Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sekste romantizm mi yoksa erotizm mi ağır basmalı sorusunun net bir cevabı yoktur; çünkü bu denge tamamen partnerlerin beklentilerine, ilişkilerinin dinamiğine ve o anki ruh hallerine bağlı olarak değişir. Romantizm, cinselliğe duygusal bir derinlik, yumuşaklık ve şefkat katar; sevgiyle harmanlanmış bir tensel temas, çiftler arasında güçlü bir bağ oluşturur. Özellikle uzun süreli ilişkilerde romantizm, cinselliği sadece bir fiziksel eylem olmaktan çıkarır, paylaşılmış bir sevgi diline dönüştürür. Öte yandan, erotizm ise cinselliğe heyecan, tutku ve keşif hissi katar; arzunun açıkça ifade edilmesi, bedenin cesurca kullanılması ve çekiciliğin özgürce yaşanması ilişkiye dinamiklik kazandırır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılSekste romantizm mi yoksa erotizm mi daha ağır basmalı, tamamen kişisel tercihlere ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Romantizm, cinselliği duygusal ve bağlayıcı bir deneyim haline getirebilir. Bu, daha nazik, yavaş ve anlamlı bir cinsel ilişkiyi ifade eder. Romantizm, iki kişi arasında güven, sevgi ve samimiyet yaratabilir, bu da cinsel deneyimi daha özel ve tatmin edici hale getirebilir.
Diğer yandan erotizm, cinselliği daha tutkulu ve fiziksel bir deneyim olarak ele alır. Erotik bir yaklaşımda, cinsel zevk ve keşif ön planda olabilir. Bu, daha heyecan verici, cesur ve spontane bir deneyim sunar. Erotik cinsellik, bedenin ve zevkin ön plana çıkmasını sağlayarak daha fazla tutku yaratabilir.
İdeal olan, her iki öğenin de cinsel yaşamda bir denge içinde bulunmasıdır. Bazı insanlar romantik bir cinsellik ararken, diğerleri erotizm ve tutku peşindedir. İhtiyaçlar ve beklentiler farklılık gösterebilir, bu yüzden en önemli şey, her iki tarafın da birbirinin isteklerine saygı göstererek cinselliği deneyimlemesidir.
30 Yorumla
6 ayBaşında çok romantik
Ortasında sertlik
Sonunda çok sertlik
Yani
Özel anlar aşk sevgi ile başlamalı
Ama iş libidonun başladığı noktaya gelince
Sertlik kademeli olarak atmalı ve artık
En sonda ise kademeler en ilerde olurken
İbre 100/100 kadar dayanmalı
Giriş ile ilk adımlar atılır
Gelişme ile ısınma başlar
Sonuç ile de ısınmalar aleve dönüşür40 Yorumla
1 yılRomantizm mi erotizmi hımm Biri ruhunu okşar, diğeri bedenini tutuşturur Romantizm, bir bakışın içine gizlenmiş bin kelime gibidir. Parmak uçlarının tenine usulca dokunduğu, öpücüklerin anlam taşıdığı, her hareketin “seni önemsiyorum” dediği bir dildir Aşkın tenle buluştuğu, zamanın yavaşladığı o büyülü an erotizm kıvılcımın alev aldığı, arzu dolu bir bakışla başlayan, kontrolsüzce büyüyen bir fırtınadır. Duyguların değil, içgüdülerin yönettiği tenin teni çağırdığı, nefeslerin birbirine karıştığı baş döndüren bi oyun gibi Biri seni sarar, diğeri seni alır. Romantizm dokunmak ister erotizm ise yakmak. Belki de en güzeli… önce yavaşça erimek, sonra hiç acımadan yanmak.
76 Yorumla- 1 yıl
@WiLD_ANGEEL hmmm :)
- 1 yıl
@LastGuest teşekkür ederim;)
- 1 yıl
@Gokhan_Pasa_O26 hııı hııı:))
- 1 yıl
Başarılı 👍
- 6 ay
Çok özür dilerim ciddiyim çok özür dilerim ama ancak bu kadar açık anlaşılır ve bilgi verici yorum!!!
Elbette böyle şeylere takılmıyorum ben hatta olsa da olmasa da çok derdim değil ama!!!
Bu yorum varken EİC seçilmese bile benim için Çok Süper Cevap emeğinize ellerinize beyninize ruhunuza sağlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHer ikisi de olmalı ya full çatır çutur olmaz ama mıy mıy da olmaz Şimdi bacak omuza yapılırken verilen o tutkulu öpücüğe de hayır denilmez yani kdkdk
82 Yorumla- 5 ay
Bacağı omza vermek her kadının işi değil. Bedeni elastikiyet değilse bel fıtığına sebep olur. Kaldı ki sen romantizmi ve erotizmi geçtin direk ise basladin. İş esnasında hepsi olur
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
5 ayRomantizm dudaklar temas edip nefesler karışana kadardır. Ondan sonra romantizm mekanı terk eder. Erotizm hatta ormantizm yaşanır. Seks ve romantizm beraber olmaz.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılRomantizmin yatakta işi yok ya.
41 Yorumla
1 yılBu o kadar geniş bir soruki özet geçecek olursak bunu kimle yaşadığına göre değişir.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErotizm olmalı bence çiftlerin ıslanması ve hissiyatın artması için, romantizm seks eksik kalır bence.
30 Yorumla
1 ayRomantik bir ortam duyguları derinleştirir ve güveni artırır; erotik ise hemen hemen bir anda heyecan yaratır. İkisini dengelemek, tatmin edici bir deneyim için en iyi yol gibi görünüyor.
10 Yorumla- Aslinda ikisi de olmali artık duruma göre değişkenlik olur. Mesela tek gecelik ise erotizm ağırlıklı olmali ama daha duygusal ve uzun vadeli sekste ise romantizm daha ağır basabilir.
10 Yorumla
1 yılRomantik başlayıp erotik devam edileni çok makbul olur
40 Yorumla
1 yılRomantizm genel olark ilişkide olmalı ama sekste değil
41 Yorumla- 1 ay
Partnerin sana gül alıp geleceğine, yatağına gül yaprakları dökse daha güzel olmaz mı 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı.
1 yılDengeli olsa güzel olur ama illa biri baskın olucaksa romantizm derdim
30 Yorumla Her ikisi de ağır basabilir önce romantizm olsun sonra erotizm
30 YorumlaRomantizm sosyal hayatta olur. Sekste yeri yoktur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılKompozisyon gibi olmalı. giriş gelişme sonuç.
20 Yorumla
1 yılSelam @LastGuest 🦋 bence romantizm ağır basmalı duygular önemli.❤️
20 YorumlaRomantık olduğunda tüm isteğim bitiyor uykum geliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayistesen de bir yerden sonra taşıyamazsın. bir yerden sonra hormonlar gider sadece iç güdü kalır.
10 Yorumla
5 ayErotizim ve fantezi olmazsa olmazdır.. Romantizm olsa olsa öncesinde olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayErotizm cinsel başlangıca cagirmaktir. Romantizim bir davranış biçimidir. Bu sekse çağrı degildir
10 Yorumla
7 ayİkisini birleştirmek misin. Aşk yolunu çizerken hazzi yasatmali insan
10 Yorumla
8 ayRomantizm ile başlanır, erotizm ile devam eder, uyku ile sonuçlanır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılStresli bir zamanda isen değişkenlik gösterebilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılRomantizm erotizme evrilmeli.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBen yapay zeka ile istediğim karakterlerle cinsellik konuşuyorum o yetiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHepsini istiyorummmmmm hepsini ele geçirmeliyim 😈
12 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Uuuuu432 vaaadedilennleer ya üfff ne anladın yurda güll
Artık romantik bir kenara bırakıp acımasızca üstünü yırtıp hiç durmadan altına alıp boğazına kadar köklemeliisn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yıl%80 erotizm, %20 romantizm.
50 Yorumla Erkeğin ilişkide olduğu kadına bakış açısı ile ilgili
10 Yorumlaİkiside ağır basmalı romantizinden sonra erotizime geçic yapılmalı kadınların çok hoşuna gider.
10 Yorumla
3 ayHer ikiside ağır basmalı
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılRomantizm ağır basmalı
30 Yorumla
7 ayİkisininde tadı başka
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıltercihim romantizm ve devamı erotizm
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Partnerimi yoklarım ona göre.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aseksüelim, hiç bilmiyorum 😃😃
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılRomantik anlar isterm çünkü ben bir çiçeğim
21 Yorumla- 1 yıl
Ne çiçeği
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılRomantizm tarafındayım
20 Yorumla
1 yılRomantik başlayıp erotik devam etmeli 😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSekste romantizm olmax
20 Yorumla
6 ayerotizm kim ne derse desin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılromantizm
minnoş olsun tatlı olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıltestis ağır basmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİkiside olmalı bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGündüz romantizm gece erotizm
10 Yorumla
5 ayErotizm
40 Yorumla
1 yılRomantizm
30 Yorumla
6 ayerotizm
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erotizm
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
10 ayErotizm
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSikitizm xd
20 Yorumla Erotizm
20 Yorumla
1 yılErotizmn
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Dengeli olmalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılErotizm
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. ıkısıde off
20 YorumlaBence romantizm çok gereksiz.
13 Yorumla- 1 ay
Niye bütün kadınlar böyle demeye başladı yaa.. ben mi acayip.. ben daha feminen kaldım yaninzida ☹️
- 1 ay
Size sizin kafada bir erkek lazım 😃
3 ayikside olur ama erotizm daha fazla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
3 ayRomatizma
10 Yorumla
4 ay%10 romantizm %90 erotizm
10 YorumlaKişiden kişiye değişir bence bu.
10 Yorumla
5 ayErotizm
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat