Romantizmle Kadınımın öperken her karesini keşfedip fethetmeye çalışan bir komutan olmalıyım.
Ardından Yemeğin tadını ayarlamaya çalışan bir aşçı gibi boyun kısmını öperek ana yemeği ısıtan, baharatlar içinde bel kısmını dudaklarla gıdıklayarak ayarlamalıyım.
Ardından erotizme geçip enstrümanıyla harikalar yaratırken notaları vurgularcasına klitorisi okşayan, arkadan da parmağıyla anal deliğin etrafında daireler çizerek gezen, bir nevi notalar arasında hafif hafif gezinen bir virtüoz gibi olmalıyım.
Erotizm dozu arttıkça kadınımın aradığı sert ama merhametli vuruşları, tıpkı bir bateristin tomlara vuruşları gibi yaparken finalde de zile olan o son vuruşlarla bitirmek en güzeli
C şıkkı hiçbiri. Hocam ben olaya daha realist yaklaşıyorum. Johhny Sins gibi. İlk olarak küçük notlar tutuyorum. Derinlik genişliği el karış yordamıyla çap ölçümlerini tamamlayıp Excel'e giril yapıyorum. Excel de sütunlar arası çıkan düşey arayı ilk çarpana bölünce bu benim bel hızımın yukarıya doğru ivmesini veriyor. Sanatsal şiirsel olsun istiyorum. Kan, çığlık, feryat, gözyaşı, kahkaha hepsi bir arada gerçekleşmeli. Partner ayak parmaklarından saçlarına kadar her atomunda bu patlamayı hissetmeli
Direkt cinsel ilişkide romantizm olmaz da o aşamaya gelene kadarki hazırlık ya da ön sevişme gibi süreçlerde romantizm bence kesinlikle olmalı. Zamanla da romantizmi azaltıp erotizmi artırarak sonunda sekse başlayacaksın.