Prezervatif ve ilaç olmadan korunma yöntemleri vardır elbette vajina içine yerleştirilen spiral isminde bir parça ilede korunabilirler. Deri altına yerleştirilen kapsüller de korunma yöntemi içindedir. Bunlar kadına uygulanan gebelik önleyici yöntemlerdir. Erkeğin geri çekilerek spermi dışarı akıtma durumu gebelik önleyici korunma yöntemi değildir. 👒
Kondom kullanmaktan vazgeçmemek gerek. Kadının vücuduna ilaç alması veya başka maddelerle korunma sağlanması işlemleri bana çok mantıksız geliyor. Spermdir hamileliğin kaynağı bunu engellemek için de kondom şart. Derdimiz hamilelik değil de güvenilir sağlıklı seks ise gene en güzel yöntem kondomdur. Diğerleri riskli. Boşalıp çöpe atarsın biter. Gerek yok diğerlerine. Korunmak isteyen ve asıl korunmasi gereken erkektir kadın değil. Bu yüzden de kadın vücuduna yabancı madde alınmamalı asla. Erkek taksın kondomu sonra ne isterlerse yapsınlar.
Ertesi gün hapı yani Ella veya spiral falan bu işlere gerek yok asla.
Prezervatifsiz korunmak da mümkün ama riskli. Şahsen ben prezervatifsiz girip çıkmıyorum ne olur ne olmaz. Bazıları zevki öldürüyor alakası yok tırtıklı olanları var daha zevkli oluyor. Et ete değmesi önemli değil ruhların zevke gelmesi önemli. Partnerim bana tutkuyla sarılıp altımda inlerken benim coşkum nirvana oluyor zaten.
Evet, erkekler geri çekilme yöntemi ile korunabilir. Fakat bu konuda iyi olması, kendine güvenmesi gerek gerçekten. Ayrıca daha önce doğum yapmış bayanlar da spiral taktırarak korunabilir.
Prezervatif ve ilaç kullanmadan diyor detayda , yani sadece hijyen için sormuyor doğum kontrol haplarini kadın kullaniyor ve gebeliği önleme amaçlı kullanılıyor neticede , Soru cinsel ilişkide hijyen kuralları gereği prezervatif dışında ne kullanılabilir , değil 😉
Benim bildigim tup balama kadinlar icin koruma orani yuksek doum kontrol hapı zararli kilo aldiriyo die duydum ertesi gun hapıda skntı spiral taktirmak olabilir erkekler diyebilir geri cekme ama geri cekme yontemi riski buyuk zevk sivisindada sperm vardir her erkekde kendini kontrol edemez bence spiral taktirmak ama oda bekarlara takiliyomu bilmiyorum
Bazı mükemmel zekalı arkadaşlar geri çekilme diye muazzam bir sistem keşfetmişler ve bunun alayından iyi olduğuna inanıyorlar, düşünsene tam gelecekken çıkıyorsun ve bitti, korundun! Zevk suyundan haberleri yok! 😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İki sevgilim oldu biri iyi zamanlamaya sahipti onla kullanma gereği duymadık, diğerinin dayarken bile boşaldığını gördüm, onda dikkat ettim
Erkeklerin 100de 99u bilinçsiz sekis sırasında kendini kaybediyorlar ve icerde boşalıyolar erkek dediğin kendini bilmeli ve daha zevkli boşalma şekilleri var ama cahil toplum diyelim herşeyi oldu bittiye götüren bi toplum her şeyi güzelleştireceksin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben prezervatif sevmediğim için günleri i takip ediyorum birde dışarı boşalma yöntemi
Bence mümkün yok ilk sudan hamile kalınır sürtsen bile yok ceketten uzak tut falan tüm bunlar eperyalizmin öğütleri yoksa çek boşal en güzel en hislisi 🤣