• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Kondomsuz ilişki sorun olur mu?

musclarbody
musclarbody Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Şimdiye kadar hiç kullanmadım kullanmıyorum da bana iğrenç geliyor ama aids gibi hastalıklar da var tabi sizce günün birinde sorun olur mu?
Kondomsuz ilişki sorun olur mu?
İlişki Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Soo-jin
    Soo-jin Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Merhaba, bana göre kondomsuz cinsel ilişki sıkıntı olur. Tabii ki de cinsel ilişki yaşadığın kişiden eminsen yani cinsel ilişki yaşayacağın kişide hastalık olduğunu düşünmüyor isen o zaman pek de sıkıntı olmayabilir. Ama bana kalırsa cinsel yolla bulaşan bir hastalık var mı diye test yaptırmadan kondomsuz ilişkiye girmek çok sakıncalı. Çünkü hastalık olmadığını düşünsen bile öyle olmayabilir. Evet kondom zevki azaltıyor kabul ediyorum ama yine de kullanılmalı diye düşünüyorum şahsen. Yine de siz bilirsiniz tabi.

2
    3 Yorumla
    • Soo-jin
      Soo-jin
      +1 yıl

Eig için teşekkür ederim.

Yorumla
    • musclarbody
      musclarbody
      +1 yıl

Ne demek uzun uzun açıkladığın için ben teşekkür ederim

Yorumla
    • Soo-jin
      Soo-jin
      +1 yıl

:)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

3

Cevap

• Bittimb5
    Bittimb5 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Bunu bize soracağına ilk önce git de test yaptır bakalım bişey çıkmazsa bundan sonra kondom kullan bişey çıkarsa da geçmiş olsun suprise bitch🤣

2
    5 Yorumla
    • musclarbody
      musclarbody
      +1 yıl

test yaptırmaya üşenirim ya

Yorumla
    • Bittimb5
      Bittimb5
      +1 yıl

O zman AIDS olunca aklın başına gelir görürsün o zman hiçbir kadın seninle birlikte olmak istemez.

Yorumla
    • musclarbody
      musclarbody
      +1 yıl

karizmama hiçbir kadın dayanamıyor

Yorumla
    • Bittimb5
      Bittimb5
      +1 yıl

AIDS olunca senden tiksinecekler sadece kadınlar da değil gittiğin her yerde örneğin Allah korusun ameliyat olman gerekiyor her doktor bunu yapmaz genelde ekstra ücret talep ediyorlar hastanede çalıştığım için biliyorum. Güzellik gelip geçicidir maalesef doğanın kanunu bu sana tavsiyem erken yaşta önlemini al.

Yorumla
    • musclarbody
      musclarbody
      +1 yıl

doğru diyorsun da ben akıllanmam

Yorumla
  • Ekrem_yilmaz
    Ekrem_yilmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hastalık konusunda güveniyorsan kullanma ama önlem amaçlı ilk zamanlar kullanılabilir.

0
    0 Yorumla
  • Pars288
    Pars288 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ondan eminsem kondom kullanmam içini hissetmem lazım

0
    0 Yorumla
  • Xuenix
    Xuenix Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Hastalık olmadığına eminsen niye olsun

3
    0 Yorumla
  • Kokusucilek
    Kokusucilek Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.

Tabi ki olur

2
    19 Yorumla
    • KadinSevgilisı
      KadinSevgilisı
      +1 yıl

bir şey sorcam, yanliş anlama lutfen

Peki kondomsuz kunlanan eger erkek içi boşaltsa?
      Umarim turkiyede hap bebek olmamasina kunlaniyorsunuz dimi

(Uzgunum doguma buyume fransali) fransada hap kunlaniyorlar bebek olmamasi icin, peki turkiyede öyle şeyleri var mı , kunlaniyorlar mi? Yoksa boşaltmadan çekiyorlar?

Yorumla
    • Kokusucilek
      Kokusucilek
      +1 yıl

@KadinSevgilisı doğum kontrol haplarından bahsediyorsan eğer Fransadaki gibi Türkiyede doğum kontrol hapları belli bir yaşa kadar ücretsiz devlet tarafından sağlanmıyor. Hiç bir yaşta sağlanmıyor hatta zannedersem evli olmayanlara reçete etmeyen cahil doktorlar da var. Kondom kullanmayan erkek içi boşaltsa tabirinden bir şey anlamadım kurduğun cümleler Türkçede pek anlaşılamıyor. Doğum kontrol hapları kullanımı konusuna gelirsekte bence kadınlar aslında kendileri için zararlı bir şeyi kullanmak zorunda değiller. Hiç kimseye zararı olmayan “kondom” gibi basit ve erişebilir yöntemler varken bunu kullanmamak saçma bir yöntem. Ayrıca bulaşıcı hastalıklardan bahsettiğimiz zaman da onlardan korunmanın kondom haricinde hap gibi bir yöntemi ne yazık ki henüz mevcut değil. Bebek oluşumundan hap ile korunulabilir ama bulaşıcı hastalıkları koruyan bir hap dünyanın hiç bir yerinde Fransada bile yok.

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

Evlilikte hap yerine kondom kullanmak bana saçma geliyor çünkü kondom zevki azaltıyor ayrıca o anda kullanım zorluğu çıkartıyor

Yorumla
    • Kokusucilek
      Kokusucilek
      +1 yıl

@xCuppycake bunlar tamamen kişisel tercih aslında kimisine ilaçların bir zararı olmazken kimisine de çok iyi gelmeyebiliyor herkes hap kullanamıyor bazen de sağlık sorunlarından dolayı... O yüzden bence en iyisi ve en ulaşılabilir yan etkisiz olan yöntem kondom

Yorumla
    • KadinSevgilisı
      KadinSevgilisı
      +1 yıl

@Kokusucilek yorumuna paylaştığını çok çok teşekurler ederim öyle guzel yazmişsin ki ve duşunenlerine ellerini ayaklarini öpmek isterdim gercekten.

Yorumuna parça parça çevaplayim

(doğum kontrol haplarından bahsediyorsan eğer Fransadaki gibi Türkiyede doğum kontrol hapları belli bir yaşa kadar ücretsiz devlet tarafından sağlanmıyor. Hiç bir yaşta sağlanmıyor hatta zannedersem evli olmayanlara reçete etmeyen cahil doktorlar da var)

- turkiyede ki buyuk hatta yapıyorlar , turk kanunun kadınala duşunmiyorlar , evet senden katįlıyorum turk doktorlar hepsi cahildir lar ne yazık... fransadaki 15 yaşinda bir kiz kadın doktor'a gidebilir bedava rapor verir ve eczanede o rapor'u göstererek bedava hap'i veriyorlar parasız olduğu için, devlet veriyorlar, ha hastaneye de gidebilir ordan de direk hap'i veriyorlar, 18 yaşlarindan ustu sigorta veriyorlar şöyle mesele, kadrolu çalişsa onun yumiyesi azçik parasi sigortaya gidiyor bunu bizde yeşil kartı sigortasidir

(Birinci parti )

Yorumla
    • KadinSevgilisı
      KadinSevgilisı
      +1 yıl

@Kokusucilek

(Kondom kullanmayan erkek içi boşaltsa tabirinden bir şey anlamadım kurduğun cümleler Türkçede pek anlaşılamıyor.)

- Normaldir , mesela bazen fransiz kelimelerde turkçeyi çeviremez çunku yoktur o kelimekerde
      Sana başka bir turlu söyleyim

Diyelim sen ile ben seks ilişkiye giriyoruz, sana diyorum ki prezervatif bende yok ama yapıyoruz, bir saat boyunca, hiç durmadan içine boşaltıyorum, onu söylemek istiyordum. Prezervatifsiz yaparken mutlaka hamile kalirdin !

(Doğum kontrol hapları kullanımı konusuna gelirsekte bence kadınlar aslında kendileri için zararlı bir şeyi kullanmak zorunda değiller. Hiç kimseye zararı olmayan “kondom” gibi basit ve erişebilir yöntemler varken bunu kullanmamak saçma bir yöntem.)

- bundan senden katılıyorum, son kararı kızlardandir kondomlu isteyenler ve de kondomsuz isteyenler bundan karşi değilim ama genelde sonuçta bebek yapmamasi içindir, bana kalsa kadindan zararını olmasina bende istemem,

(Ayrıca bulaşıcı hastalıklardan bahsettiğimiz zaman da onlardan korunmanın kondom haricinde hap gibi bir yöntemi ne yazık ki henüz mevcut değil. Bebek oluşumundan hap ile korunulabilir ama bulaşıcı hastalıkları koruyan bir hap dünyanın hiç bir yerinde Fransada bile yok.)

- bundan senden katılmıyorum, doğum kontrol hapı kanserojen değil, yoksa butun kadinlar o hap'ı kunlanmazdı lar

Bak yalanı yok, senle çiddi çiddi söyluyorum, 17 senelik oldu, seks ilişkiye kondomsuz yapiyorum, 3 tane sevgilim var hap kunlaniyorlar, istersen hastalik raporumuzu sana gösterelım, sevgilimleri ile ben hala bulaşıcı bir hastalığımız yok, 17 senelik oldu..

Benim için, bulaşıcı bir hastalik, kondomsuz anal seks yapanleri olanlardir, anal seks yapanleri, vajinaya de yapıyorlar bunun kesinlikle hastalik bulaştırıcı, hayatimda hiçbir zaman anal seks yapmadım ve de yapmam... DE..

Evet doğru dur dunyada hastalik hab'ı koruyan hìç bi yerde yok bundan senden katıliyorum

Olsa da adam zengin olur

Saygılarimla 🌷🌷🌷

(Ikinci parti )

Yorumla
    • TirelessGentleman
      TirelessGentleman
      +1 yıl

@xCuppycake Evlilikte kondom kullanmak bence de çok saçma, zaten belli bir birliktelik süresi sonrası partnerle uyum yükselmiş oluyor, dışarı boşalma vs daha mümkün, zaten içine boşalsa bile düzenli seks varsa hamilelik ihtimali düşüyor, sperm olgunlaşma süresi diye bir şey var ama tek gecelik ya da çok eşlilik durumları varsa korunmaya dikkat etmek gerekir

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

@TirelessGentleman dışarı bosalma erkekte sorun yaratıyor bence en iyisi spiral ve hap

Yorumla
    • Kokusucilek
      Kokusucilek
      +1 yıl

@xCuppycake doğum kontrol hapları kanserojen demedim hormonal haplar olduğu için çeşitli hastalıkları olan veya çeşitli hastalıkları taşıyan ya da bazen de bazı durumlarda sağlıklı insanlara bile önerilmiyor. Herkesin vücudu ve yaşam tarzı farklı olduğu gibi her insanın da doğum kontrol yöntemi farklıdır. Ayrıca tabi ki düzenli bir partneriniz varsa ikiniz de ilişkiye başlamadan önce hastalık testlerini yaptırıp negatif sonucu gördüyseniz ve taraflarda birbirini aldatmıyorsa, başka bir doğum kontrol yöntemini daha çok sevdiyseniz kullanmak istemeyebilirsiniz. Ama yine de çoğu çift test yaptırmadan, aldatma ihtimalini göz ardı ederek, doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullanmayarak bence çok fazla konuyu riske atıyor. Ben kendi açımdan bu kadar hormon içeren yöntemleri olası yan etkilerini de göz önüne alarak tercih etmiyorum.

Yorumla
    • TirelessGentleman
      TirelessGentleman
      +1 yıl

@xCuppycake Spiral de sorun yaratabiliyor, bence en uygunu kişiye göre seçin, dışa boşalma konusunda da kişiye göre değişebilir haklısın. Ama sürekli dışa boşalacak diye de bir kural yok zaten, sperm olgunlaşma süresi diye bir şey var, eğer düzenli yaşanıyorsa cinsellik hamilelik için belirli şartlar uygulamak gerekiyor, yoksa kadının hamile kalması kolay değil... Hapın da kadınların sağlığı üzerine çokça yan etkisi var, o yüzden pek tercih edilmek istenmiyor...

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

@TirelessGentleman o zaman sevişmeyin 😅

Yorumla
    • Kokusucilek
      Kokusucilek
      +1 yıl

@xCuppycake en iyisi kondom 😅😂

Yorumla
    • KadinSevgilisı
      KadinSevgilisı
      +1 yıl

😁😁😁🌷

Yorumla
    • KadinSevgilisı
      KadinSevgilisı
      +1 yıl

En son kararı kadın verir 🌷

Yorumla
    • TirelessGentleman
      TirelessGentleman
      +1 yıl

@xCuppycake olmaz, sevişmemiz lazım, sevişmemiz gereken şeyler var :D ben de kondoma karşıyım zaten, en iyisi en doğal şekilde yaşamak, gerekir se ertesi gün hapı ya da spiral, tabi kimseyi riske atmadan

Yorumla
    • xCuppycake
      xCuppycake
      +1 yıl

@TirelessGentleman ertesi gün hapı kadını riske atar bu arada

Yorumla
    • Kokusucilek
      Kokusucilek
      +1 yıl

@xCuppycake ertesi gün hapı çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalı. Senede en fazla 2 3 kere içmek gerekiyor ki bu bile kadın için çok zararlı

Yorumla
    • TirelessGentleman
      TirelessGentleman
      +1 yıl

@xCuppycake biliyorum, işte ondan diyorum, kimseyi riske atmadan, doğum kontrol hapları da sıkıntılı, hormonları etkiliyor, ertesi gün hapı da, aslında almanlar elektronik bir cihaz geliştirmişler, vücut sıcaklığına göre hangi gün hamile kalınabilir onu gösteriyormuş, bir yerde okumuştum, ondan edinmek gerek, ayda 4 ya da 6 gün gibi bir zaman dilimine denk geliyor, ona göre doğum kontrol yöntemi kullanmak lazım, spiral kullanımında sıkıntı yoksa (bazı kadınlarda devamlı kanamalara sebep olabiliyor) o da kullanılabilir.

Yorumla
    • Kokusucilek
      Kokusucilek
      +1 yıl

@TirelessGentleman aslında o dediğin şey takvim yöntemi eğer regl döngüleri düzenliyse kendin bile takvimle takip edebiliyorsun. Özellikle gebelik düşünen kadınlar kullanıyor genelde hangi günler ihtimal yüksek hangi günler düşük diye ama tabi ki onu da kullansan ek koruma şart çünkü korunma yüzdesi baya düşük bir yöntem. Yani risk hep var.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kondomsuz olur mu hiç yaw

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kondomsuz ilişki sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kondomsuz ilişki? 19 cevap verildi
Kondomsuz ilişki riskli mi? 19 cevap verildi
Cinsel ilişkide sadece prezervatif kullanmak yeterli midir? 21 cevap verildi
Kondomsuz ilişki nasıldır? 23 cevap verildi
Sürtünerek ilişkide kondom takmak gerekir mi? 16 cevap verildi
Kondomsuz ilişkide nasıl dikkat edilir? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce insanlar neden yalan söyler?
  • Birisi size ‘Hakkını helal et’ dese, eder misiniz?
  • Sevgilinizin geçmişini kurcalamak mı ilişkiyi yıpratır, yoksa ondan bir şeyler saklamak mı?
  • Günlük ayak bakımında nelere dikkat ediyorsunuz sizin rutinleriniz neler?
  • Terlik dışarda mı evde mi giyersiniz?
  • İçinize düşen biriyle sevgili olur musunuz yoksa sıkılır mısınız?
  • Spagetti makarna yerken ağzınızı kocaman mı açıyorsunuz yoksa kibar kibar mı yiyorsunuz?
  • Mutluluk bulaşıcı mıdır?
  • Aşk sana yakın mı?
  • Sürekli şikayet eden tiplere tepkiniz ne olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨