Evlenmeden ilişki yaşamak haram. Ileride ne olacağını bilemezsiniz. Şimdi şey diyebilirsiniz e ten uyumu vb. Ama bu yanlış. Her ikiniz de harama bulaşmayın.
Bir de farzı misal sizin kız kardeşiniz bahsettiğiniz durum olsa ve adam onu terk etse ne düşünürseniz ona göre davranın. Bir başkasının hayatını karartıcı ahiretini yakıcı iş yapmayın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sevişilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. ten uyumunu anlamadan evlenmem zaten sevişilir tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Sonra da ortada kalsın kız. Siz de şey deyin "Namuslu kız kalmadı el değmemiş kız kalmadı". Insanların hayatlarını karartıcı şeyler yapmayın. Sizin gibi düşünen biri kız kardeşiniz aynını yapsa ne yaparsınız?
Cevabınız tahminen şu olabilir. "Yorumuna kız kardeşimi karıştırma veya yorumunla ne ilgisi var ya da o adamı doğduğuna pişman ederim kemiklerini kırarım vb." ise bir başkasının namusuna karşı düşünceleriniz ne kadar adil peki? - +1 yıl
beni tanımadan yorum yapmışsın. ben namusu bacak arasında arayan geri kafalılardan değilim sen öyleysen bilemiyorum. onunla bununla yatsın da demiyorum insanlar. ama sevdiğinle güvendiğinle cinsellik yaşanması gereken bir şey. sonra evleniyorlar ten uyumu yok gidiyorlar aldatıyorlar cahil kültürsüz düşünceler ters bana
- +1 yıl
Ben tanıdığıma göre değil görüşünüze göre yorum yazdım. Sizin normal olarak gördüğünüz şey yanlış. Çünkü ileride ne olur bilinmez ayrılabilirsiniz bu yüzden de bir başkasını zora sokmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu düşünce de absürd değil olması gereken. Ama medeniyet bu diyerek insanlara pompalanan şeyler yüzünden insanlar evlilik dışı ilişkiyi normal olarak görüyor. Benim gibi düşünmeyen yobaz ve medeniyet dışı diye bakıyor. Ilerisinin ne olacağını bilmeden ilişki yaşamak nasıl bir medeniyet anlayamıyorum. Bir de namus belgrat kanı diye bir şey de yazmadım. Bazı yazılı resimlerde görüyorum erkekler bütün kadınlara dokunduktan sonra namuslu kız arıyor kızlar da birine dokunmamış bir erkekle evlenmek istiyor vb gibi.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapmayın çünkü ilerisi ne olur belli olmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız.
- +1 yıl
Haklıyız ama sessiz bir haklılık bu. Medeniyet uğruna her şey yapılacak biri çıkıp da medeniyet o değil siz yanlış yoldasınız diyince de yobaz çağ dışı geri kafalı olacak. Medeniyet uğruna yapılanlar mübah ama müslümanın sesini çıkarması yasak nasıl bir medeniyet ve özgürlük bu ben anlayamıyorum artık.
- +1 yıl
Namus bacak arasında değil diye diye hakikaten de namus bırakmadılar. Erkeklerin çoğu, kız düşürmek için bekaret önemsizdir yaygarası yapıyor ama yarın evlenmeye gelince bakire isteyecekler utanmadan. Erkek de kadın da namusuna sahip çıkmalı, eşinden başkasıyla yakınlaşmamalıdır. Eğer bu yobazlıksa en azılı yobaz olmayı kabul ediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karakterle alakalı. Ben sevgiliyken ilişkiye girdim ama ortada bırakmak aklıma bile gelmedi. şu an evliyiz
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel kanka en iyisini yapmışsın.
Gizli Üye(18-24)+1 yılNişanlıysanız evlenmeyi bekleseniz daha ozel olur
03 Yorumla- +1 yıl
Hadi uyum olmuyorsa evlendikten sonra anlaşılırsa
Cevap sahibi+1 yılBoşan
- +1 yıl
Kolay mı sence öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir niye olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Çiftlerin kendi tercihleri
00 Yorumla
+1 yılSiz bilirsiniz 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılLan günah ya 🥹
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki sevişilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne