Cinsel Yaşam Kondomsuz ilişkiye girmede geri çekilme riskli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kondom olmadan farklı yöntemler var mı Kondomsuz ilişkiye girmede geri çekilme riskli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biz yıllardır yapıyoruz. Bir sıkıntı olmadı. Bu büyük oranda senin zamanlamana bağlı. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Peki prezervatif ile denediniz mi. Denediyseniz hangi ürünü kullandınız Yorumla Rakine 1 yıl Yok. Prezervatif hiç kullanmadım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bazen kondomlu bile riskliyken kondomsuz iki misli riskli 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Kondom + geri çekilmeye devam Yorumla Soran 1 yıl Vazgeçtim kondomsuz yapmaya Yorumla
Heyyyyyyyyy36 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zevk suyundan da hamşle kalınabiliyor o yüzden dikkat et. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben hep yöntemi uyguladım ama zamanla prostat oluyorsun. tam orgazm olmuyor. 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Peki kondom + geri çekilme nasıl? Öyle prostat olma riski var mı Yorumla mdrx592 1 yıl kondomda zevk azalıyor. Kullandım Zevk almadık. Yorumla Soran 1 yıl Ben 3 kez kullandım alabildim. Sanırım kişiden kişiye değişiyor Yorumla mdrx592 1 yıl Biz zevk almadık. Poşete mastürbasyon yapıyorsun gibi. Bir de en l aldım ama yine de acaip sıktı. Yorumla Soran 1 yıl Hangi üründü prezervatifte nominal genişlik ve ürünün kalınlığı önemli. Yorumla mdrx592 1 yıl Bimden almıştım. Eczaneden almıştım bir de. Yorumla Soran 1 yıl Anladım. Ben almadan önce bu detaylara dikkat ediyorum zevkte herhangi bir sıkıntı olmuyor. Sadece kondomsuz denemek istedim ama hamile kalma riski var göze alamıyorum Yorumla mdrx592 1 yıl Geri çekilme yaptım yıllarca ama riskli evet. Zaten çocuk olsa da sorun olmazdı. Yorumla Soran 1 yıl Benim başıma gelse maalesef aldırmak zorundayız. Yorumla mdrx592 1 yıl evliyim şükür. Yorumla Soran 1 yıl Mutluluğunuz daim olsun Yorumla mdrx592 1 yıl teşekkürler. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet ben öyle hamile kaldim 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Kondom + geri çekilmeye devam edeceğim o hâlde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Prezervatif siz yapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geri çekilme yapıyordu belki o kendini tutamadı bilmiyorum hamile kaldim Yorumla Soran 1 yıl İlk defa denemek istedim vazgeçtim. Partneriniz hangi prezervatifi kullanıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yok deneme riske gerek yok hem. hastalik vs içinde prezervatif şart ya Yorumla Soran 1 yıl Evet doğru. Teşekkürler 🌹🙏 Yorumla Cznrs 1 yıl Mutlaka bana tektik ver ya çok önemli emin misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biz yıllardır yapıyoruz. Bir sıkıntı olmadı. Bu büyük oranda senin zamanlamana bağlı.
Peki prezervatif ile denediniz mi. Denediyseniz hangi ürünü kullandınız
Yok. Prezervatif hiç kullanmadım.
Bazen kondomlu bile riskliyken kondomsuz iki misli riskli
Kondom + geri çekilmeye devam
Vazgeçtim kondomsuz yapmaya
Zevk suyundan da hamşle kalınabiliyor o yüzden dikkat et.
ben hep yöntemi uyguladım ama zamanla prostat oluyorsun. tam orgazm olmuyor.
Peki kondom + geri çekilme nasıl? Öyle prostat olma riski var mı
kondomda zevk azalıyor. Kullandım Zevk almadık.
Ben 3 kez kullandım alabildim. Sanırım kişiden kişiye değişiyor
Biz zevk almadık. Poşete mastürbasyon yapıyorsun gibi. Bir de en l aldım ama yine de acaip sıktı.
Hangi üründü prezervatifte nominal genişlik ve ürünün kalınlığı önemli.
Bimden almıştım. Eczaneden almıştım bir de.
Anladım. Ben almadan önce bu detaylara dikkat ediyorum zevkte herhangi bir sıkıntı olmuyor. Sadece kondomsuz denemek istedim ama hamile kalma riski var göze alamıyorum
Geri çekilme yaptım yıllarca ama riskli evet. Zaten çocuk olsa da sorun olmazdı.
Benim başıma gelse maalesef aldırmak zorundayız.
evliyim şükür.
Mutluluğunuz daim olsun
teşekkürler.
Evet ben öyle hamile kaldim
Kondom + geri çekilmeye devam edeceğim o hâlde
Prezervatif siz yapma
Geri çekilme yapıyordu belki o kendini tutamadı bilmiyorum hamile kaldim
İlk defa denemek istedim vazgeçtim. Partneriniz hangi prezervatifi kullanıyor
Yok yok deneme riske gerek yok hem. hastalik vs içinde prezervatif şart ya
Evet doğru. Teşekkürler 🌹🙏
Mutlaka bana tektik ver ya çok önemli emin misin
Hayır değil