Yoksa vajinaya zarar verirmi?
Eşim, vajinismusu nasıl yenebilir?
Yoksa vajinaya zarar verirmi?
Arkadaşlar eşimin kadın hastalıkları doktoru muayene etti zedenlenme varmış zarda hala bakire ve piskologa götürdüm devlette ön sevişmeyi uzun yapın demiş. eşim bana oral (oral seks) çekmeyi istiyor ben kararsızım hiç yaptırmadım bu vajinismusu yenmesi lazım vajinismus hastalarının eşleri yazarsa ve yardımcı olursa sevinirim?
Eşin vajinismusla mücadele ederken en önemli şey sabır ve anlayış çünkü bu sadece fiziksel bir durum değil tamamen kafada yaşanan bir savaş gibi İçinden geldiği anda, kendini hazır hissettiğinde adım atması lazım zorlamak ya da baskı yapmak süreci daha da zorlaştırır Öncelikle bir kadın doğum uzmanına gitmek önemli sonra da işin psikolojik kısmı için bir cinsel terapistle görüşmesi çok faydalı olur Senin ona destek olman, yanında olduğunu hissettirmende çok şey değiştirir Çünkü güven ve sevgi hissetmediği yerde beden gevşemez birlikte küçük adımlarla ilerlemek en doğrusu Nefes egzersizleri, gevşeme teknikleriyle başlayıp zamanla pratikler yaparak bu korkunun üstesinden gelebilir bu süreçte sabırlı olun ve küçük başarıları kutlayın çünkü her adım çok değerli Vajinismus yenilir ama acele etmeden, birlikte güçlenerek
Hekim kontrolü olmadan maalesef kolay kolay atlatılabilen bir durum değil. Vajinismusun altında yatan temel psikolojik nedeni saptamak gerekiyor öncelikle. Bunun durduk yere olduğunu düşünmüyorum, muhakkak altında yatan bir gerekçe vardır. Eşinizin biriyle konuşması mühim, bunun yanında hekim tarafından verilebilecek kas gevşetici ilaçlar yardımıyla ve ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutarak ilişkiye girmeniz gerekir. Geçmiş olsun.
Sağolan kardeşim ön sevişmeyi 15 dk
Yapıyor bana hiç oral yapmamıştı onuda kendi istegi ile yaptı heralde film izledi
İlişkiye giremezsek haftaya psikolaga randevusu var
Cevap
18Cevap
Vajinismus piskolojik tedavi yöntemleri ile kurtulabilir , bunun için uzman yardımı şart
doktora gitsin
Zeytin yağıyla şununla bununla olacak bir şey değil. Daha en basit şeyi yani onun sana oral yapmasını bile kafanda uzun uzun düşünüyorsan senin cinsellikle ilgili ciddi tabuların var demektir.
İlacı senin tavırların. Tavırlarını düzeltir, ona rahat ve güvende hissettiği bir cinsellik ortamı sağlarsan her şey kendi kendine düzelir.
Bunun zarla da hiçbir ilgisi yok.
Basit aslında büyütmeyin. Eşini rahatlatacaksın açık olduğunu hissettireceksin korkularını yenmeden bu iş olmaz
Eşini bu konuda olabildiğince rahatlatman lazım, gevşeteceksin, strese sokmadan usul usul yaklaşacaksın. Ön sevişmeyi uzun ve hisli tutmak mühim. Belki bir masajla hissede hissede yaklaşman ve hiçbi beklentiyi o rahat hissedene kadar dayatmaman lazım.
Krem kullanabilirsiniz ön sevişmeyi çok uzun tutun
Kaç dk
En az yarım olsun
Biz dün gece 22.00 da başladık
22.15 de bitirdik sonra birleşmeye gelimce kendini kastı eşime vajinismus teşhisi koydular psikoloha götürdüm
Birde zaman kısıtlı sahura kaldıgımız için
Bebek yağ aldık ondan az sürdük kayıyor ama tam birleşme olmuyor sanki dar geliyor orada duvar var gibi
Vajinusmus öyle genislemeyle alakali degil psikolojik bir hastalik iliski esnasinda kendini kasmasi ve korku isteksizlestirir sadece uzun uzun sevişin gerekirse iliskiye bir sure girmeyin birbirinizi farkli sekilde tatmin edin zamanla duzelir
İş cinsel birleşmeye gelince orası kapanıyor
Sanki birde bacagını kaldır diyorum bacaklarıyla oynuyor düz durmuyo
Bende yatağa uzanıp üstüme çıkarıyom
Penis başı vajinaya biraz giriyor sonra çıkıyor nedense
Rahatlaması lazım eşinin
bence birkaç kadeh alkol rahatlatacaktır
sonra sakince keyif alarak öpüşüp birbirinize dokunun, amacınız sokmak değil keyif almak olsun (onu buna inandır)
emin ol farkına bile varmayacak girdiğinin.
Doktor tamamda biraz gevşemesini sağla sende oral yap ona, ama vajinismus tadavisi için vinratörler var alıp deneyin bence.
Abi dediğin diladör trendyolda 200 lira 4 tane
Küçükten büyüğe var alcaktım eşim istemedi içine sokturmam diyo inatçı
Ozaman işin daha zor valla, film vs işe yaramoyormu denedinmi
Film izlettiim aynısını yap diyom tık yok
Senin işin zor, kişi istemediği zaman olmuyo işte, yani okadar şeye sulanma gevşeme flan ona rağmen yok yani..
Tek tük bazen
alıştırma plug ları var onu al ve dene işe yarayacaktır , eşin bu tip şeylere karlı değilde
Abi eşimi üzereme oturup rahat ilişkiye girdik
Ben alta yatıp o üzerime oturuyor bende git gel yapıyom bazen de eşim üzerimde zıplayıp git gel yapıyor
Misyoner ve dogyyi yaparken zorlanıyor alamıyor?
bişey kalmamış zaten düzelir artık
Abi Ağustos 7 ile 10 arasu denedik bosalma ama gebe kalmadı bufun regl oldu
zamanla düzelir artık vajinismusla alakası kalmamış , yine takıldığın yerde yaz , gebe kalır bi sağlık sorunu yoksa dert etme , birde hemen çocuk yapmasaydınız
İlişki anını düiümip lafada büyütüp oraya odaklanmamak lazım. Kadını çok fazla azdırman lazım kıvrandırcak konuma getirceksin. Oral falan da yapmıyormuşsun bence yap uzun uzun sevişin en son dayanamayacak hale geldiğinde yavaş yavaş dene
Tecrübelimisin?
Eşim bana dün oral yaptı hoşuma gitti bende ona yaptım 15 dk ön sevişme azmı sizce?
Eşinin rahat hissetmesi lazım. Olmadı içsin de bir iki kadeh.
Bir de tanıdıklarım var doktora gitmişlerdi bazı egzersiz aletler bi şeyler vermişlerdi öyle sorunu hallettiler
Ön sevişmeyi az yaptık ramazanda sahura kalkıyoz
Ramazandan sonra alkol olarak ne içmeli?
Kegel egzersizimi?
Bilemiyorum yanlış bilgi veremem.
Alkol olarak da ne içebiliyosa viski vs olabilir
Yapsın o onu azdirir iyice sulanır. Gerekirse 1 veya 2 kadeh kırmızı şarap içerse kasmayı engeller
Tedavi edilmeden çözülmez. Kayganlaştırıcı haricinde yap vs kullanmayın. Bu defa da enfeksiyondan süreciniz sıkıntıya girer.
burada bi abi bebe yağ önerdi
Abi nasıl bu kadar sığ olabiliyorsunuz anlamıyorum. Yağlardan uzak durum diyoruz kadın olarak. Erkekler herbokolog gibi akıl veriyorlar siper erkek de inanıyor. Eşini böyle saçma sapan şeylerle hasta edeceksin
Kibar sevişin ya da korkutma kızı açılırsa sana gerek kalmaz zincire bağlarsın🤣
Sen daha güçlüsün viyana kapısını zorlayan osmanlı gibi yapabilirsin
Kaç yıllık evlisiniz benimde vardı böyle sorunlarım şu an atlatım
1.5yıllık
Nasıl yendiniz orası dar sanki girmşyor
Benimde kızlık zarı sorunum vardı bir operasyon geçirdim ilişki istemiyor dum birazda sorun kafadan geliyor pskolojik olarak kendini rahat mutlu hissetmesi lazım eşinizin çok jinekolog psikyatrı gezdik şu an 5 yıllık evliyim hergün sexs var hayatımızda mutluyuz
Nasıl yenecek pazar geceside yaptık
Eşimle önsevişmeyi uzattık
Siz nasıl yendiniz hangi pozizyon daha iyi?
Yani dedigim gibi sorun bence eşinizin kafasında bende de öyleydi psikolojik olarak iyi olunca bütün pozisyon lar yapılıyor çokta güzel bır gece geçirirsiniz
En güvenilir yolu bir hekime danışmak, hafife alınacak bir konu değil çünkü
çok geçmiş olsun efendim
Saol
Sen yalıyor musuun onu
Yok
Zeytin yağı ile mi yağlamak
Yoksa markette satılan jel vazelinlemi
Çilekli var ok marka ama tez kuruyor
Mk kuruyor var ondan jel bende tez kuruyor
Farklı yerde denedin mi
Ne gibi
Evin diğer odaları otel vs
Denedik çok kez
Devlette psikiyatriye gittik o da psikolaga gitti
Devllette ön sevişmeyi uzun tutun
Haftada 3 kez deneyik girerseniz gelme başarısız olursan 18 martta tekrar gel demiş özel bi yer var vajinismus tedavisne 15 bin lira istedi devletteki dr sokaga atılacak paranız var mı demiş eşime özelle burası aynı demiş
Noldu hala aynimi
Ver eline oynasın biraz
özgür bırak kadını vardır bir bildiği
Okey nirvana sens deneyen var mı nasıl kabartmaları falan
psikolojik destek alabilir
Doktor tavsiyesi almanız gerekir mutlaka
Midem bulandı 🤮
Niye
Bol bol emmeceksin
aynı soruyu çevir çevir sor.
sensevişirken farketitrmeden gireceksin
Zamanla yenebilir