Bir çift 4 yıl sonra evlenecek diyelim uni okuyor. 1 aydır çıkıyorlar 4 yıl sonra evlenince mi öpüşmek doğru? Zaman önemsiz demeyin kaçıncı ayda öpmesine izin verirsem beni basit kız sanmaz? kaçıncı ayda opusulmelli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAy diye bir şey yok. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaşamalısın. Ayrılırsan pişman olmayacağını düşünüyorsan yaşa derim. Ben geçmiş ilişkimde yaşadığın şeyler için pişman değilim. Aksine sevdiğim kişi ile elimden geldiğince mutlu olduğuma memnunum. Gelecektede yine sevdiğim , değer verdiğim kişiyle o an ne yaşamak istiyorsam yaşamayı düşünüyorum. Tabi herşey vaktiyle.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence böyle kasmayın kendinizi Içinizden geleni yapın Sonuçta önemli olan senin sevgiline karşı gerçek samimi olup olmaman Sevgilin de zamanla seni tanıdıkça anlar bazı şeyleri O yüzden bu basit kız harbi kız zor kız kafasından çıkın Çünkü bu tür kasıntiliklar biz erkekleri bezdiriyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
51Cevap
Merhabalar,
Evliliğin olacağı da kesin değildir ki 1 aydir berabersiniz çok yenisiniz karışinda ki kişi demek ki fazlasıyla istekli birisi sana da bunu yansıtmis belli ki istemiyorsan yapmak zorunda değilsin şunu bilmelisin ama erkek öpüştükten sonra terk eder kesin ve nettir o yüzden bu aşk meşk işlerini bir kenara bırakın okulunuza bakın siz şu an sadece heves yaşıyorsunuz hayal yaşıyorsunuz hayal de bırakın böyle şeyler gerek yok okuluna derslerine ver kendini okulda ne kadar başarılı olursan ileri de çok iyi şartlarda iş imkanları bulursun ve o zaman gerçekten karşına seni seven sana değer veren birisi elbet çıkacaktır ama şu an o değil yani kendini ask duygusuna bu kadar çok satma erkeği yönlendiren duygu cinsel libido duygusudur
Sevgiler12 Yorumla- +1 yıl
Erkek öpüştüktrn sonra terk mi eder hahaha nr alaka nerde yaşıyorsun sen? Çevremde evlenmeden her şeyi yaşayanlar var yine evleniyorlar. Bir şey yaşadı diye terk ediyorsa erkek o zaman adamlık yoktur onda
- +1 yıl
@boşverdimartık Senin görüşün saygı duyarım iyi günler
+1 yıl4-5 senedir kız arkadaşım var nişanlım sayılır sadece elini tuttum. Onu da herkesin yanında yapmadım. Bu tarz şeylerin akışına bırakmak lazım. İlla öpmek öpüşmek gerekmez seviyorsan 750 km uzakta olsa da seversin. 10 cm dibinde de olsa seversin. Pek gerek yok öpüşmeye. Hele ki böyle pandemi döneminde öpüşende akıl yok 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle ilk öpüşmemiz ilişkimizin 2. Haftasında oldu. Ben öptüm onu ilk. Neden bilmiyorum ona çok güvendim, inandım ki yanılmamışım. 3. Haftamızda ise bildiğin öpüştük. Karşındaki kişi nerede durması gerektiğini bildiği ve senin güvendiğin sürece sıkıntı yok. şu an hani hala daha öpüşme ilerisine gitmedik, ben gitmek istesem o gitmez biliyorum
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda yıllardır erkekleri suçlar dururuz neymiş her çiçekten bal toplar bir çiçeğe konar"diye
Fakat hiç kendimizi sorgulamayız yni
Bizde"on erkeğe koklatır bi erkeğe veririz diye o erkekte genelde evlilik düşündüğümüz erkek olur:)31 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına birakmak lazim. Beni nisanlandiktan bir sure sonra opmustu. Sevgili doneminde opmemisti arkadas gibiydik. Ama simdi iyi ki sevgili doneminde yapmamis diyorum. Gunumuzde her sey cok cabuk tüketiliyor. Nisanlaninca beni öpüp biraz yaklasinca iliskimiz baska bir boyuta gecmis gibi olmustu. Heyecanımız eskisi gibi ilk tanistigimiz gibiydi. Bu islerin aceleye gelmemesi taraftariyim. Heyecani, tazeligi korumak onemli.
30 Yorumla
+1 yılBence değil. Bırak evlenmeyi nişanlıyken birçok şey yaşayıp ayrılan var. Ki zaten sevgili diye bir şey yok. Bir kızın ya babası vardır ya abisi vardır ya da eşi vardır. O yüzden bir netlik yokken temasın bile olmasın.
30 Yorumla
+1 yılEğer dini inancin müslüman ise
Evelendikten sonra öp
Agzin zinasi öpmektir
Dilin zinasi sehvet konusmaktir
Gözün zinasi harama bakmaktir
Elin zinasi kendine haram olani tutmaktir40 Yorumla
+1 yılBunun bir süresi yok
hissettiğin anda olmalı bazı şeyler..
Hissediyorsan insansın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltam olarak 3 ay 22 gün 14 saat ve 31. saniyede öpmezse seni basit bir kız sanar. ne öncesi nede sonrası. o an öperse seni melaikeden bir kız sanır. öncesi öperse seni genelevde çalışan biri sanır sonrası öperse kesin terk eder aldatır.
24 Yorumla- +1 yıl
@yaprak_35 sende biliyorsun. kendini böyle anlatan kızlar oo 1 ay geçmeden saksoya oradan anala oradan herşeye geçiyor, sonra 4 yıl sonra 40 erkek değişttirden sonra 4x4 lük kendilerini anlatarak bir saf anadolu delikanlısına yamıyorlar.
- +1 yıl
@yaprak_35 itiraf sahibi sen misin ki? benim lafım ona idi...
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Opusme derken zaten evlenecegiz mantigiyla cok kisi yari yolda kalmistir.
Ben de cok kisiyle opussem de onlarla evlilik olmadi.
Onun icin nasil olsa evlenecegiz dersen eger cok yanlis islere de dalmayin. Uzulen siz olursunuz.00 Yorumla
+1 yılBunlar kişiden kişiye değişen şeyler. Sana göre doğru olan şey , başkasına göre yanlış olabilir. Kendini şartlandırma derim ben , içine sinmiyor ya da doğru gelmiyorsa yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Biri benimle 3 gün ya da 3 ay sonra öpüşüyorsa zaten eşim olamaz.
Buda benim tercihim elbette,
Hep diyorlar ya insanların tercihlerine karışılmaz diye.
.00 Yorumla Bir erkek dokunduğu andan itibaren devamınıda ister. yani iş öpüşmeyle kalmaz , doğal olarak öpşürken el vücutta dolaşmaya başlar bacaktan bşlar göğüsten başlar... Oyüzden iyi düşün derim.
00 Yorumla
+1 yılBu işin standartı 3 veya 4. buluşmadır. Ben öyle biliyorum ama bugüne kadar hiç 3 4 e kadar beklemedim ben, eski sevgililerimle, hiç biri hakkında da kolay kadın yorumu yapmadım
00 YorumlaEn çok yapılan hatalardan biridir karşındakini tanımadan duygularından emin olmadan sınamadan sevgiliğe geçmek
Mesele öpüşmek değil değer görüp değer vermek00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerden biliyorsun 4 yıl ilişkin sürecek soru biraz değişik olmuş 1. aydan başlarsa 4. yilda evlilik için özel birşey kalmaz bugünün bile yaşamamızın kesinligi yokken ileriyi düşünmek yanlış olur "kul plan yaparken kader gülermiş"dikkat et
10 YorumlaBunu hissetmen lazım. İkinizde istiyorsanız o zaman izin ver hatta sen öp. Sadece ileriye yönelik herşeye hemen izin verme. Adım adım güven verdikçe ilerlesin hepsi. :)
00 Yorumla
+1 yılÇok ilginçsin. Yarına çıkıp çıkmayacağın belli olmayan bir hayatta 1 aydır çıktığın biriyle 4 yıl sonra evlenme kararı alıyorsan öpüşürsünde kendinide teslim edersinde bu mantıkla.
00 Yorumla
+1 yılDaha 1 aylik sevgilisiniz ve 4 sene sonra evleneceginizi mi düşünüyorsunuz. Biraz tanıyın birbirinizi 1 sene falan
00 Yorumla
+1 yılöpüşmenin bi kızı basitleştirdiğini düşünüyosa zaten ayrıl. açık fikirli olun biraz. bunun her insan için gerekli olduğunu da unutmayın.
30 Yorumla
+1 yılÖpüşmenin skişmenin zamanı mı olurmuş , bitmedi bu basit düşünceler...
10 Yorumla
+1 yılOpusmekmi o çok basit duruyor canım yüzde 80i ya ond n ya arkadan ya oral ya yüzeysel s x yapiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılüni de öpüşmeyen çift mi kaldı artıkaşın bunların aşın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamadım ben yalnız evlenmeden önce öptüm.
00 Yorumla Öpüşmek illaki olur olmayanlar da olabiliyor ama çoğunlukla oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yıl4 yılda neler yaparsınız ohho
Şaka bır yana elletme kendıne04 Yorumla- +1 yıl
Neden şaka bir yana elletme kendini 🤔
- +1 yıl
@küçükpenguen elletmelımı?
- +1 yıl
Hayır onu demiyorum sadece neden elletme dediğinizi sordum bu insanı kolay kadın mı yapar ya da başka bir şey
- +1 yıl
@küçükpenguen kolay hedefe daha yakın yapar
Ah canım, 4 yılın sonun evleneceğinizi mi sanıyorsun?
00 Yorumla
+1 yıl3 gün sonra birlikte olanlar var çok saf ce masumsun hoş
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖpüşmek değil, şimdi birlikte oluyorlar, ondada hamile olmazlarsa tabi.
00 Yorumlamillet yatıyo kalkıyo9 bu da öpüşmek doğru mu diye soruyo sonra da boşanıp ipi boşalmışçasına onla bunla yatıp kalkıyo bu düşüncedekiler bekaret olgusunu evlilikle bağdaştırmayı bırakın ya neyse gereksiz sinirlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden kimseyle öpüşme yarının ne getireceğini bilemesin
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsam bir gelecek görmüyorsam hiç o işlere girmem ayrıca izin vermek veya vermemek değil mevzu sende öpmek isteyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ay sonra öpüşsünler
6 ay sonra da bakireliğe zarar vermeden herşey olabilir
zaten evlenecekler dimi10 Yorumla
1 yılEvlemedik nişanlandı ne yapsak bişey olur mu
10 Yorumla
+1 yılBence 6 ay geçmesi lazım öpüşmek için
10 Yorumla
+1 yılİstiyorsan opus kim tutar ki
Ama evleneceğini de garantisi yok00 Yorumla1aydır tanışıyorlar 4 yıl sonra evlenecekler iyiymiş
20 Yorumla
+1 yılSen çok istiyorsan sana kalmış. Öpüşmeden sevenler de var ama dayanamayannlar daha çok
00 Yorumla
+1 yıleğer karşıdakinin aşkına gerçekten güveniyorsan sorun olmaz ki
00 YorumlaEvlenmeden kendine yaklaştıracaksın yani helal olsun
00 Yorumla
+1 yılAcele etme bu işler için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl6. Ayda öpüşmek laızm
10 Yorumla
+1 yılNe kadar ufak şeyleri kafaya takıyorsunuz?
00 YorumlaBence öpüşmelisiniz🤍
00 Yorumla
+1 yılNe zaman doğru hissederlerse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dogru ten uyumu cok onemli bir etken evlilik icin
00 Yorumla
+1 yıl4 yıl sonra evleneceğinizi nereden biliyorsunuz?
00 Yorumlasulaniyor musun öpüşürken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılGuven ve iliskiye bagli bu
00 Yorumla Yanlış bu basitlik tir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ona çiftin kendisi karar versin
00 Yorumla
+1 yılnormal bir durum bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmek bile doğru :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHic öpüşürken dahaa iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ne azgın ne ap tal insanlarsınız arkadaş
00 Yorumla
+1 yılne zaman istersen
10 Yorumla
+1 yılBen doğru bulmuyorum
10 Yorumla
+1 yılevet sııntı yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. doğru :d
00 Yorumla
+1 yılGüvene bağlı birşey