İlk ay eşimle prezervatifle korunduk da ikinci ay ise bıraktık üçüncü ay bu iki aydır deniyoruz çocuk olmuyor neden olabilir sizce. Ya da prezervatifle korunduktan ne kadar süre sonra hamile kalınır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Acele ve endise etmenize gerek yok. Kadinin belli gunleri var onlari takip etmelisiniz. Kisa zaman da sonuca ulasirsiniz.
İnşallah sağ olun
Rica edrm. Ayrica kendine dikkat yorumlar cakal dolu. Dedigim gibi gunlerini bekle. Biz ilkinde ilk seferde oldu ikincide ise 2 3 ay surdu. Yani endiseye gerek yok. Rahat olun zamani gelince deneyin o kadar.
Teşekkür ederim. Peki ilk evlendiğinizde korundunuz mu
Fazla ozel konular. Ustu kapali soyle diyeyim ilac ote beri vs kullanmadik. Sadece cocuk zamani gelince gerekeni yaptik. Sen korunduk diye mi olmuyor sorusundasin ama onla alakasi yok. Daha 2 ay olmus bir dur bakalim bu hemen ertesi gun olmuyor ya bel ki olan oldu sen bilmiyorsun sabirli olun.
bir yerde bir şeyelri bence eksik yapıyorsunuz normalde hemen kalman lazım sende eşinde çok enerjiksinizdir eminim.
Bende anlamadım her şeye uyuyoruz aslında ne eksik olabilir ki.
yani sana tek tek anlatmak isterimde burdan olmuyor. ben 13 yıllık evliyim.
prezervatifle ilgisi yok onun... farklı sebepleri var.
Ne gibi
Doğru zaman olması lazım. Detayları mesaj olarak gönderebilirim.
Kullanmayi biraktiginiz an Hamile kalirsiniz :) Yumurtlama takvimi cikarin ona göre gün asiri yapin
İnşallah değerlendiriyoruz günleri ama iki ay denedik olmadı acaba ilk korunduk diye mi olmadı diye düşündüm ama prezervatif etkiler mi ki
Hayir alakasi yok onunla Prezervatifi cikardiginiz an esiniz icinize bosalirsa hamile kalabilirsiniz herhangi bir yan etkisi olmaz. Dedigim gibi bir yumurtlama takvimi cikarin
Adet gunlerim düzensiz o yüzden yumurtlamayı çok denk getiremiyorum. Ovülasyon testleri var geçen ay uydum onlara yine yok
Bir müddet daha deneyin baktiniz olmuyor bir Hekime basvurabilirsiniz.
Aynen bakalım
Prezervatifle hiç ilgisi yokki. Doğru dönemde yapmanız gerekir.
Yok hani diyorlar ya korununca bir süre olmaz diye biz evlendiğimizde ilk ay prezervatifle korunduk. İkinci ay bıraktık bebek düşünüyoruz olmadı üçüncü ay da olmadı o yüzden mi acaba diye düşündüm
O laf tamamen yalan. Korunmayla hiç alakası yok. Adet bitiminden hemen sonra ilk 10 gün içinde yapmanız ihtimali arttıracaktır.
Olur olur acele etme onun teknikleri var pozisyonu var araştır onları deneyin
Ne gibi teknikler
Şimdi burada mi yazayım aleni şekilde 😱
korununca hamile kalınmaz
Korunmuyoruz bıraktık başta korundugumuz için mi olmadı diye evhamlandim
hm korunmayı bırakmıssan hamilesindir akıntı ve kanaman nasıl gizliden cık
Akıntı veya kanama yok ki hem regle daha var
bi gizliden cık bakalım detaylı konusalım
denemeye devam edın
İçine boşalıyor mu
Evet
Boşaldıktan sonra hemen kalkma, bacaklarını yukarı kaldırıp spermin içine girmesini bekle
Aynen öyle yapıyorum ama olmadı
Düzenli olarak yapmaya devam edin, eğer birinizde sorun yoksa çocuk olur
İnşallah nasip olur. Bekliyoruz bakalım
Bazı kadınlar tek boşalmada hamile kalıyor bazıları da tekrar tekrar denemeyle
Bende ona şaşırıyorum o kadar çaba sarf ediyorum beslenme şu bu derken ama veren Allah verir herhalde
Reglin bittikten hemen sonra denedin mi hiç
Yok o zaman iyiymiş. Eşimin görevi felan oluyor reglden hemen sonraya denk gelmedi hiç
Denk getirmeye çalış faydası olur