Biz bir dönem yaşadık şu an düzeldi ama ruhsal olarak etkisi kaldı eşimde. Sanki erekte uzun zaman kalamayacak gibi hissedip boşaltır mısın beni stres oluyorum diyor. Bende bekletmiyorum. ( kontrolün bende old pozisyonda). Siz olsanız nasıl yaklaşılsa bu problemi çözersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık sorunlarından kaynaklı ereksiyon sorunları, sağlık problemi ortadan kaltıktan kısa bir süre sonra normale döner ve ortadan kalkar. Aslolan aşksal, sevgisel, duygusal, psikolojik sorunlardır ki, bir de Travmaya döner ise uzun süre terketmez kişiyi. O nedenledir ki zaman zaman konunun uzmanı bir doktordan da destek almak akıllıca olur. Eşler bu gibi hallerde anlayışlı, sabırlı ve destek olmalılardır. Sorun senin sorunun, çözecek olan da sensin deyip, geri çekilmek, sorumluluk almaktan kaçmak problemi daha da çıkmaz hale sokar. Sonuç olarak cinsellik kimsenin tek başına yaşayacağı bir şey değil. Her iki taraf ta konuya ciddi eğilmeli ve üzerine düşeni yapmalıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür bende anlayışlı bi insanım asla senin sorunun demem hep destek olmaya çalıştım anladığım elimdem gelen kadarıyla
- +1 yıl
Asla aşkı terketmeyin. Aşk yeniler, yeniden yaratır, tüm sorunları giderir...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım kontrolü sen üste ele alıyorsun sen kontrol ettiğin için bu biraz durumu idrare ediyor..
Her pozisyonda bu tam olarak eski performansında olduğunu düşünüyorum..
Bu zaman alabilir..
Psikoloji öyle bir durum ki yönetebilen başarılı olur..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErekte halde tutabileceğin yöntemler var
Bunların çoğu el ile uygulanır ve partnerin bu uygulamalar esnasında erekte olduğunu anlık olarak görebileceği için seanslar esnasında özgüveni artacaktır23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Nasıl şeyler mesela- +1 yıl
Anlatımlar nedeniyle uyarı alabilirim🙏🏼
Soran+1 yılÖzelden yazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılOrtan bir noktada buluşmanız lazım yani ereksiyonu zirvete tutan pozisyon ya da temas hangisi daha iyiyse o anı yakalayıp o yünde cinsel ilişkinin devamlılığını sağlayabilirsin arkadaşım
110 Yorumla
Soran+1 yılİşte ona göre yapıyoruz ama boşalamazsam ya da sönerse diye tedirgin
- +1 yıl
Endije etmemesini sağla güzel hoş aşk dolu uzgüven patlaması yapacak kelime ya da cümleler kur ve onun yükselmesini sağla ve soft seks yapmaya çalışın kırılma ihtimaline karşı
Soran+1 yılEvet kırılmada da çok dikkat ediyoruz anında duruyorum of çok zor
- +1 yıl
Zor değil kontrol sende olsun. Ve sen biraz sabret evet zor bir durum gerçekten hem partnerin için hemde senin orgazm açısından yanii seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
Soran+1 yılOrgazm oluyoruz onda sorun yok ama dikkat ederek yapmak sor oluyor.
- +1 yıl
Ya evet yani sürekli senin kontrolünde olması ve senin kontrol etmen zor bir süreç sen üst pozisyonda kalıyorsun? Sanırım ve bu şekilde mi kontrol sağlıyorsun?
Soran+1 yılEvet üstteydim son iki seferdir ama kırılma durumj olmasın diye dikkatliyim çok sert değil
- +1 yıl
Sert olmaması çok büyük problem arkadaşım senin üstte olmaz ilişkiyi biraz daha uzada bilir faklı bozisyonda olmuyormuş aslında diğer bosizyon da da partnerinin kontrolu daha iyi olur ve o stres senin açından yok olmuş olur
Soran+1 yılHer türlü yapıyorız sürekli ben üstte değilim ben ğstte olduğumda çıldırttığım için öyle yaptık fkfkf
- +1 yıl
Anlıyorum seni için hangi posizyon iyi ise devam etmekten başka care yok gibi sanırırm
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birleşme sırasında onu övecek şeyler söylebilirmisin mesela iyi yaptığını felan veya hoşlandığınız fantezilerden bahs ederek yapın konuşarak tahrik edici şeylerden bahs edin o zaman illaki yavaş yavaş psikolojik olarak düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu da denicem teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bende evliyim yani bu dediklerimi eşim yapıyor daha çok haz zevk veriyor hemen hemen herkesede zevk verir sanırım
+1 yılsana bağlı. ama ben bir erkek olarak uzun ön sevişmeyi severim. kadın artık yeter içimde istiyorum diyene kadar.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeresi bana bağlı sorun düzeldi psikolojik destek için sordum soruyu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmadığını anlat konuş surekli kötü bir durum ama konuşarak atlatabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum aslında ben sana güveniyorum sende kendine gğven diyorum
Cevap sahibi+1 yılNe güzel demişsin zamana ihtiyacı var galiba
Soran+1 yılEvet sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi yaşadım bi süre. Anlayış önemli bu konu da
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözdünüz ben nasıl destek olabilirim
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle psikoloji önemli olayın oraya girmek olmadığını sarılmanın öpmenin daha önemli olduğunu hissettir.
Cevap sahibi+1 yılBu durumda anlattığına göre sen hiç orgszm olmuyormusun
Soran+1 yılBu zamana kadar orgazm olmadığım en fazla 3 ilişki olmuştur öyle bişey ima etmedim.
Cevap sahibi+1 yılHemen boşalt deyince öyle düşündüm pardon. Sorun düzeldiyse erekte süresini uzatıp bak sorun yok de mesela
Soran+1 yılBen zaten söyledim bilerek yaptım bak sorun yok yoksa daha uzatacaktım dedim yoksa ben ondan önce orgazm oldum
Cevap sahibi+1 yılBelki elinle yapıp boşaltmadan uzun süre kaldığını gösterebilirsin ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar eşininin boşalmasını kontrol edebildiğin pozisyon hangisi söyleyebilir misin?
18 Yorumla
Soran+1 yılÜstte olduğum pozisyon
Cevap sahibi+1 yıle napıyosun ki yani tam olarak?
Soran+1 yılBoşalmasına yakın duruyorum yavaşlıyorum dayanamayınca boşalt beni diye inliyor burdan nasıl yaziyim ya fkkf
Cevap sahibi+1 yılYa şey hem tanışsak hem biraz da taktik alışverişi yapsak olur mu ben de evliyim de :)
Soran+1 yılValla bi erkekle konuşsan daha iyi
Cevap sahibi+1 yılaman ya erkekle nasıl konuşayım sende
Soran+1 yılNiye ne var kafana takılanı sor zaten anonimsin ben soruyorum
Cevap sahibi+1 yılYa öyle de ben kadından takyik almayı tercih ederim utanırım öyle
Seni tatmin edebiliyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılşu an evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşaltma sende içinde sönsün
02 Yorumla
Soran+1 yılO daha kötü
Cevap sahibi+1 yılNeden kötü olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılTasakklarına vururdum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılDüzelsin diye
Gelsin ders vereyim ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende kendi kendini tatmin et
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzeldi diyorum nesi kötü
- +1 yıl
Hımm
Her sabah oluyor bende..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğunuz var mı
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılNiye?
İstemediniz mi?
Soran+1 yılİstemiyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
+1 yılAldat
12 Yorumla
Soran+1 yılSen olmayınca her zaman oldupu gibi başkasının altına yatarsın
- +1 yıl
Aynen
+1 yılZor durum erkek için
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet zor
- +1 yıl
Bunu uzun süre atlatamaz ama senin desteğin varsa kisa dönem sonra düzelecektir
Soran+1 yılVar tabi ki eşim sonuçta
- +1 yıl
Bazi kadınlar bencillik yapip destek olmak yerine aşağılayıcı davranıp tek bırakıyor buda tedavi olmayi etkiliyor
Soran+1 yılAy hayır ya asla kesinlikle destek oluyorjm beraber olmak istediğinde asla hayır demem
- +1 yıl
Ne kadar güzel bol sevişmeli günler
+1 yılSelam cözdünmü
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözüldü yazdım zaten ama kimse anlamamış
- +1 yıl
Ne kadar da bi yapıyon
+1 yılİş sende bitiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl destek olabilirim işte
- +1 yıl
Gel anlatayim
+1 yılAyrılın
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ayrılırsın
- +1 yıl
Böyle hayat geçmez yaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl düzeldi
05 Yorumla
Soran+1 yılİlaç tedavisi ve beslenmeyle
Cevap sahibi+1 yılDoktor mu yazdı ilacı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAdıni neydi peki
Soran+1 yılNeden söyliyim bir sürü süreçten geçtik gidip muayeneye olun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşiniz sağlık probleminden dolayı ereksiyon problemi yaşasa nasıl davranırsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat