Cinsel hayatımızda hiçbir problem yok birbirimizi fazlasıyla tatmin edebilen bir çiftiz ama bugün ilk defa eşim erekte olamadı ilk oldu sonra tam birlikte olacakken indi çok utandı kızardı bozardı sebebi ne olabilir, benle ilgili bir şey kendimden utanıyorum şu an falan dedi yani neden böyle olur bana mı yetemedi yoksa başka bir şey mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBakalım penis denen şey beyin ile çalışıyor. Eğer ki psikolojik sorun var ise olabiliyor. İş hayatı veya maddi problem gibi şeyler.
Yok ise , yediklerine dikkat etsin. Spor yapsın02 Yorumla
Soran1 yılBiraz stresli bir gün geçirdi bugün onla alakası olabilir mi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYaş itibariyle olabilir hastalık başlangıcı olabilir Yani olağan bir durum insanlar hep genç sağlıklı olacaktır diye bir kural yok Üstüne fazla gitme tekrarlanırsa Dr a gitmekten çekinmeyin
01 Yorumla
Soran1 yılAramızda 12 yaş var o etkili olur mu acaba bilmşyorum ama sanmıyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBunun seninle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum Her zaman mükemmel bir performans sergileyecek diye bir kural da yok arada böyle şeyler olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapmadan once mastürbasyon falan yaptiysa ikinciye zorlanmis olabilir ya da bir şey kullandiysa.
Yaslariniz kac14 Yorumla
Soran1 yılİlk erekte oldu zaten ama tam birlikte olacakken başa sardık anlamadım o da anlayamadı kendinden çok utandı yaşlarımız ben 26 o 38
Cevap sahibi1 yılOnun yasi da varmis neden bu kadar fark. Belki yasin verdigi etkidir. Bakimsiz falanmiydin acaba o an uzadiysa killarin ve ya etkileyici gelmediysen kiyafetlerin olabilir onun disinda kendisinden olabilir odaklanamadiysa bide
Soran1 yılYok kişisel hijyene fazlasıyla dikkat eden bir çiftiz hiçbir sıkıntı yoktu ten uyumumuz çok fazla sadece vücuduna dokunduğumda bile deliren birisi yeni evli olduğumuz içinde iç çamaşırlar haliyle biraz renkli oluyor yani hiçbir sorun yoktu
Cevap sahibi1 yılHe yeni mi evlisiniz. Ilk evlilikleriniz mi. Evlenmeden once yasamis mi bir seyler yoksa sen ilkimisin acaba - ilkte olabiliyormus boyle seyler heyecandan gerilme vs oluyorsa ama tabi bilmiyom pek detay napiyor ediyorsunuz vs gormedigim icin ne etkilemis olabilir diye bilemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılbelki aklında bir iş vardır kafayı verememiştir diyerekten bu seferlik olumlu düşnelim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç sıkıntı yok. Olayı unut ve üzerine kapat. Senle de alakası yok. Sadece eşini bir dahaki seferde bol bol öv canım😀😀
04 Yorumla
Soran1 yılBen zaten sıkıntı etmedim insanız olabilir böyle istisna durumlar dedim ama hareketli bir cinsel yaşantımız olduğu için kendi çok dert etti benim kendimle ilgili bu deyip durdu kabuğuna çekildi
Cevap sahibi1 yılOnu biraz rahat bırak. Erkek kendi kendine yanlız kalarak sıkıntısını atlatır. Sen şu an üstüne gitme. Sadece bundan sonraki seksten sonra çok başarılı olduğunu üstüne basa basa söyle. Yani grurunu okşa. Erkekler gazla çalışır 😀😀
Soran1 yılÖyle yapacsşım zaten yani hayatlarımızı birleştirmişiz böyle şeyler sıkıntı edecek birisi değilim bunun o da farkında ama erkeklik gururu sanırım kendine yediremedi
Cevap sahibi1 yılEvet canım, bu erkeğin zayıf noktası ve erkeği bol bol övmen lazım 😀😀
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aklında başka şeyler olmalı
Kendini verememiş bir sorunu olabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. seninle alakalı da olabilir.. erkekler etkilenmezse olmaz..
04 Yorumla
Soran1 yılOnun imkanı pek yok yani ten uyumumuz çok fazla sadece vücuduna dokunsam bile deliren biri
Soran1 yılYok hayır öyle bir durum yok markete bile ikimiz gidiyoruz birbirimize çok bağlı bir çiftiz kişisel hijyen ve temizliğd fazlasıyla önem veriyoruz ikimizde
Gizli Üye(25-29)1 yılgünü kötü geçmiştir ama onu sakın yargılama özgüvenini kırma hiç kalkmaz :D
00 Yorumla
1 yılMerhaba ben jinekologum geçmiş olsun seninle ilgisi Yok eşinin doktora gitmesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde karımı aldattiktan sonra vücudunu gördüğümde ben de öyle oluyorum
00 YorumlaOnur kırıcı bir şey erkek ocin yaşlar kac
01 Yorumla
Soran1 yılO da aynısını söyledi ben hiç sıkıntı etmedim ama o çok etti ben 26 o 38
Gizli Üye(18-24)1 yılYorgunluktan olabilir cok yapmıştır olabilir sebebi cok
01 Yorumla
Soran1 yılGünde 12 saat çalışan biri
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En son ne zaman girmişti
03 Yorumla
Soran1 yılYani birbirimizi fazlasıyla tatmin edebilen bir çiftiz sadece oralla bile cinsel ilişki kadar bir rahatlama yaşayabiliyor bugün ilk defa böyle oldu çok utandı hiçbir şey diyemedi sustu kaldı
Soran1 yıl3 gün önce falandı ama onla alakası yok aktif bir hayatımız var ilk defa böyle bir şey oldu kendi çok utandı gözümde küçük düştüğünü falan düşündü yNi
1 yılKirko bulundur evde onla kaldır 😄😄😄😄
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSıkılmıştır aynı delikten
04 Yorumla
Soran1 yılYeni evliyiz
Cevap sahibi1 yılE sıkılmıştır
Cevap sahibi1 yılBiraz azaltın
Cevap sahibi1 yılAğzına al kaldır, adamı tahrik et, becer beni falan de
1 yılpsikolojiktir
21 Yorumla
Soran1 yılStresli bir gün geçirdi bugün
Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Oooo sıkıntı büyük
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılMarkete bile ikimiz gidecek raddede birbirimize bağlı bir çiftiz bunun imkanı yok yani
İnsanız çok normal
06 Yorumla
Soran1 yılAynısını dedim ama erkeklik gururu sanırım kendine yediremedi
Soran1 yılBen 26 o 38
Soran1 yılKeşke dinletebilsem yani hayatlarımızı birleştirmişiz böyle şeyler için sıkıntı etmem ama erkeklik gururu sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. prostat başlangıcı
02 Yorumla
Soran1 yılİlk defa böyle oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılyumartalik enfeksiyonudur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yetememiş olabilir
00 YorumlaSık mı birlikte oluyorsunuz
00 Yorumla
1 yılOlabilir takılma
11 Yorumla
Soran1 yılBen takılmıyorum da kendisi dünyanın sonu gibi davranıyor insanız olabilir böyle şeyler diyorum dinletemiyorum
1 yılCanı sıkkın olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım