Kadınlar özellikle cevap verirse sevinirim😂

Kadınlar genellikle sert seviyor, istisnalar da var tabi😅
İyi de, sertliğin olduğu yerde romantizm olur mu ki?
Kadınlar özellikle cevap verirse sevinirim😂

Kadınlar genellikle sert seviyor, istisnalar da var tabi😅
İyi de, sertliğin olduğu yerde romantizm olur mu ki?
Birisi nazik ve yumuşak olduğunda ve size sürekli saygı duyduğunda, sinir sisteminiz iyileşmeye başlar. Bu yüzden bazı kadınlar (erkekler) bir ilişkide sevildiklerinde o özel parıltıya sahip olurlar. Bu aşk değil, iyi seks değil. Duygusal güvenliktir.
Güzel cevaplamışsınız
Sevgili ilişkisinde olduğun kişiyi seviyorsundur. Ona karşı duyguların olduğu zaman ister istemez romantik davranırsın.
Yeri gelir sertliği de tattırırsın.
Ancak sadece çekim yeterli dediğimiz ilişkiler yaşıyorsak, romantiklik gereksizdir...
Cevap
20Cevap
Aslında bu soruyu cevaplamayacaktım..
"Özellikle kadınlar cevaplasın " dediğin için.
Sonra dedim ya bişi olmaz bizde yapalım bir yorum nolcek. En fazla kaldırılır.
Birinin deyimiyle bizler" sosyal canlılarız "ve her sosyal canlı.. birtakım safhalardan geçerek cinselliğe ulaşır . Giriş , gelişme ve sonuçlar yaşanmadan önce bir miktar hazırlık yapmak, hem ortamı yumuşatır hemde gerginliği azaltacaktır.
Bu hazırlık... güzel bir yemek olabilir, içeçek bir şeyler olabilir , hediyeler, çiçekler ya da farklı herhangi bir şey olabilir.
Cinsellik safhasına gelmeden önce , romantizm gereklidir diye düşünmekteyim.
Romantizm neydi? belli birtakım duyguları yüceltmek ve coşkulandırmaktı.
Kişiyi hem fiziksel hemde zihinsel olarak belirli bir noktaya taşımak daha güzel olacaktır diye düşünmekteyim.
Özellikle kadınlar cevaplasın kısmını bilerek dedim çünkü kadınlar genelde cinsel sorulara görüş paylaşmaya çekiniyor 😂
Ama ben istiyorum ki onlarda rahat rahat görüş paylaşsınlar, bu onları teşvik amaçlıdır😀
Yoksa erkekler zaten gelsin😂🤣
Bence de, cinsellikten önce romantizm yaşanmalı, romantizm içinde aşkı, aşk da cinselliği barındırır, hepsi aslında matruşka gibi😅 birbirlerini doğuruyorlar..
Kadınların çekinmeside maalesef ki hemcinslerim yüzünden.
Yani aslında bende çekiniyorum ve bu etikette sayılı kişilere yorum yapıyorum.
Hatta az evvel bir erkek mesajında bana " sende güçlü bir kadın profili seziyorum diye yazmıştı"
Sürçü lisanla hakaret ettikten sonra erkeklere ilgimin olmadığınıda belirttim. Çok kötü bir his... Çook
Kesinlikle. Daha bu sabah 35 yaşında bir kadın bana "19 yaşındasın şu soruyu gördüğüm için utandım" yazdı😀
18 yaşını geçmiş her birey cinsel hürriyet ve beyanat hakkına sahiptir.
Ama gel de anlat bunlara😂
Bunlara göre 30 una kadar cinsellikten bi haber yaşa, onu pis bir şey olarak gör. Öğrenme ve sorma. 30 yaşına gelince erkeksizlikten ilk bulduğunla evlen😀😂
Katılıyorum 😇
İdeal bir romantik ilişki, çiftlerin birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını fark etmesi ve karşılaması, bu ilişkiyi devam ettirmeye istekli olması ve bunun için çabalaması olarak tanımlanabilir. Romantik bir ilişkide beklenen, eşin desteğini ve güvenini hissetmektir.
Romantik ilişki, başlangıçta gerginlik ve heyecan duygularını içerebilen, daha sonra uzun vadeli bir bağlılığa dönüşebilen, derin ve tutkulu bir aşkı içeren bir ilişkidir.
Cinsel sağlık bağlamında önemlidir çünkü rızaya dayalı partnerler arasında cinsel uyarılmayı, zevki ve yakınlığı artırabilir..
Kadınlar her şeyi sever, sevebilir aslında. O her şeyi dozunda yaşatan bir partnerleri olursa..
Cinselliği bazen erotizm tetikler, bazen romantizm, bazen tartışma😄
İnsana dair olan her şey cinselliğe de dahil edilebilir aslında. Bu şekilde hem alışılmışlıkların, hem de kalıpların dışına çıkılmış olur.
Böylelikle o ilk günkü heyecan daima devam eder🤩
İlk ilki cümlenin şahaneliği🤩
Biz bunu aslında çok güzel açıkladık.
"Bebeği gibi sevip düşmanı gibi beceren erkekler candır." Yani biz seks sırasında değil de seks öncesi ve sonrası romantizme önem veriyoruz aslında. Seks sırasında romantik olunmamalı.
Güzel cevap😂😂
Kitabını yazdık bee jxkdmdmd
Romantizm Cinsellikte en son yapılır kendi hislerini duyurduktan sonra partnerinin ruhunu ve iliklerini mutlu edebilmek için romatizm yapılmak zorundadır ama bunu günümüzde neredeyse hiç kimse yapmıyor
Dozunda olmalı romantik başlayıp sert bitirdiğinde kadınlar mutlu oluyor zaten ve bitince de romantizmi koruyup ilgi göstermek onları mutlu ediyor
bana göre cinsellikle romantizm, kelime anlamı ve eylem bakımından da birbirine çok ters şeyler.. ikisinin de ayrı ayrı yaşanmasında daha büyük fayda var..
Romantizm Gerekli dir öyle Eşya yapar gibi cinsellik mi olur 😅 cinsellik de göz teması öpmek sevgi çok önemli
oruçluyken gördüm çok fena oldum bu cinsel yaşam sorularını 1 aylığına hiç görmemenin bir yolu yok mu ya kjdnfksnkfsd
Gereksiz. Kavgalı dövüşlü, vurdulu kırdılı. Hatta sirtaki yapmak lazım. Çat çut pata küt djdjdjd. Ama nirvanada seni seviyorum.))
Sertlik sadece yatakta olmamalı eli agır agzı bozuk erkek iyidir
Bence romantizm ilişkide her zaman olmalıdır. Sevgiyi ve tutkuyu erkek hissettirmeli
Yatakta o işi yaparken gereksiz... Bitince olur. Sarılır, öpüşür, koklaşırsın.
Biraz olabilir ama tutkulu seks her zaman çok daha tatmin edicidir.
Romantizmle softla başlar belli biryerden sonra romantizm kalmaz hard devam eder
Gerekizz o ne ya ben normalde bile romantizmi sevmiyorum hsjsj didişme kavga daha canlı tutuyor 😂
Görseldeki romantizm değil kadının obje olduğunun göstergesi
Ön sevişmede lazım oluyor ya
Seks abazalığı atıyosun ne romantiği kedi gibi kavga edip yiyişmek lazım
Görsele bakınca kadının birden osurdugu aklıma geldi niyeyse.
Yerine göre güzeldir bence
tam aksine çok önemlidir
Yemeğe yemeden önce ısıtırsın🤓
Neden olmasın kardeşim neden olmasın...
Çok gereklidir
Yerinde her şey makuldur
hemde aşırı gereksiz
Tabikide gereklidir.
Evet o da gerekli
Yerine göre gerekli
Kac postadada romantizm gelir peki
Gerekli