Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkekler için ne kadar önemli görünüyorsa kadınlar içinde o kadar önemli. Toplumsal baskı, 2. Plana düşme, aşağılanma, terslenme korkusu sebebiyle kadınlar erkekler kadar dile getirmiyor. O saydıkların erkekler içinde kadınlar içinde önemli en az cinsellik kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler dışarıda ilişki yaşayacağı eskortlari çabuk buluyor ve yüzde 80 oranında cinsellik yaşıyor kadınlarda bunu yaşayan çok az bir eskort birgunde 5-10 erkekle yatarken kadınlar bunu toplum baskısı ve aile terbiyesi etik bulmadığı için yapmıyor doğrusunu yapıyorlar işte erkeklerde kadinlari haksız olarak o gözle bakıp önüne gelenle ilişki yaşayayım kafası yaşadığından tanıştığı kızla o ilişkileri istemek gelenek gibi oluyor
00 Yorumla
10 ayvaroş alt sınıf insan cinseliği ön planda tutar kültürsüz insanlar ilişkinin temeli cinselik olmaz bir etkendir ama olmaz her şey bunlar cinselik yapmışlar sonra evlenemiyoruz şu canım erkeklere eline koz veriyorsunuz altına yatıp kendi gelceğiniz ile kumar oynuyorsunuz avrupa digil bura yani türkiye
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayErkekle kadın arasında bir çekim oluşmasını sağlayan şey cinsel dürtüler... Cinsel dürtüleri olmayan bir erkek seninle ilgilenmez, sana aşık olmaz, seninle bir ilişki yaşamak istemez... Çok da güzel bir genç kadınsın, hiç bir erkek sana karşı cinsel arzu hissetmezse mutsuz olur, kendini sorgularsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayArtık kadın ya da erkek olsun farketmez cinsellik odak noktası haline geldi gadası
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayKadın erkek fark etmiyor insanların %98 i cinsellik için birlikte oluyor. cinsellik yok ya da arka planda deseler kadın da erkek de ayrılır. gerçekten sevgiye değer veren çok az insan kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYani şimdi kime göre daha önemli, neye göre daha önemli. Ayşe Duman diye bir kadın doktoru var mesela. Bizim kültürdeki kız çocuklarının yetiştirme tarzından dolayı cinsellik gibi ihtiyacları fark etmemeleri ve de böyle bir şey yokmuş gibi davranmaları üzerine bir sürü sunumu var. Hani biz çok kapalı yaşıyoruz bu konuları. Istek ve arzularımızı da söylemiyoruz karşı tarafa. Oysa evet, erkekler kadar çok ve doyumsuz bir isteğimiz belki gerçekten hiçbirzaman olmayacak. Ama fıtrat meselesi, nefs meselesi. Erkekler için yiyip, içmekten sonra cinsellik geliyor. Gelmiyorsa da biraz sıkıntı var gibi düşünürüm ben. Yani Allah kimseyi cinselliğe ikna edilmesi gereken erkeğe düşürmesin. Oda zor anacım.
14 Yorumla
Cevap sahibi10 ayDemek ki aynı dünyalarda yaşamıyoruz bacım. Erkekleri bir yere çıkardığım yok, ama cinselliğe önemsiz demekte sadakate önemsiz demek gibi olur. Hepsi insanın temel
ihtiyacı. Ben sadece erkeklerin ifade konusunda daha özgür olduklarını anlatmaya çalıştım, vesselam.
Cevap sahibi10 ayBu üsluba gerek yok ablası.
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşk, sevgi, saygı, değer, sadakat vb. şeyler hepsi cinselliğe ulaşmak için birer araçtır. Esas olan cinsellik olup, cinselliği yok saydığımızda geri kalanın bir anlamı kalmıyor. O kavramlar cinsellik olduğu için var olan şeyler.
Asıl cinselliği tabulaştıran ve erkeğin kadına yaptığı şey olarak algılayan siz kadınlar...
24 YorumlaÇok önemli bir şey çünkü kızlar yansıtmıyor ama kızlar daha çok önem veriyor yoksa kızlar içinde geöerli kızlar sadece kendisine halim olabiliyor ve yönetmeyei biliyor ama asıl ateşleyen ve başlatsn genelde kızdır erkek çok isetes bile kız kendisi istemezse olmaz kızlar genel anlamda daha istekli ve daha çok önem veriyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAcaba buna takılmayan sadece kadınlar mı?
Yoksa buna takılmayan insanlar yok mu?
ya da buna takılmayanları insan yerine koymak istemiyor mu bir kesim?
ya da ilk buluşmada eve gitmek istemeyenler insan yerine konulmaması gerektiğini düşünen büyük bir kesim mi var?
Size hangisi?
Hangisi doğru?
Samimi , içten , net olanlar tercih edilmiyor mu?00 Yorumla Aslında takmıyoruz sadece siz kadınlar bize oranla daha fazla baskılandığınız için bizim kadar dile getiremiyorsunuz.
10 YorumlaŞöyle bir şey tabii ki de seks ya da cinsellik daha önemli ama her şey cinselliği değil yani ruh güzelliği ve iç güzellik bence
00 YorumlaEril erkek arıyorsanız bize iyi muamele yapın etki ediyor gerçekten daha dinç ve akıllı düşünüyoruz test edildi sonra kuruduk yine ayrı konu
00 Yorumla
10 ayCinsellik ilişkinin 100 de 80 idir. Neden takılmak olsun ki bu. Sonuçta aşk ve sevgi duyan kadın bol bol ister S*KS yapmayı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgi saygı Sadakati aşık olan erkeklerde ara. Erkek sevmiyorsa aklı hep artı 18 çalışır
03 Yorumla- 10 ay
Sevdim bu cevabı 👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum niye bu kadar tatlılıklarını ama gereksiz bence bir dakikalık zevk için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü erkeğin hisleri daha fazla dışarıya vuruyor
08 Yorumla- 10 ay
Yanlış mi düşünüyorum.
- 10 ay
Tabi efendim 🤝🤝
- 10 ay
Aynen aynen Allah bizi bildiği gibi yapsın dimi
- 10 ay
🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️😂😂
10 ayKültür ve yetiştirilme tarzıyla alakalı bir de din faktörü var tabi
02 Yorumla- 10 ay
Az da olsa çok açık görüşlülerde var kendi karakteri oluştuktan sonra ama geneli kapalı bu konuda
Doğamız bu ama sadakat ve sevgi oluncada olmuyor sanki
07 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySiz takıyorsunuz biz değil önümüze gelene vermiyoruz
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayAnan
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nefislerine hakim olmayı bilmiyorlar çünkü
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNasıl sevginin sadece bir şekli ama en önemlisi
00 Yorumla
10 ayOnların tek derdi o zaten sabah akşam
22 YorumlaBasitleştirmiyoruz akışına bırakınca oluyor zaten
00 Yorumla
10 ayTakma diye bir şey yok yeni nesile böyle adapte edildi her şey
00 Yorumla
10 ayÇünkü hayattaki tek gayeleri bu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
10 aySiz de takıyonuz siz deeee
02 Yorumla- 10 ay
Öyle kral. d
Gizli Üye(36-45)10 aySadece erkekler değil kadınlar da sekse düşkün onlar bastırmak zorunda kalıyorlar isteklerini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aybirinin insanlığı çoğaltması lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayCinselliği bıraktım tek gayem dinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayaçlıkları o yönde ondandır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÖn planda olduğu için olabilir
00 Yorumla
10 ayTakmaya gerek yok anı yaşayin
020 Yorumla- 10 ay
Sünnet olmadım öyle nik actim
- 10 ay
Sünnetsizim diye insanlar niye kötü eleştiri yapiyorki turistler olunca değişiklik arıyorsunuz Türk insanı olunca gavurmu oluyor ya
- 10 ay
Sende dobra dobra lafı yapistiriyorsun ha bu arada dayı değilim 38 yaşındayım edaymıss
- 10 ay
38 yaşında dayımı oluyor 55 60 olsa tamam dieyecemde enteresan ya
- 10 ay
Edaymıss senin yaşın kaç egolu bayan
- 10 ay
Nerde yazıyor ben niye görmüyorum
- 10 ay
Neyi kullanmayı bilmiyorum edaymıss soylermisin bana acil yaz
- 10 ay
Yaşin 20 olabilir gördüm de ne olucak yani
- 10 ay
Anladım bakiremisin sen edaymıss
- 10 ay
Ulan * kuzum patlamış * seni bana adetmi goruyon yazinca bişey yokda bakiremisin yazincami zoruna gidiyor ortalık kuzum seni ya kaşar patlamış lastiği yama yaptirda evde kalma bari kasarize motor seni kuzum
- 10 ay
Seni bir * görürsün cümle kurmayı ha kaşar patlak kuzum seni
yaşam kaynağı
00 YorumlaTadını almış millet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayÖnemli çünkü
00 Yorumla
10 aySevişmeyi seviyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aykadınlarda takıyor
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım