Prezervatif kullanmadan nasıl ilişkiye giriyosunuz kızlar özellikle hamile kalırım vs. korkmuyomusunuz. Sevgilimle ilk defa ilişkiye giricem ilk ilişkim olucak prezervatifsiz daha çok zevk alınıyo diyo herkes ama korunmadanda güvenemiyorum belli olmaz o an ne olucağı sizin düşünceleriniz nedir?(doğum kontrol hapı falan önermeyin lütfen daha önce kullandım bi süre bidaha asla kullanmam)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sakın ha girmeyin derim hem zina izleyeceksiniz hemde ileride pişman olacaksınız alan alacağını alıp vurup tekmeyi gidecek ve buraya bir soru daha eklersiniz sorularınıza boyle böyle oldu diye
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılPrezervatif kullananlar igrenctir kendine guvenen cinsel hastalik bulastirmayacagini bilen yani surekli iliskiye giren biri olmayan biri o pis seyi kullanmaz zaten hamilelik olayi farkli geri cekilmeyle hallolur bu kullanma mevzusu pislik insanlardan kaynakli durum yoksa insan esiyle yasayinca takmaz o pis lastik parcasini zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Maal beyanı
- +1 yıl
Kasar beyani
Geri çekilme, ertesi gün hapı, doğum kontrol hapı
En riskliden risksize doğru sıralama00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkuyorsanız kullanın ama bende sevmem. Zaten tek seçeneğim var bulmakta zor onu o yüzden kullanmamak daha iyi. Ayrıca ilk ilişki olucak da zaten fazla yapamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen prezervatif i bebek ten hamilelikten once hiv aids hepatit gibi hastalıklar için kullanmalisin. Kimde ne çıkacağı hiç belli olmuyor ummadigin insanda hastalık çıkabilir emin ol
00 Yorumla
+1 yılPartnerinin kontrolüne bağlı o kontrol dışı durumlarda ertesi gün hapı kullanırsın
00 Yorumla
+1 yılİçine patlarsa neler olacağını yaşayarak öğrenirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. benim spermlerim düşük olduğundan prezervatife ihtiyaç duymam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKondomsuz asla yapma
Hastalkta olabilir uçuk vs hayatın boyjnca taşırsın10 YorumlaYani kullanma hap falan ilkde kondom kullan ondan sonra kondomsuz yapın
00 Yorumla
+1 yılDaha önce ne için kullandın ilk ilişkim demişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğum kontrol hapımı
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılDoktor vermişti regl düzensizliğim için
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Icine bosalmaz. Ilk defa mi ıliskiye gireceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onunda ilk olucak
+1 yılılac kullanman lazım ama sonra hamıle kalırsın :D
10 Yorumla
+1 yılvalla ben hep takarım
00 YorumlaPrezervatif en güvenilir en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılBosalmamaya dıkkat etmelı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 968 cevap paylaştı. Dışarı boşaltıyor insanlar 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sonraki gün hapı al o zaman
00 YorumlaHap kullanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇorap bağlıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen kılıf kullandirt
00 Yorumla
+1 yılGirdinmş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz