Karşıyım böyle şeylere..
@27esmerimm🌺♥️

Evlilik şart değil benim için.. Ama bu demek degil ki her sevgiliyle ya da her onune gelenle seks yapilir.. Surekli bi sevgilim yok zaten, sevmedikce sevgilim olmuyor. Sevdigim biriyle de seks yapmak sevişmek isterim. Evlenmeden olmaz demez herhalde sevgilim, bilemedim şimdi😄😂
Allah'tan korkan birisi ve annesine kız kardeşlerine sahip çıkan delikanlı birisi ise 'evlenmeden olmaz' der ve nokta.
Kadınlar evlenmeden olmaz demesi istiyorlar ama erkekler sefasını sürüyor. Evlenmeden olmaz diyen kadınları anlamıyorum neden olmaz?
Zarınız olmayınca bi hiç mi oluyorsunuz?
Erkekler size başka gözle mi bakar için mi olmaz?
Evlenemez anneme olamaz diyen cahiler için mi olmaz?
Bakire gen kız istiyorum diyen erkek için mi olmaz?
Erkek için kendini kısıtladıklarını düşünüyorum olmaz diyenlerin din içinde olabilir ama çoğu baskılar yüzünden olmaz diyor.
Kendinizi başka kadınla yatmış ve yaşı büyük erkek için mi kısıtlıyor erken yaşta evleniyor kadın?
Erkek bakire 20 lik kız istediği için mi bakire olup 20 yaşında gençliğini yaşamadan evleniyorlar? Gençliğini yaşamış erkekle evlenip o çoçuk isteyince istemiyorlar sonra
Hangi erkek kadın bakir 20 yaşında erkek istiyor diye kendini kısıtlar 20 yaşında 25-35 yaşındaki kadınla evlenir ki
Cinselim yaşamayı kadın kendine saygısızlık erkek gururluk övünmedik görüyor yok artık ya yabancı kızlar öyle değil ama baskılar yok çünkü. Cinselik yaşamayı kendine saygısızlık gören kadınlar cinselik yaşamış erkekle niye evleniyor kendine saygısı olmayan erkekle neden evleniyor o zaman?
Kadınlar cinseliği saygısızlık gördükçe erkekler tabi bakire istiyorum cinselik yaşayan kş der. Erkekler yapıyor diye bizde mi yapalım klasik lafını derler sonra
Ben kendimi başka kadınla yatmış erkek için kısıtlamam kendini ne sanıyor o erkek mutlu etmem onu. Benim ilkim olmayı hak etmez o zaman. Ve bi erkeğin sadık olacağını sanmıyorum 18-25 kızları beğeniyorlar bu yüzden bir erkeğe sadık olmam değer vermem artık çünkü yaşım 25 üstü olunca demek değerimi bilmeyecek 20 lik kız isteyecek o yaştaki kızlara bakacak benim midem almaz bu kadarını.
Zina yapmış cinselik yaşamış erkekle evlenir misiniz peki? Cinselik yaşamayı saygısızlık buluyorsunuz ya günah ya öyle birini kabul edermiydiniz
Bende kendime saygım olduğu için kendimi kocama saklamıyorum. Kendimi başka kadınla yatmış erkek için kısıtlamam. Bi erkeğe 20 yaşındaki kız mı 26 yaşındaki kız mı diye sorsanız hepsi değilde çoğu 20 seçer. 20 yaşındaki kızlara başka gözle bakan 26 yaş yukarı erkekleri gördükten sonra erkeklerden soğudum ve sadık olan erkek olduğuna inanmıyorum artık parayı bulan 20 lik kız alıyor
Kadınların Yorumları okuyunca böyle kadınlar olduğu süre kötü erkekler çoğalacak bitmeyecek. Kendini zardan ibaret görüyorlar. Bakire Kadın cinselik yaşadığı erkekle evlenmek zorunda diyorlar bakire olamayan kadını başka gözle görüyorlar. Kadın cinselik yaşayınca kendini kullanılmış gibi hissetmesi kendine saygısızlık kadınlarda insan cinselik yaşayınca kullanılmış olmaz o erkek onun sahibi olmaz o erkekle evlenmek zorunda değil bakir olmayan çok erkek var onlar bakireyle değil bakir olmayan kadınla olmalı. Tecrübesiz kadını aldatıyorlar Türk kadını kocasına saklasın sonra Türk kadını neden böyle uzak duruyor rus gibi değil derler
Ne biçim içini dökmüşsün böyle..
Ama yanılıyorsun aksine erkekler olgun kadınları seçer
Gorus sahibi yazik kafana
Cevap
79Cevap
Oldukça normal oldukça güzel oldukça zevkli zaten seks sevgili iken yapılır evlenince sekiz olmuyor başka bir şey oluyor onu da adı djjdjd
Yapın yaptırın djjdjd
İsterim bunu. Ama sevgilim bu konuda bekleyelim derse onu da kırmam beklerim.
Evlenmeden de seks yapılabilir ben evlenmeden seks yapmayı seviyorum
aslında hem din gereği hem de ahlaki açıdan beklemenin doğru olduğunu düşünsem de stratejik ve mantıki açıdan sıkıntı olduğu da bir gerçek çünkü eşler evlenmeden önce birbirlerini tanımadığından o yönde çok sorun çıkıyo bu sitede bile her gün 1000 tane evli kadın veya erkeğin sorunlarını görüyoruz çünkü evlenmeden önce bilsen düzeltmeye çalışır başaramıyosan da ayrılırsın olur biter ama evliyken yine ayrılabilirsin ama çok daha zor ve sancılı bir süreç olur o yüzden kararsızım çünkü bu sefer doğru yol mantıklı olan yol değil ha ama bazı çiftler için önereceğim bir test var (ingilizcenizin olması gerek yalnız) en azından birbirlerinin fantezilerini ve yatakta ki kimliklerini öğrenmek için kullanabilirler birbirine uymayan daha hiç bişey yaşamadan orada bitirebilir ilişkiyi bu bile bir önlem olur hem iş ilerlediğinde de birbirinize dair bir fikriniz olur.
https://sexualalpha.com/kink-result-page-new/?id=qjkuu5l9cler5u754b5e7r10sg
Evlendikten sonra yapılan cinsellik tam bir piyangodur.
Vücudunu beğenmez, penisini beğenmez, vajinanı beğenmez, onu beğenmez, bunu beğenmez, ten uyumu olmaz vs..
Bu riskleri ve sıkıntıları evlilik öncesinde görmek istiyorsanız yapın. En azından evlilik hayatınız tehlikeye girmez.
Ayrıca sevgilim yahu. Seks yapmayacağım da ne yapacağım? el ele tutuşup heidi gibi çayır çimende dolaşacak değilim ya. 😂
Romantikliğimi de yaşarım, cinsel hayatımı da yaşarım, gezerim de, eğlenirim de.. sevgilimle her şeyi abartmadan yapmak isterim.
Ha, evlendikten sonra yapmak isteyene de saygımız var tabi. Dinen vs. Uygun görmüyordur sorun değil ama öyle biriyle sevgili olamam zaten. Ben o riski alamam zaten en başta.
Bence gayet normal.
Evlenmeden önce insanlar cinsellik yaşamıyor evlendikten sonrada cinsel hayatları istedikleri gibi uyumlu çıkmıyor...
Sonra bir bakıyorsun aldatılma vakaları...
Bakirelik dediğiniz şey iki bacak arasında değil..
@Ömerf21 aitlik durumu bakirelikle ilişkili mi gerçekten (:
Kendine olan saygından elbette sen sorumlusun bu konuda yaşayıp yaşamamak sana kalmış
Benim açımdan normal olmayan bir durum. Hem inancıma ters hem de yetistirilme tarzıma. İnsanın elbette ki isteği olabilir bu yönde ancak hayatta her istediğimizi, kendi isteklerimize göre yapamayız. Her şeyin bir yolu yordamı var. Böyle özel bir duyguyu da hayatımda kalıcı olarak yer edinecek insanla yasamayi isterim: Yani eşimle. Sevgilim dedigim insanla evlenip evlenmeyeceğim meçhuldür cünku. Ha aksini düşünen olur, o ayrı. Kimseye bu konuda baskıcı bir tutumla yaklaşmam. Saygılar...
🤷🏻♀️ bence çok sacma insanin hayatinda bir tane sevgilisi olmuyor ki sonucta. hadi diyelim ki normal peki evliligin ne kutsallığı kaldı esine ozel olarak neyin var. Kalbin diyelim simdi baska bir erkekte buldugun cinsel hazzi esinde bulamazsan ne yapacaklar
aslında bosanmalarin çoğu bundan kaynaklı oluyor. Ben bekaret konusuna çok önem veren biri değilim. İnsan hata yapmış olabilir veya isteyerek yapmış da olabilir ama her sevgilisiyle yatanda igrenclikten baska birsey degil
Evlenmeden yapmamak mutsuz bir evliliğe yok açar bence. Çünkü cinsellik evlilikte de çok önemli ve ten uyumunu bile bilmediğin biriyle evliliğe adım atmak risk almak olur. Öncesinde bu konular konuşulmalı. İnsanlar birbirini tanımalı, isteklerini, sınırlarını bilmeli. Evet bence de özel olmalı ve herkesle yaşanmamalı (sevgililik birçoğu için gelip geçicidir), ve bu yüzden belki evleneceğin kişiyi beklemek mantıklı olabilir ama seks olmasa bile yüzeysel bir şeyler mutlaka yaşanmalı.
Yol açar*
Normal. Evlenmek istemeyenler, evlenmeyi düşünmeyenler seks yapmasın mı? Haksızlık değil mi kadınlara da, erkeklere de? Neden seks, evlilik şartına bağlı? İki yetişkinin kendi iradeleriyle yaptığı eylem, bir imzanın ve kamu otoritesinin onayı olmadan meşru olmuyor mu? Seks yapmak isteyenler evli olmadıkları için bu isteği bastırmak zorunda mı? Veya bu isteği bastıramıyorsa zoraki bir evlilik mi yapmalı, devlet ve toplum gözünde ahlaksız damgası yememek için?
Ya bu biraz arzi talep meselesi şimdi sana normal gelmiyor ama bana normal geliyor. Kız arkadaşım yapmak isterse ve bunu sorun etmezse ben de yapmak isterim. İllaki evliliği bekleyebileceğini zannetmiyorum.
Evlenmeden yapılmasını doğru bulmuyorum yapılmasını istemiyorum birlikte olacağım insanın da benim gibi düşünmesini isterim
💜✨✨
Bu gibi durumlar evlilikte olup evliliğe heyecan katacak şeyler bence evlilikten önce yapılması doğru gelmiyor bana da
Fazla yüz verilmemeli, hayır ben sevgiliyken buna karşıyım.
Evet çok haklısın bu konuda kesinlikle saygısı olmalı katılıyorum 👌💕
Herkesin kendi bileceği iş. Ben şimdi anormal deyip, yasaklayamam. Ya da normal deyip, teşvik edemem. İster hapsın istemeyen yapmasın.
Ömür boyu beklerim o özel gün için (evlenmek) bekliyorum da zaten.
Gizli olmasam anlatamam bunları siz tanirsiniz. ama yurtdisinda birkaç sevgilim oldu hepsiyle cinsellik yaşadık kimseye yapında demem ama benim yetişme tarzım bu ve evlendim sonra
Kimsin taniyamadim sjs
Normal bir soruda yıldız işareti koyarım
Tm 😃
Yukarı baksan bıyık aşağı baksan sakal 🧔♀️ gibi bir durum bu bence bu tür şeyler yaşayarak tecrübe edinerek anlaşılır. Bende çok kıskancım ama hayatı akışına bıraktım. Hayatın bize ne getireceği belli olmuyor. Büyük konuşmamak lazım.
Normal karşılayanlarda var anormal karşılayanlarda var
“Evlenmeden olmaz” saçma bir düşünce. Evlenene kadar öldün mü kaldın mı belli olmaz. Hatta evlenir misin o da belli değil. Hayatı anda yaşamak lazım.
Yakın gelecekte evlilik düşünmüyorum bu yüzden sevgili olduğum dönemde cinselliğe olumlu bakıyorum 40 yaşında evlensem o yaşa kadar seks olmadan yaşamak sıkıcı olur
Daha yirmilerinde seks konusunda ihtisas sahibi olacak kadar sevgili değiştirmiş nice nice insan yetiştiriyoruz toplum olarak.
Kişiye özel kavramı en çok bu konuda deformasyona uğramış.
Olmamalı ama günümüz gençleri olayı çok basitleştirdi kendileri gibi
oluyorsa evlenmeden olmamalı ama sevgililik durumu ciddi ise belki yüzeysel şeyler yaşanması normal kabul edilebilir.
teşekkür ederim :)
naif kız davranışı... <3 :)
Ya tek istedigim herkes kendi gibisini bulsun nolur sonra sorun cikiyor soruya cevaben de asssssiri derecede karsiyim sadece cinsel iliskiye degil herhangi turevine de sehvet sikintili sey
Hayatta evlenmeden yapılacak şeylerde var. Tabi bunu iki kişinin de isteme şartı olmalı. Zorlanarak bir şey yapılmamalı.
Bazi şeyleri yapmak için evliliği beklemekte mantıklı değil, çözüm değil.
Vajinal birleşme değil ama
Ön sevişme olabilir yani
Ciddi düşünüyorsan oda
Diğer türlü bişi diyemem herkes özgür
Sonuçta ve kendi iradesi var
👅🔥👄😈
evlenmeden olmaz diyenlerin hepsi yapmıştır o yüzden kimse bişey anlatmasın ;) herkes pompa
Evlenmeden sağlıklı bulmuyorum benim tercihim bunu geri kafalılık olarak görenler olabilir.
Utangaç olduğum için bakirim, Otomatikmen kendimi eşime saklamış oluyorum, Sayılır mı :D
Gerçekten evleneceksem kesin ise olabilir oda 2. sene sonrası evlilik vaadiyle kandırmış olmak istemem kısacası büyük ihtimalle evlenmeden olmaz
Kalbimizin ihtiyacını nasıl gideriyorsak bedenimizinde ihtiyacını gidermeliyiz
Normal duygusal bağları güçlendirir. İnsan biyo kimyasını harekete geçirir bu da bağları kuvvetlendirir🙂👍🏻
🙄 Bir denemeden bişey olmaz aslında ama o zaman kötü bakılıyor çıkarcılar fayda sağlıyor halbuki ne olacak
Sevgililikte seks yapmak toplum olarak normal görülen bir hal almış evlenmeden önce yapılmaz mantığını kimse pek kullanmıyor..
Bana göre normal olması şart yani günümüzde seks ihtiyaç oldu sonuçta ten uyumunu vs.. evlenince bı sorun sıkıntıya dönüşse boşanmaya kadar gider
Bunlar karşılıklı duygular diye düşünüyorum. İki tarafta isterse bir problem olmaz ama tek taraflıysa bu tarz bir istek bence zorlamak ve ısrar gerek yok
Sevgili olduğum kişiyle en fazla sexting yaparım, nişan olursa daha doğrusu ilerisi için birşeyler yapıyorsak seks de yapılır
Bu konuya toplumsal ahlaki bir bakış açısı ile bakamayız. Çift arasında olan özel bir şey bu. Kararı ilişkisi olanlar versin
Bazı şeylere tamam ama ilişki olmamalı evlilik kurumunun ciddiyeti kaçar
Bence hatta bence de değil bildiğim kadarıyla evlenmeden olması büyük haramlardan
Bence normal değil değil karşıyım ben buna, evlenince yapılması daha yerinde olur
Doğru yâda yanlış diyemeyiz kime göre neye göre yani bu tercih meselesi
Sevişme ya da tatmin etmek açısından olabilir fakat olayın ilişki boyutunu istemezdim :)
Yataga girmedigim biriyle evlenmem ben. Oyle bir kac ayda da opusmem. Kolay seyler degil.
Bence normal , hayat bir kere , herkes keyfini çıkartmalı
Normal. Sonra görüyoruz kocma tatmin edemiyor diyen, orgazm olamayan kadınları.
Kimsenin iliskisine karismam, yorum yapmam da dogru olmaz. Ben kendi iliskimde karsiyim.
Akışına göre gitmek gerek. Karşılıklı bir durum bu.
Yani artik çağ degisti insanlar zevkine düşkün o yuzden evet diyorum..
Kisiden kisiye degisir hazir hissidyorsa ve pisman olmayacagina inaniyorsa yapabilir
Belkide normal ama sonrasında erkek çekip gittiğinde kız için pek iyi değil bu birde bakireyse
Kız için neden iyi değil? Birde bakireyse derken?
Bazıları bunu sorun haline getiriyor evlilikte, ya da erkek kullanıp gidebilir güven olmaz onlara
O sorun haline getiren kişi bakir mi? Neden erkek sorun getiriyor diye kadın uzak dursun? Erkek kullanıp gidiyorsa kendi pisliği kadın onla cinselik yaşadı diye ona ait mi oluyor? Başka erkekle olamaz mı artık? Neden kulllanılmış oluyor? Onlara güven olmazsa neden bi erkekle evleniyor kadınlar? Siz sizi seven değil sırf bakiresiniz diye evlenen biriyle mi evleneceksiniz? Bakire olmazsanız sorun çıkaran biriyle mi evleneceksiniz? Böyle bencil kadını zar olarak gören biriyle evlenilmez zaten kadına saygısı yok. Aldatır böyle tip çünkü ben erkeğim yapar kafasında sorun çıkarmaya hakları yok onlar kadınların sahibi padışah değiler
O zaman sizde bakir değil diye sorun çıkarın neden çıkarmıyor kadınlar? Neden kendini ezdiriyorlar?
Evlenmeden yapılmalı. Zamanımız ilişkilerinde bu gerekiyor.
Seks abartili olabilir ama cinsellik olmalidir. Daha iti tanimak icin
Evlilik öncesi neden olmasın. Evlilik yıkılmasından iyidir
Karşıyım böyle şeylere evlenmeden olmaz diyim bunada 😂
20 yaş üstü kararını kendi verebilecek bilinçte olanlar için normal ama küçükler için erken.
Kadınlar düzülmek ister erkekler düzmek evliliği beklemez kimse ne desek boş
Belli bir düzeyde iki taraf da seviyesini ve sınırlarını koruduğu müddetçe gerçekleşmesi normal.
En beğendiğim cevap oldu 👏
Gayet normal sevgililerimle yapmak isterim ama evlenmem hahahahha :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?