Boşalırken içimcen çıkacak ama yinede hamile kalma riski var mı?
Cevabın nedir?
O an çıkartamayabilir. Tedbir almak daha mantıklı ve sağlıklı. İçine boşalmadığı sürece hamile kalma ihtimalin yok ancak kondom her zaman faydalıdır. Ne olur ne olmaz değil mi? İçime boşaldı diye ömür boyu ağlamak ve vicdan azabı çekmektense , yeterince zevk alamadım diye hayıflanmak daha mantıklı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdetin bitiminden sonraki hafta yani 7-14 günleri arası tam yumurtlama dönemidir. Bu dönemde risk büyüktür. Diğer günlerde olma olasılığı çok düşüktür oda içeri boşalma tam olursa.. Sana tavsiyem dopum kontrol hapı kullanmandır. Hamile kalmaktansa 3-5 kilo alman daha mantıklı.
04 Yorumla
Soran+1 yılAdetimden 2 gün sonra ya getiricem
- +1 yıl
Görende tff maç günü saati belirliyor sanacak 😪
Soran+1 yılBu daha önemli ama
- +1 yıl
Dediğim en iyi yöntemdir.
+1 yılPartnerin çuval geçirsin. Yüzde yüz çalışıyor
44 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler canısı :D
@__srdr__ :D - +1 yıl
Ne bekliyorsun benden :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
43Cevap
+1 yılevet geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girmek istiyorsunuz fakat hamile kalma riski var. ve güvensiz bir ilişki türü. ben yaklaşık 5-6 defa yaptım korunmasız ama hep temkinliydim gelmeden - saniye önce kendimi çektim partnerimin yüzüne göbeğine falan boşaldım. tabi 2-3 defa hailelik testide yaptırdım eski sevgilime. adamın aklı başından gidiyor o durumlarda. ve hep korunmalı girdim. en güzeli korunmalı. partnerin ha geri çekilmedi o zaman siki tuttun :)
00 YorumlaAslında hamile kalmak öyle o kadar basit değildir. İnsanlar hamile kalmak için doktora gidiyorlar çalışıyorlar resmen ama herkeste bu korku bu endişe var. Erkek arkadaşın dışarı boşalsın endişeniz olmasın. Hamilelik olayı o kadar basit değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ama döl sızdırmazmı
- +1 yıl
Çiftler içeri boşalmalarına rağmen hamile kalamıyorlar ki. Siz dikkat edin dışarı boşalsın yani içinden çıksın yeterli prezervatif kullanmasanızda olur. Ama illa ki diyosan endişeliyim ertesi gün hapı alırsın hiç bişeyin kalmaz garanti altına almış olursuunuz. Prezervatif kullanmayın zaten hissedin birbirnizi
ters bir durum olur çıkaramaz asıl sorun o değil ertesi gün hapı falan bir şekilde halledilir hastalık bulaşmaması için de gerekli prezervatif %100 emin değilseniz kullanın
02 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. patlayabilir, sıyrılabilir.. v. s. İyi bir yöntem değil bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatifsiz diyorum?
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılBilmiyorum ilk seks prezervatifli oldu bu prezervatifsiz olucak
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptallik yapmazsan partnerinde kendini kontrol edebiliyorsa sknti olmaz 3 senedir korumasiz yapiyorum her pazar fixdir. içinden cikartip bosaldginda iyice sksın meni kalmasn 3 dk boyunca sivazlasn snra tekrar devam. bir sknti yasamadm bunca zamndr
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılkendını cekebılcekse eger durmayın devam edın canım ama cekemıcek ve bı suphe varsa kullanın ya da ertesı gun hapı alın eczaneden canım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekerde sevişirken sızarsa döl?
- +1 yıl
hap al canım eczaneye gıt raha rahat ertesı gun ılacını al ıc canım rahat ol yanı bukadar sıkıntı yaparsanız zevk alamazsınız o ılıskıden
İlişki sırasında penisten çıkan sıvının içine sperm karışması olağan bir şeydir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi bende bundan korkuyorum
+1 yılNiye takmayımxa polis mi evi basıyor :) şaka falan bir yana güvenli değil fakat presiz bir iki kere yırttım
00 YorumlaHer türlü risk. var hatta prezervatifle dahi hamile riski vardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılİçime boşalmayacak ama
- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılvalla pek saglıklı deıl acıkcası ama erkek ıcıne bosalmazsa sorun yok
06 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu?
- +1 yıl
zevk suyundan bısey olmaz
Soran+1 yılEminmisin
- +1 yıl
emınım tabıkıde kac kısıyle bırlıkte oldum suanda tonla cocugum olması lazımdı ona bakarsan :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçinden çıkacaksa sıkıntı olaz ama bazen tutamayabilir yani ben zevkten dayanamayıp boşalmıştım. onun içinde ertsi gün haapı vr ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılÇıkar güveniyorum ama şey zevk suyu hamile bırakamaz mı
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır kesinlikle, ve prezervatifte sağlıklı değil zaten tat ta alınmıyor.
Cevap sahibi+1 yıldoğum kontrol hapınında çok zararı var söyleyim onu hiç kullanma
Soran+1 yılKullanmıyorum ama korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılzaten her dönemde hamile kalınmaz belli dönemleri var o dönemlerde dikkat et yeterli
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen prezervatifle bile bile güvensiz olabiliyor gerisini sen düşün :)
012 Yorumla
Soran+1 yılİçime boşalmayacak
Cevap sahibi+1 yılRiskli hemde çok riskli.. gelir burada hamilemiyim diye ağlarsın demedi deme..
Soran+1 yılNeden riskli onu açıkla
Cevap sahibi+1 yıliçine az bişeyde olsa sperm kaçabilir ve hamile kalabilirsin.. hamile kalmak senin için riskli değilse her hangi bir riski olmaz korunmayın..
Soran+1 yılBende ondan şüpheleniyorum işte :(
Cevap sahibi+1 yılTehlikeli çok tehlikeli olan sana olur..
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPişman olacağın bir şey yapma..
Soran+1 yılEvet haklısın
Cevap sahibi+1 yılhadi iyi geceler :)) iyi düşün kardeşim.. daha bence görüşleri okuma..
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılaklında soru işareti kalmamıştır diye düşündüm sen bilirsin tabikide..
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette riskli.. beceriksiz bir erkekse kesin hamile kalırsın.. sen kondomu ihmal etme.. cogu erkek geri cekilemez.. bilemez o anı
06 Yorumla
Soran+1 yılO kondomluken bile çıkabiliyor
Cevap sahibi+1 yılkondomlu halide sana zevk vermez.. fakat diger türlüde hakkaten tecrubeli olması gerek
Soran+1 yılKondom bukadar kötümü
Cevap sahibi+1 yılyani penisi sıktıgı icin vajinanda hissedemen pek
Soran+1 yılHaklısın sanırım
Cevap sahibi+1 yıldaha once yapmadınmı kondom ile? ben cok yaptım banada zevk vermiyor sevmiyorumda en güzeli geri cekilme o konuda da da simdiye kadar vukuat yok :)
Hamile kalman da bir olasılık ama ya aids, hepatit gibi bir hastalığa yakalanırsan?
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizinde 2. Sevişmesi temiziz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine boşalmazsa hamile kalmazsın ama her ihtimale karşı hap kullan
00 YorumlaBen prezervatifsiz yapıyorum kendime hakim olabiliyorum işini biliyorsa böyle güvenli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmadan önce bir sıvı gelir bunun adına zevk suyu derler bunda bile canlı spermler mevcuttur hamile olma olasılığı muhakkak vardır
00 YorumlaBence et ete en iyisi erkek kendini kontrol. efebiliyorsa sorun cikmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyarağı yedin yani en sonunda :-D inşallah vajinan kıpkırmızı olmuştur
00 Yorumlagüvenilir erkek bosalnayi ayarlayabiliyorsa
06 Yorumla
Soran+1 yılAyarlıyor ama zevk suyu akıcak içime ilişki esnasında?
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılErtesi gün hapını reçetesiz satıyorlar mı
+1 yılumarım hamile kalırsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin duan kabul olcaksa umarım kalırım
- +1 yıl
ben dua etmiyorum bunu bile anlayamıyorsun.
Soran+1 yılİçten bir dilek bu dua olmuyormu
- +1 yıl
ben dua etmiyorum git yat elalemin altına namusu 5 para etmez insan. adında yazmıyor ki engelliyeyim.
Dogum Kontrol Hapı " diye bişey duymadınmı sen?
08 Yorumla
Soran+1 yılYan etkilerini sevmiyorum
Soran+1 yılPrezervatifliyken bile içimden çıkıyor
Soran+1 yılO çıkarıyor
Soran+1 yılGüveniyorum
Var. Hastalık riski de var...
00 Yorumla
+1 yılçok güvensiz. ne olacağı hiç belli olmaz...
00 Yorumla
+1 yılAzgın ergenin tekisin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSende delisin bence
- +1 yıl
Evet genelde arkadaşlar öyle çağırır ;)
Yok tecrubemle konuşuyorum prez. Hiç sevmem
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle kötümü ya
Soran+1 yılO da öylede ya sızarsa
Soran+1 yılYan etkileri kötü
+1 yılsekse değil partnerine güveneceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyorum ama zevk suyu?
- +1 yıl
ondan bişey olmaz
Soran+1 yılEminmisin
- +1 yıl
için rahat olsun istiyorsan prezervatif kullan
Soran+1 yılO istemiyor
- +1 yıl
buna tek başına karar veremez. iki kişisiniz sonuçta.
Soran+1 yılAynen
42 saniyede 9 yorum yok artik
01 Yorumla
Soran+1 yılHarika dimi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhamile kalmadgin sürece bakireyim diyeceksin yani
07 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor ki
Cevap sahibi+1 yılsenin yaptgin iste. herturlu halti yiyelim ama hamile kalmiyim diyon
Soran+1 yılBakirelikle ne alakası var onu anlamadım ki
Soran+1 yılHamile kalıp onuda kendimide neden zor duruma sokiyim
Cevap sahibi+1 yılbakireyim yalanini da rahat soyleyebiliyosunuZ. onu demeye çalışıyorum. şu an ki adamdanr ayrildiktan sonra baska biriyle tanisirsan benbunlar i yasadim yaptim der misin dogru soyle
Soran+1 yılEvet derim hatta şu an ki sevgilimde ilk yapışıma ramen kan gelmedi ve yalan söylediğimi düşünüyor ama bir gün mutlaka gelicek o zaman yüzünü merak ediyorum onun
Cevap sahibi+1 yılciddiyet onemli. ben zevkine beraber olsam bende gecmisini sorgulama m
+1 yılyinede bir ihtimal var delinme yırtılma gibi
00 YorumlaHemen ceksin bisey olmazzzzz
06 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu?
Soran+1 yılEvet sperm olabilir belki?
Soran+1 yılUmarım
+1 yılen dandik koruna yöntemi içten çıkıp boşalmak :D
00 Yorumlavar risklide işi bilenle sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıkar güveniyorum ama ya azıcık kaçarsa ilişki esnasında
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defamı ilişkiye giriceksin?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır 2.
Cevap sahibi+1 yılHamile kalma riski var zaten sevgilinle yapıyorsun bu naneyi bari hamile kalmamaya bak büssürü masraf çıkar sonra adamdada iyi cesaret var spiral ya da hap kullanmayan hiç bir kızla prezervatifsiz ilişkiye girmedim kaçar ortada kalırsın zaten bir gün terkedecek ama hamile kalma bari :)
Soran+1 yılKendi istiyor ben değil
Cevap sahibi+1 yılÇocuk şeyinin derdinde tabi seni zırnık kadar sevdiğide yok ayrıca kullanıp kullanıp atıcak seni :)
Soran+1 yılBiliyorum bende sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi seksler o zaman sana :)
Az bile gelse risk var
00 Yorumlacok guvenilr deyiller patliyolar ya da kopuyolar
00 Yorumlavar evet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkorunmana baglı. onsuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHap kullanmıyorum yan etkileri çok
Cevap sahibi+1 yıligne ol.
cıkamazsa var tabi..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkar güvenim tam
+1 yılevet var