Cinsel Yaşam Nişanlıyken sevişmek doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Nişanlıyken sevişmek doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Üç gün sonrada ben hamilemiyim diye ağlarsın burada velevki seviştin ettin gittin yarın evlenemediniz diyelim o zaman? Başka birine nasıl temiz gideceksin? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sevişmek dedim diğer türlü değil aq Yorumla işinsanı 1 yıl An gelir diğeride olur o ince bir çizgi çünkü ya şöle düşün empati yap sana mantıklı geliyorsa sorun yok Yorumla Soran 1 yıl Olmaz diğeri evlenmeden Yorumla işinsanı 1 yıl Olmaması gerek zaten hem dinen hem bedenen yanlıştır neticede yarının garantisi yok hele halen daha Anadolu gibi yerlerde büyük ayıp sayılır Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu daha önce nişanlın ile geçirdiğin sürece bağlı bir durumdur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir kenardan köşeden bir şeyler yaşamak güzel 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sana aile yapına çevrene göre değişir bu kimine doğru kimine yanlış 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. neden olmasın ki bence nişanlınla her şeyi yaparsın 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Birşeyler yaşanabilir ama tam ilişki olmaması gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normalde doğru değil şahsi görüşüm Dini nikah varsa sorun yok ama 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlış evlenmeden bu şeyler olmaması lazım ama artık sabah tanışan akşama uçkuru almış oluyor 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Sonra tadı olmaz o ilk gece varya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl S2ş demedik Yorumla yvz4141 1 yıl Yuzeyselmi Yorumla Soran 1 yıl Yani yüzeysel Yorumla yvz4141 1 yıl Yinede ten birleşmiş duramazsın zamanla Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Nişanlanmadan da sevişiyoruz biz :D 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru ya da yanlış senin bileceğin iş 0 0 Yorumla
iyi_insan_severim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Herkesin doğrusu kendinedir. Keyfiniz bilir 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru tabi napsın başkasına mı gitsin 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence degil 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
nisanlıyım6368 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Doğru 0 1 Yorumla nisanlıyım6368 1 yıl Ben de yaşıyorum Aksaraylıyım Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Takdir ikinizin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. çok ileri gitmeden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Üç gün sonrada ben hamilemiyim diye ağlarsın burada
velevki seviştin ettin gittin yarın evlenemediniz diyelim o zaman? Başka birine nasıl temiz gideceksin?
Sevişmek dedim diğer türlü değil aq
An gelir diğeride olur o ince bir çizgi çünkü ya şöle düşün empati yap sana mantıklı geliyorsa sorun yok
Olmaz diğeri evlenmeden
Olmaması gerek zaten hem dinen hem bedenen yanlıştır neticede yarının garantisi yok hele halen daha Anadolu gibi yerlerde büyük ayıp sayılır
Bu daha önce nişanlın ile geçirdiğin sürece bağlı bir durumdur
Olabilir kenardan köşeden bir şeyler yaşamak güzel
sana aile yapına çevrene göre değişir bu kimine doğru kimine yanlış
neden olmasın ki bence nişanlınla her şeyi yaparsın
Birşeyler yaşanabilir ama tam ilişki olmaması gerekir
Normalde doğru değil şahsi görüşüm
Dini nikah varsa sorun yok ama
Yanlış evlenmeden bu şeyler olmaması lazım ama artık sabah tanışan akşama uçkuru almış oluyor
Sonra tadı olmaz o ilk gece varya
S2ş demedik
Yuzeyselmi
Yani yüzeysel
Yinede ten birleşmiş duramazsın zamanla
Baska biriyle mi
Nişanlanmadan da sevişiyoruz biz :D
Doğru ya da yanlış senin bileceğin iş
Herkesin doğrusu kendinedir. Keyfiniz bilir
Doğru tabi napsın başkasına mı gitsin
Gerçekten yapabiliyor musunuz
Nişanlanmadan önce sevişmeli bence
Yüzeysel çok ileri gitme :)
evet.
Hayır doğru değil
Bence degil
Doğru
Yoo değil
Bence değil
Aşalım artık bunları
Doğru
Ben de yaşıyorum Aksaraylıyım
Evet
Evet doğru
Takdir ikinizin
ayrılırsan?
Sevişmek iyidirrr sevişen insandan zarar gelmez:)
en önemlisi bu
çok ileri gitmeden
Ver gitsin
Doğru değil
Bence sevisilir
Sevgili iken peki