Yapma ya da yadırgıcaklar cevap vermesin sevgilimle ilişki yaşamak istiyoruz ama o ilk oluncağı için o zevki birakmam diyo prezervatif takma istemiyo daha sonra takıcam diyo riski var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilin biraz bencil sanırım.. Kendi zevkinden mahrum kalmak istemiyor belli ama seni de düşünmesi lazım.. En azından sen kendini düşün. Tamam zevk almak için sevisiyorsunuz, ama ilk seksinde de hamile kalmak istemezsin.
Ertesi gün hapları gerçekten sana çok zararlı olur.. Ben prezervatif kullanmıyorum, sana kullan diyorum falan ama ilk seks yapacağın kişiye guvenemezsin. Zevkin tam doruğunda geri çekilme yöntemini kullanmaz. Kullanicam dese bile belki de yapamaz.. Prezervatif kullanman şart.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif dışında da korunma yöntemleri var. Doğum kontrol hapı ya da iğnesi de tercih edebilirsiniz eğer taraflardan biri prezervatif kullanmak istemiyorsa.. Keyifli günler..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam senden başkasıyla ilişki yaşadıysam ve bu kişilerde hastalık varsa sana bulaştırma riski var diyelim freni oldun onu çevrene nasıl savunursun. Her erkek et ete deymesini ister hele ilk açılışı yapıyorsa ama hem hastalık bulaşma riski hemde hamile kalma riski ikiside direk seni etkiler. Adam geleceği zaman çekerim dese bile onun garantisi yok sen hamile kalman onu aldırmak sana düştüğü için en zorunu sen çekeceksin. Bence prezercatifsiz iş yaptirma
00 Yorumla
+1 yılBen bi kaç kez yaptım tecrübe gerek işini bilmesi gerek aslında tavsiyem şudur ki ilk boşalma kısa süreceği için garanti ilk boşalma da kondom taksın boşalınca çıkarıp devam etmek isterse eder veya 5 dk dinlenip devam edebilir böylesi hem uzun ilişki hemde boşalma riskini azaltır ben böyle yaptım ilkte sonra alıştım şimdi direk kondomsuz yapiyorum hâlâ bir sorun yaşamadım 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hamile kalma durumundan korkuyorsan haplar ile de buna engel olabilirsin. Hem böylelikle et ete değimini doyasıya da yaşamış olursunuz. Fakat sadece karşınızdakinin değil sizin de isteğiniz önemlidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani karşıdaki kişi öyle mükemmel derecede tanımıyorsan ya da ne biliyim hamile kalma gibi bir riski varsa tehlikeli.
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz sonuçlarına rağmen isteyip istemediğine sen karar vermelisin. Hem hamilelikten hem de cinsel yol ile bulaşan hastalıklardan prezervatifle korunabilirsin. Sevgilin sadece bencillik yapıyor.
30 Yorumla
+1 yılŞöyle yapın sen adet dönemi hemen bitince veya bittikten sonraki gün ilişkiye girerseniz hamile kalma olasılığın çok çok düşük olur veya adetine 1 2 gün kala o dönemde hem istekli olursun hem de yine hamile kalma riskin çok düşük olur ama ortalarında girmeyin derim çünkü yumurtlama dönemine denk gelmiş oluyor riskli olur
10 Yorumla
+1 yılElbette riski var. Ne malum kontrollü bir adam olduğu..
00 Yorumla
+1 yılRiskli elbette ama prezervatifli riski var
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğum halde bile korunurum bir kere korunmasız ilişki yaşadık ve çocuk sahibi olduk peşinen. O yüzden dikkatli olun bir kereden çocuk da olur. Ayrıca cinsel hastalıklar cirit atıyor farkında bile değilsinizdir önceki ilişkiden kapmış olabilirsiniz ve birbirinize bulaştırabilirsiniz. Düzenli ve güvenli partner olmadıkca korunmasız yola çıkmayın.
00 YorumlaTabii ki var. Prezervatifsiz cinsel ilişkide bulunursanız, ejakülasyon gerçekleştirmese bile zevk suyundan hamile kalma ihtimaliniz var. Yani kesinlikle riskli.
00 YorumlaRisk var içine boşalmasın sende ertesi gün hapı kullan
26 Yorumla- +1 yıl
Usta yorumu 🙂
Erkek tam boşalacağı sırada penisini vajinadan çıkarabilecek ferasete sahipse o güç ve hızlılık onda varsa sıkıntı olmaz bence hem hap var zaten
00 Yorumla
+1 yılBence riskli değil kendini bilen tutabilen erkekler için sorun olacağını sanmıyorum ben hiç kullanmadım
00 Yorumla
+1 yılRiskli.
Evlilik öncesi ise ilişkiye girmek senin için daha büyük sonuçlar doğuracak, bence işin bu kısmınıda düşünmelisin.
00 YorumlaSöyle evet riskli önlem almakTa fayda var ama şöyle yapabilir ilk girip zarını hissedip sonra takabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki risk var. Ablam kocası ile bile korunmasız ilişki yaşamıyormuş (cocuk istemediği için). Siz nasıl cesaret edebileceksiniz? cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek valla yeni nesilin aklı beş karış havada
01 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin suanki neslin akli fikri o anki zevkte hic gelecegi ya da ne olacagini dusunmuyirlar
İçine boşalabilir. ya da hastalık olayı var. Bence siz takın
00 Yorumla
+1 yılValla boşalırsa içine
Çocuğu verir eline
Risk bu işte00 YorumlaTaksın. Sadece çocuk için değil hastalık bulaşma ihtimali de var. Kesin taksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkegin iradesinin gücüne baglı hap al genede riskli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki kontrol sağlamadan bosalabilir sen dk hapı al yinede
00 Yorumla
+1 yılRisk yok kendini bildikten sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılvar tabiki boşuna mı prezarvatif diye bir şey var :)
00 Yorumla
+1 yılsoru mu bu? yani aids olup ölmeyi bile göze aldıysan buyur yap
00 Yorumla
+1 yılRiski var sevgilim o şekilde hamile kalmıştı özele gel
00 YorumlaKendine güveniyorsa içine boşalmayacağımdan garanti verir eminse yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere bile yapilsa hiv frengi gonore bulasabiliyor cinsel hayatini gecirdigi rahatszliklari biliyor musun bilmiyorsan kesinlikle taktır hele hepatitler var ki hiv kadar tehlikeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman gelip burada hamilemiyim diye ağlamicaksın. riskli mi diye komik bi soru soruyorsun. herhalde riskli cahilce seks yapıpda üç bucuk atmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakmaz ise Senin vajinaya spermler boşalır ve hamile kalırsın.
Takarsa hamilelik gibi bir olay olmaz, daha rahat sevişrisin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullan bence. Önemli. Hamile kalırsan napcan? Sağlığın da önemli, kürtaj da hiç ama hiç iyi bir şey değil her anlamda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar zevk suyu erkek kontrolu olmadan çıkıyor onda sprem var hamile kalabilirsin boşalma omadan da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Var tabii. Eğer ikinizin de ilki ise hastalık anlamında risk yüksek değil. Ama hamilelik anlamında risk çok yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar elbette maalesef bir damlası yeterli o riske
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk cinsel deneyimde korunma takılmaması gerekmiyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk olsa da artık sen bakacaksın tohum atan değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. El olucaksın, erkeğe bişey olmaz, vur kaç yapıcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic kullanmadim , kimseyi de hamile birakmadim. Bosalacagim zaman cekerim. Agzina bosalirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. risk var ama zevki de et ete değince çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılHic mi hayatini dusunmuyorsun hayatinda simdiden yirtilmak mi istiyorsun ya evleneceginnve sevecegin bir insan sirf bu yüzden istemese ne olacak
00 YorumlaYumurtlama dönemimde riskli tabiki
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmayı sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEn kötü çocuk sahibi olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBu profesyonellik ile ilgili ben asla kullanmam
00 Yorumla Riskli içinde boşalma olursa çocuk olabilir 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Riskli taktir mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden yapma bence
Hem seni kullanip birakadabilir
Tabi senin hayatın senin kararın00 Yorumla
+1 yılDeğil. Et ete değmeli
00 Yorumla
+1 yılÖnce önlem sonra zevk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Risk her zaman vardır.
00 Yorumla
+1 yılVar tabii ki. Kondomsuz ilişki yaşama asla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana tavsiyem evlenmeden birlikte olma
242 Yorumla- +1 yıl
Karışma yaa olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmetkr98 niye karışmayayım ya bir tane insan da çıkıp bu kıza yanlış yaptığını söylememiş yazık günah değil mi
- +1 yıl
Tabiki günah onu inkar etmiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmetkr98 bu vaziyette bizim kardeşimiz de olabilirdi o yüzden yorum yaparken vicdanen yorum yapmak gerek
- +1 yıl
Tamam ne abarttın ya sanki sen hiç yapmadın
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmetkr98 abartmıyorum konu ben değilim ayrıca
- +1 yıl
Demek ki yaptın
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmetkr98 seni ilgilendirmez !
- +1 yıl
Kaç kişi ile yaptın peki
Cevap sahibi+1 yıl@tamya ya sen manyak mısın ya düzene benim özel hayatımdan yapıp yapmadığını nereden biliyorsunuz da beni elestiriyorsunuz kendi coplugunuze gidin siz
Cevap sahibi+1 yıl@tamya sen kendini ne sanıyorsun sanane benim hayatimdan
- +1 yıl
Kendi yaptığını söylemiyor ahkam kesiyor demek ki erkek sayısı da fazla 😂
- +1 yıl
Bayan haklı erkekler dağalin iyi yorum yapmış sizene hem onun yorumundan ve sizene onun oyle bişey yaşayip yasamamasından bi salın insanları
Cevap sahibi+1 yıl@Mustafau200 Allah razı olsun akıllı ve vicdanlı biri çıktı sonunda. boş ver ya insan olan ne demek istediğimi anlar onların ne dediği umrumda değil
- +1 yıl
@Mehmetkr98 birader sanane milletin kimle ne yaşadığından, birsey biliyor ki uyarıyor kalkıp milletin gecmisni desmeye çalışıyorsun , baban belki gecmiste biseksti anan kızlıgın bozulmasın diye arkadan verdi bunun izahini verebilir misin ki başkasını olup olmadini bilmedigin biseylerle sıkıstırıyorsun adam ol adam. Kendi hayatından sorumlusun o da kendinden , burada önemli olan konu bir başkasının yanlis bir yola girmesini önlemesi bunu dusuncek kadar ince sen de bel altinla dusunecek kadar aptalsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Alp21 Allah razı olsun iyi ki varsınız ya tercüman oldunuz ❤
- +1 yıl
Boş yapmayın lan tenekeler
- +1 yıl
27 yıl boşamı yaşadın hicmi kendini geliştirmedin
- +1 yıl
Kes sesini kızı tavlamak için burada konuşuyorsun sanki bilmiyoz sizi sanane olm
- +1 yıl
Kendi yapmış etmiş burada akıl veriyor
- +1 yıl
Kıza sor bakam mesaj atmışmıyım
- +1 yıl
Sanane ister verir ister vermez git kendini geliştir sen önce
- +1 yıl
Belki yapti ve pisman uyarıyo olamazmi gelip burada laf yapmayin boş boş
- +1 yıl
Ağlama olm burada estin gürledin kız sana mesaj atmadı av başarısız oldu hahahahah garibansın lan sen burdan bile kız düşürmeye çalışıyorsun git şimdi utan 😂😂😂😂
- +1 yıl
Cahilliginle seni baş başa bırakiom uraşma benle bu hesabını ceza alması için uraştırtma beni
Eğitememişler seni ot geldin balya gidersin bu kadar deişirsin edep yok terbiye yok akıl yok - +1 yıl
Hâla kiz mesaj atmadi dio kimle karistirion beni defol cqhil cahil yqsqmayq devam et hadi
- +1 yıl
Ağlaaaaaa sapladımmmmm 😂
- +1 yıl
birey kal öyle
- +1 yıl
Sen niye karışıyon ki
Cevap sahibi+1 yıl@Mustafau200 zamanını boşa harcama değmeyecek insanlar icin kardeş birak herkesi kendi gibi sanıyorlar yazma bile daha
- +1 yıl
Mustafa seni tavlayamadı ondan depresyona girdi shshshjssj
- +1 yıl
Mehmet anani seviosan sus artık
- +1 yıl
Anama söversen senin anana yazık olur
- +1 yıl
Ya yaşını yanliş girdin ya harbi hayatta hic bir şey örenememişsin
- +1 yıl
Sen niye karision dion asil kizin yorumuna sen niye karision sus artik
- +1 yıl
Soruyu yanitlayan kisi sunu engellesene usta yazamaz belki buraya
- +1 yıl
Kes sesini boş yapma
- +1 yıl
Soran seni mi umursuyor sen çok şey mi öğrendin
- +1 yıl
Yaaa cocuk harbi sovucem sana ya soruyu yanitlayan sunun hesabıni engelle
cocuk harbi sana agir sovcem kes defol git ne uraştirdın be - +1 yıl
Zargana herif o tip ile utanmadın mı buraya fotoğraf koymaya rüzgarlı havada yürürsen ayakta zor durursun teneke insan burnunun gözlüğü kavramıyor adeta havada tutuyor saçlarını çamura b*kamı sürdün o şekli alması için
+1 yılGebelik riski var tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bende ortalarda takıyorum risk yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine boşalırsa nolcak
11 Yorumla- +1 yıl
9 ay sonra baban dede annen nine olur sende anne
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem hastalık hemde çocuk için takın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok riskli taksın hamile kalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRiskleri ve sonuçlarını göze alıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHamilelik riski ve aids bulaşma riski var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRisk tâbi var ertesi gün hapı al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Riski takmazsa hamile kalabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence prezervatifsiz seks daha iyi
00 Yorumlaher tür risk var
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem