Eşimin ereksiyon sorunu var, cinsel hayatımız çok kötü. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım

Eşimle cinsel hayatımda mutsuzum, eşimde ereksiyon sorunu var ve ilişki sıklığı haftada bir anca bazen 20 günde bir olduğu bile oluyor ben istediğimi belli etmeme rağmen, ilişki sırasında hiç aktif değil sadece ben zıplıyorum o kadar, ön sevişme de yok ben ona her seferinde oral yapmama rağmen o bana yapmıyor eliyle vs de beni ilişkiye hazırlamaya çalışmıyor bir iki dk göğüslerimle ilgilenip hemen sekse geçmek istiyor, doktora gitti ama hala tedavi başlayamadı hormonal bozukluklar var tahliller çok uzun sürüyor sonuçlanması. Ben buna daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum eşimi çok seviyorum ve aldatmak gibi bir düşüncem asla yok ama beni tatmin etmek için neden bu kadar isteksiz hiç mi düşünmüyor bu kadının ihtiyacı olan şeyler bunlar diye anlamıyorum. Konuşmaya hiç yanaşmıyor bu konuda konuşmayı ayıp olarak görüyor ve bence konuşmak kendini eksik hissettirdiği için kaçıyor. Eşim nasıl fark eder beni bu konuda gerçekten üzdüğünü benim ne yapmam lazım bunu düzeltmek için
Eşimin ereksiyon sorunu var, cinsel hayatımız çok kötü. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım