oldu sabretmeyi seçtim. Bana uygun birisi olmayacaksa o zaman neden sabrettim bu kadar düşüncesi beni kızdırıyor.
Soran+1 yılGerçekten öyle keşke daha erkenden birşeyler yaşamış olsaydım diyorum. Bu kadar kafamda büyütmezdim. Bu yaşa kadar durmuş olup şu an bu kadar radikal bir karar almak hem yıkıcı olabilir hem de geçen zamana yazık ettim hissi yaratabilir
- +1 yıl
Sen en azından böyle bir karar alabileceğine inanıyorsun, ben çok kararsız hissediyorum. Bana göre ilk duygular bence özel birisiyle olmalı yani ben ilk kez tecrübe ederken onun önceden tecrübe etmiş olma düşüncesi benim ilgimi çekmiyor.
Soran+1 yılBu saatten sonra ben de almam da pişman hissediyorum sadece. Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Hayırlısı olsun. Neyse iyi yönden bak en azından özelsin.
Soran+1 yılYa da alemin enayisi 😂
- +1 yıl
Senden önce ben enayiyim o zaman :D
Soran+1 yılGibi gibi😂
- +1 yıl
Olsun en azından ne istediğini bilen bir enayiyim :D
Soran+1 yılO da bir şey 😀
- +1 yıl
Hahahaha :D
https://www.youtube.com/watch?v=Mh7ZJ00Gf9o
Cinsellik içerisinde evlilik olmak onun için yapılan evlilik belli zaman sonra sıkar insan hergün pilav yemekten usanır misali öncelik insan kendini hazır hissetmeli herşeye
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır değil
Bu sizin kararınız saygı duymak düşer millete
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen inancıma göre yaşıyorum yani eşim olana kadar olmaz
Olmayabilir de haklısınız
Ama bu konu için de sınırı aşmaya gerek yok10 Yorumla28 yaşındayım artık bu yaza kadar biriini bulup evleneceğim yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış. Katılmayanlar olabilir, saygı duyarım. Cinsellik, yaşanmalı.
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlış olsun ki kendi isteğin ve kararın sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bu konu tamamen seninle alakalı senin hayat görüşün ailen ya da dine olan bakışın filan
00 Yorumlabir kere şunu düşünmek gerek evlilik bana göre mi diye diüşünmek gerekir sonra gerisini düşünürsün
00 Yorumla
+1 yılGüzel soru 30 yaşına kadar evlenmeyen erkeklerin yüzde kaçı bekler sence?
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi rızasıyla bekleyen binde bir bile değildir bırak yüzdeyi
- +1 yıl
Kadınların?
Soran+1 yılEn azından yüzde 10'u
- +1 yıl
Dm yazarsan başka bir şey soracağım
Soran+1 yılDm den kimseyle konuşmuyorum prensip olarak
- +1 yıl
Peki saygı duyarım
yanlıs tabıkı tecrubesız olup kocanı memnun edemezsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBu düşünce de çok sağlıklı değil bence
+1 yıltercih meselesi. libido yüksek mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
şu an ıslak mısın mesela o kadar mı yüksek?
Soran+1 yılBir şeyin altında da başka bir şey aramayın. Ciddi adam akıllı bir soru sordum
- +1 yıl
demek ki henüz o aşamaya gelmemişsin bekle biraz daha
+1 yılÇok mu istiyorsun o kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu tam olarak bu değil
+1 yılbence yanlış seks yapmak lazım
12 Yorumla- +1 yıl
aga nickin çok orjinal :D
- +1 yıl
@carpediemmi teşekkür ederim bro :)
- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılFirsatin olursa yap bence
10 Yorumla
+1 yılÇok doğru bir karar. Ortalık malı olmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnançtan dolayıysa normal
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında pek sayılmaz. İnanç konusu muallak
Gizli Üye(36-45)+1 yılver gitsin
yazıyorum numaramı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yıle madem bozduracaksın yabancıya gitmesin