Güya evlilik için konuşuyor ama ne yapıp edip o konuya getiriyor. La bir evleninde zaten yapacaksınız yani bu ne ya içine ede. yim günümüzün bu derdinin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBelki evlenmeden evlenecegi kişinin cinsellikle alakalı istek ve arzularını ölçüyordur sonuçta cinselliğe karşı olup isteksiz bir sürü ortalıkta bayan gezinmekte niye isteksiz bir bayanla evlenip hayatlarını bir ömür heder edip veya boşanma gibi sıkıntılı süreçlerden geçsinler ki
02 Yorumla
Soran1 yılİstekliyim diyen isteksiz çıkarsa nikah sonrası nolcak
- 1 yıl
Yani buna da bir çare yok sonuçta durumu düşünüp yaşayıp analiz edip gelecekteki hayatını kuracak kişi insanlar o zaman geldiğinde zamanın neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederler
En İyi Cevaplar
Bu konuda oldukça yaygın bir his ve anlaşılır bir tepki var. Erkeklerin bazen cinsellik konusunda sürekli bir odaklanma içinde olmaları, evlilik ve ilişki konuşmalarını sıklıkla cinsel konulara yönlendirmeleri, birkaç farklı faktöre dayalı olabilir. Ancak, bu tür davranışlar her erkeği tanımlamaz ve herkesin ilişki dinamikleri farklıdır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBeyinleri küçük
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana denk gelenlerin çoğu sadece cinsellik istiyor çünkü ilişkilerdeki duygusallığa aç değiller (bi yapsam da rahatlasak da amg...)
02 Yorumla
Soran1 yılHepsinin...
- 1 yıl
Hiç sövme vallaha ha şey eğer cinsellik istemiyorum gibi yalanlarla kandırmaya çalışıyorlarsa sen dur ben de söviyim ama ilk günlerden cinsellik istediğini belirtenlere sövme en azından amaçları konusunda dürüstler ve engellediğin zaman kovalamıyorlar ama şu seni seviyorum yalanlarına başvuranlara ayıp şeyler yapmak lazım samimi söylüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
1 yılÇünkü evliliğin %90'ı cinselliktir nasıl evlilikle alakalı Hayaller programlar eşyalar çeyizler gelinlikler konuşuluyorsa onun 10 katı da cinsellik konuşulması lazım
04 Yorumla
Soran1 yılAbartin aq ya
- 1 yıl
Sen hiç evlenmedin herhalde🫠
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
İşte o yüzden böyle söylüyorsun abarttın demen çok normal yani Ama eğer evlilik yapsaydın her şeyin Yatak odasından geçtiğini anlar karşındakine de anlayış gösterirdim Bana da abarttın demezdin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ülkede onu konuşmak ayıp şey o yüzden yasaklı yasaklara karşıda ilgi çok olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kadınlar kadar takılıp kaldığını düşünmüyorum!00 Yorumla Çünkü evlilik peşinde değil sadece cinsellik peşinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sağından solundan duyuyor yok şöyle yaptım yok böyle tarla sürdüm gibi şeyleri adamın da canı çekiyor haliyle
00 Yorumla
1 yılEn doğrusu çünkü
02 Yorumla
Soran1 yılNeyi doğru
- 1 yıl
Yani doğal olmak istekleri getirmek siz kadınlar neden kasıyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbenim gibii ciddi erkeğe denk ğelmemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılya da ciddi olunca konuşulsun
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle nişan söz falan yaparsın tanımaya çalışırsın
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. O baskındır erkeklerde
02 Yorumla
Soran1 yılAbi niye ama evlenince yapacağını biliyor insan gibi sohbet etmek gezmek tozmak yeterli niye gelmiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abazalık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek olmadan anlamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha önce sevişmiş miydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ama hep ihtiyaç
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılYapamiyolar
00 YorumlaDoğru. Sence nolmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında