Eşimi çok seviyorum. Vajinismusum sanırım, vajinismus nasıl düzelir?

Severek evlendik ama teslim olamıyorum ona. Ondan öncesi olmadı, hep o vardı. Sevgiliyken sadece öpüşüyorduk, ileri gitmiyorduk. O gitmek istiyordu ama kendini tutuyordu benim için. Beni ilk öpen, bana ilk dokunan erkek o oldu. Beni ilk öptüğü günü unutamıyorum, nefesim kesilmişti. Sevdiğim adamla birlikte olamıyorum ama elimde değil. İstemez miyim onu bu kadar çok severken onun olmayı?

Kayınvalidem beni en başından beri istemedi, anaokul öğretmeni olduğum için oğluna layık görmedi beni. Eşim mimar. İki tane görümcem var. Birisiyle anlaşıyorum diğeri de kayınvalidem gibi düşünüyor. Eşimle 8 ay çıktık sonra bana evlenme teklifi etti ama kayınvalidem beni hiç sevmedi, başka bir kızı almak istiyormuş elini bile öptürmedi. Kayınvalidem balayına bizimle beraber gelmek istedi. Eşim anne seninle de sonra tatil yaparız dedi ben kötü oldum kayınvalidem bana kızdı kendisine anne dememe bile izin vermedi. O kadar sevmedi istemedi beni

İlk gece tir titredim eşim çok yakışıklı bir adam kadınsız yapamaz ama ben de ona teslim olamıyorum elimden gidecek diye korkuyorum kayınvalidem şimdi bile evli olmamıza rağmen eşimin koynuna başka bir kadını sokmaya çalışıyor delireceğim ben sevdiğim adamı kimseye vermem. İlk gece korkmamı normal karşıladı sarıldı sarılarak uyuduk kayınvalidem benden çarşaf istedi beni arayarak söyledi bunu ben de bu bizim özelimiz dedim yüzüme kapadı telefonu eşimi aradı doldurmaya başladı eşim de anne ben biliyorum ben görüyorum senin görmene ne gerek var dedi kayınvalidem küçük görüyor beni küçümsüyor. Beni hiçbir bakımdan yakıştırmıyor oğlunun yanına. Ben minyonum eşimin boyu 185 bedenim çocuk gibi boyum 155 ama ne yapayım elimde mi kaç kere söyledi oğlumun yanına kuğu gibi bir kız yakışır ama gönül işte otada konar b*kada dedi eşimin yanında söylemiyor susuyorum ne diyebilirimki Bu kez olacak diyorum deniyorum yine korkuyorum bir ay oldu evleneli çocukları çok seviyorum hiç mi çocuğum olmayacak benim sevişmekten daha fazlasını yapamadım cinsellik yaşayamıyoruz korkmamamı canımı acıtmayacağını söylüyor ama elimde değil

Kayınvalidem bilse eşime teslim olamadığımı düşünmek bile istemiyorum söyledimde eşime seni benden alacaklar koparacaklar seni benden dedim senden vazgeçmem doktora gideriz hallolur seni hissetmek istiyorum dedi ben senin yanına yakışmıyorum kısacık bir kadınım dedim oda saçmalama dedi kucağına oturttu beni saçlarımı öptü senin gibi bir kadınla sevişmek daha güzel ben seni seviyorum güzelim seni kucağıma almak sağdan sola atmak güzel oluyor sen verebildiğin kadarını veriyorsun bana gerisi elinde değil hepsi hallolacak dedi ama ben doktorada gitmeye korkuyorum çok korkuyorum geriliyorum eşimle birlikte doktora gideceğiz

Sevişsek de yetemiyorum ona günde önceden bir paket sigara içerdi şimdi iki paket içiyor bana yansıtmasa da gergin onu kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum onun olamıyorum bu kadar sevmeme rağmen ya birisi alırsa onu elimden ya kayınvalidem koparırsa eşimi benden. Vajinismus nasıl düzelir?