- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılHer ilişkinin dinamiği farklı 😀
Mesela dindar birisiyse, sevişmemesi daha iyi evlenmeden.
Vicdanı huzursuz olur.
Ama dindar değilse, sevişmek için evlenme şartı yoksa mesela, sevişedebilir.
Evlilik aslında cinselliği meşru kılmak için atılan bir imzadır😀 O yüzüğü taksan da sevişeceksin takmasan da. Değişen şey parmağındaki yüzük olacak.
Haliyle sen kötü bir insanla sevişiyorsan, bunu evlendikten sonra da yapsan, evlenmeden önce de yapsan sonunda pişman olacaksın.
Haliyle bu partnerinin karakterine bağlı.
Ama doğru insanla seviştiğinde, bunu evlenmeden önce de yapsan, evlendikten sonra da yapsan pişman olmayacaksın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBu iki tarafın hayata ve kültürel değerlere bakış açısına, nasıl yetiştiğine, gelecekten beklentisine, karşı tarafa olan güvenine ve sevgisine göre değişir. Yani iki taraf da isterse olur, bence bunda yanlış bişi yok. Yanlış olan bir tarafın istemediği durumlarda sırf diğer taraf istiyor diye zorla ya da istemeyerek yapmak. Bu olmamalı, istemeyene saygı duyulmalı.
00 Yorumla
1 yılBu tamamen kişisel bir durum. Sen ne düşünüyorsun önemli olan bu. Bana göre sevgilikte böyle bir zorunluluk yok mesela. Kimisi de cinsellik olmadan ilişki yürümez der. Burada milletin lafına göre hareket etme. Senin içinde ne doğruysa onu yap. İleride pişman olma sonra (her iki durum içinde geçerli)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgiline Resmi Nikah şartı koşuyor musun? Koşmuyorsan diğer adamın ne suçu var? O yüzden ikiyüzlülük olmasın dürüstlük olsun sadece eğer ki Resmi Nikah olmadan birlikte yaşayalım diyorlarsa benim için bakire olmasının bir önemi yok açıkçası ben kabul ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatta bundan daha normal çok az şey var emin ol çıktığında yemek yemek susadığında su içmek ne kadar normalse sevgilin varken onunla sevişmek seks yapmakta o kadar normal bir şey gerçekten şu anda hoslandigim kişiyle cinsellik yakınlaşma yaşamak için neler feda etmezdim zxkdkxj
42 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Genelde evlenmeden olmaz derler. Aşık olunca sevişirler çoo sevdim ne yapayım derler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz
10 Yorumla Kişiye göre değişir ki bu.
Dindar bir kadın ise illa ki sevişmek istemek ve onu buna zorlamak normal olabilir mi? Yanlış.
Fakat ciddi düşünülen, o yolda mesafe alınmış ve sadece imzaya kalmış bir ilişkide beklemek istemeyen bir kadını reddetmek de doğru değil.
Bunun tek bir cevabı yok.
20 YorumlaBana saçma geliyor beklemek, örneğin evlenmeden ilişkiye girmek zina ama otellerde muta nikahı yapıp gecelik ilişki meşru, grup ilişki günah, ama çok evli olanlarda meşru, yaş farkı sevgilik ayıp ama yaşlı adama küçük kız vermek evlendirmek meşru, iki insanın rızası ile kurulan ilişki zina, ama görücü usulü evlilik sonucu kadın rızası olmadan girilen ilişki meşru, bana toplumsal sınırlar ve ahlak hepsi kadının köleliği gibi geliyor, insanların rızası ile yapılan her ilişki meşru ve güzeldir gerisi safsata
10 YorumlaBiraz sığ düşünüyor olabilirim ama evlilik dışı yapmazdım. Beni seven isteyen zaten düşüncelerime her türlü saygı duyar, duymak da zorunda. Ben ilişkinin daha özel şartlarda olmasını tercih ederim. Diğer türlüsünü kendime hakaret sayarım çünkü.
70 YorumlaEvlenmeden yapılmaması gerekiyor bana göre çünkü insanın vücudu kendi mahremidir ve kendini helaline saklamalıdır. Milletimizin gözünden bakarsak erkeğe elinin kiri derler de kız için hiç güzel sözler söylemezler. Oysa namus, ahlak, haya vs tabirler cinsiyetle sınırlandırılmaması, iki taraf için de geçerli olması gerekir.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal değil, Cinsellik dinen de Helal olmadan yapılmamalı diyor, hatta evlilik olmazsa Zina sayılır ve çok büyük bir günahtır.
Buna ilişkin çok benzetmeler var, kimsenin midesinin kaldıramayacağı cinsten.
Şimdi beni taşa tutarlar, neden? Nefisleri Zina istedikleri için.
KS de kaç tane kız burada soru sordu, sevgilisinden hamile ne yapacam diye. Hoş bir şey mi sizce?10 Yorumla
1 yılburada insanların yorumlarına güvenme çogu evli gecelik ilişki arayıp kızları saçma cevaplar ile manipüle ediyorlar
evlenme den ilişkiye girmeni tavsiye etmem bedeli çok çok çok ağır olur
aşağı da ki yorumlara baksan hepsi ilişki için kız arıyor günün sonun da evlencek kız aramaya gelince burada peşinde koştukları kızların yüzüne bakmazlar namuslu temiz kız ararlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKişiliksel biraz, ben ve sevgilim ateistiz mesela din olarak bir engelimiz yok ya da benim “kızlık zarı” dediğimiz 4ptal saptal şeylere verdiğim bi önem yok. Sevgilim öpüşmemde bile ilkim çünkü güvendim, sevdim, değer verdim ve hepsinin karşılığını aldım. Daha ilişki yaşamadık ama kendimi hazır hissettiğimde düşünüyorum.
41 Yorumla- 1 yıl
Zarı küçümyorsun da şu an bu kişiyle evlilik olmasa başkası almaz sen önemsemiyorsun fakat yüzde 70,80 oraninda hemcinslerinim önemli buluyor.. gelen senden faydalamip gitticek... Sonra pişman olursun..
1 yılKişisine göre değişir. Mesela sen ilerde onunla ciddi bie ilişki, evlilik düşünmüyorsan. Sadece onunla akışına bərakıp ilişkini yaşamak istiyorsan normaldir. Ama aksine onunla bir aile düşünüyorsan yapma derim. Çünki, maalesef erkekler özellikle bu toplumda (hepsi değil ama 90%’i) önceden cinsellik yaşadığı kadınla pekte ciddi düşünmez. Ha bu arada her sevgili olduğun adamla da cinsellik yaşama. Kendini kullandırtma
00 YorumlaSevgiliyle sevişmek moda oldu evlenmeden hiç hoş hareketler değil evlenin ne yapacaksın sonra yapın ya cidden
816 Yorumla- 1 yıl
Çoğu açmış kendilerine ya nerede kaldı gelenek görenek aslında sebebledir aileleri ne yaparsın yapsın diğe sokağı bırakılıyor.. birde bu cinsel nerde ne zaman yapılacak öğretilse.. bunun önü açılır da kimse karışmıyor yani ve bu arada çoğu aileler genelliksel büyüdulmus evlenmiş kişilerin çocuklar ailesinden izinden gittmiyor öğretiliyor da
- 1 yıl
Teşekkür ederim bende sizi takdir ediyorum aynı düşüncede olduğumuz için
- 1 yıl
Yani aslında bayan değil erkekigim aynı düşüncedeyiz diğe... İ
- 1 yıl
Ama sıkıntı yok yani
- 1 yıl
Anladım Sıkıntı yok ya olabilir yanlış anlamalar yani
- 1 yıl
Umarım sen bakirsiyle bende bakire kişiler evleniz inşallah
- 1 yıl
Haklısın da ama yine olma olasılığı vardır imkansız değil de yani ortalar göre değişebilir de
- 1 yıl
Aynen öyle bende yapmadim ve yapmayanlar da var yani çoğunluğu çok olsa da olasılık vardır yani.. aslında sana ve kadınlarda haksızlık yapılır hemcinslerinim tarafından onca kişiyle ilişki yaşayıp ve bakire kişiyle evleniyor haksızlık çoğunlukla sadece kendi eşlerine sakla daha farklı olurdu ve sevgilik de cinsel artmazdi
- 1 yıl
🙏🙏🙂
Bence normal. Ama bu düşüncelere saygı duymak lazım. İstemeyen de olabilir , gayet normal yani.
80 Yorumla
1 yılİnancın varsa evlendikten sonra normal, zinanın nesi normal? sadece günümüzde anormal olan her şeyi ama her şeyi normalleştiriyorlar maalesef b. eyinsiz toplum var
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki evlenmeden yapma
Biz hayvan değiliz ki her canımız istediğinde istediğimizle birlikte olalım. Yaradan insana akıl idrak ve nefis vermiş sonra da bizi imtihan etmiş. Önemli olan şu kısacık dünyada keşke demeden helal bir şekilde yaşamak
00 Yorumla
1 yılAkıllı bir kadın ve erkek evlilik vaktini hiç zorlanmadan bekleyebilir ve beklemelidir. Motto belli evlenmeden olmaz net 😃
40 YorumlaSevismeyen kaldı mı? Cinsellik temel ihtiyaç farklı anlamlar yüklemek saçma ihtiyaclar piramidinde boşaltım sisteminden sonra geliyor o kadar temel ihtiyaç
20 Yorumla
1 yılben bana deliler gibi aşık olacak evleneceğim kişiye saklıyorum umarım oda oyle olur
53 Yorumla- 1 yıl
Umarım bulursun zaten herşeyi yerinde zamaninda yaşamak gerekiyor takdir ediyorum sizi
- 1 yıl
inşallah
- 1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılÖn sevişme belki ama bazı şeyler evliliğe saklanmalı
50 Yorumla Bence evlenmeden önce yanlış çünkü her şeyi hızla yaşayıp, tüketmek ilişkileri yıpratır. Evliliğe heves kalmıyor. Zaten evli gibi yaşanıyor.
30 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce Karsiyim ben , tavrim her zaman net
40 YorumlaEvlenmeden yapılan cinsel ilişki tamamen pişmanlıktan ibarettir sakın böyle bir hata yapma
45 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe desen var
- 1 yıl
@Projectmachinee hakkımda ne biliyorsun günahıma giriyorsun?
- 1 yıl
Kızzz bişe bildiğimden mi dedim bi yerden tecrübe etmişsin illa kendinden ni etmen gerek sizin yatcak yeriniz yok lafları oraya buraya çekşyonhz
- 1 yıl
@Projectmachinee sizin yatacak yeriniz yok kurduğun cümle gayet açık en azından dürüst olabilirsin bilmediğin bir insana çamur atma
- 1 yıl
Kimseye bişe attığım yok aşko
Gizli Üye(36-45)1 yılKötü niyet beslemeyince normal gibi geliyor ama normal değil dinimizce uygun değil ve tatmin oluyorsun bu sefer evlilikler azalıyor aldatmalar çoğalıyor artı olarak hastalıklar yaygınlaşıyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkes aynı şeyi düşünmez. Dozunu kaçırmadan yapana da saygım var evlendikten sonra yaparım diyene de saygım var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden yapılmamalı. Dayanamıyorum diyenlerin irade sorunu olabilir. Tercih kişilere aittir. Ama benim görüşüm bu şekilde.
41 Yorumla- 1 yıl
bende aynı görüşteyim bir erkek olarak
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence bekaretini gerçekten sevip evleneceğin adama saklaman daha doğru sorun etmeyebilir ama bakire olmak kadına hep artı puandır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinselliğin sadece evli çiftlerin hakkı olduğunu düşünenler için normal değil. Bana göre, nikahsız cinsel ilişki de normal.
01 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden olmaz diyen kadınların ve evlenene kadar her kızla yatıp evlenirken bakire isteyen erkeklerin tutucu ve geri kafalı olduklarını düşünüyorum. Bakire olmak bir kadını daha değerli, daha ahlaklı, daha temiz yapıyormuş gibi...
1 yılDoğrusu evlenirken yapmak fakat biz yapabildik mi hayır, ateşle barut yan yana gelince ister istemez bir kıvılcım oluyor.
00 Yorumla
1 yılBenim görüşüm evlenmeden asla özel hiç bir şey yasanmamali lakin artık insanların hiç bir şey umrunda olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıltest sürüşü iyidir ömür boyu beraber olacağın adamınkini görmüş olursun. bir ömür bamyayla geçmez :D
00 Yorumla Eğer içten gelip ve anın akışında sevişiyorlarsa bırak tadını çıkarsınlar.
10 Yorumlaeger karsilikli guven varsa her sey normaldir canim sevisin
72 Yorumla- 1 yıl
1 yılİleriye gidilmesi bana göre normal değil, öpüşme olmalı en fazla.
00 Yorumla
1 yılOlabilir kesin bir sınır koymam. O yüzden yapmak istemeyene de saygı duymak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgi iken yaptığın hayatının en unutulmaz sevişmesi olacak o heyecanın kıymetini bilin
00 Yorumla
1 yılBence evlilikte daha sağlık tek kişiye sabit kalma daha iyi olur
00 Yorumla
1 yıliçine girmeden olur ama içine girerekse evlenmeden olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce yapmanın tek avantajı cinsel uyumunu anlamış olman olurdu
00 Yorumla
1 yılBen önceden görme taraftariyim, seks hayatı berbat olan bir evlilik mutsuz eder
00 Yorumla
1 yılKişinin kendisiyle alakalı bir durum, kimisi için sıradan kimisi içinse çok önemli
00 Yorumla
1 yılModern çağa göre uygun herkes yapıyor, dinen değil, ben yapar mıyım bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılİcinden gelince icinden nasil geliyorsa oyle yasanmali hersey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNormal tabi, o dediğiniz eskilerden kalmış, şimdi herkes birbirini tanıyor, buda sevişmekten geçer, kötü bir şey de değil, herkes mutlaka sevişmeli evliliği beklememeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal
Olası sorunlar tespit edilir böylece00 Yorumla sevdiğim ciddi düşündüğüm hiç bir kıza cinsel anlamda yaklaşmadım
00 YorumlaBir noktaya kadar bazı şeyler yaşanabilir, ama sınırları korumak gerekir
00 Yorumla
1 yılGerçek manada seks yaşanmadan tatmin olmak daha mantıklı
00 YorumlaTercıhe baglı bu kısıye gore degısır. Bence ilikiye girmeden sevişme olmalı
00 Yorumla
1 yılGayet normal. Bazi sinirlar ihlal edilmedigi surece bu ikinizin birbirinize olan bagini guclendirir
00 Yorumla
1 yılEvlen önce tabi kadın açısından ileride ruhi sıkıntılar olabilir usule uyarsanız geleceğiniz daha parlak olur
41 Yorumla- 1 yıl
Ay hiçkimse begenmemiş yazdıgım cevabı niye? Bu kadar dürtüsel mi hareket ediyorsunuz kişisel gelişim hikayesinine göre anlatacak olursak çift lokum oyununa benzer sabredersen daha güzelini alırsın ama bu kadar ani bu kadar dürtüsel hareket eden bir toplum... sonuç küçük gelinler değil küçük kadınlar hadi evmenmezsen ne olacak o kadının halini düşünebiliyormusun?
Gizli Üye(30-35)1 yılArtik o dedigini kapalilar bile inanmiyor. Herkes yapiyor liseli kizlar bile lise bitmeden patlatiyorlar kedilerini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. karşındakine güveniyosan herşeyi yapmak mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZina olur evlendşkten sonra kıyameti kopar 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTakılmalıksa yapılabilir ama ciddi düşünüyorsan evlendikten sonra yapılmalı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu senin vereceğin karar ve herkesin bunu saygı duyması gerekir
00 Yorumla
1 yılYani bizim ilişkimiz 8 yıllık evlenicegimiz için cinselliğe girdik evlenicez sonuçta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden yapılmamalı
30 Yorumla
1 yılEvlenmeden olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen daha once iliski yapmis bir kizla evlenmek istemem sahsen bana gore tercihim degil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeden yapma seni kullanır bırakır
50 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat