Her açıdan zevk. Kadının inlemeleri ve görünüşü. Ayrıca ve en önemlisi vajinanın kasılması penisi iyice kavraması çok zevkli. Bazen öyle kasılıyor ki penis hareket edemiyor.
erkek icin tarif edilmez bir duygudur bu, ben icindeyken pitigindaki kaslarin orgazmdan dolayi istemsizce kasilmasi, o an zevkten dolayi kendinden gecmesi inlemesi ve sevdigim kadina bunu yasatmak, yasattigini bilmek benim icin orgazm olmusum kadar degerlidir. ozeldir, ayrica erkek oldugumu en fazla hissettigim andir kadinimi orgazma ulastirdigim an
Ben şahsen aşırı derece de mutlu oluyorum. O an ben boşalmasam bile onu sorun etmem. Hele bir de dudaklarımın arasında boşaldığı zaman kafamı hafifçe kaldırıp tatlı tatli gülümsüyorum ona. Aldigim cevap mı " off aşkım ya seviyorum seni yanıma gel " 😅
Kadınların 3'te birinden daha azı seks sırasında düzenli olarak orgazm olurken erkeklerin dörtte üçü her zaman orgazm oluyor. Eğer partnerleri ön sevişmede 21 dakikadan fazla harcasaydı, on kadından dokuzu tatmin olacaktı. Partnerinizle aynı anda orgazm olma durumu, sadece filmlerde olmaz. Orgazm olmak muhteşem ise, eşinizle aynı anda orgazm olmak iki kat muhteşemdir; harikuladedir.😋
Daha sıkı hissediyorum ve büyük zevk alıyorum çünkü bir yandan vajina kasılmalara başlayıp penisime güzel bir masaj yapıyorken bir yandan da partnerimin inleme sesleri kulağımı dolduruyor. Orgazm olmama yeter bunlar.
Nasil orgazm oldugunu gördügü sekil olarak degisebilir.. İliski sirasinda olursa , bir erkegin en mutlu oldugu an.. Oral ile olursa , bir erkegin en büyük basarisi.. :/
Dudaklarımın ısırılması şeklinde kadını orgazm tezahürü beni bulutlara taşır... Sonra kulağıma ohhh erkeğim harikasın seni seviyorum demesi muhteşem olur.
Harika bir cinsellik sorusu, kalite 5 yıldız... o git geller var ya işte o zaman anlam kazanıyor. Kasılan bir vajina ve gururlandıran başarılmış bir işin verdiği mutluluk.. Erkek için tarifi olmayan bir duygu
Erkek kadınını mutlu sona ulaştırdığı için mutlu olur ve gururlanır. Kadın mutlu bakışlarla partnerine sarılıp öper bence 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Atomu parçalamış gibi sevinyoz benden zevk aldı demek oluyor bu o orgazm esnasında ztn altında kıvranıyor sana sıkıca sarılıp seninim der gibi teslim oluyor ya tamam işte gerçek mutluluk
Kendim için bir şey istiyorsam namerdim. Ne yaptıysam karşımdaki için vallahi. Bu sebepten dolayı zorlu çalışmalarımın sonucunu bu şekilde olduğunu hissetmek ayrıca gurur verici.
Kadınımın titreyerek orgazm olması ve içine girip çıktıkça inlemeleri beni dünyanın en mutlu erkeği yapar ve karşılığında daha ateşli bir sevişme ile devam eder
En İyi Cevaplar