Bu olayın en basit çözümü tedavisi nedir?
Yeni evliyim. Eşim vajinismus oldu, çözümü nedir?

bak söyle başlayın. bir teknik verecem bunu oku ona göre sana davran. bunda edebiyat fantezi ekledim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç
Yardim alacaksınız ama gecmesi biraz uzun zaman alacak ayriyetten kendisi yapiyor kendisini sıkmayacak strese sokmayacak gevşeyecek rahat edecek sen de yardimci olacaksin öküz gibi davranmiyacan onun zevk almasını islanmasıni sağliyacaksin ilk önce onu yap parmaginla dilinle vajinasını yala elle onun ıslanmasıni zevk almasinı iste gevşemesini rahatlamasıni sağla sonra icine girmeden penisini vajinasina surt sürtunme yaşa bir zaman böyle yap duruma gore bak sonra yavas yavas icine gormeye calisirsin ama bir yardim almaniz şart tabiki de
İç çamaşırını çıkartmadan cinsel temaslarda bulunun. İç çamaşırı ona psikolojik olarak güven verecektir penetrasyonsuz temas etmek kendini keşfetmesini sağlayacaktır. Haz noktalarını uyararak seksten zevk almayı yaşamalı. Bazı zamanlarda ona kendi kendisini uyarmasını söyleyebilirsin. Kendisini okşamasını parmaklamasını önerin. Siz bu süreçte hiç dokunmayın. Hatta yalnızken denesin bunu. Zevk alma isteği arttıkça aşacaktır. Kendisi bunu daha güvenli yaşayacaktır. Beyinen bi kaygı ve kapanma duyuyor. Bunu bu yöntemler ile aşmaya çalışırken profesyonel hekim desteğini de ihmal etmeyin.
Cevap
25Cevap
Yapman gerekenler sırasıyla şunlar: 1-Doktora gidin Hymen normal mi giriş sağlanabilir mi kontrol ettirin
2- Hymen normal ise kız psikolojik olarak çekingen. Bir kayganlaştırıcı ve vibratör al. Havuç da olur. p*rno aç kızı yalnız bırak. Kız bunları kendi soksun yavaşça. Kasmamasını söyle. Hymenin etrafı kaslarla çevrili olduğu için kendini kasarsa penisin ya da her ne ise vajinaya girişi acılı olur. Kız kendini kasmayınca acı olmadığını görünce sevişmede de rahat olur.
3- cinsel olarak çok aç olduğu bir anda yakala. Hayvan gibi aç olsun, artık içine girmen için delirsin. Önce parmağını sok. Sonra penisini. Not: Yağ kullanma, su bazlı kayganlaştırıcı al. Yağ prezervatifi eritir. Hadi yaparsınız.
Uzun uzun anlatirdımda kisa geçim öncelikle kendini kasıyorsun ve çok sitreslisin bu yüzden vajinan kasılıyor ve penisi itiyor üzerine gidersen canın yanar öncelikle partnerinin seni rahatlatması lazım guzel bir yemek yiyin önce sonra dinlendirici bir müzik eşliğinde guzel kokulu mum ve tütsü koysun (yemekten önce sıcak bir duş alın ayrı ayrı) sonra masaj veya bebek yağı ile sana pamuk gibi oluncaya kadar masaj yapsın intarnette videoları var iyice rahatladığında vajinana da yağla maturbasyon yapabilir sonra vajınanı sırılsıklam olana kadar yalasın bu sekilde önden hazırlanmış olursun ve vajina etrafındaki kaslar rahatlar bol kayganlaştırıcı döksün o satten sonra değil penis bacağını bile sokar😉
Merhaba vajinismusun bir çok nedeni olabilir. Vajinadaki kasların kendi kendine kasılması sonucu cinsel ilişki yaşanamamasıdır. Buda eşler arasında ciddi problemlere neden olabilmektedir. Genellikle bu durumu havada bırakırlar. Bunun için vajinismus egzersizleri var fakat en doğal gerçekçi çözüm kesinlikle doktora gidilmesidir. Bazen fizyolojik nedenlerde olabiliyor. Fizyolojik durumlarda cerrahi müdahaleler sonucu durum kolaylıkla düzeltilebiliyor. Eşler bu durumu birbirine destek olarak daha kolay aşabilirler.
Dostum aynı problemi hem kendim, hemde yakın bir arkadaşım yaşadı, dr vs hepsi boş!
14 yıl evli kalıp bakire ayrıldılar, Ben 3 ay sabrettim ve çözdüm olayı, gayet sakin ol, sevişmeye ikna et, kendisi ıslanmazsa sen birşekilde ıslat, sakın amacını belli etme ve oynaşırken sapla gitsin. Alacağın tepki şu
"Aa bukadarmıymış"
Tabi bu olayın birde psikolojik boyutu var, sorunu aşsanız bile asla yatağında ateşli 1 kadın bekleme, bence paketi açmadan iade et, yıllarına yazık olmasın.
Mal bu zaten paketiniade ett kadina mal muamelsi yapiuorusnuzz nasil konusma bi boyle ayipp
İki tane harita ignesi al parmaklarin arasinda sakla, esin gormesin bilmesin, dezenfekte de yap ama, esini kucagina al op kokla sonra agizlat kendini kastigi anbatir igneyi anlik olarak kasintisi gidecek o ara gir iceri , hadi gecmis olsun
Bu konuda sanırım uzman bir hekimden görürşseniz iyi olacak, bir de Instagram ve YouTube’da bu konuyla ilgili çok güzel videolar var izleyin eminim faydasını görürsünüz.
Bir arkadaşım eşi ile birlikte İzmir'de karı koca doktor hipnoterapiste gitmişti. Erkeği erkek hipnoterapist kadını ise kadın doktor terapiye almıştı. 3-4 seansta vajinismustan kurtulmuşlardı. Daha erken kurtulanını da duymadım.
Doktora gitmeniz şart. Kendiniz çözmemiz zor biraz hatta imkansız diye biliyorum. Mutlaka bir doktora gitmelisiniz.
valla zor bı durum kardesım bnım ıyı kı boyle bı karım yok
Ön sevişme yap bol bol ve uzun. Rahatlayacaktır ve orasının sinirleri yumuşayacaktır.
Çok sık karşılaşılan bir durum. Hekime gitmeniz gerekiyor.
hahaha yok tedavisi! bakire kız istedin al şimdi… iki gün sonra da çok namuslu bir müslüman olarak dışarılarda yaparsın zinanı:D
Of çok üzücü ya bunun olması iki taraf içinde çok kötü muhtemelen evlilik öncesi tabular falan filan yüzünden kendini alistiramiyor ve beden direk olarak reddediyor profesyonel destek alin bence
Nefes egzersizleri kegel eksersizler parmak eksersizler ile ozel yaz anlatayım biz 10 ay üstüne doktor giderek çözdük tedavi anlatayım dana çok kotu bir hastalık tedavi cok pahalı cok kolay yani doktor gitmeden çözersiniz inşallah
Doktora gitsin onun tedavisi çok basit eğlenceli diye biliyorum ben
nasıl yani
Cinsel terapiste gitmek. Verdiği ödevleri uygulamak... 100/100 uzman çözümü.
en kısa ve hızlı tedavisi psikiyatrist yardımı ile verilen ödevleri yapmak, kesin çözüm
Dostum şehir efsaneleri unut ve doktora gidin bence
Eşim de yaşadı. Beraber atlattık. Destek olurum ama eşine anlatman lazım anlattıklarımı
bilinçaltını temizlemek gerekir en başta o yüzden kontroü ona bırakıp hiç ilişkiye zorlamaman gerekir tabi öncesinde de iyi bir ön sevişme de gerekir
Merhaba değerli okuyucu,
Vajismus cinsel birleşme sırasında vajina kaslarının istemsizce kasılması sonucu vajina girişinin kapanması ve penisin içeri girememesi sonucu cinsel birliktelik yaşanamaması sorunudur. Bu rahatsızlığın birçok farklı sebebi olabilir.
Örneğin;
Tedavisi ise;
Lütfen böyle bir rahatsızlığınız varsa en kısa zamanda bir uzman tarafından yardım almayı ihmal etmeyin.