Odanın duvarlarında yankılanan zevk haykırışları, parçalanan çarşaflar, ısırılan yastıklar, baygın bakışlarıyla dudaklarını ısıran bir kadın, titreyen bacaklar, küt küt atan kalp, çığlıklar, hızlanan nefes alış verişler ve daha nicesi... Orgazm sırasında kadınların kendinden geçmesi erkeklerde nasıl bir etki bırakıyor?
Tamda tarif ettiğin gibi orgazm olurken parnerimin daha da gaza gelip devam etmesi, beni bayıltmak için mi uğraşıyor acaba düşüncesi veriyor, ve yeter artık bayılacam diyerek durdurmasam komşular gelecek noluyor kadını öldürüyormusun diye kapıyı çalacak diye korkuyorum.
bu durumda ne yaparsın? varsay ki komşu filan da yok veya oda izolasyonlu... popona şaplağı yedin adamın durmaya niyeti yok; aynen devam ediyor hatta kızdı bile naparsın?
Daha da sertleşiyor hareketleri. Erkek olduklarını iliklerine kadar hisseder kadınına bunların yaşatan bir erkek. Altında kıvranan bir kadın var ve sebebi kendisi. İltifattır😈
Ve bu orgazm sirasinda kuvvetli sivi yatagi islatacak kadar fazla geldiyse eger. O an erkek erkek oldugunu hissediyor. O siviyi bile yutmak istiyor. Basarmislik hissi. Kadinin rahatlamasi erkegi mutlu ediyor. Ve kadinina sariliyor. Bir muddet sessizlik hakim. Tabi bu anlatilanlar 100 kadinda bir oluyor olan kadinada asik oluyosun
O anı biz erkekler tam anlamıyla yaşatabilirsek ne mutlu. Cinsellik ve seks ile alakalı Bilgi ve eğitim eksikliğinden dolayı malesef orgazm konusu tam anlamıyla gerçekleşmiyor. Fakat eşker ya da partnerler birbirini kırmamak adına bir şey söylemiyor. Mutlu Pazarlar 🍀
Erkekler bunu görmek için bitiyor zaten, bir kadının çıldırması, saçını başını yolması, gözlerinin kayması, kulağına inlemesi veya benim gibi ağlaması karşı tarafı oldukça etkiliyor 🔥
Zaten o zaman bende kendimden geçiyorum.. İşin kötüsü benim çok uzun sürüyor artçı sarsıntılar ile.. Zaten insan o zaman seks yaptığını anlıyor.. Tatlı öpüşler ile normale dönmek huzurun tam kendisi.
Erkekler ilişkide bunu görmek için tabiri yerindeyse o kadına o an köle olmayı bile kabullenir ben şahsen bunu her ilişki sırasında mutlaka basariyorum
Bende müthiş bir etki yaratıyor. Görevini başarıyla yerine getirmiş bir erkek gibi. Özellikle partnerimi zevkten çığlık çığlığa orgazm etmek harika bir duygu. Orgazm olduktan sonra da durmuyor sevişiyorum üstünde 🙂
Okurken bile o etkide bir kadının vereceği hazzı düşündüm. Çok güzel bir his seviştiğin hatunun zevk aldığını görmek dişiliğini hissettiğini bilmek bu bile başlı başına orgazm sebebi
Tam orgazm sırasında verdigi kadinin verdigi nefes cok hosuma gidiyor. Ve o anda ohhh demesi bacakta hafif titreme bayiliyorum yaaa. Tam o anda aldigim zevk 4 katina cikiyor ve bende o anda bosaliveriyorum
Sabah sabah seks mi yaptın neden bu sorular aklımda deli sorular bir kadın ne kadar zevk alırsa erkek de alır yalandan boşuna inleme sesi cikartmiyorsunuz dimi :)
Ćok hoslanıyorum. daha da gaza gelip devam edince yeter artık bayılacam diyecek durumdaysam komşular duyacak diye korkuyorum bu daha da azdırıp tahrik ediyor beni... hosuma gidiyor ćoookkkk...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende Kudurmayı başlatan hareket oluyor softtan harda geçiş ve 2. Ye kadar aralıksız devam
Kadının kendinden geçmesi onu rahatlattığım ve orgazm olduğu için beni de çok mutlu eder.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek oldugumu bir kere daha hissediyorum hatunumun titremesi kasilmaları inlemeleri beni gururlandiriyor icten ice ve diyorum kendi kendime iste hatun böyle s i kilir diye