Orgazm anında bir kadının kontrolünü kaybedip zevkten inlemesi, vücudunun titremesi ve tutkulu dokunuşları, bir erkeğin arzusunu ve hazzını nasıl etkileyebilir acabaa

Orgazm anında bir kadının kontrolünü kaybedip zevkten inlemesi, vücudunun titremesi ve tutkulu dokunuşları, bir erkeğin arzusunu ve hazzını nasıl etkileyebilir acabaa
Alınan zevki bile arttırır. Kadının altımda titremesi, kontrolünü kaybetmesi beni daha da tahrik eder. Hazzın zirvesinde devam etmek aynı anda orgazmın da anahtarı olabilir:))
Erkek kadınla sevişmeye başlayınca savaş meydanında fetihe çıkar aslında ve tamda bu yüzden kadının orgazm olması da başkentin ortasına bayrağı dikmektir, şehrin tüm noktaları ele geçirilmiştir fethetmenin hazzıda erkeğin en önemli savaş ganimetidir. O haz seks esnasında aldığı hazdan kat kat fazladır
Mutluluk ve gurur yüklenmesi oluyor o an. Aynı zamanda tepkileriniz penise kan pompalanmasını şiddetlendiriyor ve iyice sertleşiyoruz. O ana dayanmak gerçekten zor. Çoğu zaman biz de geliyoruz sizin tepkinizden şehvetlenip, aynı anda boşalma olabiliyor...
Bir erkek, partnerinin zevk alarak kendini kaybetmesini görmekten büyük bir tatmin duyar bence. Bu durum, onun cinsel yeteneklerine olan güvenini artırabilir ve kadına verdiği hazdan dolayı gururlanabilir. Erkek, partnerinin zevkiyle kendisini başarılı ve yeterli hissedebilir.
Cevap
44Cevap
erkeğin hislerini güzel etkileyebilir tabi ki de
Erkek memnuniyet duyar. Kadının doyurulmuş olması tam bir memnuniyet veriri. Erkek ler olarak bunu zaten bizden doğamı tabiat istiyor. Bu onaylanma demek evet becerdin sen yaptın artık onaylanmış bir admasın belkide sertifika vermek egrekir. orgzm diploması ama o kadar abartmayalım. yazıcıdan hergun kağıt bastır öteki dunyaya giderken sertifikaları da götüren erkek. Ya kulum sana bir şey verdi kullandın mı kullandım evet bakın sertifikalarım da var. Bunlar sahteee :)
Baştan sona bütün cinsel ilişki boyunca tek amaçladığım sahne budur. Yeter artık diyecek seviyeye getirene kadar istediğini vermemek ve sonrasında doyamayacağı kadar süre boyunca her pozisyonda, evire çevire bir seks yaparken gözlerinin içine bakarak aldığı zevki, heyecanı izlemek muhteşem bir sahne oluyor.
Her fırsatta kadını tekrar tekrar orgazm etme isteği oluşturur erkek kişisinde.
Yorumları okumaya geldim 😄
Çekirdek de yiyemiyoruz ki :)
İki an çok güzel. Birisi içime boşal diye yalvarmaya başlaması, diğeri de boşaldığı an. Erkeğin gurur anı...
Bence erkeği daha da isteklendiriyor bu durum , kadına zevk verdiğini görmek onu daha da yükseltiyor..
Erkeğe kendini çok iyi hissettirdiği kesin... Erkeklik gururu okşanır.
Merak ettim bakalım ne yazmış erkekler
Erkeğe başarılı olmuş hissi vermenin yanı sıra mutlu eder ve daha fazla bağlar..
Aşırı haz verir bu, partnerime bu denli zevki yaşatmak gururumu okşar
Aşırı etkiliyor ya zevk olarak çıldırtıyor ve daha sert davrandırıyor diyebilirim
Erkeğe erkek hissini artırır. Onunla zevk alıp bosaldigini görünce daha çok azar.
Bu belki de en sevdiğimiz an olabilir biz de daha çok zevk alıyoruz o an
Kesinlikle kıvranan kadın ateşleyici bir etki yapıyor.
Çok etkiler bence çünkü sevdiğin insana zevk vermek senide tatmin eder.
Mutluluk ve gurur verir. Orgazm süresi çok uzar.
Hele aynı anda orgazm olunur ise aşırı zevk alınır.
Bir keresinde ciglik cigliga bagiran bir kadina denk gelmiştim ve beni korkutmuştu
Valla zevkin icine etmisti
Hizli köklemiştim kucaktayken sanirim dayanamadi zevke
Bende unutmayacagim korktuğumu :)
Arkadaşlarina anlatmiş sanirim kizlar bana baktikca gülüşüyorlardı
@qülkokusu bir keresinde de ağlayana denk geldim zevkten ulan bana da hiç normal biri denk gelmemiş :)
Çevrem sıkıntılı günü birlik genelde ilişkilerim. Sekste çok iyiyim kulaktan kulağa gidiyor bu bilgi
Keşke serseri değil de iyi birisi olabilseydim sanirim bunu çok isterdim
Sevişmedeki amacımız budur zaten. Onu kıveandırmak. Kıvranırken seyretmek
Erkehi uçurur yaptıkça daha sırtını yaparak altta kivranması bitirir bizi
Beni çılgına döndürüyor çok yükselmemi sağlıyor sonra beraber uçarız...
bunu yaşatmak için herşeyi yapıyorum o an nasıl deliriyorum mutlu oluyorum anlatamam
Çok etkiler. inleme neki bazilari bagira bağıra bazilari ağlayarak ucar :)
en sevdiğim şey bu koydugun resim olqn videoyu izlemek bile azdırıyor
orgazma ulaşmaya saniyələr kala yarım koydu seksi. akıntım içimde kaldı. çok canım yandı
bakıp gülüyordu. mastürbasyon yapmama bile izin vermedi
Detaylara girmeden, olumlu etkileri olur diyeyim..
Okuyanların orucu bozulur..
Tamam.. 😄
Hiç inanasım gelmedi ama neyse.. 😄
Bunlar nasıl gifler biraz ahlaklı olsan daha iyi olur hem ramazan ayındayız
Kendimi kaybedio Eşimi bayıltana kadar oral yapmıştım zevkten bayıldı resmen
bu yazı üstüne bi pembe dizi izlenir
Erkek her şeye etkilenir
Mutu oluryorum zevk haz hoşuma gidiyor
Bence çok güzel etkiler
Aşırı tahrik edici o titreme yüzüne baka baka
Yani süreyi uzattirir biraz erkek için bir round daha diyebiliriz
Erkeği uçurur o titremeler, kasılmalar..
Bi erkek daha ne ister:)
Offfff nasıl soru o hani öyle bi kadın nerde saatlerce doyamam ona
Oruç oruç mahvetme bizi jxjx zaten sapiz jdjdj
Her ikiside zevke gelir
En yüksek seviyeye çıkaracaktir
kadinin en guzel hali.
Erken boşalma sebebi
Roma İmparatoru gibi hissettiriyor:)
Erkeği de zevklendirir
Severler bence
Erkeği gururlandırır ne yaptım der gibi
Yüceltir