Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın orgazm olamıyor erkek gidip gelir iken kendisi boşalıyor. O an Erkek üzerinde iyice içine doğru bastırması gerekir git gel yapmadan hatta pozisyon uygun ise, erkek kadının kalçalarını kendine doğru iyice çekmeliki iyice birbirine kenetlensin. O anda kadın çığlıklar içinde orgazm olur, bitmesine yakında erkek olmalı.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@akrep-34 :) :)
Cevap sahibi+1 yıl@akrep-34 rica ederim bilgilendirmek görevimiz
- +1 yıl
Aynen 👍
Cevap sahibi+1 yıl@KafaMatematikHesabı Seninde bildiklerin varsa bilginelenelim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani istemez tam o hazzı yaşadıktan sonra da
Kendimden düşüneyim. Çok fazla zevke geliyosam dayanamıyorum ve istemsizce birakıyorum. Eğer devam ediyo olsam muhtemelen nefes alışverişim hızlanır, ıhlarım.1192 Yorumla
Soran+1 yılDayanabilir misin
Cevap sahibi+1 yılDayanamam. Yaşamadım ama düşününce başkası tarafından yapıldığında bir de gıdıklanma içgüdüsünü de eklersek dayanılmaz ama hazzın doruklarına çıkar
Soran+1 yılHele bir de bağlarsa seni yatağa
Cevap sahibi+1 yılOyş düşününce bile insan kendinden geçer yaaa
Soran+1 yılSen kurtulmaya çalıştıkça çok güçlü Emer
Cevap sahibi+1 yılÖyle istekli birine denk gelirsem kaçırmam ve yıllardır da bekliyorum ne yapsa razıyım :D
Sen baya iyisin ya yazını okumaya can atarım :)
Soran+1 yılBir türlü ilham gelip toparlayamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Keşke sana yardımcı olabilsem ortaya güzel bir emek bir çalışma çıksın isterim
Soran+1 yılOlabilirsin istersen
Soran+1 yılEvet erkek sessiz ve sakin bir şekilde arkasını dönmüş yatmış uyumak üzeredir tam o sırada kadın yavaş yavaş adamın belinden sarılıyor en iiçten bir sevgiyle adamı öpücüklere boğuyor erkeksi kokuyu derin derin içine çekiyor
sonra adam yavaşça kadına doğru dönüyor ona sarılıp olmaz bir şey yapacak gücüm yok çok yorgunum diyor kadın tamam aşkım bişey yapmıyoruz sadece çok içimden geldi öpüyorum diyor ve adamın dudaklarını boynunu doyasıya öpüp kokluyor yavaş yavaş penisini okşamaya başlıyor çamaşırın üstünden
tabi adam doğal olarak kendini kaybediyor harekete geçiyor kadın şehvetli bir sesle yok aşkım çok yorgunsun kıyamam sana şimdi yapmayalım diye diye cilveyi basıyor ama hala yavaş yavaş penisi okşamaya ve yalamaya devam ediyor
adam kahretsin yorgun filan değilim diyor kadin olmaz sevgilim dayan sık dişini yarın a kadar diyor ama hala yavaş yavaş penisi okşamaya ve yalamaya devam ediyor aynı zamanda penisi yalamaya başlıyor
adam daha da azıyor kıvranıyor yeter yeter dayanmıyorum ver artık diye yalvarıyor kadın penisi daha büyük bir şehvetle emiyor sevgilim dayan diyor adam
yalvarırım acı bana diye ızdırap içinde kıvranıyor ve kadın bu kez penisin çok güçlü bir şekilde emiyor
adam dayanamıyor kemik gbi olmuş penisi dayıyor bacaklarının arasına
Bu kabataslak hali
Cevap sahibi+1 yılOlur yardımcı olmak isterim
Cevap sahibi+1 yılKabataslak halini okudum çok güzel gerçekten okurken bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim🙈
Ellerine emeğine sağlık. Bazı yerleri biraz daha detaylandırmak lazım elbette çok güzel olacak belli :)
Sen nerede takıldın çözüp seni ilerletmek isterim güzel bir çalışma oluyor çünkü
Soran+1 yıl1 evet özellikle birleşme anını detaylandırma Ya düşünüyorum ben daha hiç cinsel birleşme yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılOlabilir deneyimin olup olmaması yazmana engel değil. Ben karakter olsam nasıl davranırım mantığiyla ilerlenir. Tıpkı polisiye roman yazarlarının polis veya detektif olmaması gibi :)
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen sana yardımcı olabilirim. Yanlış anlaşılmak istemem ama özelden konuşabiliriz rahatsız olmassan eğer. Rahatsız ettiysem de özür dilerim
Soran+1 yılYok özelden konuşmuyorum prensip meselesi
Cevap sahibi+1 yılOlur haklısın prensiplere uymak lazım :)
Devamını nasıl getirmek istiyorsun? Var mı aklında bir şey
Soran+1 yılKonuşuruz işte burada olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılBana uyar sen ne dersen o bana uyar :)
Soran+1 yılSenin de böyle bildiğin hikayeler varsa alabilirim
Cevap sahibi+1 yılYani tam ne tarz yazıyosun? Bu bana attığın kabataslağin öncesi var mı? Ya da daha nereye kadar devam edecek?
Soran+1 yılİkisi de rahatlığaynı ulaşana kadar devam edecek
Soran+1 yılŞu sorduğum kısmı Betimlemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen hikaye tojunda yazmayacağım ama aklimdakileri diyeyim. Çünkü hikaye dağılmasin
Adam karısını kendine çekip öpmeye başlasa. Ordan göğüslerine kadar inse
Kadın da ordan sonra adamın kafasını kendi içine doğru bastırip adamınkine sürtünse. İcimde istiyorum onu diye inleyip kilağına fısildasa.
Tabi daha detaylı da yazarım da hesabım kapanmasın rurueieieiks
Buraya kadar tamam. Hemen ilişkiye mi girsinler? Fantazi mi kursunlar? Nasıl bir şey var aklında
Soran+1 yılEvet Bunun gibi şeyler yazdıkların olabilir hemen ilişki olmasın
Cevap sahibi+1 yılSonra kadın adamın aletini alıp tam yalayacakken testislerden tutsun. Sessiz ve seksi bir şekilde hani yorgundun bana ulasmak bu kadar kolay olmamali diyip adamı evin içinde koşturmaya başlasa desem çok mu sacma olur :D
Soran+1 yılEe yani
Soran+1 yılAslında hikayenin bir yerinde çok dolu olduğunu yazmalı
Cevap sahibi+1 yılÇok dolu derken ne demek yani anlamadım
Soran+1 yılKuzu zaman boşalmamıs
Cevap sahibi+1 yılKuzu kelimesini çok seviyorum ya :)
O zaman adamın penisinden akan zevk suyundan bahsedilebilir. Kadının oral yapması sayesinde dimdik olan penisinden akan zevk suyu adamın ne kadar şehvetlendiğini gösteriyordu. Kadın akan zevk suyunu tek bir dil hamlesiyle penis ucuna kadar yaladı ve yalarken adamdan göz temasını hiç bozmadı. Yaladıktan sonra da bir göz kırpıp adamı şahlandırmıştı kadın
Soran+1 yılOoovvv Harikasın bunları not alıyorum adam bir yandan da isteği bir yandan ise günün yorgunluğu arasında Yani uyku ve şevk iki tane vazgeçilmez Duygu'nun arasında kalmıştı
Cevap sahibi+1 yılGözleri kapanıyor gibi olsa da bir eli kadının başındaydı ve penisine doğru bastırıyordu. Karısını hızlıca yaladığı gitgeli dolayısıyla dağılan saçlarını toparlayıp orala bastirmaya devam etti.
Kadın testislere inip yumurtalıkları sömürüyordu. Bu adamı daha da şehvetlendirdi. Adamın nefes alış veriş sesinden bile belliydi bu. Sertleşmiş penisi bir kalp gibi atıyordu ve sanki daha da büyümek istiyordu. Kadın öyle devam etti ki ucu pespembeydi penisin
Not al da yorumlar kaldırilabilir. Umarım hesabim silinmez
Soran+1 yılAhahafa😁😁 hikaye yazmayacağım diyene bakın hele Korkma Korkma bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılOff of bir bilsem daha nelerden bahsetmek isterim de işte sansur falan anca boyle oluyor bu daha hicbir şey :D
Soran+1 yılAdam tam Kendinden geçmek üzere iken kadın keten biri elini çekip bıraksa nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılDevamı güzel bağlanırsa dehşet olur. Okuyucuyu şaşırtırsin
Soran+1 yılKadın birden bırakınca ne yapar adam
Cevap sahibi+1 yılÖnce noldu hayatım bir şey mi var modunda kibar davranır. Belki oncesinde vajinal sekse başlayacak sanadabilir. Kibar davranır sorar devam etmesini ister. Sonra ben burda ne guzel uyuyodum sen uyuyan yılanı uyandırdın diye devam eder bence
Soran+1 yılHmmm peki
Cevap sahibi+1 yılGerisine yarın akşam devam edebilir miyim merak ediyorum ben de ne ekleyip çikaracaksın diye yarına erkenciyim de :/
Soran+1 yılTamam olur yarın akşam gelirim ben de ama sen gün içinde Aklına bir şey gelirse yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılDerste olueum muhtemelen ama akşam biriktirdiklerimi yazacağım
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılEksi yemişim umarım sensen diildir kuzu
Aklıma geldi kadın o son anda adamın aletine kayganlaştırmak maksadıyla tükürür. Eliyle biraz daha oynayan kadın, beni elde etmek bu kadar kolay olmamalı ama değil mi diyerek oralı yarıda keser. Adamın şehvetle bakan gozlerinin yerine hayret ifadesi yer almıştır.
Bundan sonra ne olabilir aklındakiler nelerdir?
Soran+1 yılBen değilim bak artık koydum adam Hayret dolu bakışları ile yapamazsın dar kesik kesik bunu yapamazsın der kadını kendine çeker o sırada kapı falan çalsa diyeceğim de gece yarısı kim gelir
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Burdan açık açık yasıyoruz da herkes okuyor emeğin heba olmasın? Valla yanlış anlaşilmak istemiyorum özele geçekim demeye cekiniyorum. Başkalarının yazıyı okuması sorun olmaz mı?
Sadece düşünüyorum. Aniden elektrikler gitse ve kadın korkudan kocasının yanında dursa. Bizim adamın kuşu da boynu bükük kalsa :D
Soran+1 yılHaha yok yok bişey olmaz korkma 😁
Zaten gece olduğu için Işıklar kapalı değil mi Şöyle olsa kadın penisi yavaş yavaş okşarkendim adamın bütün duyguları uyanmış zaten uzun süre boşalmamanın etkisi ile adam iyice coşmuş ken kadın bir anda vaz geçse
Cevap sahibi+1 yılBoyle kadın varken uzun süre boşalmaması mı :D
Şaka şaka
Tamamdır kadın vazgeçsin de sonrasında evin içinde kadını kovalayacak hali yok adamın :D sonrasında ne yapılabilir olayı bağlamak isterim de beynim durdu sen devamında ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılIşte ben de tam olarak bu sorunu çözmek için böyle sorular soruyorum olay örgüsünü yapıyorum ama bir yerlerde kopuyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendimizi karakterlerin yerine koyuyoruz
Ben adam olsaydım önce kadına yalvarırdım ajitasyonun dibine vura vura :D sonrasında uyandım o kadar diye tribe binerdim.
Kadının yerinde olsam beni istemek bu kadar kolay olmamalı deseydim bile yalamayı bırakmazdım en fazla 2 dakika dayanabilirdim o an :D
Soran+1 yılBen de kadın olsam çok istediğim için erkeği azdırır Ama zaten yorgun sonra halini acıdığım için vazgeçerim
Cevap sahibi+1 yılO zaman kadin, bana erişmek bu kadar kolay olmamalı yerine, canım yarın işe gideceksin. Yorgunsun da enerjini al, dinlenmelisin demeli
Ama adam tınlamaz zaten kadın sayesinde uyandı uyandırıldı uyarıldı :D
Soran+1 yılAhshsga aynen onu desin ya sonrası 😁
Soran+1 yılSöz sende
Cevap sahibi+1 yılAdamınki de dinlemez taş gibi olmuş saygılar diye geziniyor :D
Adam devam etmesini ister. Tabi burda biraz daha güzel özlü sözler olmalı. Kadın da en son adamın penisine bakım dudağını ısırır ve banyoya davet eder adamı.
Gerisi de orda geçer orda seks yaparlar diye geldi aklıma
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir senrayoladık ki adam bir gündür kalkmış penisle boşalamadı :D :S
Soran+1 yılAgsha valka
Cevap sahibi+1 yılBen diyorum ki adamı peşinden sürukleyip banyoya götürsün. Orda bir güzel önsevişme detaylandırılsın. Sence?
Soran+1 yılBen işi yatakta hallederler diye düşünmüştüm banyo daha mı etkileyici olur
Cevap sahibi+1 yılBanyoda hareketler kisıtlı olur
Yatakta yaparlaesa da kadının oralı yarıda bırakmasına çozüm bulmak gerekir
Soran+1 yılAdam yalvarırsın biraz mesela
Cevap sahibi+1 yılO zaman kadın test etmek için desin o lafı
Adam şaşırdı ve kadına dönüp "canım hiç olur mu ben seninleyken enerji depoluyorum. Hadi bak ne güzel başladık devam edelim. Hem ben bu gece uyuyamam. Senin ateşin beni mutlu ediyor. hadi bitanem sen de mutlu olacaksın ne olur bitirelim mis gibi uyku çekeriz birbirimize sarilıp. Ama öncesinde senle ilk günümüzdeki gibi sıcak ve ateşli bir gece geçirelim. Zevkin doruklarına çıkalım ama hadi ya. Sen istedin hem bak yalarken baha iştahlıydın. Hoşuma gidiyorsun kadinım."
Türünden şeyler aklıma geldi. Akşam 5 gibi yine yazarim da bunlar iyi midir sence?
Soran+1 yılEvet gayet güzel devam et
Cevap sahibi+1 yılArdından kadının dikkatle bakan yüzünün yerine seksi bir şekilde hafif tebessüm eden bir yuz gelmişti. Kadın adamın penisini tekrar elleyip derinlerden öyle bir dille yalamasıyla, adamın komşularını uyandırırcasına ooohhhh demesi bir oldu. Kadın dilini çıkarıp erkeğin sünnetliğine değdirdi ve aniden penisin hepsini ağzına almaya çalıştı. Alet o kadar büyümüştü ki, kadı aletin tamamını ağzına almakta zorlanmış, aletin vücutla birlestiği yere doğru yaklaşınca gözlerini bile kapatmıştı. Adam "Süpersin aşkım" diyerek eli kadının kafasındaysı. Birbirleri için yaratılmışlardı sanki. Adamın penisi öyle bie zonkluyordu ki, bu da kadını daha da azdırıyordu.
Soran+1 yılHarikkaa
Cevap sahibi+1 yılBeklemiyordum kendkmden boylesinj var ya
Adamı yazarken neyden tahrik olabir diye adamın yerine geçiyorum. Kadının yerine de nasıl tahrik edebilirim diye iç geçiriyorum. Ve umarım senin icin problem olmaz ama sırrımı vermeden edemicem ben biseksuelim erkeklere de ilgim var🙈
Hayallerimi de bir yandan döküyorum satirlara
Soran+1 yılAhshga sorum değil yazarlık yapamam diyene bakın ya 😁
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈 sayende ilham gekiyo ya girişi sen yapmasaydın benim aklima bile gelmezdi ki :D
Soran+1 yılHani yorgun du adam amma da şahlandi öyle
Cevap sahibi+1 yılPenis kalkınca eminim bircok erkek oyledir
Hatta sabahleyin erkeklee uyanmadan önce orası uyaniyo :D
Tabi biraz daha verçekçi olması için biraz daha uzatılabilir o adamın konuştuğu yerler
Soran+1 yılMesela Kadın penisi her sıktığında yanıyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılYanmak derken nasıl yani? Biraz daha açabilir misin orayı anlamadım da
Soran+1 yılSızlayan falan çok istek olduğunda erkeklerin penisinin yandığını duymuştum
Cevap sahibi+1 yılOlabilir demek ben o evreye gelememişim :D
Kalp gibi atması, aletin zonklaması, ereksiyon sonucu sızlaması hemen hemen ayni şeyler
Soran+1 yılIyi devam ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen diyorum ki kadın yaladıktan sonra göğsünü açsın ve penisi memelerinin arasına sıkıştirıp ileri geri hareketlerle adamı zevkten uçursun
Nasıl?
Soran+1 yılHarika olur Betimlemek lazım
Cevap sahibi+1 yılKadın orala devam ettikten sonra ağzından çıkardı ve eliyle biraz devam etti. Adam uykulu bir tonda noldu yine mi vazgectin dedi ama kadın yine sırıtarak üzerindeki sütyeni sıyırdı.( sende kiyafet nasıl bilmiyorum ona gore değiştirmek gerek)
Ardından dik ve kocaman olan kadının memeleri artık meydandaydı. Uçlarinın turuncu olması memelerini daha da bir çekici kılıyordu. Adam gözlerini birkaç kez kırpıştırdı. Gözlerini kamaştıran şey uyku değildi, kadının memeleriydi. Önce kadın kendini avuçladı o an. Ardından memelerinin arasına tükürüp yayilması için memelerini birbirine sürttü. Ve adamın taş gibi olan dimdik aletine dimdik memeler temas ediyordu. Kadın yanlardan memelerini sıkıştirıyor ve penise dar bir ortam yaratıyordu. Kadın boynunu onüne eğdi ve dilini çıksrdı. Pipiye gitgel yaparken penis başına da çıkardığı dilini değdiriyordu. Tıpkı lolipop yalar gibi. Adam sanki rüyada gibiydi.
Soran+1 yılVay anam vay
Cevap sahibi+1 yılAhhh ah o kadının yerinde ben olucaktım erkeğimi doruklara çıkarırdım
Soran+1 yılVay Anam Vay Neler yaparsın mesela
Cevap sahibi+1 yılBu yazdıklarım dışında birkac bir şey daha yaparım ama onları nasıl yazarım bilmiyorum
Testislerde loplar var ya. Orayı iki dudağımın arasina alır emer içime çekerim sonra kafamı geriye doğru iter testisi esnetirim. Penis başını emerim normal meyve suyu içer gibi icime çekerim. Eğer karşimdaki erkek sixpackliyse karın kaslarını öper yalardım. Testisleri tamamen ağzima alır adamın penisini yüzüme vururdum. Ağzımı delik gibi yapar penisi sabit tutucak şekilde gitgel yapardım. Aynisınin tersini erkeğimden isterdim. Bir de penislerimizi birbirine sürtmek bana çok tahrik edici geliyo. Ufak pipimi bile becermesini isterdim🙈
Cevap sahibi+1 yılNoldu ya yazmayı bıraktın mı
Soran+1 yılYoo neden bırakayım
Soran+1 yılAaa son yorumunu görmemişim Ben senin sesin çıkmadı sanıyordum
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈o gece yazmıştım ya büyük bir ateşle
Soran+1 yılBen onu nasıl gözümden kaçırdığım adamın tam kendinden geçti ya
Cevap sahibi+1 yılBirşey olmaz kuzu sorun yok :)
Yanlış anlaşılmasin da özelden kaybolmazdı yani sana yanlis da yapmam asla :D
Soran+1 yıl😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılNapiyon kuzu nasilsin
Büyüksün de benden ya hep cinsel hikaye uzerine konustuk
bir kere halini hatrini sormadim kucuk olarak ayip bana
Soran+1 yılAynen kulağını çekmek lazım 😁 Sağ ol iyiyim Sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılİdare ediyorum ben de
Canım çooook şey yapmak istiyo ama yorgun bir şekilde uzanıyorum yatağımda :D
Soran+1 yılTıpkı semer Yodaki daki adam gibi Tek fark onun yanında onu çok seven bir kadın var
Cevap sahibi+1 yılKeşke seven biri de olsa :(
Soran+1 yılBiz kızlar dan daha çok Siz erkekler hayatınızda biri olmadığı zaman neden bu kadar üzülüyorsunuz :(
Soran+1 yılHiç kıyamıyorum sizin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki
Benim hayatımda hiç kimse olmadı. Kimi sevdiysem de kanka arkadaş gözüyle gördüler. Bana sevgililerini çekiştirdiler ya da hoşlandıklarını. Gururum gocundu
Soran+1 yılAgafaga kıyamam 😁
Cevap sahibi+1 yılSenin olmuştur muhtemelen abla :D
Soran+1 yılAblanın özeli karıştırılmaz ayıp 😁
Cevap sahibi+1 yıl:D
Ya bana taktik verebilir misin :(
Soran+1 yılHangi konuda
Cevap sahibi+1 yılHangi konularda tektik vermek istersen abla
Soran+1 yılAnlıyorum Senin hikaye hevesi geçti galiba
Cevap sahibi+1 yılYooo valla cok yazasım var da keşke özelden konuşsak abla valla sarkintılık yapmam
Ama burdan dersen de tamam hikayeye devam ederiz
Soran+1 yılEvet evet buradan iyi
Cevap sahibi+1 yılEn son göğusler arasındaydı bizim adamın aleti ondan sonra ne gibi ilerlesin sence abla
Soran+1 yılAhshaha Evet unutmamışsın artık boş alsın mı biraz daha Detay verelim mi
Cevap sahibi+1 yılBoşalan erkek arkasını dönüp uyur :D
Senin hikayen kısa mı uzun mu sarece bu kadar mı bilmem de eğer kısaysa devam ettir. Kitap gibi roman gibiyse bu kesit bile yeter kadın memelerine boşalan dölleri elleriyle vücüdüna durer parmaklarını da yalar
Cevap sahibi+1 yılUnutmak mı aklımdan çıkıyor mu acaba :D
Soran+1 yılHayır Hani erkek boşalınca peniste dayanılmaz bir haksızlık oluyor ya işte onun da yaşanmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDayanilmaz bir haksizlik ne ben niye bilmiuom kendimle alakali seyi ya :D
Soran+1 yılAhshaga bilmiyor musun sen boşaldığına Emin misin
Cevap sahibi+1 yılDur bir 5 dakika deneyeyim merak ettim :D
Soran+1 yılAhsja internetten de bir araştır 😁
Cevap sahibi+1 yılDayanılmaz bir halsizlik mi diyecektin acaba
Yani o boşalma anı titreyerek ve tüm tüylerin diken diken olmasıyla azginlastiriyo
Sonra bir rahatlama geliyo insana mayışıyo
Soran+1 yılHayır o boşalma anında çok hassasiyet oluşuyormuş dokunuyormuş bile
Cevap sahibi+1 yılDoğru insan kendinden geciyo o an. Yani aynı hızda devam edikirse erkek şekilden şekle girer zevkten histen hassasiyetten
Bu arada uyuyorum simdi mesaja yarin donebilirim haberin olsun sabah dersim erken :(
Soran+1 yılTamam unutma erkeğin o şekilden şekile girmesi Ne anlatacaksın
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyeyim normal 31de de öyle
Boşalmaya yakın an o kadar hassaslaşıyor ki insan, tüylerimiz diken diken oluyo. Titremeye başlıyoruz. 31i kendimiz yapiyosak ellerimiz yavaşlıyo dayanamıyoruz çünkü. Şekilden şemale giriyoruz yani bunu nasıl anlatsam hazzı o kadar çok ki eriyor insan o an
Soran+1 yılBunun eşi yapıyo hay kalemine kuvvet arık
Cevap sahibi+1 yılKadın, göğüsleri arasında adamın penisine gitgel yaptırırken, bir yandan da göğüslerinin arasından taşan penis başına dilini değdiriyordu. Adamın zevke geldiği o kadar belli oluyordu ki dudakları büzüşüyor, nefes alış veriş sesi de hızlanıyordu. Kadın adama kasılma aşkım diye erotik bir tonda seslendi ve gitgele devam etti. Adam öylrsine keyfe gelmişti ki duymuyordu bile. Keyiften kıvranıyordu yatağında. Birkaç inleme sesinden sonra adam kadının göğsüne ögle bir tazyikli boşaldı ki, kadının gözüne ve yanağına bile gelmişti adamın dölleri. Adamın habersiz boşalmasından sonra kadının öyle bir baktı ki yarı uykulu adama, haber verseydin bari dercesineydi ama gülümsemesi de kimse bana karşı koyamaz dercesineydi. Adamın penisinden kalan döller kadının memelerine fışkırdı. Kadın önce yanağından akan dölü orta parmağıyla alıp dudaklarının arasına götürdü. Sonrasında adamın penisine son bir oral çekip döllerden arındırmıştı. Adam resmen pamuk gibi yumuşamış, hafiflemişti. Kadın adamın penisinin kökünden sonuna kadar hareket ettiriyordu 31 çeker gibi kalan son dölleri de alabilmek için. Ama adamın artık semsert olan penisinin yerine yavaş yavaş yumuşayan bir penis gelmişti. Ama hala penis başı çok ratlıydı pespembeydi. Kadının yalamasıyla parıl parıl parıldıyordu. Bir öpücük kondurup adamın boxerini kapattı ve uyuması için üzerini örttü adamın. Kadın da memelerinde kalan dölleri vücuduna sürdü, parmaklarında kalanı ağzına sürdü.
Soran+1 yılHarika şimdi buraya hiç bozmadan İşte o boşalma anında oluşan hassasiyeti biraz daha ayrıntı var
Soran+1 yılVer
Cevap sahibi+1 yılSırf bunu yapabilmek icin bir daha boşaliyim o haz için
Daha da yeni banyodan cikmistim valla aninda cenabet olan ilk insan olucam
Soran+1 yılO kadar dayanılmaz hassas oluyormuş ki orası adam mahfoluyormuş
Cevap sahibi+1 yılOkadar da olmuyo kuzu bak kimse boşalamazdi sana oyle diyim
Soran+1 yılKıvranıyor Muş adam kaçmaya çalışıyormuş
Cevap sahibi+1 yılO durumda insan kendini kadına teslim eder bee niye kaçmaya çalışsın
Soran+1 yılÇok aşırı hassas oluyormuş diyorum
Cevap sahibi+1 yılP*rnolarda veya bende oyle olmuyo
Hassaslasiyoruz ama o ani yavaslatiyoruz kendimizi. Sekilden sekle gireriz kivraniriz titreriz o an
Soran+1 yılHhnmmmm
Cevap sahibi+1 yılBelki başkası bana yapsa olabilir de o hazzı yaşamadım hiç :(
Soran+1 yılTabii sen dayanamadın yerde bırakıyorsun Ama onun eşi yapıyor Durmaz
Cevap sahibi+1 yılHahaha ya senin sohbetin çok iyi kanka olurduk en kötü ne vardı sanki tanışsak burdan :D
Sana anlatarak nasil tarif ederim bilmiyorum ama o an öyle keyife gelir ki insan yerinde suramaz tabiri var ya. Onu yaşar. Vücudu istem dışı oynar atar. Sanki insanin eti çekikir gibi olur. Ama bu keyof verici tonda olur
Soran+1 yılİşte bu anlattıklarını kaleme dök bakalım şimdi
Cevap sahibi+1 yılAdam tam boşalacağı anda şekilden şemale girercesine tirredi. Tüm vucudu istemsizce hareket ediyordu. Derinden gelen bir inilti sesi adamın yarı uyanık yarı baygın bir halde olsuğunu gösteriyordu. Bu kadını daha da azdırıyordu. Kadının o çekici enerjisine kim hayır diyebilirdi ki?
Adam boşalır boşalmaz vucudu tere bindi sanki. Ardından soğurcasına titredi. Tüyleri diken dikendi.
Soran+1 yılHhnmmmm peki
Cevap sahibi+1 yılBueda bitecek mi konuşmamız ;(
Soran+1 yılKendi kendine coşturmak iyi geldi galiba 😁
Cevap sahibi+1 yılNe güzel yazıyoruz işte daha ne olsun
Soran+1 yılDimi
Cevap sahibi+1 yılEvet kuzu
O yüzden devam edeliiiiiiim
Soran+1 yılEe boşalttık Adımı nasıl devam edeceğiz
Cevap sahibi+1 yılHikaye ilerlemez
Ya yeni bir sayfa açılacak. Ya da biz sohbet etsek tanışsak ne olcak abla ya valla bir aykırılığım yok
Soran+1 yılIlk tercihler her zaman daha iyidir yeni bir hikaye açılmasını tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılSen ne dersen o abla :)
Gerçi ilk tercihik keşke tanışsak olurdu ama hayır dersen de saygılıyım her zaman
Soran+1 yıl😁😁😁 istekler nasıl istekler
Cevap sahibi+1 yılİstekler derken :D :D
Soran+1 yılMalum istek
Cevap sahibi+1 yılValla ben çok yorgunum sabahın 6sından beri uyanığım. Eve 8de girdim. Ama yaz dersen yazariz
Soran+1 yılYok sen dinlen zaten düzgün düşünemezsin
Cevap sahibi+1 yılSenin aklında bir şey varsa devam ettirebiliriz. Hem aklıma da gelir düşünmem için vakit de bol olur
Soran+1 yılTam o erkekler bak yorgundu karısı nasıl boşaltıp dinlendirildi
Cevap sahibi+1 yılKuzu ya klavye düzeltiyo ya konuşmayı anlamıyorum 🙈
Soran+1 yılO adam diyorum bak nasıl da yorgundu eşin nasıl rahatlattı onu
Cevap sahibi+1 yılDimi valla beni rahatlatan yok ya 😅
Soran+1 yılAdam oral değil normal vajina seksmi yapsaydı
Cevap sahibi+1 yılYapsa yapabilirdi de kadın anca adamın üzerinde sekerdi. Adam o halde çaba harcayacağını sanmam lazy pozisyonunda olurdu bence :D
Soran+1 yılO adam çok deli birine benziyordu her şeyi yapardı yav
Cevap sahibi+1 yılO adam o aletiyle beni bile becerirdi :D
Soran+1 yıl😁😁😁😁.
Cevap sahibi+1 yılO zaman istersen eğer, kadın adamın üzerinde hoplasın. Sonrasında qdam kadını kendine çekip birazcık öpüşsünler. Sonra da farklı pozisyonlara geçilsin. Senaryo değişecekse tabi
Soran+1 yılHarika olur o versiyon da yazalım
Cevap sahibi+1 yılKuzu valla sırf sana yazmak için girdim hesaba o kadar çok yorgunum ki umarım yarına halim kalır
Uyuyacağım şimdi kusuruma bakma özür dilerim.
Soran+1 yılYok rica ederim
Cevap sahibi+1 yılBence kadın göğüsleriyle oral yaptıktan sonra adamın üzerine çıkıp öpüşsünler. adamın elleri kadının göğüslerinde olsun o an. Sürekli olarak sıkıp ucuyla oynuyordu. Bir ara göğüs ucunu ağzına bilr aldı adam. Kadın daha da çok zevke geliyordu. Adamın başını göğsüne doğru bastırıyordu. Adam da bu durumdan çok memnun olsa gerek kadının zevk noktalarını gayet iui biliyordu. Kadının dudakları öne doğru büzülmüş işte benim erkegim diyordu. Ardından kadın, adama seninim hadi devamını istemiyor musun dedi. Adam, kadının siyah külodunu sıyırıp sertleşmiş aletini kadının vajinasına sürtüyordu.(pozisyon adam uzanıyor, kadın da cowgirl pozisyonunda)
Nasıl?
Soran+1 yılHarika nefis
Cevap sahibi+1 yılArdından kadın da kendini ayarlayarak penisin üzerinde sekmeye başladı. Gittikçe hızlanıyordu. kadının oocaman göğüsleri öylesine hopluyordu ki adamı daha da azgınlaştırıyordu. Adamın elleri kadının kalçasına gitti ve avuçluyordu. Sonra kadının belinden rutup kendine doğru çekti ve öpüşmeye başlamışlardı ama asamın penisi hala içindeydi kadının
Soran+1 yılOooohhhh
Cevap sahibi+1 yılBwnde şu an istek de yok olsa kim bikir neler neler yazardim :d
Soran+1 yılVallahi ya benim de bir ara Senin bu yazdıklarını derleyip toparlayıp ortaya Somut bir şeyler koymam gerek ne zaman yaparım bakalım ben de istekli bir anı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılOldu bittiye getirme
Maat yapmak bile basit bir işlem görülüuo ama zevki için emek vermek gerek. Insanin bir anda yapiyim demesiyle kiyafetsiz olup vucudu yavas yavas uyarmak bambaska bir haz. Yaptiğinda bütün enerjini buna vermen gerek :)
Soran+1 yılŞuna bak ya neler de biliyor 😁
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈
Hiç mi hiç deneyimim yok ama sohbet sohbeti açarsa neler de neler konuşuruz 😎
Soran+1 yılBenim de yok vallahi
Cevap sahibi+1 yılYa biz tanışabilir miyiz🙈
Sitede ne konuşuyorsak öyle kalacak valla ben de gizli tutuyorum kendimi zaten
Cevap sahibi+1 yılTabi hayır demeni istemem ama hatır dersen burdan konuşalım ama özelden konuşsak saha pratik olur🙈
Soran+1 yılBurası iyidir iyidir
Cevap sahibi+1 yılBen de burası iyidir diyorum da ulu orta sohbet mesajları falan sıkıntı. Telefon donuyor çok konuşulduğundan sende donmuyor mu :D
Soran+1 yılYoo hiç dönmüyor valla
Cevap sahibi+1 yılSenin enerjin yeter bana bile ilham berdin ya ne senaryolar yazdık 😅
Soran+1 yılValla daha başka senaryolarda düşünüyorum
Soran+1 yılHadi kaçtım ben iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSoeunu beğenmemişim şimdiye kadar ayıp ettim beğendim :)
Ne fanteziler katılır hikayeler yazılır konulu konulu :D
Soran+1 yıl😁😁😁 dimi
Cevap sahibi+1 yılİyi geceleer yarına görüşürüz :)
Cevap sahibi+1 yıl8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Daha fazla haz alır. Belli bir noktadan sonra geçici hissizlik oluşabilir. Ama direkt klitorise bir uyarım olmadığı için dayanamayacağı kadar bir his oluşmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYa direklam orası uyarilirsa
Soran+1 yılYa kurtulamaz sa
Soran+1 yılHassas olduğu anda kadını en ufak bir dokunmaya dayanamazken çok güçlü vakumlu şekilde Emildiğini düşün
Soran+1 yılHjnnmmk
+1 yılÇok fazla klitoral uyarım olmayacağı için (vajinal orgazmı sorduğunu varsayıyorum) dayanılamayacak ya da kendisinden geçeceği bir zevk olmaz. Daha çok zevk alır sadece.
32 Yorumla
Soran+1 yılklitoral uyarım olursa
- +1 yıl
Bu kadından kadına ufak değişiklikler gösterebilir zevkle karışık bir yanma hisseder kasılır kendini geri çeker.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBosalma aninda kadin erkegin durmasini degil daha hizli ve sert yapmasini ister bosalma bittikten sonrasindan bahsediyor olmayasin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHassas lik aninda
- +1 yıl
Bazisi durdurmaya calisiyor bazisi o ani hic bozmuyor
Soran+1 yılHangisi daha zevkli sence
- +1 yıl
Coklu orgazm sa devam etmek daha zevklidir. Tekli ise o zirveden snra bir sarilma ve sakinlesme ani istiyor kadinlar.
Genel olarak durmayı değil devam etmeyi talep ederiz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey yapılmamalı bence. Erkekler o an içgüdüsel olarak durur ve bitmesini bekler. O an yapılan gitgeller bir anlam ifade etmez, daha fazla zevk vermez. O an sadece onu yaşıyor olursun
20 YorumlaKadının orgazm olma yanı doruğa ulaşmasına ramak kala erkek birleşme pozisyonuna göre dahada hızlanmalı köklemeli dibine kadar kadın titremeye başladığında çıkıp hemen dilini o an atmalı ve hızlı hızlı diliyle vurmalı akıtmalı.
00 Yorumla
+1 yılYerim seni ben yaaaa :)) çok mu istiyosun öyle olmasini
00 Yorumla
+1 yılKadin o an zevkin doruklarinda tüm vucunda bu zevki hisseder. Bosalma olursa drvam ettigi takdirde bu sefer cani acimaya başlar
10 YorumlaO anki konsantrasyona göre değişir
Bazen zevk biter hissizleşir
Bazen doyum noktasının üstüne çıkar patlama olur
Kahkaha ya da bayılma gibi01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekleri merak ediyorum bende neden duruyorlar boşalırken
35 Yorumla- +1 yıl
Neden durulsun ki
Daha çok git gel yapılmalı
Cevap sahibi+1 yıliyide yapıyor git gel sonra duruyor o en geldi diyip ne alaka
- +1 yıl
Uzun sürmesini istiyor dur
Belki seni boşalramamıştır - +1 yıl
Sen boşalıyormusun?
- +1 yıl
Daha çok zevk alıyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimi çığlık atar kimi kendini kasar kalcasini kaçırmaya uğraşır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasılarak çırpınıyor , inliyor, hatta daha sert oluyorum o zaman, çığlık atarak, çarşafı yolarak kendinden geçiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYapma falan demiyor mu
Cevap sahibi+1 yılkendini kasmaktan konuşamıyor , çığlık atıyor ama
Soran+1 yılPeki
+1 yılİşte bu zaten devam etmeli eğer devam etmiyorsa seni yalaması daha güzel olur ama bir parmak ta içinde olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDahada hassas oluyor bir süre hissizleşiyor devam ediyorsun bir süre sonra tekrar boşalıyor
00 Yorumla
+1 yılkimi ağladı, kimi çığlık attı, kimi kasıldı kaldı
00 Yorumlabir kadın olarak bunu en iyi senin bilmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
+1 yılkadın orgazm olurken duruyorum.. istersen durma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın olan sensin ne bileceksin
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Zevkten uçar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorum, kadın değilim
00 YorumlaDevam sonuna kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha çok zevk alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçığlık atar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu erkeğe durdurur mu
- +1 yıl
değişir
Soran+1 yılYyaaa
Zevkten ucar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem