1 yıllık ilişkimizde ilk defa bir şeyler yaşadık. Yüzeysel bir sevişmeydi bir kaç öpücük ve iç çamaşırları üzerinden sürtünmeden ibaretti. Hayatımın ilk sevişmesiydi ve çok odaklanamadım heyecan, panik ya da adına her ne denirse... O beklenen an olmadı bende o üzülmesin diye keyif almış gibi davrandım. Bunu ona söylemem gerek mi? Ya da bu hep böyle mi devam edecek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence sevgilin veya neyin oluyorsa seni orgazm edememiş tecrübeli biri olarak söylüyorum yanlış anlamazsan bir bayan erkekten hoşlanıyor ve onu gerçekten istiyorsa onun dokunuşları ile zevk alabilir üstelik öpüşmüş ve iç çamaşırı üzerinden birşeyler yapmaya çalışmışsınız ya sen ondan hoşlanmadın veya o seni orgazm edicek kadar tecrübeli değildi bu ilişki çift taraflı olan birseydir birbirinizi tatmin etmeniz gerekiyor bu şey oyuncak değilki bir taraf tatmin olsun diğer taraf acı çeksin ona söylemelisin ben zevk almıyorum demelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nasıl başlarsa öyle gider ilişkide yalan olmaması lazım dobra olman lazım zevk alıyorsan alıyorsun almıyorsan da bunu hissettirerek partnere sana zevk almasını sağlaman lazım şöyle düşün o sana bunu yazsa ne düşünürsün
00 Yorumla
+1 yılOrgazm taklidi yapmasındansa yüzüme karşı boşalamadım demesini tercih ederim bu daha çok onur kırıcı
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir şey yaşamışsın heyecan verici ve eğlenceli duygusal bi bağ olmadığından olabilir yoksa çok zevk verici
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu gerçekten çok seviyorum, duygusal bağım yok değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eğer bir daha böyle olursa belliki ten uyumunuz yok çokta zorlamaya gerek yok o zaman.. normalde daha dokunurken tiretsin hele sürtünmussun vajinan da o sertliği sıcaklığı hissetmen harika durum
00 Yorumla
+1 yılBu konu böyle devam etmez, yani senin anlattığına göre ilk sevismen ve odaklanma problemi yasamissin, tabi eğer öyleyse. Farklı bir durum varsa anlatirsan ona göre yorum yapabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. oyle devam etmez onunla da alakası yok konu senin sonrasını düşünmemn günahtı sevaptı aldatılmaktı bırakılmaktı vs vs.. kafanda bunları çöz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç hafta sonra evleneceğiz bu konuda kafamda çözmem gereken bir şey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılKadının taklit mi yaptığına yoksa gerçekten mi hissettiğine asla emin olamayacağım için cinsellik yaşamamak benim için en mantıklısı... Herkesin kendi bileceği iştir...
00 Yorumla Orgazm olmadın diğer sefer olacağın şeyler yapması için konuş taklit yapma senin zevk alacağın şeyleri öner bu şekilde çamaşır üzerinden bile tahrik olunur kadın orgazm olur ama senin o şekle getirmen yönlendirmen ya da denemen lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHicde etkilemiyor hicde bir şey olmuyor. O an o zevle anlamıyor hoşuna bile gidiyor.
Ben yıllardır yapıyorum. Kac yıldır sayılı orgazm olmuşumdur.30 YorumlaSürtmeden ne anlayacaksın ki sadece heyecan ve ıslanma olur. Kadın zaten geç uyarılır
00 YorumlaBazı şeyleri zamanla öğreneceksiniz. Kendinize zaman verin.
00 YorumlaKarşındaki eger canım değilse senin taklit yaptığını anlarsa iyi olmayabilir.
00 YorumlaHer zaman doğruyu söyle her konuda. Oda daha dikkatli olur ozaman.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. nasıl hissediyorsan öyle davranabiirsin. doğal olmak en güzeli
01 Yorumla- +1 yıl
@fasulyelipide çok tatlısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir şekilde uyarman gerekiyor, yoksa doğru yolda olduğunu zanneder hep böyle gider, gerçek birleşme olsa alternatifin olur ama bunda zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarsindaki kisi seni orgazm yapamamis rahatlayamamissin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zevk almadığını sole bnce ama arkadasn anlamış da olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin acemi değilse anlar zaten söylemene gerek kalmaz
00 Yorumla
+1 yılSahte davranırsan hiçbir zaman zevk vermek için uğraşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun icin icine girmesi lazim yuzelsel vok zor hele arada ic camasiri varsa
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen gireyim icine 😂
+1 yılBence anlasilir soylemesende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Kendi kendine demedin mi ben anladım bu s...
00 Yorumla
+1 yılguzel seyler yasamissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılNefret ederim. Oyle kisilerden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü etkiler zevk almadıktan sonra ne işe yarar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl öyle taklit yapabiliyorsunuz ki
10 YorumlaSöyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme şimdilik
00 Yorumla Çok kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zil.. lisin 😁😁
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği